آقا کاسکو مون سرما خورده چشم هاش رو باز نمی کنه !!
چی کار باید کرد خوب شه زودتر؟!
نمیمیره؟؟
زود ببرش دامپزشک :|
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
نمیمیره؟؟
جاشو گرم كن
تو ابش يكم اب پرتقال بريز.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
زود ببرش دامپزشک :|
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
نمیمیره؟؟
به نام خدا سلام بنده صد در صد با خرید کاسکو و هر حیوان دیگه ای مخالفت میکنم چون چند ساله یک جفت کاسکو دارم و... شدند مثل بچه ی من هزینه های سرمام آور و اینکه از پدر و مادرم عزیز تر شدند و شدم حمال برقی اونا ... با خرید کاسکو هم خودتون و گرفتار میکنید هم باعث میشید بخاطر تقاضا از ساحل آج واقع در افریقا کاسکو ها رو به وضع فجیه سید کنند یعنی جوجه را از والدین اش جدا کنند و پنجاه درصد آنها بخاطر بد رفتاری و کندن بالها و پرها و زخمی کردند تا برسند دست ما میمیرند لااله الا الله لعنت خدا بر من و خریداران و فروشنگان که بنده فیلم اش رو دیدم متاسفانه ... و بقیه هم چنان بیماری روحی روانی میگیرند که شما باید تا نزدیکی به مرگ آنها در پی درمان بیماری روحی روانی آنها باشید و یک عمر پرنده را زندانی کنید و از همه چی محروم کنید و در دادگاه الهی گناهکار شوید ... اما یک میلیاردم درصد خواستید بخرید به فکر باشید هر کی گفته کاسکو نباید جفت باشه غلط کرده ... باید هزینه ی زیادی برایش کنید ... جوجه کاسکو حدود هشتصد هزار تومان شده اگر میخواهید حرف زدن یاد بگیره و... اما بهترین مرکز برای خرید اتوبان آزادگانه که تغریبا معروف هم هست و از داخل ساختمان که چند صد هزار تومان ارزان تر از بقیه جاها است و میتوانید پرنده ی سالم خریداری کنید ... امیدوارم اگر خریداری هم کردی بخاطر اون هم که شده در زندگانی تغییر ایجاد کنید ... خیلی ناجور حرف زدم عذر خواهی میکنم متشکرم.من میخوام کاسکو بخرم. از کجا بخرم؟ چی بخرم؟ چند بخرم؟ یه راهنمایی کنید
هر جا میبری اش فقط هرطوری که شده با آژانس ببرش که اعصاب ما هم ناراحت شد.
بردمش دامپزشکی 4 تا آمپول زد، 2 تا تقویتی فکر کنم 2 آنتی بیتیک. مطمئن نیستم.
الان از دیشب که بردیمش دامپزشکی هیچ تغییری نکرده، فقط میره آب می خوره که اونم خیلی زود دوباره میده بیرون یعنی استفراغ می کنه
هنوز هم چشم هاش بستس. دکترش گفت اگه خوب نشد امروز هم ببریمش دوباره ولی گفت اگه سیستم دفاعی بدنش ضعیف شده باشه احتمال زیاد میمیره
تازه داشتیم سرش رو ناز می کردیما !!!!!!! :hmm:
آقا اگه می خوای هی لعنت بفرستی دیگه شما به ما جواب نده، اصلا کاره خوبی نمی کنی و حرفات هم در مورد نگهداری کاسکو یا هر حیوونی رو به هیچ وجه قبول ندارم؛ این که چجوری میارن به ما ربطی ولی اگه مثل آدم بیارن اشکالی نداره ! مگر نه که باید می رفتی آفریقا تا یک همچین پرنده ای داشته باشی ! خودتون هم می دونید که جایگزینی برای طوطی های سخنگو یا خیلی از حیوانات دیگه در ایران و خیلی کشور های دیگه وجود نداره..لعنت بر ما که با خریدن اینا باعث میشیم قبل از اینکه به بازار برسند از هر صد عدد شصت عدد آنها بمیرند و بقیه شون هم زیر دست خودمون
اون دکتر اشتباه گفته ... ببرش پیش یه دکتر دیگه که متخصص باشه نسخه ی دکتر قبلی هم ببر پیش اش تا قبل از اینکه ببری اش پیش یه دکتر دیگه با دکتر قبلی در تماس باش و ازش مراقبت کن ... حتما اقدام کن ببر پیش یه دکتر دیگه اگه تهرانی ببرش پیش دکتر مازیار کاغذچی نزدیک انقلاب اگه میری بگو آدرس بدم روبروی پارک اوستا ساختمان 51 ... ای بابا ...
آقا اگه می خوای هی لعنت بفرستی دیگه شما به ما جواب نده، اصلا کاره خوبی نمی کنی و حرفات هم در مورد نگهداری کاسکو یا هر حیوونی رو به هیچ وجه قبول ندارم؛ این که چجوری میارن به ما ربطی ولی اگه مثل آدم بیارن اشکالی نداره ! مگر نه که باید می رفتی آفریقا تا یک همچین پرنده ای داشته باشی ! خودتون هم می دونید که جایگزینی برای طوطی های سخنگو یا خیلی از حیوانات دیگه در ایران و خیلی کشور های دیگه وجود نداره..
بردمش یک جای دیگه به اسم دامپزشکی پایتخت که نزدیک خونمون بود یعنی پونک.
این دکترش از استفراغ و مایع توی دهنش یک نمونه گرفت و رفت آزمایش کرد ببینه بیماریش چیه که گفت چیزی مشخص نیست و مشکلی نداره. بهش یک آمپول سرم زد که گفت هر روز هم باید ببریمش اونجا تا این سرم رو بزنه ، چون غذا نمی خوره. یک دارویی هم داد که 5 گرم ـه و گفت باید هر روز یک گرم اش رو تو 1 لیتر آب بریزیم و بدیم بخوره ( چون آب رو خودش می خوره) گفت باید تا 1 هفته دیگه یا باید بهتر شه یا خوب شه، مگر نه شاید بمیره hno:
آخ آخ نبری اش دامپزشکی آرام تو صادقیه ها....
غلط کرده گفته شاید بمیره هر روز ببر آمپولش و بزنه یه کاری کن بخاطر رضای خدا ببرش بیمارستان توی خیابون قریب نزدیک انقلاب اونجا یه بیمارستان بزرگه که ازش عکس میگیرند آزمایش میکنند بگو همون دکتره بهت نامه بدی ببری اش... در ضمن لعنت های من لعنت های واقعی نیست چون از ته دل راضی نیستم به دشمنم هم لعنت بفرستم لعنت من بخاطر اعلام انزجارمه بخاطر مخالفت ام برای خرید و فروش حیواناته اگه فیلم هایی که من دیدم شما هم میدیدی همین رفتار و میکردی پس لعنت من برای هوشیاری بیشتر اطرافیانه اینکه اعتقادی به حرف بنده ندارید بعدا میشه بحث کرد در مورد حقوق حیوانات ... برای تجارت پرندگان فقط به فکر پولن... بگذریم بحث اش بمونه در تاپیک گیاهخواری...
ازش عکس گرفتن 2 تا، گفتن هیچیش نیست، یعنی چیزی معلوم نیست.
1 ساعت پیش زنگ زدم دکتر اولی گفت باید تو 2،3 روز خوب می شد، گفت باید بیاری دوباره 4 تا آمپول بزنم مگر نه میمیره!
اینا دارند این پرنده رو داغون میکنند ... یه کاری کن ببرش بیمارستان بستری اش کن بهت قول میدم اگه خوب شه دیگه اینطوری نمیشه ... اگه آدرس بیمارستان و نداری بگو بدم... درصد بهبودی اش میره بالا
فقط آرام نبرش تو صادقیه ... همون باید بری خیابان آزادی روبروی پارک اوستا ساختمان 51 ایشون متخصص پرندگانه و چند ساله پزشک کاسکوهای بنده است ... تا شنبه خواستی بگو مبایل ایشون و بدم و دفتر و هماهنگ کنی لازم باشه بیمارستان هم همون بغله بستری اش میکنی ... دوباره بهت قول میدم که اگه خوب بشه انشاالله به امید خدا دیگه هیچوقت اینطوری نمیشه ... من خروس ام سرما خورده بود همین دکتر خوبش کرد آمپول داده بود تو خونه میزدم...گفتن همین الان بیارش که آمپول بزنن دوباره..
من خونمون پونک ـه کجا برم خوبه؟
سلام دوستان
یه کاسکو داشتیم البته امروز دیگه ندارم من خونه نبودم اوردنش تو حیاط اونم پریده رفته کسی میتونه راهتنمایی کنه اگه تجربه ی این موردو داشته...
اقا از اون روز تا الان 5 روز گذشته ایا هنوز امیدی هست؟
متاسفانه تهران نیستم ایا اگه اگهی بزنم اشکال داره؟
اخه کدوم ادم باخدا میاد اینو پس بده اگه شاید گرفته باشدش؟
امید وارم حداقل از سرما نمرده باشه ...