• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
حماسه ای دیگر خلق شد!
قطع شدن هر مدل کانکشنی بعد از 30 ثانیه! عملا نت بلااستفاده شده!

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
سایفون 3 هم فایده نداره/////کسی چیز جدیدی داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
POP3 بعد از 10 دقیقه انتظار - میزان دریافت شده 19 کیلو بایت

جیمیل بعد از 10 دقیقه انتظار - حالت استاندارد ویو - میزان لود شده - 0 درصد

وب مستر تولز بعد از 10 دقیقه انتظار - کماکان هیچی

اینم شده وضعیت اینترنت ما

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
پورت UDP رفته زیر شخم اونم به صورت دیمی
هر نوع اتصال از طریق این پورت سره ربع ثانیه قطع میشه
تکنولوژی جدیده محصول کمپانی Huwaii ساخت کشور دوست و شریک منافع China با همکاری برادران ارزشی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پورت UDP رفته زیر شخم اونم به صورت دیمی
هر نوع اتصال از طریق این پورت سره ربع ثانیه قطع میشه
تکنولوژی جدیده محصول کمپانی Huwaii ساخت کشور دوست و شریک منافع China با همکاری برادران ارزشی

من رفتم یه دوش گرفتم و برگشتم. نیم ساعت طول کشید. جالبه هنوز همونطور مونده

ایمیلیمون که یکیش کات شد. یکی دیگه اش بعد از گذشت یک ساعت 135 کیلو بایت رفته

پ.ن: خب این یکی کانکشن هم به ملکوت رفت. 1 ساعت گذشت و ما نتونستیم ایمیلیمون رو چک کنیم. با این وضعیت چطور میشه انتظار نو اوری و پیشرفت داشت وقتی ذهن ادم از اول صبح که بلند میشه درگیر این باشه که امروز باید چه کلکی سوار کنه تا بتونه ایمیلشو چک کنه

به کجا داریم میریم اینچنین شتابان

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کابوس دیدم سرورم مشکل پیدا کرده باید ssh وصلشم :|

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
POP3 بعد از 10 دقیقه انتظار - میزان دریافت شده 19 کیلو بایت

جیمیل بعد از 10 دقیقه انتظار - حالت استاندارد ویو - میزان لود شده - 0 درصد

وب مستر تولز بعد از 10 دقیقه انتظار - کماکان هیچی

اینم شده وضعیت اینترنت ما

کلاً هر چیزی که اول آدرسش https هست با این مشکل مواجهه .
ملت هم کلاً بی خیال. فقط ما که کار و زندگیمون با اینترنته حرص می خوریم. بقیه ملت اگه اینترنت باشه یا نباشه به حالشون فرقی نداره. همین که چلوکباب و پیتزاشون رو بخورن و با ماشینشون تو خیابونا ول بچرخنو و یه مسافرت شمال برن یا کارتن کارتن روغن و شکر و گونی گونی برنج بخرن براشون تو این کشور کافیه!!!
وقتی گفته میشه ما یک کشور عقب مونده از هر لحاظ هستیم همینه. بدبختی وقتی بیشتر میشه که اوضاع و احوال مردم و کشور روز به روز هم بدتر میشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوست عزیزی که به همه پاسخ دادی با تونل پلاس و این حرفا وصلی و مشکلی نداری و خوشحالی ، زیاد دلتو خوش نکن . همین امروز و فردا اونم برات قطع می کنن.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اينجوري ديگه اينترنت به درد نمي خوره ماهي خداد تومن براي اين آ شغال ميگيرن بعدم اينجوري ميکنن :banghead::banghead::banghead::banghead:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ملت هم کلاً بی خیال. فقط ما که کار و زندگیمون با اینترنته حرص می خوریم. بقیه ملت اگه اینترنت باشه یا نباشه به حالشون فرقی نداره. همین که چلوکباب و پیتزاشون رو بخورن و با ماشینشون تو خیابونا ول بچرخنو و یه مسافرت شمال برن یا کارتن کارتن روغن و شکر و گونی گونی برنج بخرن براشون تو این کشور کافیه!!!
وقتی گفته میشه ما یک کشور عقب مونده از هر لحاظ هستیم همینه. بدبختی وقتی بیشتر میشه که اوضاع و احوال مردم و کشور روز به روز هم بدتر میشه.

دوست عزیزی که به همه پاسخ دادی با تونل پلاس و این حرفا وصلی و مشکلی نداری و خوشحالی ، زیاد دلتو خوش نکن . همین امروز و فردا اونم برات قطع می کنن.

شما که مثل بنده وب مستری هستی میدونی که نمیشه برای وصل شدن به سرور از این برنامه ها استفاده کرد. خطرناکه. وقتی سایتهای مردم و مشتری دستت باشه باید مواظب بود.

ما هم که نمیخوایم جنایت کنیم. میخوایم مثل ادم وصل شیم به سرور و سایتها رو اپدیت کنیم. من دیروز میخواستم برم تو وبمستر تولز و سایت جدیدی رو برای SEO به اکانتم اضافه کنم اما هر کاری که کردم نشد که نشد.

باا ین وضعیت و این نگاهی که به نت هست که باید چلیده بشه و هیچی ازش نمونه که نمیشه امید به پیشرفت در این صنعت داشت.

الان از صبح ساعت 9 که من بلند شدم باور کن موفق نشدم ایمیلهام رو چک کنم. هیچی بیکار نشستم تا ببینم ایا این مشکل حل میشه یا نه.

استفاده کردن از این ابزارهایی که دوستان میگن هم به درد کار ما نمیخوره چون این ابزارها خودشون از نظر نشت اطلاعات اصلا قابل اطمینان نیستند (حالا که فعلا از کار هم افتادن) و امکانش هست با استفاده از اونها اکانتها هک بشن و اونوقت خر بیار باقالی بار کن.

بازم از اون روزهایی هست که من تاسف دارم میخورم و از خدا میپرسم که خدایا واقعا ما چه گناهی کردیم که در این وضعیت متولد شدیم ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

فراتر از این حرفاست ، کلا هر نوع کانکشن و هر پروتکلی باشه بعد از چند ثانیه drop میشه برای همینه که هیچ سرویسی درست کار نمیکنه.

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
عجب اوضاعی شده هاااااااااااااا:eek:
یه ایمیل نمیشه باز کرد.
خسته شدیم دیگه :(

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جالبه skype رو هم محدود کردن ! تا میخوایی با طرف یه کلمه حرف بزنی میبینی قطع شد یاهو مسنجر هم که اصلا وصل نمیشه :eek:
https ها رو هم محدود کردن حتی نمیتونی وارد نت بانک بشی !
یه مشت شپش شدن بلای جوون ملت

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
..... جان منو درياب كه بد جوري تو مشكلم. تازه ديروز رفتم اكانت ماني بوكرز باز كردم 2 ساعت بعد كانكشنم بسته شد و الانم موندم چه كار كنم...اميدوارم اين فقط يك مانور باشه براي انتخابات كه بتونن پورت ها و تمام پروتكل ها رو موقتا ببندن بعد از خر شيطون بيان پايين و بعد باز بشه...بگذريم... تهران شهر عزيز منو درياب ... بد جوري اوضام خرابه:(

Last edited:

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
اين هم از اهداف 1404 !!!

ميرينن تو اينترنت .. اينترنت پايه و اساسه هر پيشرفتيه . دريغا كه ابله اينو درك نميكنه .
خوب 1 ماه و نيم تا دو ماه (تا انتخابات و بعدش !! و نتايج ) بايد ملت صبر كنن !! نميفهمن خيلي ها نونشون رو از اين راه درميارن .

خدايا حق ما تبعيد تو بدترين زمان ايران نيست .. خدايا !!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
آقا ظاهرا فیلترینگ جدید اعمال شده. فیبتر شکنها و کریو بعد از 1 دقیقه اتصال دیسکانکت میشن. بعضیا میگن این فیلترینگ دائمیه، بعضیا هم میگن تا انتخاباته. حالا دیگه خدا میدونه.
فيل شكن ها كار نميكنن اما مشهد سرعت اينترنت صبا نت مثل هميشه خوبه...جيميل و ياهو و ياهومسنجرم باز ميشه...فكر كنم محدوديت تو تهران بيشتر باشه چون بچه هاي تهران از اين مشكل بيشتر شاكي هستن...

Last edited:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
مسئله من خیلی جدی تر از این حرفاست پرشین تولز و هیچ فرومی برای من باز نمیشه کلا سی ثانیه مهلت استفاده از کریو دارم که هر سایتی خواستم سریع باز کنم وقتی قطع میشه نصف اینترنت هم باهاش میپره، خدا لعنتتون کنه همش به لطف بی تفاوتی ها و سکوت ملت گیج همیشه در صحنه است.

جالبه مدیریت اینجا هم دست کمی از یه دیکتاتور نداره و به نظر من یه خائن به تمام معناست کلی کاربر با زحمت اومدن تو یه تاپیک جدا این مشکلات رو گفتن، خیلی راحت زدن پاکش کردن انگار نه انگار که آب از آب تکون خورد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مسئله من خیلی جدی تر از این حرفاست پرشین تولز و هیچ فرومی برای من باز نمیشه کلا سی ثانیه مهلت استفاده از کریو دارم که هر سایتی خواستم سریع باز کنم وقتی قطع میشه نصف اینترنت هم باهاش میپره، خدا لعنتتون کنه همش به لطف بی تفاوتی ها و سکوت ملت گیج همیشه در صحنه است.

جالبه مدیریت اینجا هم دست کمی از یه دیکتاتور نداره و به نظر من یه خائن به تمام معناست کلی کاربر با زحمت اومدن تو یه تاپیک جدا این مشکلات رو گفتن، خیلی راحت زدن پاکش کردن انگار نه انگار که آب از آب تکون خورد.

واقعاً این جمله شما 1000000000000تا لایک هم براش کمه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان عزیز

یه لطفی کنید از فی/ل/ترشکن ها و سایر موارد مشابه اسمی نبرید و راجع بهشون بحث نکنید... اینجوری مجبور میشم تاپیک رو ببندم...

ممنون از همگی

بالا