• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
حمید2day اینترنت ماهواره ای چجوریه؟ بهم یاد بده :(

حالا من شدم حمید2day:hmm:

:happy:

خوب یک سرویس عالی هست که یک کارت D وی بی باید بگیری و دیگر تجهیزات

به دلیل اینکه اینجا نمیشه در مورد راحت بحث کرد برای همین به لینک زیر برو بخون.

اینو بخون

سوای اون بحث در آمد زائی هم داره

این هم جالب هست

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

اینو بخون

این هم جالب هست
آخه میخواستم با حمید کپتیو اشتباه نشه اسمت :(

خب اگه با یه کارت دی وی بی حل میشه پس چرا همه این کارو نمیکنن؟

منم کارت دارم. ولی دوستم گفت با کارت تو نمیشه :(

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
هر کسی راه حل میخواد و میخواد که جیمیلش رو باز کنه به من پی ام بده!

این نرم افزارها کاملا مطمئمن و همه opensource هستند.

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جواد خان جی میل هم هست ولی همه جا که نمیشه جی میل رو داد :(
آره،منم نمیدم دسته خیلیا !
hanghead.gif

اینو بخون

این هم جالب هست

والا من اینارو خوندم واسه چیز آفلاین بود دومی،اولی هم در مورد سیستم داخلی و کارایی کارت های چیز وی بی،در مورد اینکه از ماهواره ارسال و دریافت بدونه هزینه داشته باشم چیزی ننوشته بود !
tantrumsmiley.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این هم روش جدیدی است که isp ها در نظر گرفته اند سرعت دو پروتکل l2tp و pptp را تا 3kbps کاهش داده اند و ایراد را به سرورهای ارائه دهنده وی P**N نسبت میدهند .

شرکت پارس آن لاین به عنوان اولین isp تهران اقدام به کاهش سرعت نموده که موجب سرازیر شدن شکایات کاربران به ارائه دهنگان وی P**Nشده ، در ضمن isp های شاتل ، داتک و سپنتا در مناطقی از تهران اقدام به کاهش سرعت نموده اند

و با توجه به سیکل رفتاری parsonline تا ساعات آینده تمام isp ها از جمله isp های نیمه دولتی بالا اقدام به کاهش سرعت وی P**Nمینمایند

این ها از پروتکل های امنیتی هستند . بخصوص اون ال 2 تی پی
اونوقت اینها جلوی استفاده از پروتکل های امنیتی رو میگیرن !!!!!!!!!!!!!!

اینکه خیلی مسخره است . طرف میخواد وارد اکانت مثلا پی پالش بشه همینطوری از هر ای اس پی که نمیتونه وارد بشه !!!!!!!!!!!!!!!

البته اینجا همه چیز محتمله !!! فردا دیدید تعطیلش کردن اینترنت رو تعجب نکنید

xms

Registered User
لایک‌ها
387

وقتي يك‌مرتبه اينترنت مي‌ايستد و ايميل‌ها مي‌ماسند؛
نفس بريدگي اينترنت و نفس تنگي توسعه

باوجود كندي سرعت و اختلالات گاه‌گاهي، چندشركت PAPتهديد به قطعي خدمات مي‌شوند و دليل آن هم بدهي اين شركت‌ها به مخابرات اعلام ميِ‌شود، درحالي كه تراكنش مالي يكي ازشركت‌ها به تنهايي ماهي 500ميليون تومان است.

SmartPicture.aspx
ایلنا: اختلال سه روزه در شبكه اينترنت و قطعي سرويس‌هاي ايميل و رفع خود به خودي اين نواقص، در حالي رخ داد كه در كشور هيچ مشكلي درزمينه شبكه اينترنتي و ياحتي بروز مشكلات فني در زير ساخت‌هاي ارتباطي به وجود نيامده بود.
به گزارش خبرنگار ايلنا، سرويس‌‌هاي ايميل دو سايت پر طرفدار در ايران ياهو و گوگل و حتي سرويس ايميل‌هايي كه طرفدار كمتري دارند مانند هات‌ميل در آخرين دقايق روز چهارشنبه گذشته دچار اختلال شد، اين اختلال كه بسيار غيرعادي بود و بيشتر شبيه كندي سرعت اينترنت بود، بعد از گذشت دو روز مجددا در آخرين دقايق روز جمعه و در ساعت 24 از بين رفت و سرويس‌هاي ايميل خود به خود وصل شد.
اين اختلال تنها به سرويس‌هاي ايميل محدود نشد و افت شديد سرعت اينترنت در اين سه روز باعث بروز مشكلات فرواني براي كاربران اينترنت شد.
بعد از تماس‌هاي مكرر با واحد پشتيباني چند شركت ارائه دهنده خدمات اينترنت پر سرعت ADSL كارشناسان اين شركت‌ها اعلام‌كردند: افت سرعت اينترنت جهت مشاهده ایمیل‌ها و مسنجرها از سمت مخابرات است و زمانی هم برای رفع آن اعلام نشده است.
اختلال در سرویس‌های عمومی ایمیل نظیر یاهو، Gmail و همچنین اتصال به سرویس‌های پیام‌رسان مرسوم نظیر یاهو مسنجر و GOOGLE talk نه تنها در تهران بلكه در تمام كشور وجود داشت و تماس ايلنا با چند مركز ارائه دهنده خدمات اينترنت (ISP و PAP ) شهرها و مراكز استان‌هاي مختلف صحتي بر اين ادعا است.
اختلال عمدی یا غیرعمدی؟
اختلال دراين سرويس‌ها کاربران ایرانی را با مشکل جدی مواجه کرده است؛ مخصوصا کاربرانی که علاوه بر چک کردن میل به صورت عادي، کارهای تجاری خود را نيز روی این سرویس قرار داده‌اند.
اختلال در سرویس جی‌میل اتفاق جدیدی نیست؛ كاربران ايراني اين سرويس كه مي‌توان گفت دومين سرويس اي‌ميل محبوب در كشور است، تا به حال چندين بارشاهد اختلال و گاهي هم فيلتر بودند. همين مساله باعث شده است تا بارها حوزه‌هاي اقتصادي و تجاري به دليل كند شدن ناگهاني اينترنت و قطع ايميل‌ها زيان ببينند.
اختلال سه روزه سرويس‌هاي ايميل و كندي سرعت اينترنت در زماني رخ داد كه نه مشكل قطعي فيبر در كشور وجود داشت و نه مشكل قطعي كابل حتي در منطقه جاسك و فجيره ...(در اين سه روز شايد كشتي هم از اين منطقه عبور نكرده باشد). از نكات مهم در اين مورد عدم پاسخگويي مسؤولان با وجود تماس‌هاي مكرر است، مسؤولان شركت زير ساخت و مخابرات مقصر را ارائه دهنده‌گان اينترنت عنوان مي‌كنند و با وجودي كه اعلام مي‌شود سرويس اينترنت از مخابرات گرفته شده باز هم مبنا را بر درستي اينترنت كشور قرار داده‌اند و مشكل را از خود كاربر مي‌دانند.
در اين بين سهم وزارت ارتباطات و مسؤولاني كه بايد پاسخگوي خبرنگار باشند، خاموشي تلفن همراه و يا در دسترس نبودن خود گوشي همراه و يا خود مسئول است.
اين اختلال‌ها نيز شايد باز هم مربوط به استفاده از ايميل ملي و بحثي كه چند صباح پيش اتفاق افتاده بود برمي‌گردد.
چندي پيش مدير عامل شركت فناوري اطلاعات از جايگزيني ايملي ملي كه هنوزبه طور كامل راه اندازي هم نشده و تاكنون تنها براي برخي از مديران وزارت ارتباطات و شركت فناوري اطلاعات ايجاد شده، سخن راند.
البته در آن زمان هم اعلام كردند كه اين امر صحت ندارد و اختلال در جي‌ميل مربوط به جايگزيني ايميل ملي با ديگر سرويسهاي بيگانه نيست.
اما زماني كه شركت‌هاي دولتي موظف به تغيير IP سايت‌هاي خود مي‌شوند و همچنين مدير عامل شركت فناوري اطلاعات از تغيير تمام IPهاي اينترنتي كشور خبر مي‌دهد آيا اختلال اينچنيني كه بيشتر شبيه كندي سرعت اينترنت است به چه معنا مي‌تواند باشد؟
استفاده از اینترنت با سرعت بالا‌ و كیفیت مناسب حق هر ایرانی است. چرا سرعت اینترنت پرسرعت و رایگان در كشوری مانند كره‌جنوبی 500 برابر سرعت اینترنت معمولی در ایران است كه برای آن پول هم پرداخت می‌كنیم؟
سرعت اینترنت پایین‌تر از میزان مجاز در رگولاتوری
در اين سه روز شاهد سرعت بسیار پایین، قطعی و اختلالات گسترده در شبكه اینترنت بودیم، سرعت اینترنت حتی پایین‌تر از میزانی بود که سازمان تنظیم مقررات آن را به طور رسمی مجاز می‌داند و حتي پايين‌تر از يك سرويس دايال آپ ساده، سرعت پایین اینترنت عملا اجازه گسترش خدمات، سرمایه‌گذاری و در نهایت توسعه این بخش را از کشور سلب کرده است و توسعه اقتصادي را در حاشيه قرار مي‌دهد، درحالی كه نیاز بخش‌های اقتصادی و تجاری به اینترنت و ارتباطات بسیار ضروری است و نبود ارتباطات الکترونیکی به معنای رکود کسب و کار است.
اما در اين بين با وجود اختلالات گاه‌گاهي هم كه انجام مي‌شود و كندي سرعت اينترنت، 8 شركت‌ PAP تهديد به قطعي اينترنت از سوي مخابرات مي‌شوند و دليل اين امر را هم بدهي اين شركت‌ها به مخابرات اعلام ميِ‌شود، اما نكته مهم اين است ميزان كل بدهي اين شركت‌ها به صد ميليون تومان هم نمي‌رسد در حالي كه تراكنش مالي يكي از شركت‌ها به تنهايي مانند پارس آنلاين و يا شاتل در ماه نزديك به 500 ميليون تومان است.
اما سرانجام و در نهایت ما اینترنت را برای چه می‌خواهیم؟ برای بالندگی کشور در همه سطوح و این بالندگی گذشته از دستیابی به تکنیک‌ها و اقتصاد باز در گرو آگاهی یک ملت است. دستیابی و گسترش اینترنت در نهایت خواهد توانست بر تجارت و اقتصاد اثرگذار باشد و به طور غیر مستقیم ساختار توسعه جوامع را دگرگون خواهد کرد.
گزارش از ساره جعفرقلي
پايان پيام

41.jpg

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا اقتدارو دارید!
سه روز ایمیلارو میبندن ، هیچی نمیگن، بعدم یهو باز میشه!
تازه جالبیش اینجا بود که با چیز P ان هم باز نمیشد!!!

خیلی کارشون درسته!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
به احتمال زیاد داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم و از این به بعد باید قید اینترنت رو بزنیم به کی بگی چند روز نتونی وارد کنترل پانل هاستت بشی

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
به احتمال زیاد داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم و از این به بعد باید قید اینترنت رو بزنیم به کی بگی چند روز نتونی وارد کنترل پانل هاستت بشی

با فیلتر شکن بازش کن

من موفق شدم این کارو بکنم :lol::lol::lol:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اصلا اقتدارو دارید!
سه روز ایمیلارو میبندن ، هیچی نمیگن، بعدم یهو باز میشه!
تازه جالبیش اینجا بود که با چیز P ان هم باز نمیشد!!!

خیلی کارشون درسته!

آره واقعا !
کارشون حرف نداره !

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

چند روزی هست که آمار سایت ما کم شده خودم هم که بعضی صفحاتو می خوام باز کنم بالا نمیاد باید چند بار رفرش کنم تا بالا بیاد... برای شما هم این مشکل هست ؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام

چند روزی هست که آمار سایت ما کم شده خودم هم که بعضی صفحاتو می خوام باز کنم بالا نمیاد باید چند بار رفرش کنم تا بالا بیاد... برای شما هم این مشکل هست ؟

نه ماله من درسته بازدیدم،خودم هم مشکل ندارم ! البته با چیز پی ان هستم!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
بچه ها سرعتتون کم نشده .
اینترنت من هی قطع و وصل میشه .

xms

Registered User
لایک‌ها
387
400_98.jpg
رفع محدودیت سرعت اینترنت در صحن علنی مجلس تصویب می شود :)موبنا- مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: ساماندهی وضعیت اینترنت ورفع محدودیت اینترنت طی دو هفته آینده در صحن علنی مجلس تصویب می شود.:)

:heart:علی اصغر یوسف نژاد:heart: درگفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با اشاره به سیاست های مجلس درخصوص توجه به شاخص های اینترنتی اظهار داشت: این شاخص ها در جهت بهبود کفییت وکیفیت سرعت اینترنت، تامین و افزایش پهنای باند مورد نیاز کاربران و فراهم کردن زیر ساخت های مورد نیاز مورد برسی قرار گرفته است.
وی افزود: این موضوعات به تایید کمیسیون تلفیق مجلس رسید و قرار است دو هفته آینده در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.
یوسف نژاد اظهار داشت: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز دراین زمینه با مهندس تقی پور ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.
این درحالیست که چندی پیش نادر قاضی پور با بیان اینکه در ورود فناوری به کشور از دیگر کشورهای همسایه بسیار عقب هستیم، اعلام کرد: با رفع این محدودیت‌ها و عرضه سرویس وایمکس در کشور بسیاری از مشکلات فعلی عقب ماندگی در بخش اینترنت و کاربردهای آن حل خواهد شد.

:specool::thumbsup: :lol:

xms

Registered User
لایک‌ها
387
1389/07/19
شركت ارتباطات زيرساخت:
هيچ‌گونه اختلالي در مسيرهاي اينترنت بين‌الملل نداريم
چندي پيش بحثي از سوي برخي فعالان حوزه اينترنت مطرح شد مبني بر اين‌كه «پهناي باند اينترنتي کشور در ارتباط با بسياري از نقاط در کشورهاي ديگربه اختلال‌هاي شديدي دچار است»، اما مدير كل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتاي شركت ارتباطات زيرساخت تاكيد دارد كه هيچ‌گونه اختلالي در مسيرهاي اينترنت بين‌الملل نداريم.

يكي از كارشناسان فناوري اطلاعات هم در نامه‌اي الكترونيكي به ايسنا بيان كرد: «معدود نقاطي در داخل کشور نيز وجود دارند که متحمل اين افت و خيز نشده‌اند، پس به نظر مي‌رسد مشکل به يکي از دروازه‌هاي بين‌المللي اصلي کشور مرتبط باشد. ضمن آنكه هر سه پيمانکار VoIP شرکت ارتباطات زيرساخت نيز دست‌خوش اين نوسان‌ها شده‌اند. در لحظه ارسال اين ايميل نيز ميزان ريزش بسته‌ها از 19 تا 80 درصد براي ارتباط بين نقاط مختلف در نوسان است».

اما مهندس حسن كريمي - مديركل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتا شركت ارتباطات زيرساخت - در پي پيگيري خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اختلالات ارتباطي كه معمولا مشتريان برخي از شركت‌ها با آن روبه‌رو هستند،به فروش پهناي باند توسط برخي شركتها به ميزاني بيش از پهناي باند خريداري شده از شركت ارتباطات زيرساخت مربوط است.
انتهاي پيام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ظاهرا مشکلات بروز کرده در پهناي باند کشور که به‌صورت تصادفي و نامعين در نقاط مختلف کشور منتهي به مسيرهاي گوناگوني در اينترنت بروز کرده و از ساعت 11 و 21 دقيقه روز گذشته آغاز شده بود و در برخي موارد تا حوالي 3 بامداد نيز تداوم داشت، به گفته فعالان اينترنتي نهايتا مرتفع شده است.
wh120-115.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پهناي باند اينترنتي کشور در ارتباط با بسياري از نقاط در کشورهاي ديگر، طي روز گذشته دچار اختلالات شديدي شد و به گفته فعالان در شركت‌هاي اينترنتي با توجه به اينكه معدود نقاطي در داخل کشور نيز وجود دارند که متحمل اين افت و خيز نشده‌اند، به نظر مي‌رسيد مشکل به يکي از دروازه‌هاي بين‌المللي اصلي کشور مرتبط باشد.
تمام اين شرايط در حالي بود كه شركت ارتباطات زيرساخت روز گذشته اعلام كرد كه هم‌اكنون هيچ‌گونه اختلالي در مسيرهاي اينترنت بين‌الملل وجود ندارد.
مهندس حسن كريمي - مدير كل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتاي شركت زيرساخت - به خبرنگار ايسنا اعلام كرد كه اختلالات ارتباطي كه معمولا مشتريان برخي از شركت‌ها با آن روبه‌رو هستند، به فروش پهناي باند توسط برخي شركت‌ها به ميزاني بيش از پهناي باند خريداري شده از شركت ارتباطات زيرساخت مربوط است.
وجود كم‌فروشي از سوي شركت‌هاي اينترنتي در كشور غير قابل انكار است اما پذيرفتن آن در اين مورد خاص كمي سخت است زيرا اين موضوع که همه ISPها در اقدامي هماهنگ از يك ساعت مشخص کم‌فروشي را آغاز کرده‌اند، كمي غير منطقي به نظر برسد.
در هر حال آنچه به نقل از کارشناسان در سيستم‌هاي پايش پهناي باند اينترنتي کشور در روز گذشته مشاهده شد، اينگونه بود كه در شرايط جديد ميزان ريزش بسته‌ها (Packet Loss) در اکثر نقاط به کم‌تر از 10% کاهش يافت اما در برخي نقاط کشور بيش از 25% ريزش بسته گزارش شد و به گفته فعالان اينترنتي از حوالي ساعت 13 روز دوشنبه به بعد که ظاهرا کارشناسان فني به مشکل تسلط يافته‌اند، شاهد تغييرات کلي و شرايطي دگرگون بوديم.

گزارش‌هاي رسيده به شركت‌هاي اينترنتي از استان‌هاي جنوبي کشور هم حاكي بود که از حوالي ساعت 14 به بعد، خيلي اوضاع بهتري داشتند، اما پايدار نبوده و استان‌هاي شمالي نيز از ساعت 13 تا سه ساعت بعد پهناي باندي مطلوب داشتند اما بعد از اين با کيفيتي نامناسب مواجه شده و حدود 20% ريزش بسته داشتند و استان‌هاي ديگر نيز هر يک به گونه‌اي ديگر و در ساعت‌هاي مختلف شرايطي متفاوت را تجربه کردند.

به گفته كارشناسان در ارتباطات داده، مانند مرور کردن اينترنت از طريق يک Browser، دريافت و يا ارسال فايل (Download)، ارسال و دريافت اي‌ميل و مواردي از اين دست، شانس انجام تقاضاي شما بستگي به ميزان ريزش بسته‌ها (Packets) دارد.
به عبارتي ساده، زماني که ميزان ريزش بسته حدود 30% است، بسته‌هايي که در بارگذاري صفحه‌اي از يک سايت مورد نظر، به سمت دستگاه شما جاري مي‌شوند، حدود 70% موفقيت داشته و 30% از آن در طي مسير گم مي‌شوند. بنابراين بايد نظر به تقاضاي مجدد مرورگر (Browser)، آن 30% از سايت مرجع باري ديگر ارسال شود که بديهي است باز هم شانس موفقيت در رسيدن به مقصد بيش از 70% نيست.
اين روال آنقدر تداوم مي‌يابد که بسته به سرعت اتصال اينترنت شما، مي‌تواند شما را براي مدت زماني به مراتب بيش از 30% شرايط نرمال، پشت صفحه نمايش منتظر نگاه دارد.

اما در ارتباطات صوت و تصوير شرايط به گونه‌اي ديگر است. منظور از ارتباطات صوت و تصوير، ارتباطاتي است که کاربر همزمان به صدايي گوش مي‌دهد، تصويري زنده را مي‌بيند و يا مکالمه‌اي اينترنتي را انجام مي‌دهد.
در اين حالت بيش از 3% ريزش بسته کافيست تا حس ناخوشايند از اين ارتباط براي کاربر (و يا در مکالمات تلفن اينترنتي براي هر دو طرف مکالمه) ايجاد شود.
در اين نوع ارتباطات، نرم‌افزارهاي شما ديگر تقاضاي ارسال مجدد بسته‌هاي از دست رفته را مطرح نمي‌کنند و کاربر تنها به ميزان ريزش بسته، محتويات صوت يا تصوير را از دست مي‌دهد. گاها کاربران VoIP مجبور به تکرار کلمات يا جملات مي‌شوند که با افزايش ميزان ريزش بسته‌ها به بيش از 20%، خستگي و نارضايتي شديد موجبات قطع كردن ارتباط را فراهم مي‌آورد.
به گفته كارشناسان ريزش بسته در بازه‌اي مشخص از زمان اندازه‌گيري مي‌شود. اگر در 100 ثانيه، براي بسته‌هايي که تنها 333 ميلي ثانيه از نقطه‌اي به نقطه ديگر مي‌رسند، ميزان ريزش آن‌ها برابر با 8% باشد، اما اين ريزش به‌طور پيوسته صورت پذيرد، تمامي ارتباطات تلفن اينترنتي به طور خودکار قطع خواهند شد و به عبارتي ديگر "قطعي تماس حين مکالمه" صورت خواهد پذيرفت.
در اين مثال، حدود 24 بسته پياپي ريزش داشته‌اند، اما 276 بسته مي‌توانستند سالم به مقصد برسند، اما اين ارتباط پس از پايان ريزش بسته‌ها، به اتمام مي‌رسد.

در بسياري از کشورهاي توسعه يافته به دليل به‌کارگيري انواع سيستم‌ها و مکانيزم‌هاي پشتيباني، جايگزيني و اصلاح مسيرهاي معيوب، ديگر سر و کله زدن با اين واژه‌ها در سال‌هاي اخير به فراموشي سپرده شده است.
انتهاي پيام

roky

Registered User
لایک‌ها
10
امروز شنبه 8 آبان ، باز چی شده ؟؟؟ سرعت ها افتضاح شده :f34r: نکنه به خاطر 13 آبان هست ؟:hmm:

بالا