بازم تاخیر!!
اقا مارو ببخشین:دی
تبریک میگم به هر سه دوست عزیز مخصوصا هر سه تاشون
ایشالا تو زندگیتون هم همینقدر موفق باشین
اقا مارو ببخشین:دی
تبریک میگم به هر سه دوست عزیز مخصوصا هر سه تاشون
ایشالا تو زندگیتون هم همینقدر موفق باشین
نویت خدا بگم چیکارت کنه مال دوماه پیش رو تبریک میگی؟؟راستی چرا جواد کم پیدا شده؟؟
اینم جدیدترین بی احترامیشون به سردار و تماشاگرای پرسپولیس .اون آقا برای خودنمایی و اینکه بگه ورزشی هستم اومده بود استادیوم.یه عده پرسپولیسی در جایگاه 17 رفته بودن که موقع زدن کرنر بوریرام بطری آب و اشغال پرت کردن و آبروی ایران و استقلالیا رو بردن.اگر این همایته بخدا میخوام هیچوقت نیان برای بازی های ما
والا مترم بر دارید بی احترامیاش واضحه مخصوصا به سردار وتماشاگرای پرسپولیساینجا همه کم و بیش پست های مشکل دار دارن. نگاه کادر مدیریت به مجموع و کیفیت فعالیتهاست. وگرنه با خط کش شما، ما اندازه هیچ کاربری رو برای فعال بودنش نمیتونیم بگیریم...
والا مترم بر دارید بی احترامیاش واضحه مخصوصا به سردار وتماشاگرای پرسپولیس
از موقعی که بنده وارد تاپیک کل کل شدم ایشونم بود از هر توهینی دریغ نکرد .اینهمه کاربر خوب استقلالی داریم چرا ایشون ؟اگه امکانش هست میشه جمع بندی رو در اختیار ما هم بزارید تا شفاف سازی بشهسپاس از توجه شما... مسلما این نکات هم مورد توجه هست و در جمع بندی به حساب میاد. اما نتیجه جمعبندی ملاک عمل قرار میگیره...
دوست عزیز علت عصبانیت شما رو نمیدونم ؟ چون کاربر برتر ماه شدم ؟fritz به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیکهای استقلال، کل کل و این اواخر تاریخ فوتبال
:blink::blink::blink:
ایشون از هر نوع بی احترامی به هواداران پرسپولیس دریغ نکردن اینجا دست های پشت پرده.
اینم جدیدترین بی احترامیشون به سردار و تماشاگرای پرسپولیس .
البته به بقیه دوستان تبریک میگم بخصوص دوست پرسپولیسمون
پرسپولیسی جماعت اهل ریپورت نیست اولادوست عزیز علت عصبانیت شما رو نمیدونم ؟ چون کاربر برتر ماه شدم ؟
این عناوین ( کاربر برتر ) ارزش تهمت زدن بدون مدرک رو داره ؟
من کی و کجا به طرفدارا یا توهین کردم لطفا لینک بدید ؟ اگه منظورتون تاپیک کل کل هستش که من خودم حداقل 3 مورد از تخلف دوستان استقلالی رو ریپورت دادم
شما هم اگه تخلفی از من دیده بودید 100% تا حالا ریپورت داده بودید
در ضمن متن فوق از قول من نبوده
شاد و موفق باشی دوست عزیز
fritz به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیکهای استقلال، کل کل و این اواخر تاریخ فوتبال
:blink::blink::blink:
ایشون از هر نوع بی احترامی به هواداران پرسپولیس دریغ نکردن اینجا دست های پشت پرده.
اینم جدیدترین بی احترامیشون به سردار و تماشاگرای پرسپولیس .
البته به بقیه دوستان تبریک میگم بخصوص دوست پرسپولیسمون
پرسپولیسی جماعت اهل ریپورت نیست اولا
درود
یک ماه گذشت و امروز موعد معرفی کاربران برتر مرداد ماه 92 هست. با همفکری دوستان مدیریت بخش و با بررسی عملکرد کاربران عزیز در ماهی که گذشت، اسامی 4 نفر کاربر برتر ماه رو معرفی میکنم (بدون ترتیب مشخص) :
fritz به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیکهای استقلال، کل کل و این اواخر تاریخ فوتبال
hdavoodh به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک پرسولیس
rms به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک بارسا و فوتبال خارجی
sarukhan به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک رئال و فوتبال خارجی
به تک تک دوستان انتخاب شده از طرف خودم، کاپیتان فرزاد، مرتضی و مهدی عزیز تبریک میگم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون پیروز و موفق باشن... هر چهار نفر این دوستان چون برای اولین بار انتخاب شدن میتونن در صورت تمایل از فردا تا پایان شهریورماه از لوگوی زیر در امضاشون استفاده کنن :
امیدوارم شاهد استمرار فعالیت این دوستان در بخش فوتبال سایت پرشین تولز باشیم... :happy:
پ ن : از دوستان برگزیده ماه پیش هم تقاضا میکنم لوگوی کاربر برتر رو از امضاشون بردارن. با آرزوی رسیدن به لول و لوگوی بالاتر برای این عزیزان.
پاینده باشید