• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اعتراض همگانی جواب میده مخصوصا که الان دستشون زیر سنگ تو این خراب شده شغلی که نیست 2 زارم میخوای از اونور دربیاری یک مشت زیر بوته ای جلوشو میگیرن خدا کنه امسالم مثل اونسال شه این دفعه پرچم میدیم بالا

اعتراضو باید هکرای نون به نرخ روز خور بکنن مثل خارج،
نه من و شما که جیکمون دربیاد پیدامون میکنن پرونده برامون تشکیل میدن.
اون نون به نرخ روز خورا میتونستن بجای هک کردن سایتای ایرانی همچین کاری بکنن/

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
آیا بهار وعده داده شده در همین بهار میرسد؟ آیا امسال روز موعود فرا میرسد؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اره میدونم.فقط میخوام ببینم وی پی ان ملی کار میکنه یا نه همین. آخه اونم بالاخره از یک طریقی تونل زده و یک سری پورت ها رو استفاده میکنه دیگه...اگر اون کار کنه پس احتمالا راه هنوز برای عبور هست و باید دنبال اون بود اگر اون کار نکنه پس احتمالا شرایط فیلترینگ موقتیه و برای کار ادارات هم که شده باید باز کنند.کسی وی پی ان ملی نداره ببینم بازه یا نه?
الان هستند کسانی که چیزپی میدن که از طریق دو سرور یکی در ایران و یکی در خارج توننننل زده شده که به خاطر پهنای باند گران ایران و نامحدود نبودن آن قیمتش بالاست
تون ل پل اس پراک سي هست؟

يکي پ خ بده لطفا مي خوام
پ.خ شد

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو یه سری فرومها میخوندم که اینترنت دیگه داره نفس های اخرشو میزنه تو این کشور

فکر نکنم دیگه این از این اینترنت برای کاربر ابی گرم شه. سیستمهای داخلی هم معمولا نشون دادن که نه از نظر کیفیت و نه از نظر محتوا معمولی حرفی برای گفتن ندارند و معمولا عامل اجبار باعث روی اوردن کاربران به سمت اون میشه.

نمونه اش خودروی داخلی که خب اگه رقابت ازاد بود و خودرو های خارجی میومدند کسی دنبال ماشین ایرانی نمیرفت.

یا محتوای شبکه های داخلی که با وجود اینکه تعداد شبکه هاشون روز به روز بیشتر میشه اما چون از نظر محتوایی حرفی برای گفتن ندارند (یا فیلمها و سریالهاشون تکراریه ، یا با واقعیات جامعه ما همخوانی نداره ، یا اقتضای روحیات جوانان نیست یا بقدری پالایش شده که کاربر زده میشه ) موفق نشدند مردم رو از شبکه های غیر مجاز (البته به زعم خودشون) بلند کنندو پای رسانه های داخلی بشونن.

این اینترنت هم به نظر من فایده ای درش نیست وقتی 2 روز از وقت و اعصاب ادم فقط برای این خورد بشه که بتونی وارد ایمیلت بشی.

حالا اگه این قضیه اینترنت ملی که میگن واقعا استارت بخوره من یکی که کلا این اینترنتو میبوسم و میذارم کنار چون با این وضعیت نامناسب فیل تر ینگ و تحریمهای ناجوانمردانه اونور ابی ها ) اون اینترانتی که قراره سرعت بالا و پهنای باند نامحدود باشه عملا میشه همین کانالهای داخلی و مفتش هم نمی ارزه.

در اینصورت 2 راه برای ما میمونه :
1- عوض کردن کار و رفتن دنبال یه کار دیگه که اصلا با اینترنت هیچ ارتباطی نداشته باشه. مثل میوه فروشی
2- رفتن و مهاجرت از این کشور و رفتن به یه کشوری که بشه حداقل برای چند سال اینده برنامه ریزی کرد. نه اینکه هر روز نگران این باشی که قیمتها و خدمات قراره چطور تغییر کنند. اینترنت یا چیزهای دیگه قراره چه اتفاقاتی براشون بیفته و ...........

موهامون سفید شد ....

یا حق

dobidob

Registered User
لایک‌ها
127
من که از همون موقع که دلار اینجوری شد برنامه رفتن چیدم فقط اگه بتونم معافیمو بگیرم خیلی عالی میشه تا 4 سال دیگه رفتم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
باور کنید اگه کلا هم غلیترینگی درکار نباشه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته! مساله خیلی پیچیده تر از این حرفهاست که حالا با یه دسترسی به نت آزاد داشتن یهو همه چی کن فیکون بشه!

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
بحث داره ميره سمت مهاجرت ... :confused:

کسي اگه خواست ويزاي يک ساله شنگن مولتيپل از طريق دوره زبان انگليسي بگيره به من پ خ بده، اگرم کار پيدا کنين و بمونين که به اقامت ميرسه

با اين اعصاب خورديا ديگه خدمم کم کم جمع و جور مبکنم ميرم از آستانه تحملم خارج شده

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بنده تغییری را احساس نکردم.
سرعت عین گذشته هست بلکن بهتر ...

۱۲۰،۱۳۰ سرعت دانلوته

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب به سلامتی DNS های گوگل هم time out میدن. یه نکته دیگه هم که الان توجهمو جلب کرد کاهش کاملا محسوس ping سرورهای داخلیه... انگار یه خبرایی هست جدی جدی :confused:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم ویوئر هم از کار افتاده متاسفانه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بحث داره ميره سمت مهاجرت ... :confused:

کسي اگه خواست ويزاي يک ساله شنگن مولتيپل از طريق دوره زبان انگليسي بگيره به من پ خ بده، اگرم کار پيدا کنين و بمونين که به اقامت ميرسه

با اين اعصاب خورديا ديگه خدمم کم کم جمع و جور مبکنم ميرم از آستانه تحملم خارج شده

من فکر کنم یکبار با شما صحبت کردم. برای اینکه اسپم نشه لطفا ادرس تاپیکتون رو یا همینجا ریپلای کن یا پ.خ کن.

من چند تا سوال دارم از شما در مورد مهاجرت و مسائل مربوط به اون.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مسیرت چیه
weirdsmiley.gif
هرچی بود دیگه نیست! زدن ترکوندن اینم...!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
فورچنتلی فعلا با گوگل ریدر دوشواری نداریم...

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
واقعا دیگه شورشو در آوردند .
این از فیلترینگ همگانیشون .
این از سرعت اینترنت
این از بستن همه ی وی پی ان ها و ...
اینم از بستن جیمیل و سرویس های گوگل که با https باز میشن .

اعصاب دیگه برامون نذاشتن .

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
الان اعصاب همتون خورده و ناراحتین .. یه کم بگذره جا باز می کنه آروم میشیم و به فضا عادت می کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان اعصاب همتون خورده و ناراحتین .. یه کم بگذره جا باز می کنه آروم میشیم و به فضا عادت می کنیم

متوجه منظورت شدم :D

اما دیگه جا نداره.

مریض مرد زیر عمل :) چیز دان پاره شد :p

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ر...یدن تو سرعت اساسی

بالا