دوستان من میگم بیاین تو سایت های خبری بزرگ مثل تابناک این مشکل را مطرح کنیم
اخه همه که نمیخان برن تو سایت های سیاسی و سوسکی که مدام این کار را میکنن
خیلی ها کارشون و تجارتشون و زندگی شون از اینترنته
هی بر میدارن پورت ها را میبندن
بعد خودشون وی پی ان میدن
الان من به عنوان یه وب مستر و برنامه نویس وب لیستی از مشکلاتی که داریم رو برات میزنم.
1- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده از منابع علمی و کتابخانه ها. به عنوان نمونه سایت source forge
2- تحریم خارجی ، مبنی بر جلوگیری از ورود ایرانیان به فروم های اموزشی نظیر فروم vmware که ایرانیا تحریم هستند و حق ندارند استفاده کنند.
3- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده از کتابخانه های گوگل مثل google code و بسیاری از سرویسهاس ajax و jquery plugin
4- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده از sdk android های گوگل جهت برنامه نویسی اندروید و شبیه سازی برنامه روی سیستم کامپیوتر توسعه دهنده
5- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم ورود ایرانیان به فروشگاه های نرم افزاری مثل app store و google play و مارکت مایکروسافت
6- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم استفاده ایرانیان از پیمنتهای خارجی نظیر visa و master و paypal
7- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم پذیرش مشتریان ایرانی نظیر سایت های بزرگ godaddy ، nvidia
8- تحریم خارجی ، مبنی بر عدم پذیرش مشتریان ایرانی توسط شرکت cpanel. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای پنل هاستینگ هست که از مدتها پیش مشتریان ایرانی رو تحریم کرده. الان اگه ما تحریم نبودیم من میتونستم با ماهی 2 دلار هاست نامحدود بگیرم اونم از بهترین شرکت خارجی اما خب الان که تحریمیم وضعیت ما فرق داره.
9- تحریم ایران مبنی بر مسدود کردن وب سایت وب مانی که تنها پیمنت خارجی هست (اونم روسی هست) که کارایی بیشتری نسبت به بقیه خرده پیمنت ها داره (البته نسبت به ویزا و پی پال حرفی برای گفتن نداره اما همینکه میشه در ریسلر کلاب ازش استفاده کرد خودش کلیه)
10- تحریم ایران ، مبنی بر مسدود کردن بزرگترین شبکه های اجتماعی که در کنار معایبی که دارند (و ما هم منکر نیستیم) اما استفاده های فراوانی هم میتونن در صورت فرهنگ سازی داشته باشند. مثلا افراد به کمک این شبکه ها میتوانند تجارت و کسب و کار خودشون رو تبلیغ کنند و در امد زایی بشه. حتی میشه جاذبه های کشور رو هم در این شبکه ها به همگان معرفی کرد
11- تحریم ایران مبنی بر مسدود کردن بزرگترین شبکه ویدیویی جهان که اون هم قبول دارم حرکتش در مورد فیلم اهانت کار درستی نبود اما این شبکه برای خیلی از ماها بهترین و بزرگترین پایگاه اموزشی هست. از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توش ویدیوهای مفید و اموزشی پیدا میشه
12- تحریم ایرانی ، مبنی بر عدم استفاده از سیستم مناسب جهت پالایش و پالایش سلیقه ای که تقریبا بیش از 50 درصد اینترنت رو از بین برده
13- تحریم ایران ، مسدود کردن نرم افزارهای پیام رسان مثل اوو ، اسکایپ (که البته خرید کردیت از این سایتها هم مشمول تحریم خارجی بر علیه ایرانیا میشه) . این نرم افزارها تنها راه ارتباطی بین ایرانیان و دوستانشون در خارج از کشور هستند
14- تحریم ایران ، مبنی بر محدودیت سرعت که علاوه بر زجری که به کاربران ایرانی تحمیل میشه ، از نظر هزینه هم اصلا به صرفه نیست و تقریبا باعث خنده و تمسخر ایرانیان از طرف دیگران شده. حتی افغانیها هم ما رو مسخره میکنن و برامون جک میسازن که خب کاریش هم نمیشه کرد.
این تازه موارد کلی بود. خیلی چیزهای جزئی هم داریم.
عملا میبینیم که این چیزی که ما به اسم اینترنت داریم استفاده میکنیم اینترنت نیست. یه یچز بیخوده که من یواش یواش به این نتیجه رسیدم که با ادامه این وضعیت پول دادن برای این چیز بی خود یه اشتباهه.