• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
از مخابرات هیچ موقع سرویس اینترنت و ای دی اس ال و هر چی مربوط به دیتا باشه نگیر . نمیدونم کدوم پدر نامردی اجازه داد مخابرات بتونه بیاد توی بازار ای دی اس ال . خدا باعث و بانیش رو نیامرزه .

عزیز مخابرات هر مشکلی که داشته باشه یک مزیت بزرگ نسبت به همه شرکت ها داره و اونم سرویس نامحدود با پایینترین هزینه تو تمام ایران هست، از هر شرکت خصوصی نامحدود بخوای حتی کمترین سرعت کلی هزینه داره در صورتی که مخابرات با هزینه ای حدود 10 - 20 تومن میده حالا کاری نداریم سرعت ها تو دانلود اومده پایین رو 50 - 60 ولی به نظر من بازم سگ شرف داره به اینترنتی که سرعت 250 بده ولی با چهارگیگ که تو یه ساعت قطع میشه. اگه این شرایط نبود ملت راحت میرفتن سراغ شرکت های دیگه مخابرات هم خود به خود درش تخته میشد. شرکتای خصوصی باید بیان رقابت کنن و اگه هم زورشون نمیرسه اعتراض کنن به بالا، اینطوری توجیه نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه عزیزم ریموت اونجوری که شما میگی نیست
یه وی پی اس ساده ۳۰ تومن در ماه هم راحت میتونی بهش ریموت بزنی لازم نیست سرور بگیری که بخوای کانفیگش کنی یا خرابیش رو خودت درست کنی!

اون وی پی اس ها رو دیدم. اوها به درد 1 2 نفر میخوره.

کارهای سنگین بخوای انجام بدی مثل برنامه ای که حالت کلاد باشه یا کامپیوتینگ داشته باشه وی پی اس به کار نمیاد. چون سریع منابع رو میخوره و اخطار سرور میاد.

برای یکی 2 نفر بد نیست. اما سرور اختصاصی خوب قیمتهش همینایی هست که اشاره کردم.

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
این محدودیت هاشون که بالاخره دور زده میشه و همین حالا هم خیلی ها دور زدنش. تمامی سایت های خبری و 30یا30 که اینا نمیخوان مردم ببینن مثل آب خوردن باز میشه!

حالا که اینطور شد و دست به این کار زدن ، من یکی که تصمیم گرفتم اتفاقا همون فعالیت هایی که اینا ازش نگران هستن و به خاطرش گند زدن به اینترنت رو هر چه بیشتر انجام بدم.
24.gif
دوست عزیز درود بر تو ! این رو بدون که ما تنهات نمیذاریم!

برنامه ات رو اعلام کن تا ما نیز در این کار خیر و این اقدام نیکوکارانه سهیم باشیم!
troll_ghamghin.png

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آپ استریم هم مختل شده حتی با قند شکن!
هر کاری کردم نتونستم تو ف ب عکس آپلود کنم!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فعلا تنها راه استفاده از چیز پی ان ۲ سروره هست!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
L2TP ها رو هم محدود کردن بعده 5 دقیقه قطع میشه !

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
عزیز مخابرات هر مشکلی که داشته باشه یک مزیت بزرگ نسبت به همه شرکت ها داره و اونم سرویس نامحدود با پایینترین هزینه تو تمام ایران هست، از هر شرکت خصوصی نامحدود بخوای حتی کمترین سرعت کلی هزینه داره در صورتی که مخابرات با هزینه ای حدود 10 - 20 تومن میده حالا کاری نداریم سرعت ها تو دانلود اومده پایین رو 50 - 60 ولی به نظر من بازم سگ شرف داره به اینترنتی که سرعت 250 بده ولی با چهارگیگ که تو یه ساعت قطع میشه. اگه این شرایط نبود ملت راحت میرفتن سراغ شرکت های دیگه مخابرات هم خود به خود درش تخته میشد. شرکتای خصوصی باید بیان رقابت کنن و اگه هم زورشون نمیرسه اعتراض کنن به بالا، اینطوری توجیه نیست.

شما انگار توی ایران زندگی نمی کنی.
مگه شرکتهای خصوصی از فضا پهنای باند می گیرن؟
تمام مشکلات اینترنت ایران از مخابرات 3پاهیه.
فک کردین اگه اینترنت خوب و پرسرعت ارزان در اختیار شرکتها بود اون رقابت ایجاد نمی شد؟

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
troll_ghamghin.png
عمو فایده نداره

بله عمو ، فایده ای نخاهد داشت وقتی افرادی همچون شما دست روی دست گذاشتند و بذر ناامیدی می پاشند . مدیون هست کسی که کاری ازش بربیاد و کوتاهی بکنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب الان ما یورز خونگی از چی استفاده کنیم؟ باید vps بگیریم؟
واسه فیس بوق و اینجور چرندیات نمی خوام، واسه همین پرداختهای اینترنتیه که با آی پی ایران مشکل دارن، قبلاً از سوسک (بروکسیفیر) استفاده میکردم، خوب بود تا قبل عید دستکاریش کردن یکی دو پرداخت انجام میدادم آی پی بلاک میشد، بعد رفتم سمت کریو، اونم خوب بود تا شنبه هر 2 مین دیسکانکت میشه، الان اومدم سراغ تو نل + (اینم از بروکسیفیر استفاده میکنه)

Last edited:

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
تونل پلاس برای بعضی ها فقط مشکل داره برای بعضی ها مشکل ریست شدن نداره کسی خواست یاهو پی ام بده بدم تست کنه
سلام.
روش ایشون نسبت به "443" معمول که اکثرا جاها ارائه می کنند بهتر جواب میده.
بعضی از نرم افزارهای VoIP با پراکسی سازگار نیستند و پکت های ارسالی-دریافتی به نحوی دراپ میشن.... با تونل پلاس e.m عزیز مشکل نداره و جواب میده.
*ویندوز ایکس پی*

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان این قضیه رصد چیه؟؟
چون از سیسک فایر دارم استفاده میکنم.رصد میشم ایا اا؟:دی

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
gtalk بعد از 2.5 ماه که بسته بود الان کار میکنه . سایتم از حالت افت آمار داره به حالت طبیعی برمی گرده. ولی تو همین چند روز
...شکن ها از کار افتادن.نمی تونم تحلیل کنم وضع نت کشور بهتره شده یا بدتر.

بالا