• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم سیستم همکاری در فروش آیا ؟؟؟

me22

Registered User
لایک‌ها
574

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
نظرتون در مورد همكاري در فروش هاي خارجي چيه؟

all of

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان همکار در فروش و کسایی که تجربه زیاد دارید توی فروشگاه.اگه ممکنه یه راهنمایی هم به ما بکنید.فقط برای بهتر شدن وضعیت فروشگاه های اینترنتی.مرسی
http://forum.persiantools.com/threads/646249/
به نظر من این کار احتیاجی به نظرسنجی نداره یک دو دو تا چارتاست شما باید جنس خوب به مردم بدی که نفرین مردم پشت سرت نباشه از طرفی این نگرانی پیش میاد که جنس خوب بیاری ولی در مقایسه با همون جنس ولی بی کیفیتش شکست بخوره پس اگه اهل ریسک نیستی جنس خوبی بیاری که مشابه اون در حال حاضر تو نت نیست

all of

Registered User
لایک‌ها
416
وقتی از ۱۰ تا سفارش ۹ تای ان پرداخت میشود چرا ناراحت باشد؟ و دوم اینکه در مرحله اخر که مشتری اطلاعاتش رو ثبت کرد میفهمه که باید پول رو واریز کند. در ان موقع ما وارد عمل میشیم و پول رو از مشتری میگیریمم
درسته ولی یه چیزی رو نگفتید اونم اینه که قبلا 20 تا سفارش بوده که 10 تاش برگشت میخورده ولی الآن 10 تا سفارشه که 1 دونه برگشت میخوره در مجموع قبلا بهتر بوده (اعدادی که آوردم فقط برای مثال بود حالا سوالم اینه که قبلا وبمسترا بیشتر سود میکردن یا الآن در این که الآن شما بیشتر سود میکنید شکی نیست سوال اینجاست که این تغییر به نفع وبمستر ها هم بوده یا نه ؟ البته اینم بگم که من با کاری که انجام دادید موافقم و اگه جای شما بودم حتما این حرکت رو انجام میدادم)

all of

Registered User
لایک‌ها
416
همکاری در فروش نیست ، یک فروشگاه مستقلِ که پست های ثابت سایت ها رو اجاره کرده
اگر فروشت خوبه ، دایان رو بهت پیشنهاد می کنم
بدون کوچکترین مشکلی تا حالا 40 میلیون ازش پورسانت گرفتم
آقای موسوی گل ترین وبمستری هست که تا الآن دیدم بدون هیچ چشم داشت و خساستی تجربه شو در اختیارت میذاره:general601::general601::general601:

دیدم که هیچ بخش همکاری در فروشی تو سایت مارکت آف نیست نگو اصن همکاری در فروش نیست:D
جناب موسوی سبزگستر و پایگان چطورن ؟

all of

Registered User
لایک‌ها
416
بعد دایان هم میتونی با همکاری در فروش فوق العاده خاص و تک جهان ایران امیر با پورسانت 300 درصد ارسالی و واریزی انلاین هر پورسانت کار کنی ...
یه سر به اینجا بزن پست دوم ..
http://forum.persiantools.com/threads/واریز-پورسانت-آنی-پس-از-هر-خرید-موفق-در-سیستم-ایران-امیر.646286/
تو این تاپیک که فقط از ایران امیر بد گفتن:eek::eek::eek:
جناب @iranamir اگه خواستن یه توضیحی بدن چیه قضیه چند نفری تو تاپیک معرفی شده از واریزی هاتون شکایت داشتن

all of

Registered User
لایک‌ها
416
علاوه بر اینها نگین کالا هم پایگانه که خب تو پنل هستش
بله به نظر میرسه میشناسین :دی
محصولات نگین کالا فروش میره ؟ چون مشابه خیلی از محصولاتش چن تا سایت جواهری خیلی قوی کار کردن مثل جواهری بینا و جواهر بازار
آقا این امضات رو واسه بشکاف ببینیم چیه منظورت ؟:D

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
نظرتون در مورد همكاري در فروش هاي خارجي چيه؟
داریم اصن ؟:D
مگه سایتای ایرانی هم میتونن با همکاری در فروش خارجی کار کنن ؟
راستی در مورد بنری که تو امضات هست توضیحات رو پخ کنم من اگه خوب باشه هستم

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
من قبلا رو مارکسنتر بودم الان میروم رو ایران امیر بالاخره همکاره و اینجا هم حضور داره

all of

Registered User
لایک‌ها
416

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تو این تاپیک که فقط از ایران امیر بد گفتن:eek::eek::eek:
جناب @iranamir اگه خواستن یه توضیحی بدن چیه قضیه چند نفری تو تاپیک معرفی شده از واریزی هاتون شکایت داشتن
حق دارند ناراضی باشند. سر همین قضیه پرداخت در محل کلی اذیت شدیم. سیستم رو نقدی کردیم مشکل نداشته باشیم.
از هفته دیگر میبینی که همه گل میگن و گل میشوند

all of

Registered User
لایک‌ها
416
حق دارند ناراضی باشند. سر همین قضیه پرداخت در محل کلی اذیت شدیم. سیستم رو نقدی کردیم مشکل نداشته باشیم.
از هفته دیگر میبینی که همه گل میگن و گل میشوند
:general601:

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
بعد دایان هم میتونی با همکاری در فروش فوق العاده خاص و تک جهان ایران امیر با پورسانت 300 درصد ارسالی و واریزی انلاین هر پورسانت کار کنی ...
یه سر به اینجا بزن پست دوم ..
http://forum.persiantools.com/threads/واریز-پورسانت-آنی-پس-از-هر-خرید-موفق-در-سیستم-ایران-امیر.646286/
ممنون از پیشنهاد شما ، تقریبا سیستم قدیمی وجود نداره که باهاش کار نکرده باشم
آقای موسوی گل ترین وبمستری هست که تا الآن دیدم بدون هیچ چشم داشت و خساستی تجربه شو در اختیارت میذاره:general601::general601::general601:

دیدم که هیچ بخش همکاری در فروشی تو سایت مارکت آف نیست نگو اصن همکاری در فروش نیست:D
جناب موسوی سبزگستر و پایگان چطورن ؟
نظر لطف شماست ...
داداشم با سبز گستر کار می کنه راضیه
پایگان هم اگر سرورش رو درست کنه سیستم خوبیه ( اخیرا خیلی داون می شه )

me22

Registered User
لایک‌ها
574
محصولات نگین کالا فروش میره ؟ چون مشابه خیلی از محصولاتش چن تا سایت جواهری خیلی قوی کار کردن مثل جواهری بینا و جواهر بازار
آقا این امضات رو واسه بشکاف ببینیم چیه منظورت ؟:D

خیلی کم ، چون قیمتش بالاست به علاوه کسی که میا سایت من قصد خرید زیورآلات گرون رو نداره
ولی کسی که میره سایت به فرض جواهری بینا قصد خرید داره
یه ضرب المثل ایتالیاییه
تقریبا همون قضیه یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگرانه ، ینی اول خودتو اصلاح کن بعد از دیگران اشکال بگیر :)

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ممنون از پیشنهاد شما ، تقریبا سیستم قدیمی وجود نداره که باهاش کار نکرده باشم

نظر لطف شماست ...
داداشم با سبز گستر کار می کنه راضیه
پایگان هم اگر سرورش رو درست کنه سیستم خوبیه ( اخیرا خیلی داون می شه )
داداش هم مگه دارید:D نمیدونستم :D همون بی اس ام اس؟
با کدوم سیستم پایگان کار می کنید ؟ اگه با نگین کالا کار می کنید فروشش خوبه ؟ به نظر نمیاد فروشش بالا باشه هم قیمتاش هم رقیباش زیادن

all of

Registered User
لایک‌ها
416
خیلی کم ، چون قیمتش بالاست به علاوه کسی که میا سایت من قصد خرید زیورآلات گرون رو نداره
ولی کسی که میره سایت به فرض جواهری بینا قصد خرید داره
یه ضرب المثل ایتالیاییه
تقریبا همون قضیه یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگرانه ، ینی اول خودتو اصلاح کن بعد از دیگران اشکال بگیر :)
حدس میزدم فروش بالایی نداشته باشه

:general601::general601::general601:

بالا