تونل پلاس برای بعضی ها فقط مشکل داره برای بعضی ها مشکل ریست شدن نداره کسی خواست یاهو پی ام بده بدم تست کنهاینا دیگه هیچ کدوم کار نمیکنه که تاره کسی بخواد بالاش پول هم بده
تونل پلاس برای بعضی ها فقط مشکل داره برای بعضی ها مشکل ریست شدن نداره کسی خواست یاهو پی ام بده بدم تست کنه
تونل پلاس برای بعضی ها فقط مشکل داره برای بعضی ها مشکل ریست شدن نداره کسی خواست یاهو پی ام بده بدم تست کنه
پ.خ شداین دوستانی که میدونن این تونل چطوریه ممنون میشم تو پ.خ به من بگن.
به مولا از دیروز تا الان میخوام وارد جیمیل بشم نمیتونم.
یکی از دوستان گفت تعویض دی ان اس , من امتحان کردم فرقی نکرد و هنوز قطع میشه , تایم هم گرفتم دقیقا سر 43 ثانیه قطع میشهدوستان شما رو به هر چی میپرستین اگه راهی بلدین که بشه مشکل 30 ثانیه قطعی رو برطرف کنه به من تو پیام خصوصی بگین من گیمرم الآن 2 روزه بازی نکردم دارم میمیرم
دستتون درد نکنه
دوستان مگه مشکل سراسری نیست پس چطور بعضی ها هنوز تو فیس بوک دارن ناهار و شام میخورن طرف میشناسم بلد نیست کامپیوترشو خاموش کنه ولی الان هر دقیقه چهل تا پست و کامنت با هم میده!!
اگه واقعا راهی هست برای حل این مشکل بگید چطور میشه این محدودیت 30 ثانیه قطعی رو برداشت وگه نه چطور بعضیا از این تلفات جون سالم به در بردن؟ واسم سواله...
پ.خ شد
دوستان چطوریه که من الان کریو دارم و قطع نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی هم سرعت خوبه!!!
از 8 صبح وصل بودم تا الان!!! همش یوتیوب بودم
من که میگم مشکل سراسری نیست
شما کدوم شهر هستی؟ از کجا سرویس می گیری؟