• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
کاهش سرعت و اختلال اینترنت در ایران

در یک سال گذشته بارها همزمان با قوت گرفتن احتمال تجمع مخالفان دولت ایران، کاربران از کاهش سرعت و اختلال در اینتر نت خبر دادند

گزارش های رسیده از ایران حاکی است که از عصر روز چهارشنبه ۱۰ شهریور (اول سپتامبر) کاربران اینترنت در ایران و به ویژه در تهران با اختلال و کاهش سرعت اینترنت رو به رو شده اند.

تعدادی از کاربران اینترنت در ایران روز پنجشنبه ۱۱ شهریور (دوم سپتامبر) به بی بی سی فارسی گفتند که حتی سرویس های ایمیل یاهو و گوگل (جی میل) نیز فیلتر و استفاده از شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و توییتر که تا پیش از این با کمک فیلتر شکن امکانپذیر بود، ناممکن شده است.

سحام نیوز، سایت رسمی حزب اعتماد ملی نیز روز پنجشنبه از اختلال سرویس ایمیل گوگل (جی میل) خبر داد.

این سایت خبری هدف از این اقدام را "جلوگیری از اطلاع رسانی در خصوص راهپیمایی روز قدس از سوی نیروهای مردمی" عنوان کرده است.

روز جمعه، ۱۲ شهریور (سوم سپتامبر) آخرین جمعه ماه رمضان در ایران است که به عنوان روز قدس نامگذاری شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قند شکن خوبی هست :lol: برای راحتی کار ( چون مرورگر خودش باحال نیست ) این
Adress: 127.0.0.1
port: 11536
را به مرورگر فایرفاکس و ... خودتون اضافه کنید و استفاده کنید :happy:

میشه بگید چطوری باید این کار رو بکنیم؟

بعد یه چیز دیگه برای استفاده از این روش باید حتما AOL رو هم باز نگه داریم؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان من یه سوال دارم!

من شنیده بودم چیز پی ان رو هیچ کاریش نمیتونن بکنن!

ولی الان با اینم تو فیس بوک نمیره!

همه چی هم با چیز پی ان کنده!

اگه اینجوری باشه که فاتحه این چیز پی ان رو باید خوند که!

فایده نداره که

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
کاهش سرعت و اختلال اینترنت در ایران

در یک سال گذشته بارها همزمان با قوت گرفتن احتمال تجمع مخالفان دولت ایران، کاربران از کاهش سرعت و اختلال در اینتر نت خبر دادند

گزارش های رسیده از ایران حاکی است که از عصر روز چهارشنبه ۱۰ شهریور (اول سپتامبر) کاربران اینترنت در ایران و به ویژه در تهران با اختلال و کاهش سرعت اینترنت رو به رو شده اند.

تعدادی از کاربران اینترنت در ایران روز پنجشنبه ۱۱ شهریور (دوم سپتامبر) به بی بی سی فارسی گفتند که حتی سرویس های ایمیل یاهو و گوگل (جی میل) نیز فیلتر و استفاده از شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و توییتر که تا پیش از این با کمک فیلتر شکن امکانپذیر بود، ناممکن شده است.

سحام نیوز، سایت رسمی حزب اعتماد ملی نیز روز پنجشنبه از اختلال سرویس ایمیل گوگل (جی میل) خبر داد.

این سایت خبری هدف از این اقدام را "جلوگیری از اطلاع رسانی در خصوص راهپیمایی روز قدس از سوی نیروهای مردمی" عنوان کرده است.

روز جمعه، ۱۲ شهریور (سوم سپتامبر) آخرین جمعه ماه رمضان در ایران است که به عنوان روز قدس نامگذاری شده است.

یکی نیست بگه آخه من که نمیخوام این کارا رو بکنم

من فقط میخوام نرم افزارهایی نظیر فلش پلیر و .... رو آپدیت کنم :hmm:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بحث فی لت یرنگ خیلی مسخره شده اول سایتایی مثل ی و ت یو ب بعد ه ا ت فایل بعد دپوسیت فا یل بعد تمام آپلودسنترا به جز یه رپیدشیرو فورشیردو مدیافایر معلوم نیست گناه سایتای دیگه چی بوده براندازی ؟ س ک س ؟ مطالب غیراخلاقی ؟!
یه عکس خواستم یه بار آپلود کنم دهنم سرویس شد همه سایتای آپ عکسم فیل میشه !! اینا چی تو سرشونه کلم؟!!
بابا آپلودسنتره هاااا ! :eek:

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان کسی راه درست و درمونی سراغ داره که من بتونم یاهو میل رو چک کنم؟

از پرو*سی و نرم افزار های بیگانگان هم نمیتونم استفاده کنم ( یه راهی که سکیور باشه )

تو رو جون بچتون کمک کنید :دی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

از پرو*سی و نرم افزار های بیگانگان هم نمیتونم استفاده کنم ( یه راهی که سکیور باشه )

حمید یه امروز رو باید بیخیال چک میل شی :دی
من از پارسال نامه نگاری های الکترونیکی رو بردم رو جیمیل :D از یاهو بهتر جواب میده،الان هم جیمیلم بازه با این سرعت!:blink:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دوستان من یه سوال دارم!

من شنیده بودم چیز پی ان رو هیچ کاریش نمیتونن بکنن!

ولی الان با اینم تو فیس بوک نمیره!

همه چی هم با چیز پی ان کنده!

اگه اینجوری باشه که فاتحه این چیز پی ان رو باید خوند که!

فایده نداره که
همین جور هست. به هیچ وجه ممکن کار نمی کنه
بریم به سمت اینترنت ماهواره ای

Captive

لایک‌ها
16,664
حمید یه امروز رو باید بیخیال چک میل شی :دی
من از پارسال نامه نگاری های الکترونیکی رو بردم رو جیمیل :D از یاهو بهتر جواب میده،الان هم جیمیلم بازه با این سرعت!:blink:

جواد خان جی میل هم هست ولی همه جا که نمیشه جی میل رو داد :(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

راهی پیدا کردی به منم بگو :| 3 روزه سفارش دارم نمیتونم جواب بدم!
جز فحش چی میتونم بدم بهشون؟ )*&@)#&$)*&#$)*&$)*$#^)*&(#$*(#)$*!@$^

Captive

لایک‌ها
16,664
راهی پیدا کردی به منم بگو :| 3 روزه سفارش دارم نمیتونم جواب بدم!
جز فحش چی میتونم بدم بهشون؟ )*&@)#&$)*&#$)*&$)*$#^)*&(#$*(#)$*!@$^

من حتی نمیتونم چک کنم که مثلا $ واریز شده یا نا !! که بخوام ریال بدم بهشون ( از روی اعتمادی که دارم قبول میکنم ) :دی

:(

یک سال پیش که قطع کردند گفتیم اکی حق دارید ، بایدم بترسید :دی ، امسال دیگه چرا؟؟؟؟ :eek::eek::eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من حتی نمیتونم چک کنم که مثلا $ واریز شده یا نا !! که بخوام ریال بدم بهشون ( از روی اعتمادی که دارم قبول میکنم ) :دی

:(

یک سال پیش که قطع کردند گفتیم اکی حق دارید ، بایدم بترسید :دی ، امسال دیگه چرا؟؟؟؟ :eek::eek::eek:
راستی من دیشب 20000 $ واریز کردما. شماره حسابمو که داری؟ D:

Captive

لایک‌ها
16,664
راستی من دیشب 20000 $ واریز کردما. شماره حسابمو که داری؟ D:

:lol::lol:

خرابتم جاج مهدی ، اما به خبری که هم اکنون به دست من رسید توجه فرمایید:

دوستانی که مشکل دارن برای لوگین شدن به YahooMail میتونند از طریق مسنجر به راحتی وصل شوند..

حالا چطوری؟

شما توی مسنجر لوگین میکنید و وقتی ایمیل ارسال شد ، اون پایین کنار ساعت ویندوز روی اون آیکون ایمیل کلیک کنید و به راحتی چک میل بفرمایید :دی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یاهو رو بدون فیلتر شکن میشه چک کرد هر کی خواست pm بده علنی نشه بهتره نفوذی میاد همینم میبندن.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
این هم روش جدیدی است که isp ها در نظر گرفته اند سرعت دو پروتکل l2tp و pptp را تا 3kbps کاهش داده اند و ایراد را به سرورهای ارائه دهنده وی P**N نسبت میدهند .

شرکت پارس آن لاین به عنوان اولین isp تهران اقدام به کاهش سرعت نموده که موجب سرازیر شدن شکایات کاربران به ارائه دهنگان وی P**Nشده ، در ضمن isp های شاتل ، داتک و سپنتا در مناطقی از تهران اقدام به کاهش سرعت نموده اند

و با توجه به سیکل رفتاری parsonline تا ساعات آینده تمام isp ها از جمله isp های نیمه دولتی بالا اقدام به کاهش سرعت وی P**Nمینمایند

بالا