دیگه هم به نظرم این بحث تو این تاپیک اصلا جالب نیست چون خیلی بی ربطه ، از مدیریت درخواست دارم تاپیک رو ببندند
اگه دوست دارید بحث کنید به نظرم یک تاپیک مربط درست کنید ، خیلی ممنون
دوست عزیز این تاپیک مربوط به آمار گوگل و آپدیت هاش بوده . جالبه که شما میفرمایید فقط یک آپدیت مشکل ایجاد کرده و بعدش درست شده در حالی که تو همین تاپیک تو یک سال و نیم اخیر چندین بار بچه ها از جابجایی شدید آمارشون گفتند . شاید سایت شما زیاد مورد عنایت گوگل قرار نگرفته اما سایت بنده با هشت سال سابقه داغون شد اونم نه یک بار بلکه با هر آپدیت گوگل احتمالا جرمم این بوده که پاپ آپ نذاشتم بک لینک نذاشتم و بک لینک نخریدم و مواردی که گوگل به قولا جرم میدونه اما رسما نه .
در مورد شکایت هم عرض کنم خدمتتون ما شکایت کردیم رد شد . جالبه طرف سایت خبری گنده ای از ایران بود و جالب اینجاست حتی عکس های مطلب رو با واترمارک سایت ما زده بود یعنی هیچ تغییری توش نداده بود اما گوگل شکایت ما رو رد کرد . یه سایت عزیز اسپمری هم تمام مطالب ما رو آنی کپی میکرد اتوماتیک شکایت کردیم هیچ اتفاقی نیفتاد .
نمیدونم گوگل با ما چه مشکلی داشت یا اینکه فقط با من مشکل داشته یا سایر دوستان هم اذیت شدند .
بحث در مورد نتایج گوگل و دستکاریاشون که بنده دیگه هیچی نگفتم خود شما هی دارید پاسخ خودتون میدید وگرنه من تمومش کرده بودم .
امیدوارم روزی برسه گوگل برگرده به حال یک سال و نیم قبلش که کسی مشکلی نداشت و نمیدونم آپدیت برای چی بود که صدای خیلی از سایت ها و مدیر سایت ها رو درآورد و هیچوقت درست نشد که نشد .