بله قربان اینها صد در صد اهلی هستند و بنده بغل شون میکنم کلی ماچ شون میکنم بستگی داره منی که حدود پنجاه میلیون تومان برای این بچه ها طی چند سال هزینه کردم و اینها شدند بچه های من نمیتونم روشون قیمت بزارم اما قیمتی که حداقل بازاره جوجه هشتصد هزاره و.... در کل لعنت بر هر کی که حیوانات و پرندگان خرید و فروش میکنه چه زنده چه مرده چه برای خوراک چه برای نگاهداری اولش هم خود من ... حیوون همین امشب چند بار تشنج کرد هر بار که دکتر میبرم اش پنجاه هزار خرج اش میشه یه وقت فکر نکنی وضع مالی خوبی دارم...
با الله
خسته نباشید !
من حتی مرغ عشق رو سخنگو کردم ! البت تا زمانیکه پیش من بود 4-5 ماه داشت بیا و اقا رو واضح میگفت . هر وقت هوس بیرون رفتن میکرد میومد رو شونه ام و لاله ی گوشمو با نوکش میکشید
میبردمش بیرون میچرخید و بعدش میومد رو شونه ام میرفتیم خونه ! . ولی ازین خرجا برای هیچکدومشون نکردم و فقط یکی دوبار به دامپزشکی سر زدم اونهم فقط برای شناسنامه بود - خودم بهشون میرسیدم و با ورزش دادن و خوراک مناسب نمیذاشتم مریض احوال بشن .
فنج هات باحالن ...
کفتر چاهیه ازادیه بیشتر و نور افتاب میخواد و اِلا یکی اینکه چشماش ضعیف میشه دو اینکه بالهاش میگیره .
خدا به شما خیر بده .
خودتم لعنت نکن ! بعضی وقتا لازمه که از موجودی نگهداری کرد . یا اونو فدای چیز با ارزش تری کرد مثلا زمان گرسنگی و در به دری در جنگل و کوه و بیابان و ...
خونتو سوسک برداره خونه اتو عوض میکنی ؟ یا افت رو از بین میبری ؟
ولی قبول دارم بعضی برای پول و نه برای رفع نیاز مردم دست به اینکارا میزنن که خواه و ناخواه مجازات میشن .
خیلی از شکارچی ها رو دیدم که از مهمترین نقطه بدن اسیب دیدن .
دیسک کمر و عمل و جراحی و به سختی زیستن و قدم برداشتن
----
ضد شپش دارویی برای از بین بردن جک و جانوارای پرهای پرندگانه .. پودر و مایع و اسپری و ....