• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ر...یدن تو سرعت اساسی
دوشواری نداریم :D

zdjchejz1kef55rbrtxz.gif

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
این محدودیت هاشون که بالاخره دور زده میشه و همین حالا هم خیلی ها دور زدنش. تمامی سایت های خبری و 30یا30 که اینا نمیخوان مردم ببینن مثل آب خوردن باز میشه!

حالا که اینطور شد و دست به این کار زدن ، من یکی که تصمیم گرفتم اتفاقا همون فعالیت هایی که اینا ازش نگران هستن و به خاطرش گند زدن به اینترنت رو هر چه بیشتر انجام بدم.
24.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من فکر کنم یکبار با شما صحبت کردم. برای اینکه اسپم نشه لطفا ادرس تاپیکتون رو یا همینجا ریپلای کن یا پ.خ کن.

من چند تا سوال دارم از شما در مورد مهاجرت و مسائل مربوط به اون.
ادرس تاپیک به من هم بدید لطفا

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مخابرات که سرعتش عالی شده فول 1مگ با تک کانکشن میده بخاطر این گندی که زدن ترافیک شبکه بشدت پایین اومده پس معلومه قند شکن یکی از ابراز های پر کاربرد برای شکستن کله قنده :happy:

hasan star

Registered User
لایک‌ها
39
واقعا دیگه شورشو در آوردند .
این از فیلترینگ همگانیشون .
این از سرعت اینترنت
این از بستن همه ی وی پی ان ها و ...
اینم از بستن جیمیل و سرویس های گوگل که با https باز میشن .
اعصاب دیگه برامون نذاشتن .
بیخیال عزیز
مملکت این چیزا واسشون ملس شده همه دارن زیر این کلاه بزرگ نون و آب میخورن
نگا کن همه چی آرومه مردم چقد خوشحالن :D
مملکت50 ساله دنده عقب داره میره ترمزم در کار نیست....

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
اقا من که بسیار از این عملیاتشان خوشحال شدم. سرعت ۵۱۲ مخابراتی دارم. دیشب زدم دانلود تو ساعت رایگان روی ۴۰۰ سرعت دان داد امروزم اهنگهای دوسه مگی رو با ۳۵۰-۴۵۰ سرعت میگرفتم. بسیار خوشحال گردیدم.
ضمنا اون کریو که بعد سی ثانیه قطع میشد الان بعد یک الی دو دقیقه قطع میشه. که بازم خوبه چون من فقط باهاش میرم اپ استور لینک دانلود میزنم بعد قطع هم بشه بازم دانلود میشه.

بلاخره فعلا که بسیار مسرورم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این چند روز اینترنت مشکل داشته کریو رو از کار انداختن اونوقت از دروغ میگن کابل کانال سوئز قطع شده :hmm:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این چند روز اینترنت مشکل داشته کریو رو از کار انداختن اونوقت از دروغ میگن کابل کانال سوئز قطع شده :hmm:

دروغ که دیگه واجب شرعی برای این جماعت کمونیست, هرچی دروغگوتر و لجن تر مقام منصب بالاتر :D امیدوارم سال 93 سال خوبی باشه 92 سخت ترین سال برای همه اقشار جامعس یه جنگم بخوره تنگش که دیگه فاتحه (آمریکام وایستاده ببینه کدوم یابو میاد سرکار به مذاقش خوش نیاد اسد و شرکارو با هم میفرسته بهشت زهرا)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اونا هی راه ببندن اینام هی دور میزنن

128 مبنا با تو نل +
2692782840.png

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دشواری نیست با ریموت کار کنین . یعنی 2 ساله که من به غیر از ریموت کارم با هیچ چیز دیگه انجام نمیدم . یاهو و همه چی روی ریموت هست سیستم خودم پشم هم روش نصب نیست . لوووووووووووول :ی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شما فیلم آنلاین چجوری می بینی ؟ :blink:

هیچ جور عزیز . کلا باید قبول کرد اینجا ایران هست
128fs4765852.gif
. اونم جز اعصاب خوردی و حرص خوردن چیزی دربر نداره با این سرعت های بی خود نت ایران .

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دشواری نیست با ریموت کار کنین . یعنی 2 ساله که من به غیر از ریموت کارم با هیچ چیز دیگه انجام نمیدم . یاهو و همه چی روی ریموت هست سیستم خودم پشم هم روش نصب نیست . لوووووووووووول :ی

اخه مساله فقط فیلترینگ که نیست سرعت داغونه تا سه روز پیش سرعت من بالای 200 بود سه روزه شده 60 با قطعی زیاد. وی پی ان ها هم که ناک وت کردن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به پست آخر توجه کنید.
خبر آمد خبری در راه است :lol:

http://forum.persiantools.com/t376144-page12.html

اون کریو ورژن کرک شده اون داره توی ایران استفاده میشه . شما از اون استفاده کنی کلیه اطلاعاتت میره رو هوا یه قلق داره شما آی پی سرور طرف بده مشخصات سرور رو از سیر تا پیاز تحویل بگیر .

اون دندون لق اینترنتی که مثل آدمی زاد باشه رو من 1 سال پیش کندم و انداختم دور . چون اولا هم سرعت نت ایران افتضاح هست
128fs4765852.gif
ثانیا حال و حوصله این رو ندارم که یه لاگ توپول واسه این فروشنده های قند شکن و چیز پی ان درست کنم . مهمتر از همه حال و حوصله حرص خوردن هم ندارم که برای مثال بزنی چیز پی ان یا هر کوفت دیگه کانت کنم بعدا بشینم حرص بخورم که سرعت شد 1 دهم .

اخه مساله فقط فیلترینگ که نیست سرعت داغونه تا سه روز پیش سرعت من بالای 200 بود سه روزه شده 60 با قطعی زیاد. وی پی ان ها هم که ناک وت کردن.

یه یک بار از ای اس پی خودتون شکایت کنید به سازمان حمایت مصرف کننده و رگلاتوری آدم میشن دیگه روی سرعت شما دستکاری نمیکنن 2 بار به شخصه شکایت کردم هیچ مشکلی با سرعت ندارم
2rqfst4.gif
اون مشکل این هست که شما نمیدونید که وقتی کم فروشی و دزدی میکنن چه جور بابای اینا رو در بیاری

پی نوشت : البته فقط ای اس پی شما مخابرات نباشه چون راه به جایی نمیبری ولی شرکت های خصوصی باشه حله

پی نوشت 2 : اگر لاگ چ.پ.ان نداشته باشی رو لاگ ای اس پی واسه محدوده 3 ماهه حرفت هم اسمی خریدار داره توی رگلاتوری

بزار راهش هم بهت یاد بدم : اولا تمامی مکالمات رو با بخش پشتیبانی ضبط کن . دوم اینکه روی وب سایت تمامی ای اس پی ها باید یه بخشی باشه باشه واسه رسیدگی به شکایات و باید شکایات کاربران مستقیم به صورت خودکار در سایت سازمان مقررات رادیویی (رگلاتوری) ثبت کنن که خب نمیکنن بدونید که از لحاظ قانونی این یه تخلف هست . آدرس سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم : www.cra.ir هست میتونید برید اینجا و شکایت رو ثبت کنید .

از اینجا هم http://matma.ir/ هم باید در برهه زمانی چند بار در روز تست سرعت کنید اینجا وقتی شکایت میشه ملاک هست واسه سرعت نت .

این کارها رو گفتم انجام بده ضمیمه شکایت کن بعد اوکی هست .

Last edited:

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238

داستان ریموت چجوریه ؟
لینک اموزشی چیزی میزارید؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
داستان ریموت چجوریه ؟
لینک اموزشی چیزی میزارید؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

فک کنم منظورشون VPS (سرور مجازی) بود.منم خودم وی پی اس دارم و برای باز کردن سایتهای فیلتر فعلا از همین استفاده میکنم :happy:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
یه یک بار از ای اس پی خودتون شکایت کنید به سازمان حمایت مصرف کننده و رگلاتوری آدم میشن دیگه روی سرعت شما دستکاری نمیکنن 2 بار به شخصه شکایت کردم هیچ مشکلی با سرعت ندارم
2rqfst4.gif
اون مشکل این هست که شما نمیدونید که وقتی کم فروشی و دزدی میکنن چه جور بابای اینا رو در بیاری

پی نوشت : البته فقط ای اس پی شما مخابرات نباشه چون راه به جایی نمیبری ولی شرکت های خصوصی باشه حله

پی نوشت 2 : اگر لاگ چ.پ.ان نداشته باشی رو لاگ ای اس پی واسه محدوده 3 ماهه حرفت هم اسمی خریدار داره توی رگلاتوری

هم مخابراته هم چ.پ.ان استفاده میکنم :blush: الان امارشو از دو تا از دوستام که اوناهم مخابرات دارن گرفتم میگن سرعت ما کم نشده :eek: ظاهرا برا بعضی ای پی ها اعمال شده زنگ میزنم به ISP ببینم چی میگن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هم مخابراته هم چ.پ.ان استفاده میکنم :blush: الان امارشو از دو تا از دوستام که اوناهم مخابرات دارن گرفتم میگن سرعت ما کم نشده :eek: ظاهرا برا بعضی ای پی ها اعمال شده زنگ میزنم به ISP ببینم چی میگن

از مخابرات هیچ موقع سرویس اینترنت و ای دی اس ال و هر چی مربوط به دیتا باشه نگیر . نمیدونم کدوم پدر نامردی اجازه داد مخابرات بتونه بیاد توی بازار ای دی اس ال . خدا باعث و بانیش رو نیامرزه .

مخابرات طبق قانون و برنامه توسعه پنجم حق فروش دیتا (کاربران خانگی) رو نداشت :( و نداره قانونا :eek:

فک کنم منظورشون VPS (سرور مجازی) بود.منم خودم وی پی اس دارم و برای باز کردن سایتهای فیلتر فعلا از همین استفاده میکنم :happy:

اره همون :ی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این نرم افزاری که گفتید مخصوص راه انداختن فایروال درون شبکه هست. برای سازمان ها.

البته خب الان برای کاربردهای دیگه ای ازش استفاده میکنن که من کاری بهش ندارم.

در مورد قضیه کــرک شده، جناب موذنی درست میفرمایند. نرم افزارهای کــرک شده به هیچ عنوان قابل اطمینان نیستند. بخصوص نرم افزارهای مربوط به شبکه که همیشه به اینترنت وصل هستند

در مورد ریموت ، دوست عزیز ریموت مخصوص ادمین سرورها هست. مثلا سرور لینوکس ، یا سرور بازی یا ....

هزینه یه سرور ریموت بالاهست. مثلا ماهیانه از 100 تومن شروع میشه تا 1 تومن. بستگی به قدرت سرور داره و شرکتی که ازش خدمات میگیرید. ولی پشتیبانی سرور اسون نیست. مثلا یکی از سرورهای لینوکسی که من داشتم برای هاستینگ سایت ، اگه مشکلی پیش میومد براش ساعتی 35 دلار هزینه کانفیگ و کارش میشد.

این راه ها مقرون به صرفه نیست. اگه دسترسی وب مستر ها به ریموتشون هم قطع بشه که دیگه واویلا میشه. چون دیگه نگهداری سرور یعنی کشک.

تازه اخیرا تیم ویوئر هم قطع شده و امکان استفاده از این نرم افزار فوق العاده وجود نداره.

oovoo هم وصل نمیشه. اسکایپ هم که وصل میشه 30 ثانیه بعدش کلوز میشه.

POP3 SSL هم کار نمیکنه. جیمیل هم لاگین نمیشه. کلا مشکل زیاده. امیدوارم که حل بشه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
نه عزیزم ریموت اونجوری که شما میگی نیست
یه وی پی اس ساده ۳۰ تومن در ماه هم راحت میتونی بهش ریموت بزنی لازم نیست سرور بگیری که بخوای کانفیگش کنی یا خرابیش رو خودت درست کنی!

این نرم افزاری که گفتید مخصوص راه انداختن فایروال درون شبکه هست. برای سازمان ها.

البته خب الان برای کاربردهای دیگه ای ازش استفاده میکنن که من کاری بهش ندارم.

در مورد قضیه کــرک شده، جناب موذنی درست میفرمایند. نرم افزارهای کــرک شده به هیچ عنوان قابل اطمینان نیستند. بخصوص نرم افزارهای مربوط به شبکه که همیشه به اینترنت وصل هستند

در مورد ریموت ، دوست عزیز ریموت مخصوص ادمین سرورها هست. مثلا سرور لینوکس ، یا سرور بازی یا ....

هزینه یه سرور ریموت بالاهست. مثلا ماهیانه از 100 تومن شروع میشه تا 1 تومن. بستگی به قدرت سرور داره و شرکتی که ازش خدمات میگیرید. ولی پشتیبانی سرور اسون نیست. مثلا یکی از سرورهای لینوکسی که من داشتم برای هاستینگ سایت ، اگه مشکلی پیش میومد براش ساعتی 35 دلار هزینه کانفیگ و کارش میشد.

این راه ها مقرون به صرفه نیست. اگه دسترسی وب مستر ها به ریموتشون هم قطع بشه که دیگه واویلا میشه. چون دیگه نگهداری سرور یعنی کشک.

تازه اخیرا تیم ویوئر هم قطع شده و امکان استفاده از این نرم افزار فوق العاده وجود نداره.

oovoo هم وصل نمیشه. اسکایپ هم که وصل میشه 30 ثانیه بعدش کلوز میشه.

POP3 SSL هم کار نمیکنه. جیمیل هم لاگین نمیشه. کلا مشکل زیاده. امیدوارم که حل بشه.

بالا