p30doc
Registered User
مخابرات
لرستان
وضعیت عالی....
لرستان
وضعیت عالی....
دوستان برای رفع این مشکلات تغییر dns بدین درست میشه از من مخابراته ۵۱۲ روزا با سرعت ۳۰۰ تا ۳۴۰ میتونم دانلود کنم شبا از ۱ تا ۸ که رایگانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰
آقا ظاهرا فیلترینگ جدید اعمال شده. فیبتر شکنها و کریو بعد از 1 دقیقه اتصال دیسکانکت میشن. بعضیا میگن این فیلترینگ دائمیه، بعضیا هم میگن تا انتخاباته. حالا دیگه خدا میدونه.
بابا هر چی چیز میز هست قطع کردن لنگ موندیم
چیز شکن کار نمیکنه اره؟
آقا ظاهرا فیلترینگ جدید اعمال شده. فیبتر شکنها و کریو بعد از 1 دقیقه اتصال دیسکانکت میشن. بعضیا میگن این فیلترینگ دائمیه، بعضیا هم میگن تا انتخاباته. حالا دیگه خدا میدونه.
اقا یه شیر پاک خورده ایی بگه چرا فیس//بوک من اینجوری باز میشه
http://uploadtak.com/images/w3715_Untitled.jpg
خسته شدیم وسکی با نسخه موبایل رفتیم
سَلام , منم همین مشکـل رو دارم ,
فکر کنم برا همه اینجوری شـده .. !!
چون با سرویس های شرکت های مختلـف چـک کردم همشون همینجوری باز میشدن .
داداش اگه میشه اینو اموزش بده
دوستان بخاطر نزدیکی به انتخابات این کار انجام نشده ؟
الان 2 ماهی میشه که من دارم میگم سرویس های ssl با محدودیت شدید مواجه هستند ولی هیچکس عین خیالشم نیست. مثل اینکه دوستان به جز پی تی و یاهو مسنجر فیسبوک استفاده دیگه ای از اینترنت ندارند.
حالا که محدودیت شدیدتر شده و کریو و سرویس های دیگه هم قطع شده و فیسبوکم نمیشه رفت صدای دوستان در اومده.
ما می گفتیم نمیتونیم حتی به cPanel سایتهامون لاگین کنیم ، طرف اومده بود آموزش ورود به فیسبوک برامون گذاشته بود. یا یکی دیگه اومده بود میگفت من مشکلی ندارم و با ساکس باز می کنم و ... . فکر کرده بودن ما هم فیسبوک بازیم!!!!