• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت ملی هوشمند

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
چجوری عزیز تغیر در شناسنامه داشتین؟
نه کلا نه تغییری بود نه گم شدنی!
رفتیم یکی از دفاتر پیشخوان واسه یه کار دیگه
اونم واسه اینکه یه پولی بگیره گفت میخوای واست فرم کارت ملی هوشمند بفرستم؟ 3500ت
گفتیم بفرست.چند روز بعدش زنگ زدن گفتن نوبتت فلان روزه بیا
البته ما 4 نفر گرفته بودیم اما من مثلا اوایل اسفند بودم نوبت بابام اینا تیر مرداد اون موقع هاست!!
اینکه زمانبندیش چجوریه دیگه نمیدونم!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نه کلا نه تغییری بود نه گم شدنی!
رفتیم یکی از دفاتر پیشخوان واسه یه کار دیگه
اونم واسه اینکه یه پولی بگیره گفت میخوای واست فرم کارت ملی هوشمند بفرستم؟ 3500ت
گفتیم بفرست.چند روز بعدش زنگ زدن گفتن نوبتت فلان روزه بیا
البته ما 4 نفر گرفته بودیم اما من مثلا اوایل اسفند بودم نوبت بابام اینا تیر مرداد اون موقع هاست!!
اینکه زمانبندیش چجوریه دیگه نمیدونم!
اثر انگشتتون رو هم ثبت کردن توی کارت هوشمند؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اثر انگشتتون رو هم ثبت کردن توی کارت هوشمند؟
آره،به هرکی میگفتن یه انگشتت رو بزن! به من گفتن انگشت F دست چپت رو بذار!
این موقع تحویل کارت بود،موقع ثبت نام هم از 2 تا از انگشت ها اثر انگشت گرفتن.
یه رمز 4 رقمی هم میگن باید انتخاب کنی واسه کارت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
جالبه فردا برم ببینم میتونم ثبت نام کنم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
راستی این دفاتر پیشخوان شناسنامه قدیمی رو هم با جدید عوض میکنن یا باید رفت ثبت احوال؟

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
راستی این دفاتر پیشخوان شناسنامه قدیمی رو هم با جدید عوض میکنن یا باید رفت ثبت احوال؟
فکر کنم فرقی نداره!
شناسنامه فقط برای ثبت احوال دار هستش ...

کسی میدونه تحویلش چقدر زمان میبره ؟!

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
من سوال قبلی رو اشتباه جواب دادم!
(نقل قول رو عوض کنید لطفا)

بابت شناسنامه هم اطلاعی ندارم متاسفانه !

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
تا جایی که میدونم تو کرج 2 تا جا فقط شناسنامه و کارت ملی(غیر هوشمند) رو عوض میکردن
پس احتمالا ابن پیشخوان ها انجام نمیدن.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
من شناسنامم قدیمه ولی پاره نیست عوضش میکنن با جدید برام؟
باید بری ثبت احوال از من که فک کنم دو ماهی طول کشید چون صادره از تهران بود منم کرمان بودم

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
باید بری ثبت احوال از من که فک کنم دو ماهی طول کشید چون صادره از تهران بود منم کرمان بودم

نه من شهر خودم هستم برگه دوتا از برگه هاش تا وسط پاره شده عوضش میکنن برام؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
نه من شهر خودم هستم برگه دوتا از برگه هاش تا وسط پاره شده عوضش میکنن برام؟
آره داداش برو عوض میکنن جدیداش هم مقاوم ترن هم کوچیکتر هم سبکتر کارت ملی هوشمندم به من نداد یه چندماه پیش رفتم گفت هنوز نیومده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
آره داداش برو عوض میکنن جدیداش هم مقاوم ترن هم کوچیکتر هم سبکتر کارت ملی هوشمندم به من نداد یه چندماه پیش رفتم گفت هنوز نیومده

ببین یکی از برگه هاش تا نصفه پاره شده ولی کامل نیست
جلوی دست خواهرزادم بوده پارش کرده
برام تعویضش میکنن؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
ببین یکی از برگه هاش تا نصفه پاره شده ولی کامل نیست
جلوی دست خواهرزادم بوده پارش کرده
برام تعویضش میکنن؟
به مولا نمیدونم ولی فک کنم از پول بدشون نیاد حالا برو ثبت احوام ببیبن چی میگن

xms

Registered User
لایک‌ها
387
از مهرماه صورت می‌گیرد
صدور کارت ملی هوشمند برای همه شهروندان
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال گفت: از مهرماه سال جاری کارت ملی هوشمند برای تمام افراد صادر می‌شود.

13910121000054_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محسن کرمی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی اظهار داشت: مطالعات مربوط به صدور کارت ملی هوشمند از سال 90 به صورت پیش پایلوت و در سال 91 به صورت پایلوت انجام شد که در نهایت منجر به صدور کارت در برخی از استان‌ها در سال گذشته شد.

وی تصریح کرد: در سال جاری نیز استان قم نسبت به صدور این کارت اقدام کرد.

معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال ادامه داد: هم اکنون در 600 اداره ثبت احوال سراسر کشور جمع‌آوری اطلاعات هموطنان برای صدور کارت ملی هوشمند آغاز شده و با توجه به اعلام آمادگی برخی شرکت‌ها و پس از اقدامات اولیه صدور کارت ملی هوشمند برای همه افراد از مهر ماه امسال آغاز خواهد شد.

به گفته وی صدور این کارت‌ها با همکاری دفاتر پیشخوان دولت و اداره پست انجام خواهد شد.

معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور در بخش دیگری از سخنان خود ثبت احوال را یکی از سازمان‌های کلیدی حاکمیتی و زیرساختی کشور عنوان و تصریح کرد: رسالت اصلی و مهم سازمان ثبت احوال ثبت وقایع حیاتی است که هم اکنون پوشش این وقایع در بخش ولادت 97 و در بخش وفات 96 درصد در کشور است.

کرمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صدور 7 میلیون شناسنامه مکانیزه در کشور گفت: تاکنون 7 میلیون شناسنامه مکانیزه در کشور صادر شده که از این میزان 185 هزار شناسنامه مکانیزه در این استان صادر شده است.

وی بیان داشت: تعویض شناسنامه‌های قدیمی و جایگزینی‌ آنها با شناسنامه‌های مکانیزه در صورت رفع محدودیت‌ها و با استفاده از اعتبارات استانی که از طریق استانداری در اختیار ادارات کل قرار می‌گیرد انجام خواهد شد.

معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور انتشار آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت را از دیگر وظایف ثبت احوال عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 32 هزار نقطه کشور به پایگاه اطلاعات سازمان ثبت احوال متصل هستند و اطلاعات لازم را جمع‌آوری می‌کنند.

کرمی همچنین تسهیل، سرعت و دقت در ارائه خدمات به مردم را از اولویت‌های سازمان ثبت احوال عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: به منظور روان‌‌سازی امور و تسهیل در کار ارباب رجوع شیوه‌نامه‌ها و مقررات سازمان ثبت احوال مورد بازنگری قرار گرفته و در کمیته تخصصی زیر نظر شورای ثبت احوال بررسی و مصوب شده است که با اجرایی شدن آنها شاهد بهبود امور مردم خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صدور 250 هزار شناسنامه نمادین برای شهدا گفت: همه شهرستان‌ها در حال حاضر از این شناسنامه‌ها برخوردار هستند.

در این مراسم یزدان خسروی طی حکمی از سوی ناظمی اردکانی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال به عنوان مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی معرفی و از زحمات مهدی چقایی مدیرکل قبلی این اداره تقدیر شد.

انتهای پیام/87004/ط40

- f

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
نمی‌تونن مثل آدم یه کارت صادر کنن برای همه چیز؟
من الآن یه کارت سوخت یه کارت معافیت، یه گواهینامه، یه کارت ملی، خیلی وقت‌ها یه شناسنامه (کارت‌های بانکی رو حساب نکنیم) باید توی جیبم باشه
حالا نگین که همه‌جا همینه (همه‌جا برای احراز هویت همون گواهینامه کفایت می‌کنه ولی توی ایران فقط کارت ملی و گاها کارت ملی بهمراه شناسنامه تنها راه موجوده)
اگه اینجور پیش بره چند وقت دیگه توی ایران علاوه بر خانم‌ها آقایون هم باید یه کیف همه‌جا همراشون باشه کارت‌هارو توش بذارن چون من همین الآن مجبورم کارت‌هامو ۲ دسته کنم و توی ۲ جیب مختلف بذارم و بعدش میمونم گوشیمو کجا بذارم که کارت‌ها نسوزن یوقت!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نمی‌تونن مثل آدم یه کارت صادر کنن برای همه چیز؟
من الآن یه کارت سوخت یه کارت معافیت، یه گواهینامه، یه کارت ملی، خیلی وقت‌ها یه شناسنامه (کارت‌های بانکی رو حساب نکنیم) باید توی جیبم باشه
حالا نگین که همه‌جا همینه (همه‌جا برای احراز هویت همون گواهینامه کفایت می‌کنه ولی توی ایران فقط کارت ملی و گاها کارت ملی بهمراه شناسنامه تنها راه موجوده)
اگه اینجور پیش بره چند وقت دیگه توی ایران علاوه بر خانم‌ها آقایون هم باید یه کیف همه‌جا همراشون باشه کارت‌هارو توش بذارن چون من همین الآن مجبورم کارت‌هامو ۲ دسته کنم و توی ۲ جیب مختلف بذارم و بعدش میمونم گوشیمو کجا بذارم که کارت‌ها نسوزن یوقت!
نه اصلا خوب نیست همه کارتها یکی بشن چون اگه یکی بشن اگه گم بشه دیگه هیچ مدرک هویتی وجود نداره برای فرد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بالا