De Monarch
کاربر تازه وارد
:دیعجب *** هستی ! :دی
تو sms میزنی میگی شاسگولم !
من دوتا پست میزنم تو سینما.
لامصب رو رقیب بستی دیگه .
آها آها . درسته . من اون رو یادم رفته بود . وعده ی من و تو امشب چند دقیقه بعد از بازی
:دیعجب *** هستی ! :دی
تو sms میزنی میگی شاسگولم !
من دوتا پست میزنم تو سینما.
لامصب رو رقیب بستی دیگه .
مانرک خدا لعنتت کنه که این بچه های مردم رو اینجوری متوهم کردی !
بلند بگو !!!
بر مانرک و مانرکیان لعنت !
من نمیدونم شماها چرا اینقدر حرص میخورید ! ما که به پیروزی تیممون مطمئنیم، ولی شماها هی میگید کنسل کنید شرط بندی رو !
ای بابا ! :دی
فعلا تا میتونید شعار بديد، رجز بخونید و خودتون رو تخلیه کنید چون بعد از بازی دیگه حرفی برای گفتن نخواهید داشت و با امضایی که براتون در نظر گرفتیم دودمانتون به باد میره!! http://************/files/f4akrnhim2s0yiulsra2.gifبهروز خان همه همون نزدیکای سیم آخر هستیم ! یا میبریم یا میبازیم دیگه !
من نمیدونم اینا چرا حرصش رو میخورن در شرایطی که هی میگن ما برنده ایم ! لول !
میبینم که بقیه بازنده ها هم همینطوری سرازیر شدن در تاپیک ! موزی جان میخوام رکورد باخت رو جابه جا کنی در تاپیک !
////////////
حمید !
آخه حیف نیست مدیر فنی فروم جمله به اون وحشتناکی رو بندازه تو امضاش ؟!
حالا چرا همه فکر می کنند که بارسا میاد فینال ؟![]()
نه دیگه اغراق نکن ،بارسا نياد فينال در عوضش اون تيمي بياد فينال كه 11 نفر چينده بود تو دروازه ؟![]()
بارسا نياد فينال در عوضش اون تيمي بياد فينال كه 11 نفر چينده بود تو دروازه ؟![]()
نه دیگه اغراق نکن ،
1 نفر که دروازه بان بود ، 1 نفر هم تو حمله داشتن
کلا 9 نفر دفاع بود که با سیستم 1-0-9 بازی می کردن !!![]()
شرط جديد بستيد؟
امشب همه چیز مشخص میشه . من آرزو می کنم که حق به حقدار یعنی چلسی برسه . از فوتبال کثیفی که بارسا ارائه میده نمیشه گذشت ولی امیدوارم چلسی این بار دیگه در دام ه این فوتبال زشت گرفتار نشه
منم موافقم ..![]()
بسی خیال باطل!!من فقط امیدوارم اگر بارسا حذف شد , شاهد حرف های احساسی نباشیم
ما چلسی رو با رئال مقایسه نکردیم. ما گفتیم همون بلایی رو که سر رئال اوردیم، امشب سر چلسی میاریم. حالا میخواد بهتر از رئال باشه یا بدتر، فرقی نمیکنه. چلسی هر جور بازی کنه میبریمش..شما اون رئال رو با این چلسی مقایسه میکنید و این اشتباه هست ...
اگر شما 10 بار دیگه با همون رئال بازی کنید نمی تونید 6 تا گل بزنید . اون بازی خاص بود . همه اتفاقا با هم افتاد + بد بازی کردن خود رئال .
اما چلسی مطمئنا اینجوری بازی نمی کنه ....
ما چلسی رو با رئال مقایسه نکردیم. ما گفتیم همون بلایی رو که سر رئال اوردیم، امشب سر چلسی میاریم. حالا میخواد بهتر از رئال باشه یا بدتر، فرقی نمیکنه. چلسی هر جور بازی کنه میبریمش..
چطوره اینو بذاری زیر امضات تا شب بمونه چون بعدش از این فرصت ها گیرت نمیاد !!!بر مانرک و مانرکیان لعنت !
گفتم که، تا میتونی فعلا تیکه بنداز و خودت رو تخلیه کن چون بعد از بازی امشب دیگه در این فروم وجود خارجی نخواهی داشت.علیرضا من نگرانتم خداییش ! بد جور توهم شدی ! این مانرک چیکار کرده با تو جوون ؟!
بلند بگو !!!
بر مانرک و مانرکیان لعنت !