. جنگ ستاره گان فوتبال جهان .
خوب من خیلی دوست داشتم این بخش آنالیز پیش از بازی رو با اینمیشن انجام بدم اما متاسفانه وقت نشد . فعلا سعی می کنم در چند جمله توضیح بدم .
همانطوری در آمار های پست قبل دیدیم , قدرت دو تیم تقریبا مساوی بود و اینکه بر اساس امار بخواهیم بگوییم کدام تیم قهرمان خواهند شد .... فکر می کنم خیلی سخت است .
به طور کلی بازی های این چنینی با این حساسبت فوق العاده و برابری قدرت تیم ها , خیلی سخت است که تحلیل مطمئنی برای آن انجام داد . برای همین من سعی گفتن چند نکته کلیدی می کنم .
منچستر یونایتد
منچستر با سیستم 4-2-2 بازی میکنه و این فکر می کنم تنها تیمی است توی دنیا که توانایی عوض کردن این سیستم به دو سیستم 4-3-3 و 4-5-1 را به سرعت و مداوم در بازی دارد .
این خیلی مهم است که یک بازیکن شرح وظایف خود را در 3 پست بداند و مرتبا روی آن تمرکز کند .
این بزرگترین برگ برنده منچستر در این بازی است . شما در بازی بار ها می توانید شاهد تغییر آهنگ بازی باشید .
قوی ترین منطقه زمین منچستر سمت چپ آن هست که با نبودن دنی آلوز بارسلونایی آن بخش صدمه پذیرتر هم می شود .
قدرت بازی منچستر در پاس های پی در پی و تغییر منطقه بازی است و همچنین آنها استاد تغییر آهنگ بازی هستند می توانند در لحظه ای بازی را آرام و در لحظه آنرا سریع کنند .
و نکته آخر , منچستر سیستم ضد حمله را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد و این دقیقا چیزی است که بارسلونا در آن مشکل دارد .
اما شاید بدترین نقطه ضعف منچستر سمت راست آن باشد که گل های زیادی را از آن سمت دریافت کرده اند . و همچنین تمرکز دفاعی منچستر در سیستم دفاع مخصوصا با نبودن فلچر .
بارسلونا
بارسا با سیستم پایه 4-3-3 و با بازی هلندی روی سیستم 4-2-3-1 بازی میکند که در تهاجم واقعا عالی هستند .
برتری بارسلونا نسبت به منچستر خلاقیت فردی بازیکن هایش هست که قدرت تکنیکی به مراتب بالاتری دارند .
همچنین بارسلونا در انتقال دفاع به حمله فوق العاده عمل می کند و البته در حالت برعکس کمی کند است .
بارسا با پاس های کوتاه و بازی شناور در میانه زمین و همچنین دریبل زنی بازیکن های با تکنیکش در دو سمت , سعی در جلو آمدن تا پشت محوطه جریمه را دارند که در اینجا انتخاب های متفاوتی را ایجاد کنند .
بارسلونا تنها تیم حاضر در جهان هست که به معنای واقعی بازی هلندی را انجام می دهد اما فراموش نکنیم که بارسلونا بازیکن هایی دارد که می توانند در یک دقیقه و حتی یک ثانیه نتیجه بازی را برگردانند.
بارسلونا بزرگترین نقطه ضعفش در تمرکز دفاعی هست . آنها خیلی دیر **** دفاعی پیدا می کنند و بازیکن های آنها بیشتر میل به تهاجم دارند تا دفاع کردن .
دومین مشکل بارسلونا روحیه تیمی است که دیدیم ثبات بازی آنها خارج از خانه کمی متزلزل نشان می دهد . البته این را باید بگویم که 50% ورزشگاه طرفداران آنها هستند .
و سومین مشکل بارسلونا دروازه بان آنها هست که در قیاس با ون در سار فکر میکنم شب سخت تری را خواهد داشت .
یک نکته در مورد بارسلونا را نمی توان نادیده گرفت . تیم های هلندی همیشه در مقابل گل های خورده عکس العمل منفی دارند و بارسلونا هم تا حدی این حالت را دارد .
به طور کلی عاملی که باعث می شود من تاکید کنم بر قهرمانی منچستر این هست :
<< منچستر فوتبال را با مغز و بارسلونا با قلب بازی میکند . >>