• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاربران برتر ماه - بخش فوتبال

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
سلام و درود

عرض تبریک دارم خدمت چهار دوست گرامی و امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن

چند نکته هم میخواستم خدمت بعضی دوستان عزیز عرض کنم

اول اینکه " بدریپورت " دادن جزو روال مورد استفاده بخشه ،حالا شما اگه استفاده نمیکنی ما نمیتونیم کل بخش رو طبق سلیقه و علائق شما بگردونیم در ضمن توهین هم هر چیزی که شما رو ناراحت بکنه نیست ، مثلا فلانی برای خودنمائی اومده استادیوم خیلی صحبت قشنگی نیست ولی تو تاپیک کل کل توهین محسوب نمیشه ، اما وقتی دوستی میفرمایند

" آمارشون رو که زدم قهوه ای کردم "

این یعنی ادبیات توهین آمیز

کاش میشد از همه توقع داشت که در اظهار نظر هاشون منصف باشن ..

پاینده باشید ..

ادیت : تازه اصلا این پست عنوان شده مربوط به فرد دیگه ای بوده نه دوستی که بعنوان کاربر ماه انتخاب شدند :

مشاهده پیوست 437578

کاش دوستان تو نظر دادن هاشون کمی اطمینان حاصل کنن اول ..
اون پست به اشتباه نقل وقول شد من اول اون پست رو کپی کردم و قرار دادم تو تاپیک پرسپولیس ولی اومدم پست کاربرfritz رو کپی کنم که انگار اشتباهی بوجود اومده و اون پست مد نظرم کپی نشده .
ولی قشنگ توهین های ایشون یادمه .
بعدش من هیچ وقت نگفتم کاربر خوبیم و نیستم ولی ایشون همه بهتر از بنده و باقی دوستان نیستن بعدش اگه امکانش هست چرا پست حذف شده بنده رو رو میکنید چرا پست های ایشونو رو نمیکنید . ویک چیز دیگر یک سری بهتره به تاپیک های دیگر بزنید برای نمونهه یک تاپیک بود در مورد سربازی اون دوست عزیزمون در پست اولش به وضوح فحاشی کرده بود حرف من در مقابل فحش های ایشون هیچه همین

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
به دوستانی که انتخاب شدن ، همچنین خودم :happy: تبریک میگم ......... از مدیران محترم بخش هم بسیار سپاسگزارم .......... امیدوارم اینجا، همه در کنار هم اوقات خوبی رو سپری کنیم ..................... ارادتمند .....داود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اون پست به اشتباه نقل وقول شد من اول اون پست رو کپی کردم و قرار دادم تو تاپیک پرسپولیس ولی اومدم پست کاربرfritz رو کپی کنم که انگار اشتباهی بوجود اومده و اون پست مد نظرم کپی نشده .
ولی قشنگ توهین های ایشون یادمه .
بعدش من هیچ وقت نگفتم کاربر خوبیم و نیستم ولی ایشون همه بهتر از بنده و باقی دوستان نیستن بعدش اگه امکانش هست چرا پست حذف شده بنده رو رو میکنید چرا پست های ایشونو رو نمیکنید . ویک چیز دیگر یک سری بهتره به تاپیک های دیگر بزنید برای نمونهه یک تاپیک بود در مورد سربازی اون دوست عزیزمون در پست اولش به وضوح فحاشی کرده بود حرف من در مقابل فحش های ایشون هیچه همین

امیر جان ، بچه بازی نیست که عزیز من ، اینهمه حرف و حدیث و جو درست کردی که آهای ملت ! فلانی به سردار و پرسپولیس توهین کرده بعد شده کاربر برتر ماه ، حالا خیلی ساده و راحت میگی اشتباه کپی کردم ؟؟
معمولا اینجور وقتا عذر خواهی میکنن نه اینکه دوباره ادامه بدن ..

• Like
Reactions: rms

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
امیر جان ، بچه بازی نیست که عزیز من ، اینهمه حرف و حدیث و جو درست کردی که آهای ملت ! فلانی به سردار و پرسپولیس توهین کرده بعد شده کاربر برتر ماه ، حالا خیلی ساده و راحت میگی اشتباه کپی کردم ؟؟
معمولا اینجور وقتا عذر خواهی میکنن نه اینکه دوباره ادامه بدن ..
آقا فرزاد نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ولی خدایی پستو رفتم چندین صفحه گشتم پیدا کردم همزمان توی دو تا تاپیک داشتم پست میدادم این شد دیگه اولین بارم بود اینطور میشه .عذر خواهی واسه چی ؟ایشون به بنده بی احترامی کردن من عذر بخوام :blink:دلیلی برای عذر خواهی نمیبینم.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
آقا فرزاد نمیدونم حرفمو قبول داری یا نه ولی خدایی پستو رفتم چندین صفحه گشتم پیدا کردم همزمان توی دو تا تاپیک داشتم پست میدادم این شد دیگه اولین بارم بود اینطور میشه .عذر خواهی واسه چی ؟ایشون به بنده بی احترامی کردن من عذر بخوام :blink:دلیلی برای عذر خواهی نمیبینم.
اقا ما هی میخوایم چیزی نگیم نمیشه
هی مدیریت میگه کوتاه بیا نمیشه
شما لینک بده که من به شما توهین کردم ( که نکردم ) اگه توهینی در کار بود همین جا جلویه تمامی کاربرا ازتون عذر خواهی میکنم به شرطی که با سند و مدرک باشه
این بحث رو هم ادامه نمیدم تا زمانی که لینک توهین بنده به شما رو قرار بدید
یا علی

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
من نمیخوام بحث اخیر رو به حاشیه ببرم اما گاهی اوقات که من پست های بعضی از دوستان رو ریپورت می دادم بررسی نمیشد ! با اینکه به صراحت به من توهین می کردند یا ....

در ضمن امیر جان من به بحثی که قبلا بین من و شما به وجود اومده ندارم . یعنی من کلا به کنار ( حدود 1 ماه هم اصلا تو بخش فوتبال فعالیت نداشتم تا ببینم مشکل از من هست یا .... )
ولی این طور که مشخصه شما با هر 2 تا مدیر و اکثر کاربرا مشکل دارید !!
فکر نکنم که مشکل از همه باشه که به نظر خودتون در مورد شما بد قضاوت می کنند یا ....
به نظرم یه خورده تجدید نظر کنید بهتره

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
از موقعی که بنده وارد تاپیک کل کل شدم ایشونم بود از هر توهینی دریغ نکرد .اینهمه کاربر خوب استقلالی داریم چرا ایشون ؟اگه امکانش هست میشه جمع بندی رو در اختیار ما هم بزارید تا شفاف سازی بشه

... انگار اینجام بند پ کاربرد داره .

... دلیلی برای عذر خواهی نمیبینم.

جناب امیر عزیز

مدیران بخش نکات اصلی رو متذکر شدند، من هم اضافه می کنم:

1- حضور در تاپیک کل کل نیاز به روحیه پرظرف و طبع شوخی داره و کسی که قصد داره اونجا پست بزنه، باید قبلا پیه شنیدن یک سری به اصطلاح تیکه ها - البته نه توهین و افترا و ... - رو به تن بماله. این اصل، فرض بنده هست از فعالیت کسانی که در اون تاپیک حضور فعال دارند.

2- در مورد جمع بندی: در خصوص انتخاب کاربر برتر مجموع فعالیت یک کاربر در تاپیک های مختلف و برآیند کل کارش مورد بررسی قرار می گیره، در نتیجه ملاک انتخاب جناب فریتز صرفا تاپیک کل کل نبوده.

3- اینجا بند پ نداره داداش، خیالت راحت باشه! ما (= کادر مدیریتی) با همفکری و اجماع و بحث و گفتگو انتحاب مورد نظر رو انجام دادیم و گرچه تعصبی روی این انتحاب نداریم ولی تصور می کنم باید نظر جمعی 4 نفر رو بهش احترام گذاشت.

4- در مورد ریپورت هم این نکته رو اضافه کنم که اولا همونطور که گفتند بد ریپورت ابزاری هست برای کنترل تاپیک های گوناگون و زیادی که اینجا وجود داره و هیچ کس نمی تونه مدعی باشه که اشراف کامل به همه تاپیک ها داره؛ ضمنا هر ریپورت دادنی به معنای الزام برخورد با خاطی احتمالی نیست، بلکه مدیریت اول ریپورت رو بررسی می کنه و بعد تصمیم می گیره در موردش؛ ممکن هست گاهی یک جمله یا یک کلمه از دید یک نفر توهین و از دید یک نفر دیگر شوخی ساده باشه (حالا دارم کلی حرف می زنم) البته عکس این مطلب هم صادق هست ولی نهایتا این خود کاربرها هستند که با نوع فعالیت شون کمک می کنند فضا آرام و مناسب باشه.

4- در مورد عذر خواهی: شما دست کم فضای تاپیک رو قدری ملتهب کرده اید امیر عزیز؛ اگر انتقادی دارید جایش اینجا نیست، بهتر بود می رفتی در تاپیک "وقایع ..." اعتراضت رو اون هم با لحن ملایم تر، مطرح می کردی تا در موردش بحث بشه؛ پس از این منظر من جای شما باشم عذرخواهی می کنم از سایر کاربرهای اینجا.

اگر هنوز فکر می کنی نیاز به صحبت هست می توانی به تاپیکی که عرض کردم مراجعه کنی.

ممنون از توجهت

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
من نمیخوام بحث اخیر رو به حاشیه ببرم اما گاهی اوقات که من پست های بعضی از دوستان رو ریپورت می دادم بررسی نمیشد ! با اینکه به صراحت به من توهین می کردند یا ....

در ضمن امیر جان من به بحثی که قبلا بین من و شما به وجود اومده ندارم . یعنی من کلا به کنار ( حدود 1 ماه هم اصلا تو بخش فوتبال فعالیت نداشتم تا ببینم مشکل از من هست یا .... )
ولی این طور که مشخصه شما با هر 2 تا مدیر و اکثر کاربرا مشکل دارید !!
فکر نکنم که مشکل از همه باشه که به نظر خودتون در مورد شما بد قضاوت می کنند یا ....
به نظرم یه خورده تجدید نظر کنید بهتره
نگاه کن دوست عزیز اولا من با کاربری مشکلی ندارم این شمایی که با من مشکل داری این یک بعدش یک اختلاف سلیقه با مدیر داشتیم که حل شد و فکر نمیکنم هیچ ارتباطی به شما داشته باشه که در این مورد نظر میدید

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
جناب امیر عزیز

مدیران بخش نکات اصلی رو متذکر شدند، من هم اضافه می کنم:

1- حضور در تاپیک کل کل نیاز به روحیه پرظرف و طبع شوخی داره و کسی که قصد داره اونجا پست بزنه، باید قبلا پیه شنیدن یک سری به اصطلاح تیکه ها - البته نه توهین و افترا و ... - رو به تن بماله. این اصل، فرض بنده هست از فعالیت کسانی که در اون تاپیک حضور فعال دارند.

2- در مورد جمع بندی: در خصوص انتخاب کاربر برتر مجموع فعالیت یک کاربر در تاپیک های مختلف و برآیند کل کارش مورد بررسی قرار می گیره، در نتیجه ملاک انتخاب جناب فریتز صرفا تاپیک کل کل نبوده.

3- اینجا بند پ نداره داداش، خیالت راحت باشه! ما (= کادر مدیریتی) با همفکری و اجماع و بحث و گفتگو انتحاب مورد نظر رو انجام دادیم و گرچه تعصبی روی این انتحاب نداریم ولی تصور می کنم باید نظر جمعی 4 نفر رو بهش احترام گذاشت.

4- در مورد ریپورت هم این نکته رو اضافه کنم که اولا همونطور که گفتند بد ریپورت ابزاری هست برای کنترل تاپیک های گوناگون و زیادی که اینجا وجود داره و هیچ کس نمی تونه مدعی باشه که اشراف کامل به همه تاپیک ها داره؛ ضمنا هر ریپورت دادنی به معنای الزام برخورد با خاطی احتمالی نیست، بلکه مدیریت اول ریپورت رو بررسی می کنه و بعد تصمیم می گیره در موردش؛ ممکن هست گاهی یک جمله یا یک کلمه از دید یک نفر توهین و از دید یک نفر دیگر شوخی ساده باشه (حالا دارم کلی حرف می زنم) البته عکس این مطلب هم صادق هست ولی نهایتا این خود کاربرها هستند که با نوع فعالیت شون کمک می کنند فضا آرام و مناسب باشه.

4- در مورد عذر خواهی: شما دست کم فضای تاپیک رو قدری ملتهب کرده اید امیر عزیز؛ اگر انتقادی دارید جایش اینجا نیست، بهتر بود می رفتی در تاپیک "وقایع ..." اعتراضت رو اون هم با لحن ملایم تر، مطرح می کردی تا در موردش بحث بشه؛ پس از این منظر من جای شما باشم عذرخواهی می کنم از سایر کاربرهای اینجا.

اگر هنوز فکر می کنی نیاز به صحبت هست می توانی به تاپیکی که عرض کردم مراجعه کنی.

ممنون از توجهت
آقا مرتضی بنده جنبه ام بالاست ولی نه برای بی احترامی و مخاطب قرار دادن من.
و اینکه مساله عذر خواهی رو مطرح میکند بنده به هیچ عنوان حاظر نیستم از اون اقا عذر خواهی کنم چون بی احترامیاش یادمه.
و یک چیز دیگه من که هر چی بگم شما حرف خودتونو میزنید پس لزومی نمیبینم بحثو ادامه بدم

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
تشکر از مدیران محترم این بخش بابت حمایت و انتخابشون که من رو لایق این عنوان دونستن و تشکر از کسانی که بنده رو شامل لطف خودشون قرار دادن

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
متاسفانه علیرغم تذکر داده شده که بحث تمام بشه، عزیزان جر و بحث را ادامه می دهند و به این ترتیب فضای تاپیک بهم ریخته می شه ...

خواهش می کنم از این به بعد بیشتر مراعات کنید؛ اگر با هم بحث دارید توی پی ام رو برای شما گذاشته اند ... اما هر نوع بحث و انتقادی کلی اگر دارید به تاپیک وقایع مراجعه کنید.

پ.ن: فرزاد یا علی عزیز اگر صلاح بدونند پست های پاک شده رو منتقل می کنند به تاپیک وقایع چون بنده امکانش رو ندارم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام و درود بر همه عزیزان بخش فوتبال
smilingsmiley.gif

یک ماه گذشت و امروز موعد معرفی کاربران برتر شهریور ماه 92 هست.

بدین ترتیب با همفکری کادر مدیریتی بخش و با بررسی عملکرد کاربران عزیز در ماهی که گذشت و به نمایندگی از طرف ایشان، اسامی 3 نفر کاربر برتر ماه رو - بدون ترتیب مشخصی! - معرفی می کنم:

.:smr:.
(فعالیت مستمر و مفید در تاپیک استقلال)
king.gif

ESMIGHELE (فعالیت مستمر و مفید در تاپیک های هوادارن بارسلونا، منچستر یونایتد، پیش بینی سیزدهمین دوره لیگ برتر)
king.gif

core i5 (فعالیت مفید در تاپیک هواداری پرسپولیس)
king.gif

در اینجا جا داره که به تک تک کاربران منتخب شهریور ماه از طرف خودم، کاپیتان فرزاد، علیرضا و مهدی عزیز تبریک بگویم و آرزو کنم در تمامی مراحل زندگی شون پیروز و موفق باشند...
smilingsmiley.gif

ناگفته نماند که عزیزان دیگری هم بودند که شایستگی کسب این عنوان رو داشتند که به یاری خدا در آینده این نفرات رو هم معرفی خواهیم کرد.

هر سه نفر دوستان منتخب شهریور ماه چون برای اولین بار انتخاب شده اند میتوانند در صورت تمایل از فردا تا پایان مهر ماه از لوگوی زیر در امضاشون استفاده کنند :

امیدوارم شاهد استمرار فعالیت این دوستان در بخش فوتبال سایت پرشین تولز باشیم...
happysmiley.gif

پ ن : از دوستان برگزیده ماه پیش هم تقاضا می کنم لوگوی کاربر برتر رو از امضاشون بردارند. با آرزوی رسیدن به سطح و لوگوی بالاتر برای این عزیزان.

موفق و پیروز باشید

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

من هم به هر سه عزیز، برگزیده شدنشون رو تبریک میگم و امیدوارم درکنار سایر دوستان فعالیتهای مفید و ثمربخش خودشون رو استمرار بدن... با آرزوی موفقیت برای این عزیزان و روزهای بهتر برای سایر کاربران بخش فوتبال پرشین تولز...

پاینده باشید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام خدمت رفقای عزیز و گل تالار فوتبال :)

یک ماه دیگر هم گذشت و هم اکنون وقت اعلام اسامی نفرات برتر در ماه گذشته یعنی مهر ماه 92 هست (قدری هم تاخیر داریم!)؛ بنابراین بدون فوت وقت اسامی عزیزانی که فعالیت شایسته و مناسبی رو داشته اند به ترتیب حروف الفبا علام می کنم:

actros ( فعالیت مفید، مستمر و مطابق قوانین در تاپیک هواداری استقلال) :king:

dreamypixy (فعالیت مفید، مستمر و مطابق قوانین در تاپیک های هواداری پرسپولیس، بحث های داوری و همین طور منچستر یونایتد)
king.gif

kyle ( فعالیت مفید و مستمر در تاپیک های هواداری استقلال و همین طور بارسلونا)
king.gif

pirouz3 (فعالیت مفید، مستمر و مطابق قوانین در تاپیک هواداری ارسنال)
king.gif

در اینجا به هر چهار نفر از عزیزان بالا از طرف خودم و همچنین سایر دوستان تیم مدیریتی بخش یعنی فرزاد، علیرضا و مهدی این انتخاب رو تبریک عرض می کنم و امیدوارم از این پس نیز شاهد فعالیت مفید و ارزنده ایشان باشیم. :happy:

لازم به ذکر هست که معمولا هر انتخاباتی ضمن این که بر مبنای یک سری اصولی انجام می شود و سلیقه هم در آن دخالت دارد، ممکن هست از جمیع جهات کامل یا بی نقص نبوده باشد؛ با این وجود سعی کادر مدیریت بر این بوده که مجموعه فعالیت کاربران گرامی بخش در قسمت فوتبال داخلی و همین طور فوتبال خارجی که بعضا مورد بی مهری واقع شده، مورد توجه قرار بگیره و حتما فعالیت سایر عزیزانی که امروز اسمشان مطرح نشده نیز مد نظر قرار خواهد گرفت. فعلا به این بهانه ماهی یک بار دور هم جمع می شویم تا با قدردانی از زحمات و فعالیت خوب تعدادی از دوستان، بتوانیم با ایجاد صمیمیت بیشتر در بخش، این فضای فعالیت خوب را تداوم ببخشیم.

دوستان منتخب می توانند از لوگوی زیر تا پایان آبان ماه در امضای خود استفاده کنند:

مشاهده پیوست 474809

البته دوست خوب مون kyle عزیز به دلیل این که برای مرتبه دوم انتخاب می شوند، لوگوی بالا باید دو توپ داشته باشد که حالا من تصویر اون رو در اختیار نداشتم. (متعاقبا این لوگو در اختیارشون قرار خواهد گرفت)

از دوستان منتخب ماه گذشته نیز تقاضا می کنم که لوگو یا نشان مورد نظر رو از امضای خود بردارند.

به امید سعادت و کامیابی همه دوستان خوب بحش فوتیال پرشین تولز در تمام عرصه های زندگی :)

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
تبریک به دوستان برگزیده وتشکر وقدر دانی از تیم مدیریت ورزشی که فوق العاده عمل میکنن عید هم مبازک انشالله موفقیتها ادامه دار وپایدارباسه

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

بالا