Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
بکس می خوان چت کنند در جی میل از این ببنید می تونند استفاده کنند
http://www.shahriariha.com/online-chat.htm
http://www.shahriariha.com/online-chat.htm
قند شکن خوبی هست :lol: برای راحتی کار ( چون مرورگر خودش باحال نیست ) این
Adress: 127.0.0.1
port: 11536
را به مرورگر فایرفاکس و ... خودتون اضافه کنید و استفاده کنید :happy:
کاهش سرعت و اختلال اینترنت در ایران
در یک سال گذشته بارها همزمان با قوت گرفتن احتمال تجمع مخالفان دولت ایران، کاربران از کاهش سرعت و اختلال در اینتر نت خبر دادند
گزارش های رسیده از ایران حاکی است که از عصر روز چهارشنبه ۱۰ شهریور (اول سپتامبر) کاربران اینترنت در ایران و به ویژه در تهران با اختلال و کاهش سرعت اینترنت رو به رو شده اند.
تعدادی از کاربران اینترنت در ایران روز پنجشنبه ۱۱ شهریور (دوم سپتامبر) به بی بی سی فارسی گفتند که حتی سرویس های ایمیل یاهو و گوگل (جی میل) نیز فیلتر و استفاده از شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و توییتر که تا پیش از این با کمک فیلتر شکن امکانپذیر بود، ناممکن شده است.
سحام نیوز، سایت رسمی حزب اعتماد ملی نیز روز پنجشنبه از اختلال سرویس ایمیل گوگل (جی میل) خبر داد.
این سایت خبری هدف از این اقدام را "جلوگیری از اطلاع رسانی در خصوص راهپیمایی روز قدس از سوی نیروهای مردمی" عنوان کرده است.
روز جمعه، ۱۲ شهریور (سوم سپتامبر) آخرین جمعه ماه رمضان در ایران است که به عنوان روز قدس نامگذاری شده است.
یکی نیست بگه آخه من که نمیخوام این کارا رو بکنم
من فقط میخوام نرم افزارهایی نظیر فلش پلیر و .... رو آپدیت کنم :hmm:
دوستان کسی راه درست و درمونی سراغ داره که من بتونم یاهو میل رو چک کنم؟
از پرو*سی و نرم افزار های بیگانگان هم نمیتونم استفاده کنم ( یه راهی که سکیور باشه )
تو رو جون بچتون کمک کنید :دی
همین جور هست. به هیچ وجه ممکن کار نمی کنهدوستان من یه سوال دارم!
من شنیده بودم چیز پی ان رو هیچ کاریش نمیتونن بکنن!
ولی الان با اینم تو فیس بوک نمیره!
همه چی هم با چیز پی ان کنده!
اگه اینجوری باشه که فاتحه این چیز پی ان رو باید خوند که!
فایده نداره که
حمید یه امروز رو باید بیخیال چک میل شی :دی
من از پارسال نامه نگاری های الکترونیکی رو بردم رو جیمیل از یاهو بهتر جواب میده،الان هم جیمیلم بازه با این سرعت!:blink:
راهی پیدا کردی به منم بگو :| 3 روزه سفارش دارم نمیتونم جواب بدم!دوستان کسی راه درست و درمونی سراغ داره که من بتونم یاهو میل رو چک کنم؟
از پرو*سی و نرم افزار های بیگانگان هم نمیتونم استفاده کنم ( یه راهی که سکیور باشه )
تو رو جون بچتون کمک کنید :دی
راهی پیدا کردی به منم بگو :| 3 روزه سفارش دارم نمیتونم جواب بدم!
جز فحش چی میتونم بدم بهشون؟ )*&@)#&$)*&#$)*&$)*$#^)*&(#$*(#)$*!@$^
راستی من دیشب 20000 $ واریز کردما. شماره حسابمو که داری؟ D:من حتی نمیتونم چک کنم که مثلا $ واریز شده یا نا !! که بخوام ریال بدم بهشون ( از روی اعتمادی که دارم قبول میکنم ) :دی
یک سال پیش که قطع کردند گفتیم اکی حق دارید ، بایدم بترسید :دی ، امسال دیگه چرا؟؟؟؟
راستی من دیشب 20000 $ واریز کردما. شماره حسابمو که داری؟ D: