• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاسکو !

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
داداش شما که دستت تو کار قیمته تیمنه درست حسابی چنده رام و سخنگو.وحشی هم بگی ممنون میشم!
داداش شما که دستت تو کار قیمته تیمنه درست حسابی چنده رام و سخنگو.وحشی هم بگی ممنون میشم!
از منی که الان دستم تو کار نیست بپرسی
میگم
بستگی داره از کی بخری ؟ از حامی یا دوستدار پرنده یا از دلال و غیره ؟ و باید دید چقدر برای انتخاب وقت میذاری ..

یه کاسکو نیمه اهلی رو با قیمت 100 هزار تا 1 میلیون میتونی بخری
بالا و پایینش بستگی به این داره از کی و از کجا بگیری

یه کاسکوی سخنگوی معمولی 500 تا 2 میلیون -به نظرم 500 هزار ارزش واقعیه اونه و اضافه اش خرج دوا و دکتر و نگهداریشه

یه کاسکوی سخنگو و کاملا اهلی !!! اگر پیدا کنی ! از 1 تا 100 میلیون ارزش داره

منظورم از کاسکوی کاملا اهلی ... کاسکوییه که درست تربیت شده و روی دست حرف میزنه و همچنان توان یادگیری داره ..

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
علیکم السلام و رحمه الله و برکاته
با الله

خسته نباشید !
من حتی مرغ عشق رو سخنگو کردم ! البت تا زمانیکه پیش من بود 4-5 ماه داشت بیا و اقا رو واضح میگفت . هر وقت هوس بیرون رفتن میکرد میومد رو شونه ام و لاله ی گوشمو با نوکش میکشید
میبردمش بیرون میچرخید و بعدش میومد رو شونه ام میرفتیم خونه ! . ولی ازین خرجا برای هیچکدومشون نکردم و فقط یکی دوبار به دامپزشکی سر زدم اونهم فقط برای شناسنامه بود - خودم بهشون میرسیدم و با ورزش دادن و خوراک مناسب نمیذاشتم مریض احوال بشن .

فنج هات باحالن ...
کفتر چاهیه ازادیه بیشتر و نور افتاب میخواد و اِلا یکی اینکه چشماش ضعیف میشه دو اینکه بالهاش میگیره .

خدا به شما خیر بده .
خودتم لعنت نکن ! بعضی وقتا لازمه که از موجودی نگهداری کرد . یا اونو فدای چیز با ارزش تری کرد مثلا زمان گرسنگی و در به دری در جنگل و کوه و بیابان و ...
خونتو سوسک برداره خونه اتو عوض میکنی ؟ یا افت رو از بین میبری ؟

ولی قبول دارم بعضی برای پول و نه برای رفع نیاز مردم دست به اینکارا میزنن که خواه و ناخواه مجازات میشن .
خیلی از شکارچی ها رو دیدم که از مهمترین نقطه بدن اسیب دیدن .
دیسک کمر و عمل و جراحی و به سختی زیستن و قدم برداشتن

----
ضد شپش دارویی برای از بین بردن جک و جانوارای پرهای پرندگانه .. پودر و مایع و اسپری و ....

وحشتناک باور نکردنی است که مرغ عشق و سخنگو کردید واقعا اگر اینطوره احسنت به شما ... امیدوارم هنوز زنده باشه و امیدوارم واسش جفت گرفته باشید و جوجه اش رو داشته باشید انشاالله ... کفتر رو یه وقتا توی خونه میزارم یه پرواز هایی بکنه اما به دلیل اینکه زخم هاش کامل خوب نشده و اینکه هوا سرده تا آخر زمستان میهمان بنده است و بخاطر این در قفس است که اگر نباشد کاسکو ها به قتل میرسونن اش بخاطر غرور و حسادتی که دارند واقعا از نظر شما متشکرم... فدات شم گرسنگی و دربه دری در بیابان و جنگل در این زمان صفر درصد هم رخ نخواهد داد اینی که شما میگید ماله اون زمانی بوده که واقعا مجبور شدند .... خودم هم لعنت میفرستم ... داستان داره .... انشاالله با درخواست شما کمی تعریف کنم و... متشکرم...... ... ... ... ممنون از دعای خیر شما انشاالله خدا به شما و خانواده ی محترم و محتنم تان خیر بدهد انشاالله ... بنده به خود جنایتکارم اجازه نمیدم سوسک بکشم یه کم با دیدن اش قلب ام درد میگیره اما این ترس از تلقینه و پایه و اساس زندگی ما بر تلقین سوار شده و استوار است چشم های این جانور مظلوم در زیر سر استار شده برای گمراهی دشمن است او از ما بیشتر وحشت داره تا ما از اون بنده یک کاسه بلور بر رویش می گذارم و کاغذ یا مقوایی از زیرش رد میکنم بدون اینکه آسیب برسد بهش بعد از خانه دورش میکنم و آزادش میکنم کمتر گلدان ها را سم پاشی میکنم و بیشتر سعی میکنم جنایت نکنم و توضیحات داره بماند بعد با درخواست شما و... متشکرم.خدا لعنت کنه هر چی شکارچی است همه برای پول است و شهوت البته گرامی لعنت گفتن بنده آن لعنتی نیست که براستی تبدیل به لعنت شود بنده انقدر درون ام حرص میخورم و ناراحت میشوم و قلب درد میگیرم و گریه میکنم برای موجودات خدا همش لعنت میفرستم و بدانید و آگاه باشید که لعنت بنده همانند نفرین پدر و مادر است که کارساز نیست به هیچ وجه .... متشکرم. توضیحات زیاد داره انشاالله اگر خداوند متعال و تبارک و تعالی صلاح بدانند و بنده تاپیک گیاهخواری بزنم در آنجا مفصل توضیح خواهم داد متشکرم.

بنده متاسفانه نمیدانم تیمنه چیست لطفا اسم دوم آن را بگویید یا اینکه توضیحاتی از ظاهر و مشخصات پرنده بگویید تا اگر قیمت روز را داشته باشم به احتمال زیاد خدمت تان عرض کنم ... متشکرم...
یا ایهاالذین آمنو , الله لا یحب المومنین و المومنات النگهدارنده الکاسکویون فی القفس .
فدات شم شما بی غرض دارید آیات خدا رو مسخره میکنید .... خوب نیست ...

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
همون بسم الله الرحمن الرحیم سلام تاپیک کاسکو !
به نام خدا سلام این هم جدیدترین عکس از کاسکوها و پرنده های فعلی بنده به درخواست دوستان عزیز ... برای بزرگ شدن بر روی عکس کلیک کنید ...

http://up9.iranblog.com/viewer.php?file=ur69l2puslrk8dqpzw.jpg
http://up9.iranblog.com/viewer.php?file=wkqq43pcftrk6p4537us.jpg

الان کاسکو ها رو دیدم

دندانپزشک تشریف دارن ؟

جنگه ؟ یا رو بوسیه ؟

روبوسی باشه که هر کی ببینه میفهمه اینا نرو مادن ... پس جای نگرانی نیست .

من جای شما بودم این اتاقارو میدادم یه بی خانمان درش زندگی کنه :D

خوش به حاله کاسکو ها و فنچا

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
علیکم السلام و رحمه الله و برکاته

وحشتناک باور نکردنی است که مرغ عشق و سخنگو کردید واقعا اگر اینطوره احسنت به شما ... امیدوارم هنوز زنده باشه و امیدوارم واسش جفت گرفته باشید و جوجه اش رو داشته باشید انشاالله ... کفتر رو یه وقتا توی خونه میزارم یه پرواز هایی بکنه اما به دلیل اینکه زخم هاش کامل خوب نشده و اینکه هوا سرده تا آخر زمستان میهمان بنده است و بخاطر این در قفس است که اگر نباشد کاسکو ها به قتل میرسونن اش بخاطر غرور و حسادتی که دارند واقعا از نظر شما متشکرم... فدات شم گرسنگی و دربه دری در بیابان و جنگل در این زمان صفر درصد هم رخ نخواهد داد اینی که شما میگید ماله اون زمانی بوده که واقعا مجبور شدند .... خودم هم لعنت میفرستم ... داستان داره .... انشاالله با درخواست شما کمی تعریف کنم و... متشکرم...... ... ... ... ممنون از دعای خیر شما انشاالله خدا به شما و خانواده ی محترم و محتنم تان خیر بدهد انشاالله ... بنده به خود جنایتکارم اجازه نمیدم سوسک بکشم یه کم با دیدن اش قلب ام درد میگیره اما این ترس از تلقینه و پایه و اساس زندگی ما بر تلقین سوار شده و استوار است چشم های این جانور مظلوم در زیر سر استار شده برای گمراهی دشمن است او از ما بیشتر وحشت داره تا ما از اون بنده یک کاسه بلور بر رویش می گذارم و کاغذ یا مقوایی از زیرش رد میکنم بدون اینکه آسیب برسد بهش بعد از خانه دورش میکنم و آزادش میکنم کمتر گلدان ها را سم پاشی میکنم و بیشتر سعی میکنم جنایت نکنم و توضیحات داره بماند بعد با درخواست شما و... متشکرم.خدا لعنت کنه هر چی شکارچی است همه برای پول است و شهوت البته گرامی لعنت گفتن بنده آن لعنتی نیست که براستی تبدیل به لعنت شود بنده انقدر درون ام حرص میخورم و ناراحت میشوم و قلب درد میگیرم و گریه میکنم برای موجودات خدا همش لعنت میفرستم و بدانید و آگاه باشید که لعنت بنده همانند نفرین پدر و مادر است که کارساز نیست به هیچ وجه .... متشکرم. توضیحات زیاد داره انشاالله اگر خداوند متعال و تبارک و تعالی صلاح بدانند و بنده تاپیک گیاهخواری بزنم در آنجا مفصل توضیح خواهم داد متشکرم.

بنده متاسفانه نمیدانم تیمنه چیست لطفا اسم دوم آن را بگویید یا اینکه توضیحاتی از ظاهر و مشخصات پرنده بگویید تا اگر قیمت روز را داشته باشم به احتمال زیاد خدمت تان عرض کنم ... متشکرم...

فدات شم شما بی غرض دارید آیات خدا رو مسخره میکنید .... خوب نیست ...
سلام و درود

والا حرف انداختنش زیاد سخت نیست . فقط صدای نازکی داره و پایین ...
اگر بتونید خودتون رو بجای همبازی پرنده جا بزنید و اون بتونه به شما اطمینان کنه (مخصوصا در دوران جوجگی) علاوه بر اینکه چیزهایی به شما یاد میده از شما هم یاد میگیره
مثلاچیزی رو تکرار کنه یا سرشو تکون بده یا بپر بپر کنه یا روی دست و شونه تون بشینه یا شنیدن فلان واژه فلان کارو انجام بده ..

مرغ عشق الان دست من نیست و ازش خبری ندارم .

سوسک و اینام که احتمالا به شکلی که من میگم ندیدید این سوسک فانتزیا ظرف 1 ماه پونصد شونصد تا میشن و بیشتر شبا که خاموشیه و بی سرو صدا میان بیرون و .....

ولی
مهم اینه که شما سلامت باشی و بخاطر هر چیزی حرص زیادی نخوری .. تا بتونی براش کاری کنی .. یعنی جای اینکه انرژیتو صرف داغون کردنه قلب و ذهنت بکنی . بهتره صرفه حل اون مشکل کنی و ...
میگن جای لعنت به تاریکی یه شمع روشن کن و ازین حرفا

کوهی و بیابانی و جنگلی
من خودم یه وقتا چند روزی گور و گم میشم کوه و بیابان و جنگل و ...
البته تا امروز برای خوراک شکار نکردم شکر خدا
ولی وضعیت جنگلیا و کوه نشین ها رو به خوبی درک میکنم مخصوصا اینکه بعضی زن و بچه دار هم هستن ..
جنگلیای مجرد خیلیاشون گیاهخوارن . اما جنگلنشینها نمیتونن

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39

...
با تشکر از شما کاسکو دوتا نژاد داره تیمنه و کنگو و کنگو از تیمنه گران تره به خاطر زاهر بهترش و بزرگ ترش!
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم از این همه اطلاعاتی که درباره ی پرندتون دارید!

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
سلام و درود

والا حرف انداختنش زیاد سخت نیست . فقط صدای نازکی داره و پایین ...
اگر بتونید خودتون رو بجای همبازی پرنده جا بزنید و اون بتونه به شما اطمینان کنه (مخصوصا در دوران جوجگی) علاوه بر اینکه چیزهایی به شما یاد میده از شما هم یاد میگیره
مثلاچیزی رو تکرار کنه یا سرشو تکون بده یا بپر بپر کنه یا روی دست و شونه تون بشینه یا شنیدن فلان واژه فلان کارو انجام بده ..

مرغ عشق الان دست من نیست و ازش خبری ندارم .

سوسک و اینام که احتمالا به شکلی که من میگم ندیدید این سوسک فانتزیا ظرف 1 ماه پونصد شونصد تا میشن و بیشتر شبا که خاموشیه و بی سرو صدا میان بیرون و .....

ولی
مهم اینه که شما سلامت باشی و بخاطر هر چیزی حرص زیادی نخوری .. تا بتونی براش کاری کنی .. یعنی جای اینکه انرژیتو صرف داغون کردنه قلب و ذهنت بکنی . بهتره صرفه حل اون مشکل کنی و ...
میگن جای لعنت به تاریکی یه شمع روشن کن و ازین حرفا

کوهی و بیابانی و جنگلی
من خودم یه وقتا چند روزی گور و گم میشم کوه و بیابان و جنگل و ...
البته تا امروز برای خوراک شکار نکردم شکر خدا
ولی وضعیت جنگلیا و کوه نشین ها رو به خوبی درک میکنم مخصوصا اینکه بعضی زن و بچه دار هم هستن ..
جنگلیای مجرد خیلیاشون گیاهخوارن . اما جنگلنشینها نمیتونن

ممنون از شما خواهش میکنم نام خدا را در هیچ شرایط به قسم یاد نکنید والا یعنی والله یعنی به خدا قسم ...
خیلی جالبه اما بنده اعتقاد دارم حیوانات باید جفت خودشون و داشته باشند شما که این رو میدونی بدون که مرغ عشق حلاله در اسلام بنده هم مسلمان پس نباید حیوانات را بخورید انشاالله یه تاپیک گیاهخواری بزنم هیچ کی هم راهنمایی نمیکنه کچا بزنم ...
گفتم لعنت بنده چند وجه داره که یکی اش رو گفتم لعنت بنده فرق میکنه باید بحث کنیم فکر میکنم یه خورده مساوی فعلا حق با شما است حرص خوردن ما دست خودمون نیست وقتی میبینیم حیوانات جلوی چشمامون کشته میشوند شما هم وارد شی مثل ما همین میشی اما این موضوع هم باید بیشتر بررسی بشه ... مگه در ایران جنگل نشین هم داریم ؟ اون امریکا است که انسان هم ضبح میکنند و... متشکرم.

با تشکر از شما کاسکو دوتا نژاد داره تیمنه و کنگو و کنگو از تیمنه گران تره به خاطر زاهر بهترش و بزرگ ترش!
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم از این همه اطلاعاتی که درباره ی پرندتون دارید!

شما هم هیچی ... راحت باش... !

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
الان کاسکو ها رو دیدم

دندانپزشک تشریف دارن ؟

جنگه ؟ یا رو بوسیه ؟

روبوسی باشه که هر کی ببینه میفهمه اینا نرو مادن ... پس جای نگرانی نیست .

من جای شما بودم این اتاقارو میدادم یه بی خانمان درش زندگی کنه :D

خوش به حاله کاسکو ها و فنچا

لول ممنون از نظر زیبای شما ... روشی است برای دور کردن دشمن ....البته از این نظر شما راست میگی واقعا دوست دارند روبوسی کنند ممنون...حرف بابا رو زدید این در صورتی است که بنده اتاق خودم و دادم و به جا اش چند ساله در پذیرایی میخوابم باورت میشه ؟ تو ایران مگه بی خانمان هم داریم ؟! ممنون با این حال که پرنده های بنده واقعا خوشبخت هستند که باید این موضوع بیشتر بررسی شه تا بنده هم ایراد هام رو از طرف شما گرامیان متوجه بشوم باز هم زندانی هستند و بنده جلاد و از خویش در قیامت نخواهم گذشت لعنت خدا بر من...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
با در خواست شما گرامیان عکس های جدید از آنها گرفته خواهد شد ... متشکرم.

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
لول ممنون از نظر زیبای شما ... روشی است برای دور کردن دشمن ....البته از این نظر شما راست میگی واقعا دوست دارند روبوسی کنند ممنون...حرف بابا رو زدید این در صورتی است که بنده اتاق خودم و دادم و به جا اش چند ساله در پذیرایی میخوابم باورت میشه ؟ تو ایران مگه بی خانمان هم داریم ؟! ممنون با این حال که پرنده های بنده واقعا خوشبخت هستند که باید این موضوع بیشتر بررسی شه تا بنده هم ایراد هام رو از طرف شما گرامیان متوجه بشوم باز هم زندانی هستند و بنده جلاد و از خویش در قیامت نخواهم گذشت لعنت خدا بر من...

:D
خب خدا رو شکر!
اگر خواستی برگردی به اتاقت . حتما حتما یک هواکشی چیزی برای تهویه هوا تو اتاقت نصب کن .

والا و ولله رو یکی نمیدونم ! مهم نیت منه
اما قبول دارم . همونطور که فرمودین ذکرش درست نیست و ممکنه یکی باشن یا یکی بشن یا به غلط معنی بشن .

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
دروووووووود دوست گرامی من

عزیز من برای خرید طوطی هلندی اقدام میکنم اما میخواستم بدونم چه فصلی و از کجا تهیه کنم

شما چه پیشنهادهایی دارید؟

--------------------------------------------
می شد که رستگار شویم؟

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12

عزیز من برای خرید طوطی هلندی اقدام میکنم اما میخواستم بدونم چه فصلی و از کجا تهیه کنم

می شد که رستگار شویم؟
با احترام و انتظار برای نظر صاحب تاپیک .

انتظارات شما از وجود این موجود در محل زندگی مهمه .

روی جوجه های بهاری یعنی اولین جوجه های به دنیا امده ی سال نظر بهتری هست .

پرنده های زینتی مثلا طوطی که از جنگل و در و دشت شکار میشن نمیتونن طوطی های قفسی خوبی بشن . چون ازادی رو دیدن و کمتر با شرایط قفس کنار میان .

بهتره جوجه قفسی 1 ماهه تا 1 ساله بگیرید و با توجه به انتظاراتی که ازش دارید امکاناتی بهش بدید

طوطی های هلندی خیلی عاشق و حساسند اگر به قفس و آدم و زندگی شهری عادت نکرده باشند
ممکنه با یک شوک کوچک از بین برن . مثلا مرگ جفت . دوری از جفت . دیدن حیوانات شکاری و ...

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
ضمنا ارزش این موجودات زیبا
هر جفت از 30 تا 100 تومن هست .

کم و زیادش مربوط میشه به انصاف و مهارت فروشنده و انتظارات شما

hadin

Registered User
لایک‌ها
85

می شد که رستگار شویم؟
به نام خدا سلام پیشنهاد بنده اینه که این جنایت و نکنید و خودتون و پرنده رو اسیر نکنید و دانه برای پرنده های سرما زده و گرسنه در محل زندگی خودتان در جای مناسب بگذارید...
بی شک برای اینکه پرنده اذیت نشود باید فصل گرما خریداری بکنید اما نه تابستان که گرما زیاد است مثلا در بهار که هوا سرد نیست و متعادل است ..
در ضمن بنده میتوانم عروس هلندی را ده هزار تومان ارزان تر از پرنده فروشی محل شما خریداری کنم...
اگر تهران هستید عروس هلندی مورد نظر خود را قیمت کنید و اطلاع بدهید تا بقیه اش ...
در ضمن عروس هلندی با دارا بودن برخی از رفتار های انسانی مثلا در جفت گیری که کاره بی تربیتی بدی میکنه که واقعا ضایع است و با داشتن هوش بسیار زیاد همانند کودک سه و نیم ساله مراقبت و هزینه ی نگاهداری میخواهد و نباید در قفس زندانی باشد هیچ موجودی نباید و... متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
اقا خسته نباشی. در مورد مرغ مینا از کجا می شه اطلاعات کسب کرد.

سلام ممنون... تا چه اطلاعاتی بخواهید میتونید در گوگل سرچ کنید یا اینجا مطرح کنید هر کی میدونه بگه ... مرغ مینا هم مثل طوطی سبز اگه از جوجگی که غذا به دهان اش میریزی بخوای حرف یادش بدی موفق میشی اما در کل بنده با خرید و فروش پرنده ها مخالف هستم و اینکه ترجیحا نباید زندانی بشوند و نباید بدون جفت باشند

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام ممنون... تا چه اطلاعاتی بخواهید میتونید در گوگل سرچ کنید یا اینجا مطرح کنید هر کی میدونه بگه ... مرغ مینا هم مثل طوطی سبز اگه از جوجگی که غذا به دهان اش میریزی بخوای حرف یادش بدی موفق میشی اما در کل بنده با خرید و فروش پرنده ها مخالف هستم و اینکه ترجیحا نباید زندانی بشوند و نباید بدون جفت باشند
یه مرغ مینا چندهفته است که مهمون ما شده.سرحاله و خوراکش هم خوبه ... جیغو ویغ هم زیاد می کنه و تازه شروع کرده به تکرار کردن چندتا کلمه ... بیشتر اوقات کف قفسه و روی یه لنگه پاش می ایسته... ایا این یه لنگه پا بودن نشونه بیماریه ؟

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
یه مرغ مینا چندهفته است که مهمون ما شده.سرحاله و خوراکش هم خوبه ... جیغو ویغ هم زیاد می کنه و تازه شروع کرده به تکرار کردن چندتا کلمه ... بیشتر اوقات کف قفسه و روی یه لنگه پاش می ایسته... ایا این یه لنگه پا بودن نشونه بیماریه ؟
داره حسرت میخوره
حالا حسرت چی ؟ نمیدونم !

بهتره چوب یا نی داخل قفس پرنده هارو چک کنید

یکی اینکه تقریبا هم قطر با پای پرنده باشه .
دو اینکه لیز و کثیف نباشه
سه اینکه خار و خرده چوب نداشته باشه ...

اگر قفس اش بزرگه هر چند روز یکبار یه ظرفی مثل وان که تو اون جا بشه ! اب ولرم بریز و بذار تو قفس اش تا اب تنی کنه
فوق العاد حسود . کینه ای و با هوشند .

قفس اش روی زمین نباشه . روی بلندی و
یه جایی باشه که بتونه به کار همه سرک بکشه .

بهش برنج و گوشت ندید .
خوراکی بنام دونه پارس غذای رسمی مینای قفسیه
ببین چه بیسکوییت و نانی رو بیشتر دوست داره براش خرد کن و بریز توی جا دونیش
اگر خواستی با دست بهش نون و بیسکوییت خرد شده بدی
اول دونه دونه بهش بده و اعتمادشو جلب کن و بعد غذارو بریز تو کف دستو دست رو ببر تو قفس اش ..

ممکنه بترسه که باید دستو از قفسش در بیاری
ممکنه نوک بزنه که نباید ازش بترسی و نباید بهش رو بدی . بذار بزنه تا خسته شه

اگه تونستی عکسشو بذار تا بهت بگم امیدی بهش هست یا نه ..

بالا