• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاسکو !

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
یه مرغ مینا چندهفته است که مهمون ما شده.سرحاله و خوراکش هم خوبه ... جیغو ویغ هم زیاد می کنه و تازه شروع کرده به تکرار کردن چندتا کلمه ... بیشتر اوقات کف قفسه و روی یه لنگه پاش می ایسته... ایا این یه لنگه پا بودن نشونه بیماریه ؟

عزیز شما در این باره باید با دکتر متخصص پرندگان مشورت کنید بنده چندان بلد نیستم و فکر نمیکنم تا حالا مرغ مینا هم داشته بوده باشم ... اما معمولا پرنده ها برای خستگی در کردن درست مثل انسان روی یک پا تکیه میکنند و بعذا اون رو بالا می آورند و زیر پر میکنند ... جاش همیشه باید تمیز و خشک باشه درون آب اش باید مولتی ویتامین بریزید توجه داشته باشید مولتی ویتامین قطره ای بگیرید و پانزده روزه مصرف کنید در غیر اینصورت سعی کنید بقیه اش رو دور بریزید و در یخچال نگاهداری کنید میتوانید بیکمپلکس از داروخانه بگیرید گرون اش هم هست و جاش هم باید گرمتر از جای شما باشه یعنی وقتی میرید مکانی که مرغ مینا هست باید زیادی گرم تون شه و... این توصیه ها برای همه ی دوستان بود ... متشکرم.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
واکسن کاسکو رو مرتب زدی ؟ شناسنامه داره ؟ و... ؟ اول و... رو جواب بده !

مرتب که نه. هر 40 روز یه بار از چند مدت پیش مرتب زدم.
البته خودم نمیزنم اقا دکتره می زنه.
شناسنامه همم نداره.
ولی برای کارت ملی ش اقدام کردم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
مرتب که نه. هر 40 روز یه بار از چند مدت پیش مرتب زدم.
البته خودم نمیزنم اقا دکتره می زنه.
شناسنامه همم نداره.
ولی برای کارت ملی ش اقدام کردم.

آقا مسخره میکنی ؟ مگر بنده با شما شوخی دارم ؟
کارت ملی ندارند لطفا احترام خودتون و نگاه دارید
واکسن بطور منظم سال اول چهار بار سال دوم دو بار سال سوم به بعد هر یک سال سال اول هر سه ماه سال دوم شیش ماه
شناسنامه هم چند هزار بیشتر پولش نیست واجبه و...

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
داره حسرت میخوره
حالا حسرت چی ؟ نمیدونم !

بهتره چوب یا نی داخل قفس پرنده هارو چک کنید

یکی اینکه تقریبا هم قطر با پای پرنده باشه .
دو اینکه لیز و کثیف نباشه
سه اینکه خار و خرده چوب نداشته باشه ...

اگر قفس اش بزرگه هر چند روز یکبار یه ظرفی مثل وان که تو اون جا بشه ! اب ولرم بریز و بذار تو قفس اش تا اب تنی کنه
فوق العاد حسود . کینه ای و با هوشند .

قفس اش روی زمین نباشه . روی بلندی و
یه جایی باشه که بتونه به کار همه سرک بکشه .

بهش برنج و گوشت ندید .
خوراکی بنام دونه پارس غذای رسمی مینای قفسیه
ببین چه بیسکوییت و نانی رو بیشتر دوست داره براش خرد کن و بریز توی جا دونیش
اگر خواستی با دست بهش نون و بیسکوییت خرد شده بدی
اول دونه دونه بهش بده و اعتمادشو جلب کن و بعد غذارو بریز تو کف دستو دست رو ببر تو قفس اش ..

ممکنه بترسه که باید دستو از قفسش در بیاری
ممکنه نوک بزنه که نباید ازش بترسی و نباید بهش رو بدی . بذار بزنه تا خسته شه

اگه تونستی عکسشو بذار تا بهت بگم امیدی بهش هست یا نه ..

دوست عزیز شما ابوعلی سینا وار در همون تشخیص اولتون درست گفتید.
هفته پیش لوله پلاستیکی که در قفس بود شکست و من بدون توجه به قطر لوله لوله ای با قطر بیشتر جایگزینش کردم که از قرار مینا نپسندیده و راحت نبوده است. قفسش هم روئ زمینه که به توصیه شما یه جای بلندتر قرارش می دم اما نمی دونم در اون صورت با غذاهایی که از قفسش بیرون می ریزه چکار کنم البته قفس شلوار داره اما باز هم غذاشو بیرون می ریزه . برای وان حمامش و همچنین گرفتن عکس هم فردا اقدام می کنم . ممنون از راهنمایی های خوب و ارزنده تان

عزیز شما در این باره باید با دکتر متخصص پرندگان مشورت کنید بنده چندان بلد نیستم و فکر نمیکنم تا حالا مرغ مینا هم داشته بوده باشم ... اما معمولا پرنده ها برای خستگی در کردن درست مثل انسان روی یک پا تکیه میکنند و بعذا اون رو بالا می آورند و زیر پر میکنند ... جاش همیشه باید تمیز و خشک باشه درون آب اش باید مولتی ویتامین بریزید توجه داشته باشید مولتی ویتامین قطره ای بگیرید و پانزده روزه مصرف کنید در غیر اینصورت سعی کنید بقیه اش رو دور بریزید و در یخچال نگاهداری کنید میتوانید بیکمپلکس از داروخانه بگیرید گرون اش هم هست و جاش هم باید گرمتر از جای شما باشه یعنی وقتی میرید مکانی که مرغ مینا هست باید زیادی گرم تون شه و... این توصیه ها برای همه ی دوستان بود ... متشکرم.

فکر می کردم زیاد به سرما و گرما اهمیت نده ولی با فرمایش شما فهمیدم که اشتباه می کردم. متشکرم دوست گرامی

Last edited by a moderator:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
آقا مسخره میکنی ؟ مگر بنده با شما شوخی دارم ؟
کارت ملی ندارند لطفا احترام خودتون و نگاه دارید
واکسن بطور منظم سال اول چهار بار سال دوم دو بار سال سوم به بعد هر یک سال سال اول هر سه ماه سال دوم شیش ماه
شناسنامه هم چند هزار بیشتر پولش نیست واجبه و...

به ما که دکتر گفته 40 روز یه بار میبریمش.
خبر ندارم شاید برا بعضی هاشون دکتر نیاز ندیده گفته 3 ماه یه بار یا 4 ماه یک بار.
اقا این شناسنامه رو از کجا باید بگیرم؟مدارک چی میخواد.
چند قطعه عکس می خواد؟
من دنبال خریدن چیپ gps هستم اندازه یه دونه برنجه تزریق میشه تو پوست گردنشون.
دیگه گم نمیشن.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
به ما که دکتر گفته 40 روز یه بار میبریمش.
خبر ندارم شاید برا بعضی هاشون دکتر نیاز ندیده گفته 3 ماه یه بار یا 4 ماه یک بار.
اقا این شناسنامه رو از کجا باید بگیرم؟مدارک چی میخواد.
چند قطعه عکس می خواد؟
من دنبال خریدن چیپ gps هستم اندازه یه دونه برنجه تزریق میشه تو پوست گردنشون.
دیگه گم نمیشن.
به نام خدا سلام اگر مایل باشید نظر شما رو جلب میکنم به تماس با دکتر مازیار کاغذچی متخصص پرندگان انشاالله خودم بعدا از ایشون میپرستم اما به نظر بنده روال واکسیناسیون به همین شرح است که گفتم .. شناسنامه رو خود دکتر میده درخواست کنید چند هزار تومان هم بیشتر نیست ... در مورد خرید چیپس هم احتمالا شوخی میفرمایید...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
کسی تیمنه خوب سراغ نداره؟

اگر به دنبال خرید کاسکو هستید بسیار اشتباه میکنید اولا که جوجه کاسکو بطور عمده هشتصد و بطور تکی حدود یک میلیون تومان شده در این برهه دوما بنده حدود پنج سال است که کاسکو دارم و ایشان دارای جفت هستند و به نتیجه ی خیلی مهمی رسیدم که نباید ایشان را خریداری میکردم اگر مایل به مشورت با بنده هستید بفرمایید تا توضیح عرض کنم ... متشکرم ... در کل هم خودم و گرفتار کردم هم ظلم به این پرنده ها با اینحال که اتاق مستقل دارند و گنجه ی مستقل قفس ندارند دو تا چوب درخت دارند و هر چی که دم دست شون رسیده تا به حال خرد و تکه تکه کردند خیلی چیزهای قیمتی و چیزهایی که قیمت نمیشه روشون گذاشت به اندازه نگاهداری دو تا بچه چهار ساله براشون هزینه کردم جدیدا هم نامه گرفتم برای جراحی بال خانم خونه که از ترس اینکه میخواهد بیهوش شود جرات نکردم از اون ور هم که از بلندی می افته بال نمیتونه بزنه با ضربه تشنج میکنه و... ای کاش نمیگرفتم شون از اون طرف بلایی سرشون بیاد از پدر و مادرم عزیز تر شدند از اون طرف جوجه شون رو میخوام توانایی ندارم و هزاران نکته ی دیگه که هر شخص قبل از انجام گرفتن هر موجود زنده ای باید توجه داشته باشه تا در آینده مورد بازخواست قرار نگیره انشاالله ... مهمترین توصیه ای که میتونم به شما بکنم ازدواج یا فرزند دار شدنه ... خلاصه بنده با خرید و فروش حیوانات خیلی مخالف شدم جدیدا...و... متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
به نام خدا سلام یک سری سوال از این تاپیک به ایمیل بنده اومده اما در اینجا نیست احتمالا توسط خود سوال کننده حذف شده بنده متن را کپی میکنم پاسخ میدهم
متن سوال:
آقایون ما یه کاسکو چسم دودی داریم که به نظرم 10-12 ماهش هم هست، الان 6 روزه خریدیمش، 2 روزه اول تقریبا چیزی نمی خورد و از فاصله زیاد قار می کشید ولی روزه سوم چهارم می ذاشت نزدیک تر بشیم و رفتیم بهش سیب و پرتقال و انار دادیم خورد و تخمه هاش هم دیگه می خوره، الان که 6 روزه داریمش دیگه اصلا قار نمی کشه، فقط وقتی دستمون رو داخل قفس می کنیم بعضی وقت ها قار می کشه بعضی وقت ها هم نمی کشه. حتی پاهاش و بدنش رو هم اجازه میده ناز کنیم ولی یه وقت هایی هم می ترسه و میره بالا قفس می چرخه.

1 - می خواستم ببینم چند روز دیگه اجازه میده سرش نازش کنیم و کی میاد روی دست.
2 - این کاسکو ما بال سمت راستش رو کوتاه کردن تا نتونه پرواز کنه، می خواستم ببینم کی باید بالش رو بکنیم تا دوباره در بیاره و کجا بهتره برای این کار.
3 - یکی هم اینکه کی باید واکسن بعدیش رو بزنیم چون تازه خریدیم و تا حالا واکسن اصلا نزدیم.
ممنون.

پاسخ:
به نام خدا سلام ... احتمالا سن کاسکوی شما کمتر از اونی است که فرمودید
شما خیلی عجله دارید برای کار کردن با کاسکو تون البته چند سال باید تامل داشته باشید اما برای آموزش ربطی به زمان نداره
قار کشیدن کاسکو کاملا طبیعی است
شما به هیچ وجه نباید پر کاسکو را بکشید یا بکنید باید صبر کنید خودش می افتد و به جای آن کامل در می آید
واکسن هم تکرار میکنم
سال اول هر سه ماه یعنی کلا چهار ماه
سال دوم هر شیش ماه کلا دو بار
سال سوم به بعد سالی یکبار
توسط دکتر متخصص پرندگان
مایل بودید معرفی میکنم
در روز باید به کاسکو چهار نوبت غذایی بدهید سبزیجات یا صیفی جات حبوبات مرکبات خشکبار
برای اینکه اهلی بشود نباید عجله کنید فعلا عجله نکنید تا در این مورد بعدا خدمت تون عرض کنم
لازم به ذکر است بنده کاسکو اهلی کردم که منقارش رو فشار میدم درون چشمانم با اطمینان البته به همان هم یاد دادم تا گاز بگیره در حد امبر دست
کاسکوی وحشی هم اهلی کردم و....
برای ناز کردن سرش عجله نکنید خوشش نمیاد
و... متشکرم.

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
به نام خدا سلام یک سری سوال از این تاپیک به ایمیل بنده اومده اما در اینجا نیست احتمالا توسط خود سوال کننده حذف شده بنده متن را کپی میکنم پاسخ میدهم
متن سوال:
آقایون ما یه کاسکو چسم دودی داریم که به نظرم 10-12 ماهش هم هست، الان 6 روزه خریدیمش، 2 روزه اول تقریبا چیزی نمی خورد و از فاصله زیاد قار می کشید ولی روزه سوم چهارم می ذاشت نزدیک تر بشیم و رفتیم بهش سیب و پرتقال و انار دادیم خورد و تخمه هاش هم دیگه می خوره، الان که 6 روزه داریمش دیگه اصلا قار نمی کشه، فقط وقتی دستمون رو داخل قفس می کنیم بعضی وقت ها قار می کشه بعضی وقت ها هم نمی کشه. حتی پاهاش و بدنش رو هم اجازه میده ناز کنیم ولی یه وقت هایی هم می ترسه و میره بالا قفس می چرخه.

1 - می خواستم ببینم چند روز دیگه اجازه میده سرش نازش کنیم و کی میاد روی دست.
2 - این کاسکو ما بال سمت راستش رو کوتاه کردن تا نتونه پرواز کنه، می خواستم ببینم کی باید بالش رو بکنیم تا دوباره در بیاره و کجا بهتره برای این کار.
3 - یکی هم اینکه کی باید واکسن بعدیش رو بزنیم چون تازه خریدیم و تا حالا واکسن اصلا نزدیم.
ممنون.

پاسخ:
به نام خدا سلام ... احتمالا سن کاسکوی شما کمتر از اونی است که فرمودید
شما خیلی عجله دارید برای کار کردن با کاسکو تون البته چند سال باید تامل داشته باشید اما برای آموزش ربطی به زمان نداره
قار کشیدن کاسکو کاملا طبیعی است
شما به هیچ وجه نباید پر کاسکو را بکشید یا بکنید باید صبر کنید خودش می افتد و به جای آن کامل در می آید
واکسن هم تکرار میکنم
سال اول هر سه ماه یعنی کلا چهار ماه
سال دوم هر شیش ماه کلا دو بار
سال سوم به بعد سالی یکبار
توسط دکتر متخصص پرندگان
مایل بودید معرفی میکنم
در روز باید به کاسکو چهار نوبت غذایی بدهید سبزیجات یا صیفی جات حبوبات مرکبات خشکبار
برای اینکه اهلی بشود نباید عجله کنید فعلا عجله نکنید تا در این مورد بعدا خدمت تون عرض کنم
لازم به ذکر است بنده کاسکو اهلی کردم که منقارش رو فشار میدم درون چشمانم با اطمینان البته به همان هم یاد دادم تا گاز بگیره در حد امبر دست
کاسکوی وحشی هم اهلی کردم و....
برای ناز کردن سرش عجله نکنید خوشش نمیاد
و... متشکرم.

اون پست من بود، می خواستم بگم امروز با یکی از اسباب بازی های چوبیش که تو قفس آویزون بود سر کاسکوم رو ناز کردم ولی دستم رو میارم فرار می کنه و بعضی اوقات هم قار می کشه..
این کار رو ادامه بدم خوبه ؟ :D

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
اون پست من بود، می خواستم بگم امروز با یکی از اسباب بازی های چوبیش که تو قفس آویزون بود سر کاسکوم رو ناز کردم ولی دستم رو میارم فرار می کنه و بعضی اوقات هم قار می کشه..
این کار رو ادامه بدم خوبه ؟ :D

به نام خدا سلام خوشحالم که صاحب سوال پیدا شد...
بهتره زیاد اذیت اش نکنید کاری که خوشش نمیاد من که میخورم شون بغلش شون میکنم ماچ های محکم لیس شون میزنم قورت شون میدم ده ها بلکه صدها ماچ شون میکنم به شما پیشنهاد میدم اول بهش دست دادن رو یاد بدید دست تون رو نزدیک کنید به روی پای راست اش دو یا سه بار بزنید روی پاهاش جلوی مچ پاش اول انگشتان خیلی آرام بعد با همان دست انگشتان اش را بلند کنید چند بار بالا و پایین بروید و بعد به او سیب هدیه بدهید یا از اتاق خارج بشوید اگر چند بار اینکار را کنید از آن به بعد از اینکه دست را نزدیک پایش ببرید او خودش میارد بالا و دست میدهد اون و که یاد گرفت بیا بوس دادنش و بهت بگم ناز کردن سر حال نمیده آخ آخ من لپ هاشون و میخورم بوس کردن لپ اش خیلی حال میده برم الآن یه پرس بخورمشون سیر شم ! در کل گناه کردیم با خریداری ایشان و در دادگاه الهی باید پاسخگو باشیم و... متشکرم.

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
به نام خدا سلام خوشحالم که صاحب سوال پیدا شد...
بهتره زیاد اذیت اش نکنید کاری که خوشش نمیاد من که میخورم شون بغلش شون میکنم ماچ های محکم لیس شون میزنم قورت شون میدم ده ها بلکه صدها ماچ شون میکنم به شما پیشنهاد میدم اول بهش دست دادن رو یاد بدید دست تون رو نزدیک کنید به روی پای راست اش دو یا سه بار بزنید روی پاهاش جلوی مچ پاش اول انگشتان خیلی آرام بعد با همان دست انگشتان اش را بلند کنید چند بار بالا و پایین بروید و بعد به او سیب هدیه بدهید یا از اتاق خارج بشوید اگر چند بار اینکار را کنید از آن به بعد از اینکه دست را نزدیک پایش ببرید او خودش میارد بالا و دست میدهد اون و که یاد گرفت بیا بوس دادنش و بهت بگم ناز کردن سر حال نمیده آخ آخ من لپ هاشون و میخورم بوس کردن لپ اش خیلی حال میده برم الآن یه پرس بخورمشون سیر شم ! در کل گناه کردیم با خریداری ایشان و در دادگاه الهی باید پاسخگو باشیم و... متشکرم.

من که با چوب به زور سرش رو ناز نمی کردم، خودش سرش رو میاورد پایین که ناز یا بخارونیم.
هنوز یه وقت هایی وقتی دستم رو نزدیک می کنم می ترسه، یه وقت هایی هم میزاره نکش رو ناز کنیم فقط. هنوز هم که دست نداده :( ولی دیگه تقریبا کلا قار نمی کشه.
می خواستم بپرسم که اگه بیاریمش بیرون خوبه یا نه؟ نمی ترسه بیاد نزدیکمون؟

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز شما ابوعلی سینا وار در همون تشخیص اولتون درست گفتید.
هفته پیش لوله پلاستیکی که در قفس بود شکست و من بدون توجه به قطر لوله لوله ای با قطر بیشتر جایگزینش کردم که از قرار مینا نپسندیده و راحت نبوده است. قفسش هم روئ زمینه که به توصیه شما یه جای بلندتر قرارش می دم اما نمی دونم در اون صورت با غذاهایی که از قفسش بیرون می ریزه چکار کنم البته قفس شلوار داره اما باز هم غذاشو بیرون می ریزه . برای وان حمامش و همچنین گرفتن عکس هم فردا اقدام می کنم . ممنون از راهنمایی های خوب و ارزنده تان

فکر می کردم زیاد به سرما و گرما اهمیت نده ولی با فرمایش شما فهمیدم که اشتباه می کردم. متشکرم دوست گرامی
سلام
خدا به شما خیر بده ...

مشکل دانه پاشیدن اونو احتمالا با تعویض جادونی میتونید حل کنید !
اجای دانه ای که باب دلش باشه تا مبادا اعتصاب غذا کنه .
جادونه سلولی یا ظرفی که ارتفاع بیشتری داره کمک زیادی بهتون میکنه

معمولا برای سوزوندن انرژی وتخلیه خودشون و بعضی اوقات برای ابراز تنفر از غذای فعلی اینکارو میکنن .
ولی بهتره به دونه پارس عادت کنن ..

بعضی از میناها دونه پارس رو میبرن میندازن توی ظرف اب و همین که نرم یا خرد شد میخورنش ...

حتما امکانات یا محیطی برای تحرک بیشتر برای بازی و سوزوندن انرژی بهش بدید .

و اگر منقار یا ناخنهاش بیش از حد بلند شده اونها رو با ناخن گیر کوتاه کنید .
البته اگر تجربه اینکارو ندارید بهتره کار ناخن گیریه بار اول رو به یک حرفه ای تر از خودتون بسپارید
تا راه نوک و ناخن گیری بدون درد و خونریزی رو یاد بگیرید و خدای ناکرده نوک و پنجه هاش اسیب نبینه .

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
من که با چوب به زور سرش رو ناز نمی کردم، خودش سرش رو میاورد پایین که ناز یا بخارونیم.
هنوز یه وقت هایی وقتی دستم رو نزدیک می کنم می ترسه، یه وقت هایی هم میزاره نکش رو ناز کنیم فقط. هنوز هم که دست نداده :( ولی دیگه تقریبا کلا قار نمی کشه.
می خواستم بپرسم که اگه بیاریمش بیرون خوبه یا نه؟ نمی ترسه بیاد نزدیکمون؟

به نام خدا سلام دست خودتون نیست کاسکوهای بنده اصلا قفس شون و بردم تو انباری ... اولا از نظر بنده هیچوقت نباید در قفس باشه ... دوما باید روزی چند ساعت بالای قفس باشه تا بتونه بال بزنه ... باید بزارید هر کاری دلش میخواد بکنه فقط چیزهای تیز و برنده مثل چاقو آینه شیشه سیم برق داخل برق و چیزهای ارزشمن دور و اطراف اش نباشه زیاد هم بهش استرس وارد نکنید اما موضوع دستی کردن و تربیت یه چیز دیگه است

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
به نام خدا سلام دست خودتون نیست کاسکوهای بنده اصلا قفس شون و بردم تو انباری ... اولا از نظر بنده هیچوقت نباید در قفس باشه ... دوما باید روزی چند ساعت بالای قفس باشه تا بتونه بال بزنه ... باید بزارید هر کاری دلش میخواد بکنه فقط چیزهای تیز و برنده مثل چاقو آینه شیشه سیم برق داخل برق و چیزهای ارزشمن دور و اطراف اش نباشه زیاد هم بهش استرس وارد نکنید اما موضوع دستی کردن و تربیت یه چیز دیگه است
خوب الان وقتی میاریمش بیرون از قفس از وقتی که تو قفس هستش هم بیشتر می ترسه و نمی زاره بهش نزدیک بشیم.. وقتی هم می خوایم بزاریمش تو از چوبی که تو قفسش ـه استفاده می کنیم که راحت هم میاد روش و بی دردسر میره سرجاش.
حالا چی کار باید کرد که زودتر دستی بشه راحت شیم؟ :D

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
خوب الان وقتی میاریمش بیرون از قفس از وقتی که تو قفس هستش هم بیشتر می ترسه و نمی زاره بهش نزدیک بشیم.. وقتی هم می خوایم بزاریمش تو از چوبی که تو قفسش ـه استفاده می کنیم که راحت هم میاد روش و بی دردسر میره سرجاش.
حالا چی کار باید کرد که زودتر دستی بشه راحت شیم؟ :D
من پیشنهاد میدم سه ماه برای اهلی کردنش اقدام نکنید اگه دوست اش دارید بزارید خوب شما رو بشناسه بعد... میتونی قبل از اینکه میخوای بره تو قفس دو سه تا کف بزنی دست دست ... بعد با چوب ببری بعد از چند بار وقتی دست بزنی خودش میره تو... برای تربیت کردن اول باید یه دستکش بگیری که گاز گرفت دست ات زخمی نشه یه دستکش کلفت خیلی کلفت
یا... بماند برای بعد فعلا خطر داره سکته کنه البته خطرش یک درصده

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
من پیشنهاد میدم سه ماه برای اهلی کردنش اقدام نکنید اگه دوست اش دارید بزارید خوب شما رو بشناسه بعد... میتونی قبل از اینکه میخوای بره تو قفس دو سه تا کف بزنی دست دست ... بعد با چوب ببری بعد از چند بار وقتی دست بزنی خودش میره تو... برای تربیت کردن اول باید یه دستکش بگیری که گاز گرفت دست ات زخمی نشه یه دستکش کلفت خیلی کلفت
یا... بماند برای بعد فعلا خطر داره سکته کنه البته خطرش یک درصده
بابا همین الان تا دمه سرش دست رو میارم زیاد نمی ترسه فقط یواش یواش میره عقب! 3 ماه خیلی زیاده.
سنش هم که زیر 1 ساله و گاز می گیره اصلا هیچی درد نداره! تازه وقتی گاز می گیره، خودش می ترسه از این که گاز گرفته! فکر کنم یه دفعه می ترسه وقتی گاز گرفت باعث شه که ما بزنیمش، به خاطر همین می ترسه :happy:

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
بابا همین الان تا دمه سرش دست رو میارم زیاد نمی ترسه فقط یواش یواش میره عقب! 3 ماه خیلی زیاده.
سنش هم که زیر 1 ساله و گاز می گیره اصلا هیچی درد نداره! تازه وقتی گاز می گیره، خودش می ترسه از این که گاز گرفته! فکر کنم یه دفعه می ترسه وقتی گاز گرفت باعث شه که ما بزنیمش، به خاطر همین می ترسه :happy:
عزیز اگه گاز گرفت دست و خون انداخت هر اتفاقی افتاد نباید دعواش کنی ها حتی نباید سرش داد بزنی ها چه برسه خدای نکرده بخوای بزنی اش...
اگه میخوای اهلی شه باید یه مدت دست ات زخم شه ... باید بغلش کنی ببری دور خونه بچرخونی اش جای خطر ناک نبری اش ها دم بالکن پنجره بلندی فضای باز خطرناک خیلی مراقب باش خدای نکرده فردا اتفاقی براش بیافته میای یخه ی من و میگیری همینکه بغلش کنی از اتاق ببری اش بیرون تو پذیرایی باهاش بازی کنی به مرور زمان اهلی میشه ... بغلش کن بزار روی شانه ات راه برو ببرش از دور تو آینه رو ببینه باهاش حرف بزن ماچ اش کن اگه گاز میگیره با دستمال یا دستکش بگیرش ... میگیریش هم باید کف پاهاش روی دست ات باشه فشار هم نباید بدی تا حدی که یکم تقلا کنه بعد ولش کنی خودش راه اش رو پیدا کنه بستگی به اندازه ی وحشی بودن اش داره هر چی بیشتر وحشی باشه باید مصمم تر باشی اما با سن کمی که داره خیلی سخت نیست چون یه دونه است سریع باهات رفیق میشه ... بغل اش کن یکم اذیت میشه اما وقتی برگشت بهش یه گردو یا وسط سیب که دونه هاش هم بخوره یا انار یا هر چیز دیگه ای بده توجه داشته باش آب خالی نباید جلوش بزاری این دیگه بمونه بعدا میگم متشکرم.

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
آقا کاسکو مون سرما خورده چشم هاش رو باز نمی کنه !! :eek:
چی کار باید کرد خوب شه زودتر؟!
نمیمیره؟؟

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
بالا