• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جالبه مدیریت اینجا هم دست کمی از یه دیکتاتور نداره و به نظر من یه خائن به تمام معناست کلی کاربر با زحمت اومدن تو یه تاپیک جدا این مشکلات رو گفتن، خیلی راحت زدن پاکش کردن انگار نه انگار که آب از آب تکون خورد.
دوست عزیز کدوم تاپیک بود؟ عنوانش چی بود؟ تو همین بخش؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
فيل شكن ها كار نميكنن اما مشهد سرعت اينترنت صبا نت مثل هميشه خوبه...جيميل و ياهو و ياهومسنجرم باز ميشه...فكر كنم محدوديت تو تهران بيشتر باشه چون بچه هاي تهران از اين مشكل بيشتر شاكي هستن...
عزیز شما توهم زدی بنده هم مشهد هستم و دقیقا همین حالتی که توصیف میشه برای من هم هست و هر گونه ارتباط با آی پی در خارج از کشور بعد از 30 ثانیه تا 1 دقیقه ریست میشه
دوستانی هم دارم تو اهواز و خوزستان همین مشکل رو دارن
مشکل سراسریه و برای همه از جمله شما هم هست

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان عزیز

یه لطفی کنید از فی/ل/ترشکن ها و سایر موارد مشابه اسمی نبرید و راجع بهشون بحث نکنید... اینجوری مجبور میشم تاپیک رو ببندم...

ممنون از همگی
موضوع اصلا فی/ل/ترشکن نیست موضوع اینه که به هر آی پی خارجی وصل باشی بیشتر از 30 ثانیه بشه ارتباط ریست میشه حالا مهم نیست که این ارتباط میخواد یاهو مسنجر باشه یا فی/ل/تر/شکن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه کماکان جیمیل مشکل داره. من فکر کنم تا زمانیکه مشکل جیمیل حل نشده مشکلات دیگه حل نمیشن.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
موضوع اصلا فی/ل/ترشکن نیست موضوع اینه که به هر آی پی خارجی وصل باشی بیشتر از 30 ثانیه بشه ارتباط ریست میشه حالا مهم نیست که این ارتباط میخواد یاهو مسنجر باشه یا فی/ل/تر/شکن
جالبه من الان همچین مشکلی ندارم! سرعت کنده ولی این مشکل رو ندارم هنوز احتمالا!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
تمام کسایی که میشناسم همین مشکل رو دارن از شهرهای مختلف و سرویس های مختلف هم هستن از تبریز و اهواز گرفته تا تهران و از صبانت گرفته تا مخابرات و همشون همین مشکل رو دارن
طرف شما هم میاد نگران نباش چون اولین نفری هستید که میگید مشکل ندارید

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
مسئله من خیلی جدی تر از این حرفاست پرشین تولز و هیچ فرومی برای من باز نمیشه کلا سی ثانیه مهلت استفاده از کریو دارم که هر سایتی خواستم سریع باز کنم وقتی قطع میشه نصف اینترنت هم باهاش میپره، خدا لعنتتون کنه همش به لطف بی تفاوتی ها و سکوت ملت گیج همیشه در صحنه است.

جالبه مدیریت اینجا هم دست کمی از یه دیکتاتور نداره و به نظر من یه خائن به تمام معناست کلی کاربر با زحمت اومدن تو یه تاپیک جدا این مشکلات رو گفتن، خیلی راحت زدن پاکش کردن انگار نه انگار که آب از آب تکون خورد.

داداش به مدیرا ربطی نداره اخه
شما هم یه سایت داشته باشی دوس نداری هیت لر بشه
خوب مدیرای اینجا هم همینو میخوان
واسه همین زود پاک میکنن
شما اگه اعتراض میخواید بکنید بهتر نیس واسه خودتون یه فروم تهیه کنید!؟
Sent from my GT-I9100

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
داداش به مدیرا ربطی نداره اخه
شما هم یه سایت داشته باشی دوس نداری هیت لر بشه
خوب مدیرای اینجا هم همینو میخوان
واسه همین زود پاک میکنن
شما اگه اعتراض میخواید بکنید بهتر نیس واسه خودتون یه فروم تهیه کنید!؟
Sent from my GT-I9100

اینجا تاپیک حمایت از صاحب فروم نیست دوست عزیز. عنوان تاپیک رو قبل اینکه توش پست بزنی به دقت بخون. شما اگه میخوای از صاحب اینجا حمایت کنی بهتره بری برای خودت فروم بزنی به همین منظور!!!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
عزیز شما توهم زدی بنده هم مشهد هستم و دقیقا همین حالتی که توصیف میشه برای من هم هست و هر گونه ارتباط با آی پی در خارج از کشور بعد از 30 ثانیه تا 1 دقیقه ریست میشه
دوستانی هم دارم تو اهواز و خوزستان همین مشکل رو دارن
مشکل سراسریه و برای همه از جمله شما هم هست
:D نه دادا توهم كجا بود. دارم ميگم بدون فيل شكن جيميل و ياهو ميل باز ميشن همين...:D بله منم مشكل شما رو دارم كانكشن به آي پي و سرور هاي خارجي بعد از مدت كوتاهي ريست ميشن من گفتم بدون فيل شكن هنوز ميشه ايميل رو باز كرد همين.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
متاسفانه کماکان جیمیل مشکل داره. من فکر کنم تا زمانیکه مشکل جیمیل حل نشده مشکلات دیگه حل نمیشن.
جيميل و ياهو ميل و ياهومسنجر من بازه بدون فيل شكن 1 ساعت پيش چك كردم...مشهد...صبانت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
:D نه دادا توهم كجا بود. دارم ميگم بدون فيل شكن جيميل و ياهو ميل باز ميشن همين...:D بله منم مشكل شما رو دارم كانكشن به آي پي و سرور هاي خارجي بعد از مدت كوتاهي ريست ميشن من گفتم بدون فيل شكن هنوز ميشه ايميل رو باز كرد همين.

اگه Logout کنی ، متوجه میشی که دیگه امکان لاگین نخواهی داشت.

كافرمقدس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
پراکسی هم براتون کار نمی کنه؟! اینا رو امتحان کنید ببینید چطور هستند

1367752306926.jpg

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
بابا ما داریم اینجا در مورد مشکل ریست شدن بحث میکنیم وگرنه منم میدونم که همه چی بازه , اصلا چیزی بسته نشده که بخواد باز بشه همه چیز درسته فقط 30 ثانیه یه بار ریست میشه کانکشن ها که باعث میشه شما تو یاهو مسنجر هی ساین این و ساین اوت بشید یا هر گونه برنامه دیگه ای که نیاز به ارتباط پایدار و دائم داشته باشه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سرعت مناسبه مثل هميشه سريعه...مشكل جي ميل و ياهو ميل و ياهومسنجرم ندارم...الانم يك ايميلم رو جواب دادم اما مطمئنم اين مشكل سمت منم مياد. راه حل رو پيدا كنيد عزيزان.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بابا ما داریم اینجا در مورد مشکل ریست شدن بحث میکنیم وگرنه منم میدونم که همه چی بازه , اصلا چیزی بسته نشده که بخواد باز بشه همه چیز درسته فقط 30 ثانیه یه بار ریست میشه کانکشن ها که باعث میشه شما تو یاهو مسنجر هی ساین این و ساین اوت بشید یا هر گونه برنامه دیگه ای که نیاز به ارتباط پایدار و دائم داشته باشه
دارم تست ميكنم تو ياهومسنجر عزيز الان خبر ميدم.
تست شد. بدون قطعي 5 مين كار كرد. خودم زدم خارجش كردم.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
پراکسی هم براتون کار نمی کنه؟! اینا رو امتحان کنید ببینید چطور هستند

1367752306926.jpg
دوست عزیز ، همین نیم ساعت پیش پست زدم >> کاهش شدید سرعت اینترنت - صفحه 74
تمام کسایی که میشناسم همین مشکل رو دارن از شهرهای مختلف و سرویس های مختلف هم هستن از تبریز و اهواز گرفته تا تهران و از صبانت گرفته تا مخابرات و همشون همین مشکل رو دارن
طرف شما هم میاد نگران نباش چون اولین نفری هستید که میگید مشکل ندارید
بله احتمالا میاد... فعلا استفاده میکنیم
خارج ایران زندگی می کنی احیاناً؟!!!!!
اگه تهران خارج از ایرانه بله :دی ولی آخرین بار که چک کردم داخل کشور بودم :دی

bigbang0661

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان قند شکن کار نمیکنه و کریو هم مسدوده. ولی سرعت من خوبه. از این DNS استفاده کنید ببینید چطوره: 217.218.127.104 . واسه من که خیلی عالیه. (اینترنت مخابرات)

بالا