• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تهرانم عزیز!! از یه سایت ارزون! ماهی 4 تومن! کریو 10 تومنی هم داریم ظاهرا!!!

والا من همش در یوتیوب هستم....خیلی قطع بشه هر 2 ساعت!! تازه از اولم اینجوری بود...شاید هر 2 ساعت قطع میشد دوباره کانکت میکردم!

منظورم ISP بود. از کجا اینترنت می گیری؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
هی خدا ... :rolleyes:

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
خیلی جالبه واقعا با Hotspot فیس رو باز میکنم میزنه فیلتره!!!
به حول قوه الهی دانشمندان ایران به تکولوژی جدید دست پیدا کردن!!!
دنیا یه کاری میکنه ملت الاف نشن من الان تو هر سایتی که مارو تحریم کرده میرم با وجود هات اسپات باز هم تشخیص میده و اجازه نمیده وارد سایت بشم
گوگل که قربونش برم باید صلوات بفرستی باز شه برات سرچ کنه!!! خدا رو شکر فعلا ایمیل هام باز میشه!
به خدا موندیم این وسط از اونور خارجی ها تحریم میکنن از اینور اینا!!!

بنده که الان به کلی سایت های مهندسی و نرم افزاری تخصصی نیاز دارم که تحریممون کردن دیگه اونارو به کل از دست دادم!!!
با اینترنت 2 مگ انقدر بدبختی دارم وای به حال بقیه!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با اینترنت 2 مگ انقدر بدبختی دارم وای به حال بقیه!

وقتی کار به اینجا میرسه دیگه اینترنت 10 مگ هم که داشته باشی با دیال آپ هیچ فرقی نداره. اصلاً تو این شرایط داشتن اینترنت با نداشتنش زیاد تفاوتی نداره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من تصمیم گرفتم خط رو جمع کنم.

این همه پول بدیم و اینطوری هم بخوایم حرص بخوریم فایده ای نداره.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من تصمیم گرفتم خط رو جمع کنم.

این همه پول بدیم و اینطوری هم بخوایم حرص بخوریم فایده ای نداره.

اگه وضعیت همینطور بمونه همه باید همین کارو بکنیم. هر ماه کلی پول بریزیم تو حلقوم یک مشت مفت خور بی سواد و نفهم ، اونوقت در حد 2000 تومن هم نتونیم استفاده کنیم!!!!!

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان من میگم بیاین تو سایت های خبری بزرگ مثل تابناک این مشکل را مطرح کنیم
اخه همه که نمیخان برن تو سایت های سیاسی و سوسکی که مدام این کار را میکنن
خیلی ها کارشون و تجارتشون و زندگی شون از اینترنته
هی بر میدارن پورت ها را میبندن
بعد خودشون وی پی ان میدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان من میگم بیاین تو سایت های خبری بزرگ مثل تابناک این مشکل را مطرح کنیم
اخه همه که نمیخان برن تو سایت های سیاسی و سوسکی که مدام این کار را میکنن
خیلی ها کارشون و تجارتشون و زندگی شون از اینترنته
هی بر میدارن پورت ها را میبندن
بعد خودشون وی پی ان میدن

الان من به عنوان یه وب مستر و برنامه نویس وب لیستی از مشکلاتی که داریم رو برات میزنم.

1- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده از منابع علمی و کتابخانه ها. به عنوان نمونه سایت source forge
2- تحریم خارجی ، مبنی بر جلوگیری از ورود ایرانیان به فروم های اموزشی نظیر فروم vmware که ایرانیا تحریم هستند و حق ندارند استفاده کنند.
3- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده از کتابخانه های گوگل مثل google code و بسیاری از سرویسهاس ajax و jquery plugin
4- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده از sdk android های گوگل جهت برنامه نویسی اندروید و شبیه سازی برنامه روی سیستم کامپیوتر توسعه دهنده
5- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم ورود ایرانیان به فروشگاه های نرم افزاری مثل app store و google play و مارکت مایکروسافت
6- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده ایرانیان از پیمنتهای خارجی نظیر visa و master و paypal
7- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم پذیرش مشتریان ایرانی نظیر سایت های بزرگ godaddy ، nvidia
8- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم پذیرش مشتریان ایرانی توسط شرکت cpanel. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای پنل هاستینگ هست که از مدتها پیش مشتریان ایرانی رو تحریم کرده. الان اگه ما تحریم نبودیم من میتونستم با ماهی 2 دلار هاست نامحدود بگیرم اونم از بهترین شرکت خارجی اما خب الان که تحریمیم وضعیت ما فرق داره.

9- تحریم ایران مبنی بر مسدود کردن وب سایت وب مانی که تنها پیمنت خارجی هست (اونم روسی هست) که کارایی بیشتری نسبت به بقیه خرده پیمنت ها داره (البته نسبت به ویزا و پی پال حرفی برای گفتن نداره اما همینکه میشه در ریسلر کلاب ازش استفاده کرد خودش کلیه)
10- تحریم ایران ، مبنی بر مسدود کردن بزرگترین شبکه های اجتماعی که در کنار معایبی که دارند (و ما هم منکر نیستیم) اما استفاده های فراوانی هم میتونن در صورت فرهنگ سازی داشته باشند. مثلا افراد به کمک این شبکه ها میتوانند تجارت و کسب و کار خودشون رو تبلیغ کنند و در امد زایی بشه. حتی میشه جاذبه های کشور رو هم در این شبکه ها به همگان معرفی کرد
11- تحریم ایران مبنی بر مسدود کردن بزرگترین شبکه ویدیویی جهان که اون هم قبول دارم حرکتش در مورد فیلم اهانت کار درستی نبود اما این شبکه برای خیلی از ماها بهترین و بزرگترین پایگاه اموزشی هست. از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توش ویدیوهای مفید و اموزشی پیدا میشه
12- تحریم ایرانی ، مبنی بر عدم استفاده از سیستم مناسب جهت پالایش و پالایش سلیقه ای که تقریبا بیش از 50 درصد اینترنت رو از بین برده
13- تحریم ایران ، مسدود کردن نرم افزارهای پیام رسان مثل اوو ، اسکایپ (که البته خرید کردیت از این سایتها هم مشمول تحریم خارجی بر علیه ایرانیا میشه) . این نرم افزارها تنها راه ارتباطی بین ایرانیان و دوستانشون در خارج از کشور هستند
14- تحریم ایران ، مبنی بر محدودیت سرعت که علاوه بر زجری که به کاربران ایرانی تحمیل میشه ، از نظر هزینه هم اصلا به صرفه نیست و تقریبا باعث خنده و تمسخر ایرانیان از طرف دیگران شده. حتی افغانیها هم ما رو مسخره میکنن و برامون جک میسازن که خب کاریش هم نمیشه کرد.

این تازه موارد کلی بود. خیلی چیزهای جزئی هم داریم.

عملا میبینیم که این چیزی که ما به اسم اینترنت داریم استفاده میکنیم اینترنت نیست. یه یچز بیخوده که من یواش یواش به این نتیجه رسیدم که با ادامه این وضعیت پول دادن برای این چیز بی خود یه اشتباهه.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
تابناک اگر میتونست چیزی را از ف.یل.تر دربیاره، اول یه فکری برای دامین قبلی سایت خودش میکرد.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
کسی تا حالا از وی پی ان ملی استفاده کرده? ما که کار خلافی نمیخوایم بکنیم میخوایم به یک سری سایتا که برای ایرانی ها تحریمه بریم...کسی خبری از وی پی ان ملی داره?ای پی اختصاصی میدن یا نه?

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کسی تا حالا از وی پی ان ملی استفاده کرده? ما که کار خلافی نمیخوایم بکنیم میخوایم به یک سری سایتا که برای ایرانی ها تحریمه بریم...کسی خبری از وی پی ان ملی داره?ای پی اختصاصی میدن یا نه?

ای بابا ... موضوع اینجاست که از دید اینها همه به طور بالقوه و بالفعل خلافکار هستند ، چه عکسش ثابت بشه چه نشه!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

تا اونجایی که میدونم هنوز به کاربران عادی داده نمیشه و فقط برای ادارات ارائه میشه. کلا سرکاریم...
در ضمن اگه یه سایت خلاف باز کنی مجرم شناخته میشی و میوفتن دنبالت.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اعتراض همگانی جواب میده مخصوصا که الان دستشون زیر سنگ تو این خراب شده شغلی که نیست 2 زارم میخوای از اونور دربیاری یک مشت زیر بوته ای جلوشو میگیرن خدا کنه امسالم مثل اونسال شه این دفعه پرچم میدیم بالا

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
تا اونجایی که میدونم هنوز به کاربران عادی داده نمیشه و فقط برای ادارات ارائه میشه. کلا سرکاریم...
در ضمن اگه یه سایت خلاف باز کنی مجرم شناخته میشی و میوفتن دنبالت.

اره میدونم.فقط میخوام ببینم وی پی ان ملی کار میکنه یا نه همین. آخه اونم بالاخره از یک طریقی تونل زده و یک سری پورت ها رو استفاده میکنه دیگه...اگر اون کار کنه پس احتمالا راه هنوز برای عبور هست و باید دنبال اون بود اگر اون کار نکنه پس احتمالا شرایط فیلترینگ موقتیه و برای کار ادارات هم که شده باید باز کنند.کسی وی پی ان ملی نداره ببینم بازه یا نه?

dobidob

Registered User
لایک‌ها
127
اعتراض همگانی جواب میده مخصوصا که الان دستشون زیر سنگ تو این خراب شده شغلی که نیست 2 زارم میخوای از اونور دربیاری یک مشت زیر بوته ای جلوشو میگیرن خدا کنه امسالم مثل اونسال شه این دفعه پرچم میدیم بالا
تو این مورد باهات هستم شدید

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تون ل پل اس پراک سي هست؟

يکي پ خ بده لطفا مي خوام

Dark Edition

Registered User
لایک‌ها
15
اینقدر که واسه بستن دسترسی ملت به اینترنت نقشه کشیدن و سرمایه گذاشتن اگه نصفش رو واسه جلوگیری از ورود مواد مخدر به مملکت میکردن الان یه دونه معتاد هم تو این کشور نداشتیم .

بالا