کلاً هر چیزی که اول آدرسش https هست با این مشکل مواجهه .
ملت هم کلاً بی خیال. فقط ما که کار و زندگیمون با اینترنته حرص می خوریم. بقیه ملت اگه اینترنت باشه یا نباشه به حالشون فرقی نداره. همین که چلوکباب و پیتزاشون رو بخورن و با ماشینشون تو خیابونا ول بچرخنو و یه مسافرت شمال برن یا کارتن کارتن روغن و شکر و گونی گونی برنج بخرن براشون تو این کشور کافیه!!!
وقتی گفته میشه ما یک کشور عقب مونده از هر لحاظ هستیم همینه. بدبختی وقتی بیشتر میشه که اوضاع و احوال مردم و کشور روز به روز هم بدتر میشه.
دوست عزیزی که به همه پاسخ دادی با تونل پلاس و این حرفا وصلی و مشکلی نداری و خوشحالی ، زیاد دلتو خوش نکن . همین امروز و فردا اونم برات قطع می کنن.
شما که مثل بنده وب مستری هستی میدونی که نمیشه برای وصل شدن به سرور از این برنامه ها استفاده کرد. خطرناکه. وقتی سایتهای مردم و مشتری دستت باشه باید مواظب بود.
ما هم که نمیخوایم جنایت کنیم. میخوایم مثل ادم وصل شیم به سرور و سایتها رو اپدیت کنیم. من دیروز میخواستم برم تو وبمستر تولز و سایت جدیدی رو برای SEO به اکانتم اضافه کنم اما هر کاری که کردم نشد که نشد.
باا ین وضعیت و این نگاهی که به نت هست که باید چلیده بشه و هیچی ازش نمونه که نمیشه امید به پیشرفت در این صنعت داشت.
الان از صبح ساعت 9 که من بلند شدم باور کن موفق نشدم ایمیلهام رو چک کنم. هیچی بیکار نشستم تا ببینم ایا این مشکل حل میشه یا نه.
استفاده کردن از این ابزارهایی که دوستان میگن هم به درد کار ما نمیخوره چون این ابزارها خودشون از نظر نشت اطلاعات اصلا قابل اطمینان نیستند (حالا که فعلا از کار هم افتادن) و امکانش هست با استفاده از اونها اکانتها هک بشن و اونوقت خر بیار باقالی بار کن.
بازم از اون روزهایی هست که من تاسف دارم میخورم و از خدا میپرسم که خدایا واقعا ما چه گناهی کردیم که در این وضعیت متولد شدیم ؟