• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاربران برتر ماه - بخش فوتبال

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بازم تاخیر!!
اقا مارو ببخشین:دی
تبریک میگم به هر سه دوست عزیز مخصوصا هر سه تاشون:D
ایشالا تو زندگیتون هم همینقدر موفق باشین;)

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
تبریک به هر سه تاشون

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نویت خدا بگم چیکارت کنه مال دوماه پیش رو تبریک میگی؟؟راستی چرا جواد کم پیدا شده؟؟

جدی واسه دو ماه پیش بود؟:eek:
نمیدونم ایشالا که خوب خوب باشه
ما هم دلمان براش تنگ شده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود دوباره

با همکاری تیم مدیریتی بخش فوتبال ، از این پس قواعد جدیدی برای انتخاب و اعلام کاربران برتر ماه اجرا میشه. یکی از دلایل تاخیر در اعلام اسامی جدید، رسیدن به جمع بندی نهایی و اجرای شیوه جدید بود که بابت تاخیرش پوزش میخوام. بر این اساس برای کاربرانی که به عنوان برتر در هر ماه اعلام میشن این نشانها اهدا خواهد شد :

1- دو طرح مجزا در 4 لول يا جاي خالي توپ،(به ازای انتخاب کاربر ماه) با رنگ و شکل متفاوت کاپ اما قالب یکنواخت. جای خالی توپها به ازای هربار انتخاب کاربرها یک یک پر خواهد شد.

2- حفظ جای خالی توپها برای ایجاد انگیزه در کاربر برای پر کردنش

3- تکمیل کننده 4 لول طرح اول = کاربر فعال (اگر نیست) و تکمیل کننده 4 لول طرح دوم = کاربر ویژه

4- دو لول اضافه تا سطح 10 به علاوه ثبت دائمی نشان

5- سطح 9 به عنوان كاربر نقره اي و سطح 10 به عنوان كاربر طلايي بخش،‌معرفي ميشن

و اما تبصره هاي اين قانون :

تبصره 1 : در پایان هر ماه، کاربر ماه باید نشان داده شده رو از امضاش برداره. اما در سوابقش محفوظ خواهد بود (جز سطح 9 و 10)
تبصره 2 : با هماهنگی مدیران بالادستی، امتیازات محدود و ویژه برای کاربران سطح 10 در نظر گرفته بشه (در حال امکان سنجی)
تبصره 3 : بن بالای 6 ماه به معنی پاک شدن کل سوابق خواهد بود
تبصره 4 : رتبه کاربرها که در سوابقشون موجوده، در صورت ارتکاب تخلف که منجر به کارت قرمز یا بن (بسته به مدت) بشه، کم خواهد شد
تبصره 5 : كاربرهاي نقره اي و طلايي، ميتونن لوگوي خودشون رو بصورت دائمي در امضاشون داشته باشن
تبصره 6 : یکی از راههای رسیدن به عنوان کاربر فعال، طی کردن این مراحل هست

به امید تندرستی و کامیابی همه دوستان این بخش

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود دوباره

خب... در راستای آخرین پستم در این تاپیک، اسامی سا کاربر برتر یک ماهه گذشته تالار فوتبال رو اعلام میکنم. لازم به ذکره که این اعلام اسامی به معنای نادیده گرفته شدن زحمات سایر دوستان نیست. اسامی دیگه ای هم مدنظر هستن که به امید خدا و به شرط تداوم فعالیت در ماههای آتی اعلام میشن. کاربران برتر تیرماه 1392 عبارتند از :

javad19 بخاطر حضور فعال در تاپیک تیمهای آذربایجانی بخصوص تراکتورسازی تبریز :party:

crystal2 بخاطر فعالیت مثبت و داوم در تاپیکهای تیمهای آلمانی :party:

kyle بخاطر فعالیت مستمر در تاپیک استقلال :party:

دوستان عزیز منتخب چون برای اولین بار انتخاب شدن، میتونن از لوگوی زیر تا پایان مردادماه، در امضا شون استفاده کنن :

از طرف کادر مدیریت تالار فوتبال پی تی ، برای تک تک این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.

پاینده باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

یک ماه گذشت و امروز موعد معرفی کاربران برتر مرداد ماه 92 هست. با همفکری دوستان مدیریت بخش و با بررسی عملکرد کاربران عزیز در ماهی که گذشت، اسامی 4 نفر کاربر برتر ماه رو معرفی میکنم :) (بدون ترتیب مشخص) :

fritz به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیکهای استقلال، کل کل و این اواخر تاریخ فوتبال

hdavoodh به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک پرسولیس

rms به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک بارسا و فوتبال خارجی

sarukhan به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک رئال و فوتبال خارجی

به تک تک دوستان انتخاب شده از طرف خودم، کاپیتان فرزاد، مرتضی و مهدی عزیز تبریک میگم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون پیروز و موفق باشن... :) هر چهار نفر این دوستان چون برای اولین بار انتخاب شدن میتونن در صورت تمایل از فردا تا پایان شهریورماه از لوگوی زیر در امضاشون استفاده کنن :

Level1-1.jpg

امیدوارم شاهد استمرار فعالیت این دوستان در بخش فوتبال سایت پرشین تولز باشیم... :happy:

پ ن : از دوستان برگزیده ماه پیش هم تقاضا میکنم لوگوی کاربر برتر رو از امضاشون بردارن. با آرزوی رسیدن به لول و لوگوی بالاتر برای این عزیزان.

پاینده باشید

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
fritz به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیکهای استقلال، کل کل و این اواخر تاریخ فوتبال
:blink::blink::blink:
ایشون از هر نوع بی احترامی به هواداران پرسپولیس دریغ نکردن اینجا دست های پشت پرده.
اون آقا برای خودنمایی و اینکه بگه ورزشی هستم اومده بود استادیوم.
یه عده پرسپولیسی در جایگاه 17 رفته بودن که موقع زدن کرنر بوریرام بطری آب و اشغال پرت کردن و آبروی ایران و استقلالیا رو بردن.اگر این همایته بخدا میخوام هیچوقت نیان برای بازی های ما
اینم جدیدترین بی احترامیشون به سردار و تماشاگرای پرسپولیس .
البته به بقیه دوستان تبریک میگم بخصوص دوست پرسپولیسمون

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اینجا همه کم و بیش پست های مشکل دار دارن. نگاه کادر مدیریت به مجموع و کیفیت فعالیتهاست. وگرنه با خط کش شما، ما اندازه هیچ کاربری رو برای فعال بودنش نمیتونیم بگیریم...

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
اینجا همه کم و بیش پست های مشکل دار دارن. نگاه کادر مدیریت به مجموع و کیفیت فعالیتهاست. وگرنه با خط کش شما، ما اندازه هیچ کاربری رو برای فعال بودنش نمیتونیم بگیریم...
والا مترم بر دارید بی احترامیاش واضحه مخصوصا به سردار وتماشاگرای پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
والا مترم بر دارید بی احترامیاش واضحه مخصوصا به سردار وتماشاگرای پرسپولیس

سپاس از توجه شما... مسلما این نکات هم مورد توجه هست و در جمع بندی به حساب میاد. اما نتیجه جمعبندی ملاک عمل قرار میگیره...

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
سپاس از توجه شما... مسلما این نکات هم مورد توجه هست و در جمع بندی به حساب میاد. اما نتیجه جمعبندی ملاک عمل قرار میگیره...
از موقعی که بنده وارد تاپیک کل کل شدم ایشونم بود از هر توهینی دریغ نکرد .اینهمه کاربر خوب استقلالی داریم چرا ایشون ؟اگه امکانش هست میشه جمع بندی رو در اختیار ما هم بزارید تا شفاف سازی بشه

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
ایشون از هر نوع بی احترامی به هواداران پرسپولیس دریغ نکردن اینجا دست های پشت پرده.

دوست عزیز علت عصبانیت شما رو نمیدونم ؟ چون کاربر برتر ماه شدم ؟
این عناوین ( کاربر برتر ) ارزش تهمت زدن بدون مدرک رو داره ؟
من کی و کجا به طرفدارا یا توهین کردم لطفا لینک بدید ؟ اگه منظورتون تاپیک کل کل هستش که من خودم حداقل 3 مورد از تخلف دوستان استقلالی رو ریپورت دادم
شما هم اگه تخلفی از من دیده بودید 100% تا حالا ریپورت داده بودید ;)
در ضمن متن فوق از قول من نبوده ;)
شاد و موفق باشی دوست عزیز

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
دوست عزیز علت عصبانیت شما رو نمیدونم ؟ چون کاربر برتر ماه شدم ؟
این عناوین ( کاربر برتر ) ارزش تهمت زدن بدون مدرک رو داره ؟
من کی و کجا به طرفدارا یا توهین کردم لطفا لینک بدید ؟ اگه منظورتون تاپیک کل کل هستش که من خودم حداقل 3 مورد از تخلف دوستان استقلالی رو ریپورت دادم
شما هم اگه تخلفی از من دیده بودید 100% تا حالا ریپورت داده بودید ;)
در ضمن متن فوق از قول من نبوده ;)
شاد و موفق باشی دوست عزیز
پرسپولیسی جماعت اهل ریپورت نیست اولا
دوما تهمت نیست واقعیته به خود من چند بار توهین کردی ولی انگار اینجام بند پ کاربرد داره .
و اینکه قبل شما خیلیا کاربر برتر ماه شدن میدونی چرا عصابانی نشدم چون حقشون بود ولی شما اصلا مخصوصا تعجب من از اینه که گفتن محترمانه:blink:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در آخر انگار هر کس به پرسپولیس توهین کنه میشه کاربر برتر ماه (البته بنا نسبت بقیه دوستانی که انتخاب شدن)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

به شخصه توهینی تو پست ایشون نمیبینم
شما زیادی حساسی

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پرسپولیسی جماعت اهل ریپورت نیست اولا

اول اینکه لطفا جمع نبندید امیر جان... ثانیا خیلی اشتباه میکنن که ریپورت نمیدن. حالا هرکس که باشه. مگه مدیران بخش 24 ساعته تمام پستها رو میخونن ؟ (میتونن بخونن؟) که هر تخلفی رو پیدا کنن؟ پس ابزار بدریپورت برای چیه؟ شما یا هر کاربر دیگه ای اگر تخلف دیدید و ریپورت نکردید، خودتون رو از حقتون محروم کردید. مشکل سیستم مدیریت و سایر کاربران نیست عزیز جان...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

یک ماه گذشت و امروز موعد معرفی کاربران برتر مرداد ماه 92 هست. با همفکری دوستان مدیریت بخش و با بررسی عملکرد کاربران عزیز در ماهی که گذشت، اسامی 4 نفر کاربر برتر ماه رو معرفی میکنم :) (بدون ترتیب مشخص) :

hdavoodh به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک پرسولیس

rms به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک بارسا و فوتبال خارجی

sarukhan به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک رئال و فوتبال خارجی

به تک تک دوستان انتخاب شده از طرف خودم، کاپیتان فرزاد، مرتضی و مهدی عزیز تبریک میگم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون پیروز و موفق باشن... :) هر چهار نفر این دوستان چون برای اولین بار انتخاب شدن میتونن در صورت تمایل از فردا تا پایان شهریورماه از لوگوی زیر در امضاشون استفاده کنن :

امیدوارم شاهد استمرار فعالیت این دوستان در بخش فوتبال سایت پرشین تولز باشیم... :happy:

پ ن : از دوستان برگزیده ماه پیش هم تقاضا میکنم لوگوی کاربر برتر رو از امضاشون بردارن. با آرزوی رسیدن به لول و لوگوی بالاتر برای این عزیزان.

پاینده باشید

سلام و درود

عرض تبریک دارم خدمت چهار دوست گرامی و امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن

چند نکته هم میخواستم خدمت بعضی دوستان عزیز عرض کنم

اول اینکه " بدریپورت " دادن جزو روال مورد استفاده بخشه ،حالا شما اگه استفاده نمیکنی ما نمیتونیم کل بخش رو طبق سلیقه و علائق شما بگردونیم در ضمن توهین هم هر چیزی که شما رو ناراحت بکنه نیست ، مثلا فلانی برای خودنمائی اومده استادیوم خیلی صحبت قشنگی نیست ولی تو تاپیک کل کل توهین محسوب نمیشه ، اما وقتی دوستی میفرمایند

" آمارشون رو که زدم قهوه ای کردم "

این یعنی ادبیات توهین آمیز

کاش میشد از همه توقع داشت که در اظهار نظر هاشون منصف باشن ..

پاینده باشید ..

ادیت : تازه اصلا این پست عنوان شده مربوط به فرد دیگه ای بوده نه دوستی که بعنوان کاربر ماه انتخاب شدند :

1.jpg

کاش دوستان تو نظر دادن هاشون کمی اطمینان حاصل کنن اول ..

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به هر چهار دوست عزیز تبریک میگم امیدوارم به فعالیت مستمرشون ادامه بدن

بالا