• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتاب یا e.book? چرا؟

shak

Registered User
لایک‌ها
521
ایبوک مهمترین ویژگی مثبتی که داره قابلیت جستجو در اونه. که این خیلی برای کتب آموزشی یا درسی عالیه.مثلا شما میتونید یک واژه رو در ایبوک سرچ کنید و تمام مطالبی که دراون مورد در کتاب نوشته شده رو پیدا کنید. ضمنا ایبوک رو نمیشه با کامپیوتر خوند. اگه با آیپد یا ایبوک ریدر بخونید تجربه ی خوبیه.
کتاب کاغذی هم که جای خودش رو داره و بعضی کتاب هارو کلا باید در فرمت کاغذی خوند. مثل رمان.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بستگی داره در مورد چی باشه کتابش
بنظرم البته. هر دو مورد در موقعیت خودشون ممکنه مناسب باشن

Dorhato

Registered User
لایک‌ها
15
من کتاب و ترجیح میدم هرچند اینجوری دارم به طبیعت ضربه میزنم

mozhinco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خوندن کتاب یه چیز دیگه س اما وقتی به درختای قطع شده فکر میکنم ...

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اگر کتابی باشه که حداقل 50 درصدش به درد آدم بخوره، طبیعتا کتاب کاغذی. مثلا تکست بوک یا رمان مورد علاقه و اینا.... اما بعضی از کتاب ها یک فصلشون به کار آدم میاد یا صرفا رفرنسن، خب اونا ایبوکش بهتره.

مخصوصا از وقتی این تبلت های 12 اینچی اومده، خیلی ایبوک خوندن راحت شده

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
کتاب فقط کاغذی
مطالب کوتاه ایبوک

spiritpalsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برای من که مهم مطلب کتاب هست و هیچ حسی به اینکه کاغذی باشه ندارم، اینکه می بینم بعضی ها براشون کاغذ مهمه برام تعجب آور هست...کتاب کاغذی تنها ارزشش برای من همون مناسب بودن برای چشم هست نسبت به مانیتور...برای ebook هم فقط کتابخوان رو ترجیح می دم البته همه ترجیح میدن 100% و علت اینکه بخوایم از تبلت برای کتاب خوندن استفاده کنیم قطعا عدم توانایی مالی برای خرید کتاب خوان هست. من که اصلا علاقه ای به کتاب خوندن با تبلت ندارم مخصوصا اگه حجم کتاب زیاد باشه دهن چشم آدم سرویس میشه. مقاله کوتاه سایت ها رو می خونم ولی برای کتاب خوندن تبلت به نظرم خیلی آسیب می زنه به چشم. پول خرید کتابخوان رو هم که ندارم...اتفاقا چند تا کتاب مورد علاقه ام رو دانلود کردم pdf اش رو ولی به همین دلایلی که گفتم نخوندمشون.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ایبوک خیلی بهتره چون باعث قطع شدن درختان نمیشه و یه ایبوک رو راحت میشه با تمام مردم دنیا به اشتراک گذاشت و چیزی ازش کم نمیشه یعنی ایبوک باعث میشه دانش بین تمام دنیا فراگیر بشه

بالا