خوب این تاپیک رو بیارم بالا تا بچه ها در مورد فینال دیشب صحبت کنن
والا به نظر من بازی زیبایی نبود!چون یه جورایی واس فینال و تک بازی ،بازی یک طرفه از دید من جالب نیست!
چلسی دفاع اعصاب خورد کنی داره اما نمیشه از حق گذشت که بی نظیر دفاع می کنه!اینکه چک شاید دو تا واکنش در طول بازی داشت با این همه حمله بایرن نشون از دفاع عالی تیم میده
در خیلی از صحنه وقتی بازیکن بایرن شوت می کرد می دیدم که هم زمان دوتا بازیکن چلسی خودشون رو به سمت توپ پرت می کردند!!
خوب این سیستم عالیه
ولی یه جورایی فوتبال ورزش حمله کردن هستش!
اما خوب اینم سیستمی هست و نتیجه هم گرفته شد باهاش
اما در مورد بایرن
دیشب بعد از گل بایرن به نظر من بزرگترین اشتباه رو مربی کرد که فکر کرد بازی تموم شده و مولر رو کشید بیرون(فکر هم نمی کنم مصدوم شده باشه) و این یعنی وا دادن بازی!
منی که یک بیننده آماتور بودم بعد از گل دقیقه 83 می دونستم بازی تموم نشده و باور داشتم چلسی گل می زنه اما متاسفانه مربی بایرن اشتباه کرد!
و در ادامه مصدومیت ریبری ضربه آخر رو به تیم بایرن زد
و روین با اون پنالتی بدش بازی خیلی بدش رو تکیمل کرد!
دیشب چندتا تک موقعیت عالی گیر مهاجم های بایرن اومد که افتضاح کار کردن
اگر اشتباه نکنم یکیش نیمه اول بود که توپ تو محوطه افتاد پشت مدافعان و گومز و بودو دروازه و بدون شک اگر توپش تو چارچوب بود گل می شد چون انقدر نزدیک دروازه بود که چک نمی تونست واکنش نشون بده اما در کمال ناباوری توپو با ارتفاع خیلی زیاد به بیرون زد!
اسمش بی تجربگی می تونه باشه یا استرس؟!!
دیشب بایرن قهرمانانه بازی نمی کرد
یعد از گل جوری شادی کردن که نشان از فشار وحشتناک بازی داشت مشخص بود از اینکه این همه حمله کردن و ثمر نداشته بود عصبی بودن!
در هر صورت
دیشب یک دفاع مطلق قهرمان اروپا شد
من از این بابت خوشحال نشدم
اما تنها چیزی که منو نسبت به بازی دیشب راضی می کنه
دروگبا س
این بازیکن واقعا بی نظیره
وقتی توپ بهش می رسه من می گم:این بازیکن وحشتناکه
یعنی هر لحظه بوی یه اتفاق رو در بازی میده
شوت های وحشتناکی داره
و با تعصب زیادی بازی می کنه
فکر می کنم بدون شک در زمین دیشب تنها بازیکنی بود که لایق بود برای فوتبال خوبش این کاپو بگیره
والا به نظر من بازی زیبایی نبود!چون یه جورایی واس فینال و تک بازی ،بازی یک طرفه از دید من جالب نیست!
چلسی دفاع اعصاب خورد کنی داره اما نمیشه از حق گذشت که بی نظیر دفاع می کنه!اینکه چک شاید دو تا واکنش در طول بازی داشت با این همه حمله بایرن نشون از دفاع عالی تیم میده
در خیلی از صحنه وقتی بازیکن بایرن شوت می کرد می دیدم که هم زمان دوتا بازیکن چلسی خودشون رو به سمت توپ پرت می کردند!!
خوب این سیستم عالیه
ولی یه جورایی فوتبال ورزش حمله کردن هستش!
اما خوب اینم سیستمی هست و نتیجه هم گرفته شد باهاش
اما در مورد بایرن
دیشب بعد از گل بایرن به نظر من بزرگترین اشتباه رو مربی کرد که فکر کرد بازی تموم شده و مولر رو کشید بیرون(فکر هم نمی کنم مصدوم شده باشه) و این یعنی وا دادن بازی!
منی که یک بیننده آماتور بودم بعد از گل دقیقه 83 می دونستم بازی تموم نشده و باور داشتم چلسی گل می زنه اما متاسفانه مربی بایرن اشتباه کرد!
و در ادامه مصدومیت ریبری ضربه آخر رو به تیم بایرن زد
و روین با اون پنالتی بدش بازی خیلی بدش رو تکیمل کرد!
دیشب چندتا تک موقعیت عالی گیر مهاجم های بایرن اومد که افتضاح کار کردن
اگر اشتباه نکنم یکیش نیمه اول بود که توپ تو محوطه افتاد پشت مدافعان و گومز و بودو دروازه و بدون شک اگر توپش تو چارچوب بود گل می شد چون انقدر نزدیک دروازه بود که چک نمی تونست واکنش نشون بده اما در کمال ناباوری توپو با ارتفاع خیلی زیاد به بیرون زد!
اسمش بی تجربگی می تونه باشه یا استرس؟!!
دیشب بایرن قهرمانانه بازی نمی کرد
یعد از گل جوری شادی کردن که نشان از فشار وحشتناک بازی داشت مشخص بود از اینکه این همه حمله کردن و ثمر نداشته بود عصبی بودن!
در هر صورت
دیشب یک دفاع مطلق قهرمان اروپا شد
من از این بابت خوشحال نشدم
اما تنها چیزی که منو نسبت به بازی دیشب راضی می کنه
دروگبا س
این بازیکن واقعا بی نظیره
وقتی توپ بهش می رسه من می گم:این بازیکن وحشتناکه
یعنی هر لحظه بوی یه اتفاق رو در بازی میده
شوت های وحشتناکی داره
و با تعصب زیادی بازی می کنه
فکر می کنم بدون شک در زمین دیشب تنها بازیکنی بود که لایق بود برای فوتبال خوبش این کاپو بگیره