شرایطت چطور بود؟ چیکار کردی؟مال منو رو امروز پست اورد در خونه.....خواستم اطلاع رسانی کنم که بقیه هم اگر شرایطشون مثل منه بدونن//
شرایطت چطور بود؟ چیکار کردی؟
من فقط توی سایت واسه عابر بانکه ثبت نام کردم ولی جایی واسه وارد کردن ادرس نداشت، چطور آدرستو داشتن که مستقیم فرستادن در خونه؟
این درست نبود واسه منتو سایت http://epolice.ir/news.php برین شماره پلاکو بزنین میگه کارت سوختتون کجاست
چرا..کارتهای جدیدم میزنه..برای شما احتمالا هیچ کارتی صادر نشده و باید برین پلیس +10درخواست المثنی بدین ( احتمالا)این درست نبود واسه من
نوشته سال ۹۳ المثنی رو دادیم پست، شماره مرسوله پستی هم دادن که توی سامانه زدم نوشته اطلاعاتش در دسترس نیست
ps: واسه ۴ ۵ تا ماشین دیگه تست کردم همه مثه هم، مثه اینکه کارتای جدید رو نمیزنه
اون قضیه کارت بانکی کنسل شد
کارت سوخت گم شده باشه المثنی صادر می کنن . نداشته باشه هم کلا جدید صادر می کنن (پلاک های جدید) . برای من هفته قبل اومد . رمزش هم 4رقم آخر کد ملی
مال منو رو امروز پست اورد در خونه.....خواستم اطلاع رسانی کنم که بقیه هم اگر شرایطشون مثل منه بدونن//
اوهایو هم کارت سوخت استفاده میکنن؟جای در خواست دادی؟
والا من که متوجه نشدم
جالب هست تو مشخصات ماشین میدم میگه سال 88 تحویل داده شده. خوب من تازه خریدمش ماشینو
جای در خواست دادی؟
والا من که متوجه نشدم
جالب هست تو مشخصات ماشین میدم میگه سال 88 تحویل داده شده. خوب من تازه خریدمش ماشینو
اوهایو هم کارت سوخت استفاده میکنن؟
نه پلیس +10 میگه اگه توی دولت همراه ثبت نام کردی کافیهچرا..کارتهای جدیدم میزنه..برای شما احتمالا هیچ کارتی صادر نشده و باید برین پلیس +10درخواست المثنی بدین ( احتمالا)
ماشین دست برادرم هست.
کارهاشو من باید انجام بدم.
فعلا با کارت آزاد 30 تا 30تا بزن تا هنگام ظهور آقا صادر بشهتوی سامانه پلیس + 10 سرچ کردم
نوشته کارت شما در حال صدور هست.
me tooتوی سامانه پلیس + 10 سرچ کردم
نوشته کارت شما در حال صدور هست.
این داستان 30 لیتر شدن بنزین خلی مسخرس