• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارگاه آنالیز فوتبال

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
خوب باید قبول کرد که سمت راست ما قوی تر بود . . . شجاعی اصلا بازی خوبی رو انجام نمی داد و نصرتی هم بازیکن سرعتی نیست که بتونه بره و برگرده .

من فکر می کردم شاید تعویض زندی با پژمان نوری و شجاعی و البته خسرو حیدری با مهدوی کیا میتونست خیلی مهم باشه و شاید تاثیر میگذاشت
منظورم با اين تركيبي كه امپراتورچيده بود نبود
تركيب رويايي خودم كه خلعتبري رو نيمه دوم ميزاشتم چپ جاي شجاعي
خسرو رو مياوردم جاي مهدوي كيا
كاظمي رو ميزاشتم جاي نوري به عنوان هافبك دفاعي
كريمي رو مي اوردم پشت تك مهاجم برا بازي سازي و از اندو به عنوان هافبك هجومي استفاده ميكردم
چند دقيقه رفتيم تو روياي سرمربيگري تيم ملي :D شايد اون موقع تيم به ما رسيد كه جز تيمهاي دست دو آسيا شده باشه ايشالا كه بياريمش دسته اول :p
عجب تركيب باحالي شد :D تركيب شهرام قندلي :lol::lol::lol:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منظورم با اين تركيبي كه امپراتورچيده بود نبود
تركيب رويايي خودم كه خلعتبري رو نيمه دوم ميزاشتم چپ جاي شجاعي
خسرو رو مياوردم جاي مهدوي كيا
كاظمي رو ميزاشتم جاي نوري به عنوان هافبك دفاعي
كريمي رو مي اوردم پشت تك مهاجم برا بازي سازي و از اندو به عنوان هافبك هجومي استفاده ميكردم
چند دقيقه رفتيم تو روياي سرمربيگري تيم ملي :D شايد اون موقع تيم به ما رسيد كه جز تيمهاي دست دو آسيا شده باشه ايشالا كه بياريمش دسته اول :p
عجب تركيب باحالي شد :D تركيب شهرام قندلي :lol::lol::lol:
biggestgrin.gif

خوب فقط دقت کن که تیم حریف هم زنده هست :D اونها هم استراتژی های خودشون رو در مقابل استراتژی های شما خواهند گذاشت و خیلی وقت ها آنها برتر هستند .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
biggestgrin.gif

خوب فقط دقت کن که تیم حریف هم زنده هست :D اونها هم استراتژی های خودشون رو در مقابل استراتژی های شما خواهند گذاشت و خیلی وقت ها آنها برتر هستند .
اينو كه دقيقا ميدونم و قبول دارم تيم حريف زنده است و به قول مايلي كهن نبايد انتظار داشته باشيم دست و پاي تيم رو ببندن و بندازن وسط زمين بگن بيا گل بزن
ولي اينكه خيلي وقتها برترند رو قبول ندارم چون تيم من ميتونه يه گام جلوتر از حريف حركت كنه :p

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
تشکرات ویژه از بهروز

واقعا عالی بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اينو كه دقيقا ميدونم و قبول دارم تيم حريف زنده است و به قول مايلي كهن نبايد انتظار داشته باشيم دست و پاي تيم رو ببندن و بندازن وسط زمين بگن بيا گل بزن
ولي اينكه خيلي وقتها برترند رو قبول ندارم چون تيم من ميتونه يه گام جلوتر از حريف حركت كنه :p

خوب حالا اینو گقتی یه بحثی یادم اومد گفتم شاید جالب باشه .
اصولا مربی گری چند بخش هست :
1 : روز های قبل از مسابقه -> که شما در روزهای قبل با آنالیز تیم حریف تمرینات مناسب را طراحی و تمرین می کنید .
2 : پیش از مسابقه -> اینجا بیشتر مسائل روحی روانی هست و جلسه ای که توی رختکن گذاشته میشه فقط یک مرور کامل از تاکتیک ها هست . مثل 2 ساعت قبل از امتحان که آدم یادداشت هاش رو مرور می کنه .

بعد وقت بازیکن ها رفتند توی زمین , نقش مربی میشه 20% , در واقع حالا باید مربی از اون 20% خودش استفاده کنه تا بتونه شرایط روحی و فنی تیمش رو نگه داره . این رو حتما شنیدید که مربی ها تا قبل مسابقه مربی هستند توی مسابفه این بازیکن ها هستند که بازی مکنند .

3 : بین دو نیمه -> که تغییر تاکتیک یا نگه داشتن تاکتیک و کلا مسائل فنی + روحی روانی کار خواهد شد .
4 : بعد از مسابقه -> که یا بازخواست هست و یا تشویق .

خوب این شرایط برای دو تیم مساوی هست نه ؟

تشکرات ویژه از بهروز

واقعا عالی بود

خواهش می کنم ... لطف دارید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بهروز جان کجایی؟ بیا بگو امیدوار باشیم یا نه؟ دی:

بازی کره - عربستان را دیدی؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهروز جان کجایی؟ بیا بگو امیدوار باشیم یا نه؟ دی:

بازی کره - عربستان را دیدی؟
سلام ...
بله بازی عربستان و کره رو دیدم :D:D
باید بگویم اگر قرار باشد این دو تا بازی ( ایران و کره ) را در نوع بازی دیروز مقایسه کنم احتمال اینکه با 2 گل ببازیم خیلی هست .

چطوره یکم راجب تیم کره حرف بزنم .

کره تیمی است یک دست با تفکر مبارزه ای که تا آخرین ثانیه های بازی برای برد تلاش می کنند و هیچوقت بی انگیزه نسیتند .
تاکتیک کره تقریبا شبیه تاکتیک ایران هست با این تفاوت که در دفاع به 4-5-1 تبدیل نمی شوند و با 4-4-2 یا 4-4-1-1 دفاع می کنند و اینجوری همیشه مانند یک ماشه انفجاری اماده شلیک در ضد حمله ها هستند .

کره ای ها توی سرعت و انتقال دفاع به حمله خیلی فوق العاده عمل می کنند اما دقیقا در نقطه بر عکس ( حمله به دفاع ) خیلی ضعیف هستند .
خیلی وقت ها مانند یک فنر به سرعت باز می شوند و خیلی سخت بسته می شوند و این فضاها برای بازیکن های سرعتی ما می تواند مفید باشد .

اما عربستان تاکتیک زیبایی داشت , باید بگویم قدرتمندانه بازی کرد و فوتبالی که از اعراب بعید بود را دیدم .
آنها در دفاع توپ را به کره ای ها می دادند و شروع می کردند به بستن فضاها و پرسینگ در زمین خود ( یکی از 3 روش تاکتیک پرس ) اینگونه کره ای ها را که ( خیلی علاقه به بازی مستقیم دارند ) را به کناره ها می بردند و مجبور می کردند سانتر کنند تا با دفاع و دروازه بان بلند قدشان توپ ها را زده و هافبک های آنها پشت 18 توپ های دوم را جمع کنند و تا قبل از جمع شدن کره ای ها توپ را به سرعت به زمین آنها ببرند .

من فکر می کنم ایران اگر بتواند مانند عربستان پرس کند و بتواند مانند کره ای ها به سرعت به حمله برود می تواند در تمام گل بزند . اما حال اینکه آیا ما گل نخواهیم خورد را نمی دانم .

کره چند موقعیت 100% را از دست داد که بعضی هایش با بد شانسی بود اما خوب در عوض عربستان نیز همین طور که بیشتر به خاطر عدم تجربه بود .

به هر حال من به افشین قطبی در بازی نهایی امیدوارم و همچنین امیدوارم عربستان کره شمالی را در خانه ببرد که پتانسیل این کارا دارد .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سلام ...
بله بازی عربستان و کره رو دیدم :D:D
باید بگویم اگر قرار باشد این دو تا بازی ( ایران و کره ) را در نوع بازی دیروز مقایسه کنم احتمال اینکه با 2 گل ببازیم خیلی هست .

چطوره یکم راجب تیم کره حرف بزنم .

کره تیمی است یک دست با تفکر مبارزه ای که تا آخرین ثانیه های بازی برای برد تلاش می کنند و هیچوقت بی انگیزه نسیتند .
تاکتیک کره تقریبا شبیه تاکتیک ایران هست با این تفاوت که در دفاع به 4-5-1 تبدیل نمی شوند و با 4-4-2 یا 4-4-1-1 دفاع می کنند و اینجوری همیشه مانند یک ماشه انفجاری اماده شلیک در ضد حمله ها هستند .

کره ای ها توی سرعت و انتقال دفاع به حمله خیلی فوق العاده عمل می کنند اما دقیقا در نقطه بر عکس ( حمله به دفاع ) خیلی ضعیف هستند .
خیلی وقت ها مانند یک فنر به سرعت باز می شوند و خیلی سخت بسته می شوند و این فضاها برای بازیکن های سرعتی ما می تواند مفید باشد .

اما عربستان تاکتیک زیبایی داشت , باید بگویم قدرتمندانه بازی کرد و فوتبالی که از اعراب بعید بود را دیدم .
آنها در دفاع توپ را به کره ای ها می دادند و شروع می کردند به بستن فضاها و پرسینگ در زمین خود ( یکی از 3 روش تاکتیک پرس ) اینگونه کره ای ها را که ( خیلی علاقه به بازی مستقیم دارند ) را به کناره ها می بردند و مجبور می کردند سانتر کنند تا با دفاع و دروازه بان بلند قدشان توپ ها را زده و هافبک های آنها پشت 18 توپ های دوم را جمع کنند و تا قبل از جمع شدن کره ای ها توپ را به سرعت به زمین آنها ببرند .

من فکر می کنم ایران اگر بتواند مانند عربستان پرس کند و بتواند مانند کره ای ها به سرعت به حمله برود می تواند در تمام گل بزند . اما حال اینکه آیا ما گل نخواهیم خورد را نمی دانم .

کره چند موقعیت 100% را از دست داد که بعضی هایش با بد شانسی بود اما خوب در عوض عربستان نیز همین طور که بیشتر به خاطر عدم تجربه بود .

به هر حال من به افشین قطبی در بازی نهایی امیدوارم و همچنین امیدوارم عربستان کره شمالی را در خانه ببرد که پتانسیل این کارا دارد .

من تقریبا نیم ساعت آخر بازی را دیدم و عربستان واقعا موقعیت های خوبی داشت.
قطبی از کره شناخت خوبی داره و باید دید چه طراحی ای برای اون بازی داره.

باید دید از 3 بازیکنی که تو بازی با امارات تعویض شدن توی بازی با کره از ابتدا استفاده می کنه یا نه از ابتدا خلعتبری و حیدری و برهانی بازی می کنن ؟ (اگه نیاز به سرعت باشه فکر می کنم این 3 بازیکن سرعت بیشتری را نسبت به بازیکن هایی که تعویض شدن دارن.)

می خواد با 2 مهاجم بازی کنه یا یکی؟

بازی محتاطانه میگذاره کنار ؟

سعی می کنه اوایل بازی به گل برسه و هجومی بازی می کنه یا نه ؟

و در آخر اینکه اونقدر شجاعت داره که مثل بازی با استقلال بیخیال دفاع بشه !؟

ضمن اینکه باید استرس بازیکن ها را هم در نظر گرفت.

به امید روزی که بدون دردسر بریم جام جهانی.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من تقریبا نیم ساعت آخر بازی را دیدم و عربستان واقعا موقعیت های خوبی داشت.
قطبی از کره شناخت خوبی داره و باید دید چه طراحی ای برای اون بازی داره.

باید دید از 3 بازیکنی که تو بازی با امارات تعویض شدن توی بازی با کره از ابتدا استفاده می کنه یا نه از ابتدا خلعتبری و حیدری و برهانی بازی می کنن ؟ (اگه نیاز به سرعت باشه فکر می کنم این 3 بازیکن سرعت بیشتری را نسبت به بازیکن هایی که تعویض شدن دارن.)

می خواد با 2 مهاجم بازی کنه یا یکی؟

بازی محتاطانه میگذاره کنار ؟

سعی می کنه اوایل بازی به گل برسه و هجومی بازی می کنه یا نه ؟

و در آخر اینکه اونقدر شجاعت داره که مثل بازی با استقلال بیخیال دفاع بشه !؟

ضمن اینکه باید استرس بازیکن ها را هم در نظر گرفت.

به امید روزی که بدون دردسر بریم جام جهانی.
آره سوالات خوبی بود ...

ما هم منتظر میشیم ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب با حساس شدن رقابت های لیگ قهرمانان و شروع شدن این بازی ها از هفته دیگه من دوباره تاپیکم رو بالا میارم تا راجع به بالاترین سطح فوتبال باشگاهی در دنیا صحبت کنیم .

اگر موردی یا نکته ای هست تا آن زمان نیاز به توضیح دارد بگید تا بررسی کنیم .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوب با حساس شدن رقابت های لیگ قهرمانان و شروع شدن این بازی ها از هفته دیگه من دوباره تاپیکم رو بالا میارم تا راجع به بالاترین سطح فوتبال باشگاهی در دنیا صحبت کنیم .

اگر موردی یا نکته ای هست تا آن زمان نیاز به توضیح دارد بگید تا بررسی کنیم .
سلام
بیا بالا که یه مدت اون پایینا بودی :دی
بازی امشب رو که تحلیل می کنی ؟
تحلیل قبل از بازی هم اگه وقت کردی بزار
ممنون :happy:

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
يكي به من بگه ببينم فوتبال ايران نياز به آناليز هم داره؟
تا جايي كه اطلاع دارم بعد از آناليز هر كي ميره توي زمين با جفتك ميارنش بيرون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
بیا بالا که یه مدت اون پایینا بودی :دی
بازی امشب رو که تحلیل می کنی ؟
تحلیل قبل از بازی هم اگه وقت کردی بزار
ممنون :happy:

راستش من خودم بازی لیون رو میبینم اما بازی منچستر رو سعی میکنم با تاخیر فردا ببینم . حتما راجع به جفتش صحبت می کنیم .
در مورد آنالیز قبل بازی هم من یه مدتی هست بازی هیچکدون رو ندیدم پس بهتره الان چیزی نگم . به هرحال منچستر منچستر هست و میلان هم میلان و اینجا هم لیگ قهرمانان اروپا . هر اتفاقی توی اون ممکن هست .

يكي به من بگه ببينم فوتبال ايران نياز به آناليز هم داره؟
تا جايي كه اطلاع دارم بعد از آناليز هر كي ميره توي زمين با جفتك ميارنش بيرون

خوب این به خاطر چند تا چیز هست . اول مسائل روحی روانی که بیشترش مال بیرون از باشگاه هست و دوم فرهنگ اجتماعی کشور که خوب این نیاز به بحث زیاد داره .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

مدتی یه که تو تاپیک های هواداری ما مشکل ختم شدن بحث های فنی یا احتمالا فنی ! رو به سوء تفاهم یا مشاجره در بین طرفداران دو تیم رقیب داریم ، برای همین با توجه به حساسیت ما ( من و ساسان عزیز ) برای حفظ حرمت و آرامش هواداران در تاپیک های مطبوعه به این فکر رسیدیم که بعد از این دوستان گرامی برای نقد و هر بحث کارشناسی چالشی در خصوص تیمها ، مربیان و بازیکنان حریف از این تاپیک استفاده کنن

البته شاید لازم به یادآوری نباشه که با توجه به تخصصی بودن تاپیک بدور بودن از هرگونه کل کل و کنایه نسبت به عملکردها الزامیه

پ ن : جاداره از بهروز گرامی هم بخاطر این تاپیک خوب و پربار تشکر ویژه داشته باشم

پاینده باشید ..

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام و درود

مدتی یه که تو تاپیک های هواداری ما مشکل ختم شدن بحث های فنی یا احتمالا فنی ! رو به سوء تفاهم یا مشاجره داریم ، برای همین با توجه به حساسیت ما ( من و ساسان عزیز ) برای حفظ حرمت و آرامش هواداران در تاپیک های مطبوعه به این فکر رسیدیم که بعد از این دوستان گرامی برای نقد و هر بحث کارشناسی چالشی در خصوص تیمها ، مربیان و بازیکنان حریف از این تاپیک استفاده کنن

البته شاید لازم به یادآوری نباشه که با توجه به تخصصی بودن تاپیک بدور بودن از هرگونه کل کل و کنایه نسبت به عملکردها الزامیه

پ ن : جاداره از بهروز گرامی هم بخاطر این تاپیک خوب و پربار تشکر ویژه داشته باشم

پاینده باشید ..

یعنی بعد از بازی خواستیم نظرمون رو در مورد بازی تیم بگید بیاییم اینجا بگیم؟ اگه اینطوریه من که خوشم نیومد. پس تاپیک طرفدارا برای چیه؟

اگه هم منظور این نیست که من نگرفتم چی هست پس :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یعنی بعد از بازی خواستیم نظرمون رو در مورد بازی تیم بگید بیاییم اینجا بگیم؟ اگه اینطوریه من که خوشم نیومد. پس تاپیک طرفدارا برای چیه؟

اگه هم منظور این نیست که من نگرفتم چی هست پس :دی

نه برادر :دی

یعنی شما بعنوان یک استقلالی اگه نظری در باره بازی یا بازیهائی از پرسپولیس یا عملکرد سرمربی و بازیکناش داری نیازی نیست این بحث رو تو تاپیک پرسپولیس انجام بدی میتونی از این تاپیک برای این منظور استفاده کنی ، چون تو تاپیک هواداران حساسیت نسبت به هر حرف و اظهار نظری از طرفداران رقبا بسیار زیاده و معمولا دلگیری دوطرفه پیش میاد .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با تشکر از فرزاد عزیز از همه دوستان خواهش می کنم نقدهاشون کاملا فنی باشه و به هیچ وجه به دایره شخصیتی مربی تیمهای رقیب وارد نشن. روشنه که همانند گذشته تمام صحبتهای فنی برای هواداران یک تیم خاص در همون تاپیک هواداری انجام میشه ولی اگر هواداران سایر تیمها علاقه به نقد فنی تیمی داشتند میتونن از این تاپیک استفاده کنند ،هر چند به نظر من بهتره چنین کاری رو هم نکنند ، چون اصولا بعضی دوستان بسیار حساس هستند که کسی ایرادی از تیم یا مربی مورد علاقشون بگیره.

شاد و پیروز باشید

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نه برادر :دی

یعنی شما بعنوان یک استقلالی اگه نظری در باره بازی یا بازیهائی از پرسپولیس یا عملکرد سرمربی و بازیکناش داری نیازی نیست این بحث رو تو تاپیک پرسپولیس انجام بدی میتونی از این تاپیک برای این منظور استفاده کنی ، چون تو تاپیک هواداران حساسیت نسبت به هر حرف و اظهار نظری از طرفداران رقبا بسیار زیاده و معمولا دلگیری دوطرفه پیش میاد .

اوکی این خوبه. یعنی اگه کسی میخواد در مورد بازی تیمهای دیگه صحبت کنه بیاد اینجا خیلی عالیه. :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جه خوب ... خوشحالم این تاپیک دوباره بالا اومد .
من هم اگر تونستم کمک می کنم ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

بالاخره یه حرفهایی هست که هر جایی نمیشه زد و خب اینجا میتونه جای خوبی باشه /// البته باید دوستان خویشتندار باشند و اگر همصحبتشون در مقابل نقد فنی و درستشون جوابهای بی جهت داد راه درست رو برگزینند.

اما به نظر بنده

خیلی بهتر که دوستان صبور باشند.
توضیح: من فکر کنم اگه هر کدوم ما بعد یه بازی( حالا استقلال باشه یا پرسپولیس یا تیم دیگه و یا حتی تیمهای خارجی که خیلی ها روش حساسند مثلا امیر با ارسنال یا اونیکی امیر با منچستر یا خودم و یووه و حسام و رم و............ /// اینها رو مثال زدم که داخلی نباشه. ) سریع نظراتمون رو بیان نکنیم و اعتراض و نقد شخصی رو اعلام نکنیم / خیلی بهتره. خیلی از مسائل هم پیش نمیاد. بهر حال واقعیت تغییر نمیکنه و میشه همه حرفها رو سنجیده تر یک ساعت دیرتر گفت.
مثلا اگه یه تیم بازی خوبی کرده و نبرده سریع نیاییم از ضعفهای تیم حریف بگیم و ..../ مسلما یک ساعت بعدش خود اون شخص هم همه واقعیت ها رو با خودش حل کرده و منصفانه تر نظر میده و تو همین موقع هست که میشه طرف صحبت رو راحت نرم کرد.

من فکر کنم تاپیک خوبیه به شرطی که صحبتها کاملا فنی باشه و به جای تاپیک کل کل اشتباه این تاپیک کلیک نشه :دی

بالا