مدار کنترل دور ماشین dc خراب شده است.از حسین میپرسم آیا به روح اعتقاد داری؟حسین میگوید شیفت زمانی همه چیز را حل میکند![]()
ماهی ، لـُپ لـُپ ، چیپس چی توز
غذا بسیار بی نمک است ولی برای رسیدن به نمکدان باید از کبوتری رد شد که درحال خوردن آب است.... و اکنون میدانم که غذای بی نمک چه خوشمزست.....علی وقتی شارژ سیم کارتش تمام میشود و نمیتواند برای بقیه پیام بفرستد.روی صندلی اش مینشیند و به دنیای خیالی اش خیره میشود
نمکدان/متر/کبوتر
غذا بسیار بی نمک است ولی برای رسیدن به نمکدان باید از کبوتری رد شد که درحال خوردن آب است.... و اکنون میدانم که غذای بی نمک چه خوشمزست.....
شاطره/گازنبر/پیکان جوانان
ویرایش شد مثله اینکه دوستان جمله سازیشون پکید با این جملات
ادیتد
اااا حتما اگه بگم پس گازنبرش کن میگی خوب باهاش سیمو بریدم دیگه؟؟!!آقا دیدم اسم من هم هست برای همین نیومدم چیزی بگم.ببینم چقدر طنز میشه.پس چرا ویرایش کردی؟ حالا فکر کن به عنوان سه تا کلمه کلمه های خودت رو من گذاشتم و جمله بساز
برای خریدن شاتره باید سیم استارت پیکان جوانانم را بچینم و یک سره اش کنم.لعنتی!دوباره کلیدش را گم کرده ام
اااا حتما اگه بگم پس گازنبرش کن میگی خوب باهاش سیمو بریدم دیگه؟؟!!
نه داداش قبول نیست باید خودشم توی جمله باشه
دیگه باید جمله ها یکم سخت باشن و بی ربط تا خنده دار و یا جالب بشن و باعث بشه ما بریم تو فکرو تخیل!!
خوب دیدم مثه اینکه کسی جرات شوخی کردن با یوزر شما رو نداشته باشه حذفیدمش!!
ایشالله دفعه بعد
جمله هم که نزاشتی برا ما
یا علی
آقا من قبلی رو ویرایش کردم.اتفاقا" حق با شماست.باید یه کم پیچیده اش کنیم.حالا از خیر قبلی بگذر.بعدی ها رو سعی میکنم بهتر بنویسم
جرات شوخی با یوزر من ؟بی خیال بابا.این جا همه از کت و کول ما بالا میرند ما هیچی نمیگیم
حالا برای سه کلمه :
خیس/شربت آبلیمو/دو شاخه ی تلفن
این جمله بود الان یا داستان!!گاو نری برای اولین بار راهی یک سفر توریستی شده بود.برایش خیلی عجیب بود که چرا گاو ها به استخر نمیروند.برای همین او اولین بار این مورد را تست کرد و در کتاب رکورد های گاو ها اسمش ثبت شد
وری هارد :دی :
گیومه/یخچال/کافی میکس
رفته بودیم برای یه بنده خدایی لوله گازشو بکشیم بعد از چند ساعت برامان زحمت کشید چای اورد خوردیم بعد از 10 دقیقه دیدیم لشگری عجیب از مورچه ها به قندان حمله ور گشته و قندها به سیاهی تغییر رنگ داده اند!در کرمانشاه نخود گران بود در عوض قیمت اینترنت خیلی خوب بود.تا صبح در سایت یاهو ول چرخیدم.خــعــلــی حال داد![]()
قندون ، مورچه ، لوله گاز
:blink::wacko:موکت قبل از خواب بعد از ظهر سیم سماور پر سر و صدا را از برق کشید .
رقص،وایتکس،خنک
داداش با یا علی جمله طنز بسازم ؟:blink::wacko:
جندالخالق جدیدا موکتا چه کارهایی میکنن!!!!:blink:
طرف بعد از نیم ساعت رقص توی پارتی رفت از تو آشپزخانه آب برداره بخوره یکم خنک شه تاریک بود ندید وایتکس خورد درید!!
یا علی
داداش با یا علی جمله طنز بسازم ؟
ابله بی خدا، شناسه؟ناشناسه؟
هر چه که هست لامصب قر کمر خوبی دارد![]()
کیبورد ، قوری چایی ، نور لامپ