یه توضیحی میدی در مورد ssh
سرعت اینترنت من به شدت کم شده. تقریباً نصف شده.
تمام سرویسهای *** از کار افتادن و نمی تونن سایتی رو لود کنن.
مسنجر هم باز نمی شه.
جیمیل و یاهو هم واسه من باز نمی شه.
کلاً پروتکل SSL بسته شده ظاهراً.
یعنی چی چطوری ؟؟ یاهو دیگه ... آدرس قبلی یعنی mail.yahoo فعلا کار نمیکنه و همینطور جی میل ولی با این میشه از یاهو استفاده کرد البته برای من ..چطوری ؟ من متوجه نشدم به چه دردی میخوره ؟
برای میل آدرس سر راستش اینهیعنی چی چطوری ؟؟ یاهو دیگه ... آدرس قبلی یعنی mail.yahoo فعلا کار نمیکنه و همینطور جی میل ولی با این میشه از یاهو استفاده کرد البته برای من ..
یعنی چی چطوری ؟؟ یاهو دیگه ... آدرس قبلی یعنی mail.yahoo فعلا کار نمیکنه و همینطور جی میل ولی با این میشه از یاهو استفاده کرد البته برای من ..
دوستان AOL خيلييييي خوبه! صفحات pt در دو ثانيه باز ميشن براي من!
فايل 50 مگيه را نصبيدم. باز که شد اول يه سري کارها خودش کرد (مثل تست سرعت و اينا) بعد هم بهم گفت اکانت داري يا مي خواي بسازي؟ گفتم دارم و يوزر و پس بهش دادم و لاگين کرد. تو پنجره اش هم يه نوار آدرس داره که آدرس سايتو اونجا ميزنم مثل باقلوا باز مي کنه برام!شما چطوری از سیستم ف یــ لترش استفاده میکنی ؟
من ثبت نام کردم اکانتم رو هم با اون گوشش که داره لاگین کردم اما بازم رد نمیکنه
فايل 50 مگيه را نصبيدم. باز که شد اول يه سري کارها خودش کرد (مثل تست سرعت و اينا) بعد هم بهم گفت اکانت داري يا مي خواي بسازي؟ گفتم دارم و يوزر و پس بهش دادم و لاگين کرد. تو پنجره اش هم يه نوار آدرس داره که آدرس سايتو اونجا ميزنم مثل باقلوا باز مي کنه برام!
اجرکم مع الله که کارم را حسابي راه انداختي! کلي تو کف پورت اين بودم. اي ول. AOL + Firefox چه شود!قند شکن خوبی هست :lol: برای راحتی کار ( چون مرورگر خودش باحال نیست ) این
Adress: 127.0.0.1
port: 11536
را به مرورگر فایرفاکس و ... خودتون اضافه کنید و استفاده کنید :happy: