سلام ...
بله بازی عربستان و کره رو دیدم
باید بگویم اگر قرار باشد این دو تا بازی ( ایران و کره ) را در نوع بازی دیروز مقایسه کنم احتمال اینکه با 2 گل ببازیم خیلی هست .
چطوره یکم راجب تیم کره حرف بزنم .
کره تیمی است یک دست با تفکر مبارزه ای که تا آخرین ثانیه های بازی برای برد تلاش می کنند و هیچوقت بی انگیزه نسیتند .
تاکتیک کره تقریبا شبیه تاکتیک ایران هست با این تفاوت که در دفاع به 4-5-1 تبدیل نمی شوند و با 4-4-2 یا 4-4-1-1 دفاع می کنند و اینجوری همیشه مانند یک ماشه انفجاری اماده شلیک در ضد حمله ها هستند .
کره ای ها توی سرعت و انتقال دفاع به حمله خیلی فوق العاده عمل می کنند اما دقیقا در نقطه بر عکس ( حمله به دفاع ) خیلی ضعیف هستند .
خیلی وقت ها مانند یک فنر به سرعت باز می شوند و خیلی سخت بسته می شوند و این فضاها برای بازیکن های سرعتی ما می تواند مفید باشد .
اما عربستان تاکتیک زیبایی داشت , باید بگویم قدرتمندانه بازی کرد و فوتبالی که از اعراب بعید بود را دیدم .
آنها در دفاع توپ را به کره ای ها می دادند و شروع می کردند به بستن فضاها و پرسینگ در زمین خود ( یکی از 3 روش تاکتیک پرس ) اینگونه کره ای ها را که ( خیلی علاقه به بازی مستقیم دارند ) را به کناره ها می بردند و مجبور می کردند سانتر کنند تا با دفاع و دروازه بان بلند قدشان توپ ها را زده و هافبک های آنها پشت 18 توپ های دوم را جمع کنند و تا قبل از جمع شدن کره ای ها توپ را به سرعت به زمین آنها ببرند .
من فکر می کنم ایران اگر بتواند مانند عربستان پرس کند و بتواند مانند کره ای ها به سرعت به حمله برود می تواند در تمام گل بزند . اما حال اینکه آیا ما گل نخواهیم خورد را نمی دانم .
کره چند موقعیت 100% را از دست داد که بعضی هایش با بد شانسی بود اما خوب در عوض عربستان نیز همین طور که بیشتر به خاطر عدم تجربه بود .
به هر حال من به افشین قطبی در بازی نهایی امیدوارم و همچنین امیدوارم عربستان کره شمالی را در خانه ببرد که پتانسیل این کارا دارد .