• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارگاه آنالیز فوتبال

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
Overlap در فوتبال

این هم چندتا انیمیشن که نشان می دهد سیستم overlap چگونه اجرا می شود .

فرمت پاورپوینت 2003

فرمت پاورپوینت 2007
سلام بهروز خان
ها ای که وگفتی یعنی چه ؟ :D
میشه یه توضیح مختصر در این زمینه بدید ؟
من که از انیمیشنها چیزی نفهمیدم شاید توضیح دادید و تو آفیس 2003 نشون نمیده
سپاس :blush:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام بهروز خان
ها ای که وگفتی یعنی چه ؟ :D
میشه یه توضیح مختصر در این زمینه بدید ؟
من که از انیمیشنها چیزی نفهمیدم شاید توضیح دادید و تو آفیس 2003 نشون نمیده
سپاس :blush:
می خواستم توضیح بدم اما گفتم خودشون احتمالا گویا هستند .

OVERLAP به تاتیک های تهاجمی سریعی گفته میشه که در ان یک بازیکن استارت سریع میزنه و با سرعت بالا در فضای خالی صاحب توپ میشه .

این چند حالت داره که توی انیمیشن ها هست .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من چرا نمیتونم اون آنالیز میلان یووه و اورلپ رو باز کنم؟ فایل ها سالمن؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
می خواستم توضیح بدم اما گفتم خودشون احتمالا گویا هستند .

OVERLAP به تاتیک های تهاجمی سریعی گفته میشه که در ان یک بازیکن استارت سریع میزنه و با سرعت بالا در فضای خالی صاحب توپ میشه .

این چند حالت داره که توی انیمیشن ها هست .
والا بهروز خان اگه گویا هم باشن مشکل IQ ماست دیگه :D:D:lol:
ممنون از پاسختون
این که آنری تو بارسلون گاهی اوقات توپ رو چند متر جلو میندازه و بعد با یه استارت سریع توپ رو میگیره جز این تاکتیک میشه یا اون یه کاره فردیه ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من چرا نمیتونم اون آنالیز میلان یووه و اورلپ رو باز کنم؟ فایل ها سالمن؟

آره فایل ها که سالم هستند . حتما با دانلود منیجر دانلود کنید . ( غیر اورلپ ) اگر نشد بگو یه فکری دیگه بکنم

والا بهروز خان اگه گویا هم باشن مشکل IQ ماست دیگه :D:D:lol:
ممنون از پاسختون
این که آنری تو بارسلون گاهی اوقات توپ رو چند متر جلو میندازه و بعد با یه استارت سریع توپ رو میگیره جز این تاکتیک میشه یا اون یه کاره فردیه ؟

خواهش میکنم . شاید من بد توضوح دادم .
نه اون کاری که هانری میکنه یک نوع دریبل و بحث تکنیکی شخصی هست .
اورلپ معمولا یک استارت توی فضای خالی مدافعین هست که در 1/3 پایانی راه شخص صاحب توپ می شود .

طبق انیمیش اول شما می بینید که حرکت یک مدافع راست هست که با استارت سریع دفاع را دور میزند و در پشت مدافعین در یک فضای باز صاحب توپ می شود .

یا در انیمیشین دوم استارت شخصی که توپ را می دهد ( به اصلاح Touch and Go ) با یک و دوی سریع حرکت اورلپ انجام می دهد .

اگز شما بر روی دکمه " تشریح موقعیت " کلیک کنید , فلش ها نشان دهنده حالاتی هست که شخص صاحب توپ توان انتخاب آنرا دارد و یکی از آنها پاس بیرون یا Overlap هست .

پ ن : اگر نیاز به توضیح بیشتر هست بگید حتما عرض خواهم کرد .

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خواهش میکنم . شاید من بد توضوح دادم .
نه اون کاری که هانری میکنه یک نوع دریبل و بحث تکنیکی شخصی هست .
اورلپ معمولا یک استارت توی فضای خالی مدافعین هست که در 1/3 پایانی راه شخص صاحب توپ می شود .

طبق انیمیش اول شما می بینید که حرکت یک مدافع راست هست که با استارت سریع دفاع را دور میزند و در پشت مدافعین در یک فضای باز صاحب توپ می شود .

یا در انیمیشین دوم استارت شخصی که توپ را می دهد ( به اصلاح Touch and Go ) با یک و دوی سریع حرکت اورلپ انجام می دهد .

اگز شما بر روی دکمه " تشریح موقعیت " کلیک کنید , فلش ها نشان دهنده حالاتی هست که شخص صاحب توپ توان انتخاب آنرا دارد و یکی از آنها پاس بیرون یا Overlap هست .

پ ن : اگر نیاز به توضیح بیشتر هست بگید حتما عرض خواهم کرد .
این تشریح موقعیت رو زودتر میگفتی
الان که میزنم قشنگ میفهمم چی شده
پیش از این رو عکس کلیک میکردم زود میرفت یه عکسه دیگه میومد من هم گفتم حتما یه تاکتیک فوتباله و من نمیفهمم (الان فقط رو عکس کلیک کنید ببینید چیزی متوجه میشید :D):D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این تشریح موقعیت رو زودتر میگفتی
الان که میزنم قشنگ میفهمم چی شده
پیش از این رو عکس کلیک میکردم زود میرفت یه عکسه دیگه میومد من هم گفتم حتما یه تاکتیک فوتباله و من نمیفهمم (الان فقط رو عکس کلیک کنید ببینید چیزی متوجه میشید :D):D
پس اون اجرای انیمیشن رو هم بزن :D:D:D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب دیدیم یه مدتی صدام در نیومد امروز وقت آزاد پیدا کردم و راجب سیستم 2-5-3 یک سری انیمیشن آماده کردم .

توی ایران خیلی از تیم ها با سیستم 2-5-3 بازی میکنند و خیلی ها هم میگویند که این سیستم منسوخ هست ... من سعی کردم توضیح بدم و سپس در مقابل یک سیستم کارامد و قدرتمند به اسم 3-3-4 قرارش دادم .

نکته : برای نمایش انیمیشن ها روی نوشته های بالای عکس کلیک کنید .

فایل 2007

فایل 2003

امیدوارم مفید باشد .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب با تشکر از همه دوستانی که لطف دارند به من .

بعد از یک هفته جمع اوری اطلاعات و آنالیز آنها فردا ( سعی میکنم ) یک آنالیز آماری کامل از بارسلونا و منچستر بگذارم ...
احتمالا یک دسته خیلی خوشحال خواهند شد . :D

خواستم بدین وسیله از دوستانی که این تاپیک رو دنبال می کنند ( اگر کسی دنبال میکنه البته :D ) بگم فردا منتظر باشید .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نگو که میخوای یه تیم انگلیسی رو بگی قویتره ! !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آنالیز آماری بازی های منچستر یونایتد و بارسلونا

خوب من سعی کردم تمام بازی های این دو تیم رو در لیگ قهرمانان جمع کنم و آمار های آنها را در 12 بازی گذشته مورد بررسی قرار بدم تا نهایتا با کنار قراردادنشون ببینیم وضعیت هر کدام چگونه هست .

1 : بررسی آمار های بازی دو تیم در کنار هم

uk6xbnw090y5h0hdndu4.jpg

خوب همانطوری که در عکس مشاهده میشه تعداد پیروزی های منچستر و بارسلون مساوی هستند و تنها بارسلونا یک بار در این جام شکست خورد و منچستر هرگز شکست نخورد ولی از طرفی منچستر تعداد مساوی های بیشتری ( 1 بازی ) نسبت به بارسلونا دارد .

وقتی به تعداد گل زده دو تیم نگاه می کنیم , می تونیم برسلونا رو کاملا برتر نگاه ببینیم حدود 2 برابر گل زده بارسلونا به نسبت منچستر نشان از روجیه تهاجمی این تیم دارد اما در نقطه مقابل 10 گل خورده بارسلونا در 12 بازی به ما می گوید که خط دفاع بارسلونا اصلا خط دفاع محکمی نیست .

آمار شوت ها تقریبا برابر و با یک برتری نسبی به سود منچستر هست که بازهم نشان می دهد که دو تیم از یک روش تاکتیکی برای رسیدن به گل استفاده می کنند .

2 : میزان تصاحب توپ در بازی

t39r0v3e8i2sme9h81h.jpg

دومین موضوع قابل بحث ما میزان دقایقی است که دو تیم صاحب توپ در بازی هستند . این آمار به ما میزان تسلط و ثبات ( Stability ) یک تیم در بازیهایش را نشان می دهد که بارسلونا این ثبات را در بازی هایش بسیار بهتر از منچستر داشته است . هرچند منچستر هم خیلی متفاوت نیست و هر دو تیم بیشتر سعی می کنند توپ را در اختیار خود نگه دارند و سپس با بازی سازی زمینی به سمت دروازه حریف حمله کنند .

lno7veqcss834we90q3t.jpg

در این عکس هم شما میانگین تصاحب توپ ( به دقیقه ) را مشاهده می کنید . که در کل امار تقریبا برابر هستند .

3 - مقایسه زمان گل های زده و خورده دو تیم

wloxkswazg0atcf75r8.jpg

pnkm2sdgjpnzxtpot3oo.jpg

خوب در این جا ما می بینیم که منچستر بیشترین گل های زده اش رو در دقایق ابتدایی بازی ( 0 تا 15 ) زده و این در شرایطی است که بارسلونا 3 گل از 10 گل خوردش را در همین دقایق بوده .
پس این اولین برتری منچستر نسبت به بارسلونا است که می توانند در همان ثانیه های ابتدایی بازی خودشون رو در زمین پیدا کنند و با تمرکز بالا به فکر گل زدن باشند .

وقتی به آمار دقیقه 45 - 60 بارسلونا نگاه می کنیم می بینیم هم بیشترین گل ها رو در این دقایق زده هم 3 گل را در این دقایق دریافت کرده , این بدین معنی هست که در این دقایق بارسلونا یا تمرکز بالاایی خواهد داشت با اصلا تمرکز ندارد .

و نکته سوم , بارسلونا 3 گل را در دقایل +90 ( وقت های تلف شده بازی ) به ثمر رسانده که این روحیه جنگندگی و تمرکز بالای این تیم تا سوت پایان بازی بارسلونا را نشان می دهد هرچند هیچ کدام گلی را در این دقایق دریافت نکرده اند .

به طور کلی دقایق خطرناک منچستر برای بارسلونا : 0-15 و 45-60 و بارسلونا برای منچستر : +90 هست ...

البته این نکته رو هم می گویم که تراکم گل زنی بارسلونا در بخش های زمانی برابر هستند که این بازهم به سیستم تیم و روحیه تهاجمی تیم بر می گردد اما دقایق خطرناک به دقایقی گفته می شود که یک تیم روحیه بالا و تیم مقابل روحیه پایین را دارد .

4- این هم مقایسه دو بازیکن بزرگ دو تیم , رونالدو و مسی ( بدون شرح )

mxewrv1kupfvybukypcn.jpg

نکته : فایل های پاورپوینت انتهای آنالیز بدون هرگونه توضیحی است ...

فایل 2003
فایل 2007

نکته اخر : اما بازهم تحلیل های من حاکی از احتمال بیشتر قهرمانی منچستر است که در آنالیز سیستم دو تیم به آن خواهیم پرداخت .

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
WooooooooW

عالیه

مرسی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
. جنگ ستاره گان فوتبال جهان .

خوب من خیلی دوست داشتم این بخش آنالیز پیش از بازی رو با اینمیشن انجام بدم اما متاسفانه وقت نشد . فعلا سعی می کنم در چند جمله توضیح بدم .

همانطوری در آمار های پست قبل دیدیم , قدرت دو تیم تقریبا مساوی بود و اینکه بر اساس امار بخواهیم بگوییم کدام تیم قهرمان خواهند شد .... فکر می کنم خیلی سخت است .

به طور کلی بازی های این چنینی با این حساسبت فوق العاده و برابری قدرت تیم ها , خیلی سخت است که تحلیل مطمئنی برای آن انجام داد . برای همین من سعی گفتن چند نکته کلیدی می کنم .

منچستر یونایتد

منچستر با سیستم 4-2-2 بازی میکنه و این فکر می کنم تنها تیمی است توی دنیا که توانایی عوض کردن این سیستم به دو سیستم 4-3-3 و 4-5-1 را به سرعت و مداوم در بازی دارد .
این خیلی مهم است که یک بازیکن شرح وظایف خود را در 3 پست بداند و مرتبا روی آن تمرکز کند .
این بزرگترین برگ برنده منچستر در این بازی است . شما در بازی بار ها می توانید شاهد تغییر آهنگ بازی باشید .

قوی ترین منطقه زمین منچستر سمت چپ آن هست که با نبودن دنی آلوز بارسلونایی آن بخش صدمه پذیرتر هم می شود .

قدرت بازی منچستر در پاس های پی در پی و تغییر منطقه بازی است و همچنین آنها استاد تغییر آهنگ بازی هستند می توانند در لحظه ای بازی را آرام و در لحظه آنرا سریع کنند .

و نکته آخر , منچستر سیستم ضد حمله را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد و این دقیقا چیزی است که بارسلونا در آن مشکل دارد .

اما شاید بدترین نقطه ضعف منچستر سمت راست آن باشد که گل های زیادی را از آن سمت دریافت کرده اند . و همچنین تمرکز دفاعی منچستر در سیستم دفاع مخصوصا با نبودن فلچر .

بارسلونا

بارسا با سیستم پایه 4-3-3 و با بازی هلندی روی سیستم 4-2-3-1 بازی میکند که در تهاجم واقعا عالی هستند .
برتری بارسلونا نسبت به منچستر خلاقیت فردی بازیکن هایش هست که قدرت تکنیکی به مراتب بالاتری دارند .

همچنین بارسلونا در انتقال دفاع به حمله فوق العاده عمل می کند و البته در حالت برعکس کمی کند است .

بارسا با پاس های کوتاه و بازی شناور در میانه زمین و همچنین دریبل زنی بازیکن های با تکنیکش در دو سمت , سعی در جلو آمدن تا پشت محوطه جریمه را دارند که در اینجا انتخاب های متفاوتی را ایجاد کنند .

بارسلونا تنها تیم حاضر در جهان هست که به معنای واقعی بازی هلندی را انجام می دهد اما فراموش نکنیم که بارسلونا بازیکن هایی دارد که می توانند در یک دقیقه و حتی یک ثانیه نتیجه بازی را برگردانند.

بارسلونا بزرگترین نقطه ضعفش در تمرکز دفاعی هست . آنها خیلی دیر **** دفاعی پیدا می کنند و بازیکن های آنها بیشتر میل به تهاجم دارند تا دفاع کردن .
دومین مشکل بارسلونا روحیه تیمی است که دیدیم ثبات بازی آنها خارج از خانه کمی متزلزل نشان می دهد . البته این را باید بگویم که 50% ورزشگاه طرفداران آنها هستند .

و سومین مشکل بارسلونا دروازه بان آنها هست که در قیاس با ون در سار فکر میکنم شب سخت تری را خواهد داشت .

یک نکته در مورد بارسلونا را نمی توان نادیده گرفت . تیم های هلندی همیشه در مقابل گل های خورده عکس العمل منفی دارند و بارسلونا هم تا حدی این حالت را دارد .

به طور کلی عاملی که باعث می شود من تاکید کنم بر قهرمانی منچستر این هست :

<< منچستر فوتبال را با مغز و بارسلونا با قلب بازی میکند . >>​

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590

نکته اخر : اما بازهم تحلیل های من حاکی از احتمال بیشتر قهرمانی منچستر است که در آنالیز سیستم دو تیم به آن خواهیم پرداخت .

درود بر بهروز عزیز
واقعا آنالیز قبل بازیت فوق العاده بود من که کف کردم
منتظر آنالیز بعد از بازی هم هستم فقط نمیدونم با باخت منچستر نای آنالیز داشته باشی یا نه :D
فقط یه مشکل داشت اونم اینکه میخواستی هزار دلیل بیاری که منچستر قهرمانه که متاسفانه این امر محقق نمیشه :D (شوخی میکنم ها )

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بهروز خان بازی پرسپولیس رو هم آنالیز کن یکم بخندیم.:D:D:p:thumbsup::rambo:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بالا