به دوستان عزیز تبریک میگم
اون پست به اشتباه نقل وقول شد من اول اون پست رو کپی کردم و قرار دادم تو تاپیک پرسپولیس ولی اومدم پست کاربرfritz رو کپی کنم که انگار اشتباهی بوجود اومده و اون پست مد نظرم کپی نشده .سلام و درود
عرض تبریک دارم خدمت چهار دوست گرامی و امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن
چند نکته هم میخواستم خدمت بعضی دوستان عزیز عرض کنم
اول اینکه " بدریپورت " دادن جزو روال مورد استفاده بخشه ،حالا شما اگه استفاده نمیکنی ما نمیتونیم کل بخش رو طبق سلیقه و علائق شما بگردونیم در ضمن توهین هم هر چیزی که شما رو ناراحت بکنه نیست ، مثلا فلانی برای خودنمائی اومده استادیوم خیلی صحبت قشنگی نیست ولی تو تاپیک کل کل توهین محسوب نمیشه ، اما وقتی دوستی میفرمایند
" آمارشون رو که زدم قهوه ای کردم "
این یعنی ادبیات توهین آمیز
کاش میشد از همه توقع داشت که در اظهار نظر هاشون منصف باشن ..
پاینده باشید ..
ادیت : تازه اصلا این پست عنوان شده مربوط به فرد دیگه ای بوده نه دوستی که بعنوان کاربر ماه انتخاب شدند :
مشاهده پیوست 437578
کاش دوستان تو نظر دادن هاشون کمی اطمینان حاصل کنن اول ..
اون پست به اشتباه نقل وقول شد من اول اون پست رو کپی کردم و قرار دادم تو تاپیک پرسپولیس ولی اومدم پست کاربرfritz رو کپی کنم که انگار اشتباهی بوجود اومده و اون پست مد نظرم کپی نشده .
ولی قشنگ توهین های ایشون یادمه .
بعدش من هیچ وقت نگفتم کاربر خوبیم و نیستم ولی ایشون همه بهتر از بنده و باقی دوستان نیستن بعدش اگه امکانش هست چرا پست حذف شده بنده رو رو میکنید چرا پست های ایشونو رو نمیکنید . ویک چیز دیگر یک سری بهتره به تاپیک های دیگر بزنید برای نمونهه یک تاپیک بود در مورد سربازی اون دوست عزیزمون در پست اولش به وضوح فحاشی کرده بود حرف من در مقابل فحش های ایشون هیچه همین
آقا فرزاد نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ولی خدایی پستو رفتم چندین صفحه گشتم پیدا کردم همزمان توی دو تا تاپیک داشتم پست میدادم این شد دیگه اولین بارم بود اینطور میشه .عذر خواهی واسه چی ؟ایشون به بنده بی احترامی کردن من عذر بخوام :blink:دلیلی برای عذر خواهی نمیبینم.امیر جان ، بچه بازی نیست که عزیز من ، اینهمه حرف و حدیث و جو درست کردی که آهای ملت ! فلانی به سردار و پرسپولیس توهین کرده بعد شده کاربر برتر ماه ، حالا خیلی ساده و راحت میگی اشتباه کپی کردم ؟؟
معمولا اینجور وقتا عذر خواهی میکنن نه اینکه دوباره ادامه بدن ..
اقا ما هی میخوایم چیزی نگیم نمیشهآقا فرزاد نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ولی خدایی پستو رفتم چندین صفحه گشتم پیدا کردم همزمان توی دو تا تاپیک داشتم پست میدادم این شد دیگه اولین بارم بود اینطور میشه .عذر خواهی واسه چی ؟ایشون به بنده بی احترامی کردن من عذر بخوام :blink:دلیلی برای عذر خواهی نمیبینم.
از موقعی که بنده وارد تاپیک کل کل شدم ایشونم بود از هر توهینی دریغ نکرد .اینهمه کاربر خوب استقلالی داریم چرا ایشون ؟اگه امکانش هست میشه جمع بندی رو در اختیار ما هم بزارید تا شفاف سازی بشه
... انگار اینجام بند پ کاربرد داره .
... دلیلی برای عذر خواهی نمیبینم.
نگاه کن دوست عزیز اولا من با کاربری مشکلی ندارم این شمایی که با من مشکل داری این یک بعدش یک اختلاف سلیقه با مدیر داشتیم که حل شد و فکر نمیکنم هیچ ارتباطی به شما داشته باشه که در این مورد نظر میدیدمن نمیخوام بحث اخیر رو به حاشیه ببرم اما گاهی اوقات که من پست های بعضی از دوستان رو ریپورت می دادم بررسی نمیشد ! با اینکه به صراحت به من توهین می کردند یا ....
در ضمن امیر جان من به بحثی که قبلا بین من و شما به وجود اومده ندارم . یعنی من کلا به کنار ( حدود 1 ماه هم اصلا تو بخش فوتبال فعالیت نداشتم تا ببینم مشکل از من هست یا .... )
ولی این طور که مشخصه شما با هر 2 تا مدیر و اکثر کاربرا مشکل دارید !!
فکر نکنم که مشکل از همه باشه که به نظر خودتون در مورد شما بد قضاوت می کنند یا ....
به نظرم یه خورده تجدید نظر کنید بهتره
آقا مرتضی بنده جنبه ام بالاست ولی نه برای بی احترامی و مخاطب قرار دادن من.جناب امیر عزیز
مدیران بخش نکات اصلی رو متذکر شدند، من هم اضافه می کنم:
1- حضور در تاپیک کل کل نیاز به روحیه پرظرف و طبع شوخی داره و کسی که قصد داره اونجا پست بزنه، باید قبلا پیه شنیدن یک سری به اصطلاح تیکه ها - البته نه توهین و افترا و ... - رو به تن بماله. این اصل، فرض بنده هست از فعالیت کسانی که در اون تاپیک حضور فعال دارند.
2- در مورد جمع بندی: در خصوص انتخاب کاربر برتر مجموع فعالیت یک کاربر در تاپیک های مختلف و برآیند کل کارش مورد بررسی قرار می گیره، در نتیجه ملاک انتخاب جناب فریتز صرفا تاپیک کل کل نبوده.
3- اینجا بند پ نداره داداش، خیالت راحت باشه! ما (= کادر مدیریتی) با همفکری و اجماع و بحث و گفتگو انتحاب مورد نظر رو انجام دادیم و گرچه تعصبی روی این انتحاب نداریم ولی تصور می کنم باید نظر جمعی 4 نفر رو بهش احترام گذاشت.
4- در مورد ریپورت هم این نکته رو اضافه کنم که اولا همونطور که گفتند بد ریپورت ابزاری هست برای کنترل تاپیک های گوناگون و زیادی که اینجا وجود داره و هیچ کس نمی تونه مدعی باشه که اشراف کامل به همه تاپیک ها داره؛ ضمنا هر ریپورت دادنی به معنای الزام برخورد با خاطی احتمالی نیست، بلکه مدیریت اول ریپورت رو بررسی می کنه و بعد تصمیم می گیره در موردش؛ ممکن هست گاهی یک جمله یا یک کلمه از دید یک نفر توهین و از دید یک نفر دیگر شوخی ساده باشه (حالا دارم کلی حرف می زنم) البته عکس این مطلب هم صادق هست ولی نهایتا این خود کاربرها هستند که با نوع فعالیت شون کمک می کنند فضا آرام و مناسب باشه.
4- در مورد عذر خواهی: شما دست کم فضای تاپیک رو قدری ملتهب کرده اید امیر عزیز؛ اگر انتقادی دارید جایش اینجا نیست، بهتر بود می رفتی در تاپیک "وقایع ..." اعتراضت رو اون هم با لحن ملایم تر، مطرح می کردی تا در موردش بحث بشه؛ پس از این منظر من جای شما باشم عذرخواهی می کنم از سایر کاربرهای اینجا.
اگر هنوز فکر می کنی نیاز به صحبت هست می توانی به تاپیکی که عرض کردم مراجعه کنی.
ممنون از توجهت