LAPD
Registered User
یا ایهاالذین آمنو , الله لا یحب المومنین و المومنات النگهدارنده الکاسکویون فی القفس .
داداش شما که دستت تو کار قیمته تیمنه درست حسابی چنده رام و سخنگو.وحشی هم بگی ممنون میشم!
از منی که الان دستم تو کار نیست بپرسیداداش شما که دستت تو کار قیمته تیمنه درست حسابی چنده رام و سخنگو.وحشی هم بگی ممنون میشم!
علیکم السلام و رحمه الله و برکاتهسلام علیکم
با الله
خسته نباشید !
من حتی مرغ عشق رو سخنگو کردم ! البت تا زمانیکه پیش من بود 4-5 ماه داشت بیا و اقا رو واضح میگفت . هر وقت هوس بیرون رفتن میکرد میومد رو شونه ام و لاله ی گوشمو با نوکش میکشید
میبردمش بیرون میچرخید و بعدش میومد رو شونه ام میرفتیم خونه ! . ولی ازین خرجا برای هیچکدومشون نکردم و فقط یکی دوبار به دامپزشکی سر زدم اونهم فقط برای شناسنامه بود - خودم بهشون میرسیدم و با ورزش دادن و خوراک مناسب نمیذاشتم مریض احوال بشن .
فنج هات باحالن ...
کفتر چاهیه ازادیه بیشتر و نور افتاب میخواد و اِلا یکی اینکه چشماش ضعیف میشه دو اینکه بالهاش میگیره .
خدا به شما خیر بده .
خودتم لعنت نکن ! بعضی وقتا لازمه که از موجودی نگهداری کرد . یا اونو فدای چیز با ارزش تری کرد مثلا زمان گرسنگی و در به دری در جنگل و کوه و بیابان و ...
خونتو سوسک برداره خونه اتو عوض میکنی ؟ یا افت رو از بین میبری ؟
ولی قبول دارم بعضی برای پول و نه برای رفع نیاز مردم دست به اینکارا میزنن که خواه و ناخواه مجازات میشن .
خیلی از شکارچی ها رو دیدم که از مهمترین نقطه بدن اسیب دیدن .
دیسک کمر و عمل و جراحی و به سختی زیستن و قدم برداشتن
----
ضد شپش دارویی برای از بین بردن جک و جانوارای پرهای پرندگانه .. پودر و مایع و اسپری و ....
بنده متاسفانه نمیدانم تیمنه چیست لطفا اسم دوم آن را بگویید یا اینکه توضیحاتی از ظاهر و مشخصات پرنده بگویید تا اگر قیمت روز را داشته باشم به احتمال زیاد خدمت تان عرض کنم ... متشکرم...داداش شما که دستت تو کار قیمته تیمنه درست حسابی چنده رام و سخنگو.وحشی هم بگی ممنون میشم!
فدات شم شما بی غرض دارید آیات خدا رو مسخره میکنید .... خوب نیست ...یا ایهاالذین آمنو , الله لا یحب المومنین و المومنات النگهدارنده الکاسکویون فی القفس .
همون بسم الله الرحمن الرحیم سلام تاپیک کاسکو !
به نام خدا سلام این هم جدیدترین عکس از کاسکوها و پرنده های فعلی بنده به درخواست دوستان عزیز ... برای بزرگ شدن بر روی عکس کلیک کنید ...
http://up9.iranblog.com/viewer.php?file=ur69l2puslrk8dqpzw.jpg
http://up9.iranblog.com/viewer.php?file=wkqq43pcftrk6p4537us.jpg
سلام و درودعلیکم السلام و رحمه الله و برکاته
وحشتناک باور نکردنی است که مرغ عشق و سخنگو کردید واقعا اگر اینطوره احسنت به شما ... امیدوارم هنوز زنده باشه و امیدوارم واسش جفت گرفته باشید و جوجه اش رو داشته باشید انشاالله ... کفتر رو یه وقتا توی خونه میزارم یه پرواز هایی بکنه اما به دلیل اینکه زخم هاش کامل خوب نشده و اینکه هوا سرده تا آخر زمستان میهمان بنده است و بخاطر این در قفس است که اگر نباشد کاسکو ها به قتل میرسونن اش بخاطر غرور و حسادتی که دارند واقعا از نظر شما متشکرم... فدات شم گرسنگی و دربه دری در بیابان و جنگل در این زمان صفر درصد هم رخ نخواهد داد اینی که شما میگید ماله اون زمانی بوده که واقعا مجبور شدند .... خودم هم لعنت میفرستم ... داستان داره .... انشاالله با درخواست شما کمی تعریف کنم و... متشکرم...... ... ... ... ممنون از دعای خیر شما انشاالله خدا به شما و خانواده ی محترم و محتنم تان خیر بدهد انشاالله ... بنده به خود جنایتکارم اجازه نمیدم سوسک بکشم یه کم با دیدن اش قلب ام درد میگیره اما این ترس از تلقینه و پایه و اساس زندگی ما بر تلقین سوار شده و استوار است چشم های این جانور مظلوم در زیر سر استار شده برای گمراهی دشمن است او از ما بیشتر وحشت داره تا ما از اون بنده یک کاسه بلور بر رویش می گذارم و کاغذ یا مقوایی از زیرش رد میکنم بدون اینکه آسیب برسد بهش بعد از خانه دورش میکنم و آزادش میکنم کمتر گلدان ها را سم پاشی میکنم و بیشتر سعی میکنم جنایت نکنم و توضیحات داره بماند بعد با درخواست شما و... متشکرم.خدا لعنت کنه هر چی شکارچی است همه برای پول است و شهوت البته گرامی لعنت گفتن بنده آن لعنتی نیست که براستی تبدیل به لعنت شود بنده انقدر درون ام حرص میخورم و ناراحت میشوم و قلب درد میگیرم و گریه میکنم برای موجودات خدا همش لعنت میفرستم و بدانید و آگاه باشید که لعنت بنده همانند نفرین پدر و مادر است که کارساز نیست به هیچ وجه .... متشکرم. توضیحات زیاد داره انشاالله اگر خداوند متعال و تبارک و تعالی صلاح بدانند و بنده تاپیک گیاهخواری بزنم در آنجا مفصل توضیح خواهم داد متشکرم.
بنده متاسفانه نمیدانم تیمنه چیست لطفا اسم دوم آن را بگویید یا اینکه توضیحاتی از ظاهر و مشخصات پرنده بگویید تا اگر قیمت روز را داشته باشم به احتمال زیاد خدمت تان عرض کنم ... متشکرم...
فدات شم شما بی غرض دارید آیات خدا رو مسخره میکنید .... خوب نیست ...
با تشکر از شما کاسکو دوتا نژاد داره تیمنه و کنگو و کنگو از تیمنه گران تره به خاطر زاهر بهترش و بزرگ ترش!بنده متاسفانه نمیدانم تیمنه چیست لطفا اسم دوم آن را بگویید یا اینکه توضیحاتی از ظاهر و مشخصات پرنده بگویید تا اگر قیمت روز را داشته باشم به احتمال زیاد خدمت تان عرض کنم ... متشکرم...
...
سلام و درود
والا حرف انداختنش زیاد سخت نیست . فقط صدای نازکی داره و پایین ...
اگر بتونید خودتون رو بجای همبازی پرنده جا بزنید و اون بتونه به شما اطمینان کنه (مخصوصا در دوران جوجگی) علاوه بر اینکه چیزهایی به شما یاد میده از شما هم یاد میگیره
مثلاچیزی رو تکرار کنه یا سرشو تکون بده یا بپر بپر کنه یا روی دست و شونه تون بشینه یا شنیدن فلان واژه فلان کارو انجام بده ..
مرغ عشق الان دست من نیست و ازش خبری ندارم .
سوسک و اینام که احتمالا به شکلی که من میگم ندیدید این سوسک فانتزیا ظرف 1 ماه پونصد شونصد تا میشن و بیشتر شبا که خاموشیه و بی سرو صدا میان بیرون و .....
ولی
مهم اینه که شما سلامت باشی و بخاطر هر چیزی حرص زیادی نخوری .. تا بتونی براش کاری کنی .. یعنی جای اینکه انرژیتو صرف داغون کردنه قلب و ذهنت بکنی . بهتره صرفه حل اون مشکل کنی و ...
میگن جای لعنت به تاریکی یه شمع روشن کن و ازین حرفا
کوهی و بیابانی و جنگلی
من خودم یه وقتا چند روزی گور و گم میشم کوه و بیابان و جنگل و ...
البته تا امروز برای خوراک شکار نکردم شکر خدا
ولی وضعیت جنگلیا و کوه نشین ها رو به خوبی درک میکنم مخصوصا اینکه بعضی زن و بچه دار هم هستن ..
جنگلیای مجرد خیلیاشون گیاهخوارن . اما جنگلنشینها نمیتونن
با تشکر از شما کاسکو دوتا نژاد داره تیمنه و کنگو و کنگو از تیمنه گران تره به خاطر زاهر بهترش و بزرگ ترش!
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم از این همه اطلاعاتی که درباره ی پرندتون دارید!
الان کاسکو ها رو دیدم
دندانپزشک تشریف دارن ؟
جنگه ؟ یا رو بوسیه ؟
روبوسی باشه که هر کی ببینه میفهمه اینا نرو مادن ... پس جای نگرانی نیست .
من جای شما بودم این اتاقارو میدادم یه بی خانمان درش زندگی کنه
خوش به حاله کاسکو ها و فنچا
لول ممنون از نظر زیبای شما ... روشی است برای دور کردن دشمن ....البته از این نظر شما راست میگی واقعا دوست دارند روبوسی کنند ممنون...حرف بابا رو زدید این در صورتی است که بنده اتاق خودم و دادم و به جا اش چند ساله در پذیرایی میخوابم باورت میشه ؟ تو ایران مگه بی خانمان هم داریم ؟! ممنون با این حال که پرنده های بنده واقعا خوشبخت هستند که باید این موضوع بیشتر بررسی شه تا بنده هم ایراد هام رو از طرف شما گرامیان متوجه بشوم باز هم زندانی هستند و بنده جلاد و از خویش در قیامت نخواهم گذشت لعنت خدا بر من...
با احترام و انتظار برای نظر صاحب تاپیک .دروووووووود دوست گرامی من
عزیز من برای خرید طوطی هلندی اقدام میکنم اما میخواستم بدونم چه فصلی و از کجا تهیه کنم
شما چه پیشنهادهایی دارید؟
--------------------------------------------
می شد که رستگار شویم؟
فکر میکنم بخش پزشکی و سلامت بخش مناسبی برای اینگونه مباحث باشه .یه تاپیک گیاهخواری بزنم هیچ کی هم راهنمایی نمیکنه کچا بزنم ...
!
به نام خدا سلام پیشنهاد بنده اینه که این جنایت و نکنید و خودتون و پرنده رو اسیر نکنید و دانه برای پرنده های سرما زده و گرسنه در محل زندگی خودتان در جای مناسب بگذارید...دروووووووود دوست گرامی من
عزیز من برای خرید طوطی هلندی اقدام میکنم اما میخواستم بدونم چه فصلی و از کجا تهیه کنم
شما چه پیشنهادهایی دارید؟
--------------------------------------------
می شد که رستگار شویم؟
فکر میکنم بخش پزشکی و سلامت بخش مناسبی برای اینگونه مباحث باشه .
زدم فدات شم قبل از اینکه شما بگید متوجه شدم اما از زحمت شما متشکرم...
http://forum.persiantools.com/t232667.html
اقا خسته نباشی. در مورد مرغ مینا از کجا می شه اطلاعات کسب کرد.
یه مرغ مینا چندهفته است که مهمون ما شده.سرحاله و خوراکش هم خوبه ... جیغو ویغ هم زیاد می کنه و تازه شروع کرده به تکرار کردن چندتا کلمه ... بیشتر اوقات کف قفسه و روی یه لنگه پاش می ایسته... ایا این یه لنگه پا بودن نشونه بیماریه ؟سلام ممنون... تا چه اطلاعاتی بخواهید میتونید در گوگل سرچ کنید یا اینجا مطرح کنید هر کی میدونه بگه ... مرغ مینا هم مثل طوطی سبز اگه از جوجگی که غذا به دهان اش میریزی بخوای حرف یادش بدی موفق میشی اما در کل بنده با خرید و فروش پرنده ها مخالف هستم و اینکه ترجیحا نباید زندانی بشوند و نباید بدون جفت باشند
داره حسرت میخورهیه مرغ مینا چندهفته است که مهمون ما شده.سرحاله و خوراکش هم خوبه ... جیغو ویغ هم زیاد می کنه و تازه شروع کرده به تکرار کردن چندتا کلمه ... بیشتر اوقات کف قفسه و روی یه لنگه پاش می ایسته... ایا این یه لنگه پا بودن نشونه بیماریه ؟