• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم سیستم همکاری در فروش آیا ؟؟؟

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
داداش هم مگه دارید:D نمیدونستم :D همون بی اس ام اس؟
با کدوم سیستم پایگان کار می کنید ؟ اگه با نگین کالا کار می کنید فروشش خوبه ؟ به نظر نمیاد فروشش بالا باشه هم قیمتاش هم رقیباش زیادن
اینکه من داداش دارم عجیبه یا خنده دار ؟
سیستم هایی که از نظر مالی مطمئن هستند مشخص هستند با چندین سال سابقه
شما هر کدام رو یک چند روز تست بگذار و بهترین رو برای خودت انتخاب کن

all of

Registered User
لایک‌ها
416
هیچ کدوم
فقط واسم جالب بود دو تا برادر هردو وبمستر هستن اینطوری خیلی می تونن بهم کمک کنن:)

ممنون حرفتون درسته ولی تجربه دیگران هم خیلی میتونه کمک کنه

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253

سلام اقاي موسوي

حدود 3 ماهي هست دو تا سايت شما رو در نظر دارم و دنبال ميكنم تا بحال هم از شيوه هاي لينك بيلدينگ و پست گذاري و.... شما چيز هاي زيادي ياد گرفتم يه جوري هاي خود آموز وب مستري هست برام و در سايت خودم چيزي هاي كه از سايت هاي شما رو ياد گرفتم اجرا ميكنم و سايتم خوب پيشرفت كرده در اين مدت

ولي جديدا شما تبليغات همكاري در فروش رو در سايت هاتون نميزاريد دليل خاصي داره؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
این سایت هم خوبه ولی نمیدونم مال چه سیستمی هست کسی خبر داره ؟
http://shops.yasdl.com/
این سیستم همکاری در فروش ما هست از همکاران قدیمی ما هستن و 3 سال بدونه مشکل ما بهشون سرویس میدیم همین سایتی که گفتید از نسخه قدیم با ما بودن تا این جدید
http://shop.yasdl.com/
قالب و محصولات جدید میتونید اینجا ببینید
http://ppsmarket.ir/

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام اقاي موسوي

حدود 3 ماهي هست دو تا سايت شما رو در نظر دارم و دنبال ميكنم تا بحال هم از شيوه هاي لينك بيلدينگ و پست گذاري و.... شما چيز هاي زيادي ياد گرفتم يه جوري هاي خود آموز وب مستري هست برام و در سايت خودم چيزي هاي كه از سايت هاي شما رو ياد گرفتم اجرا ميكنم و سايتم خوب پيشرفت كرده در اين مدت

ولي جديدا شما تبليغات همكاري در فروش رو در سايت هاتون نميزاريد دليل خاصي داره؟
مطمئنید؟
پیشنهاد میکنم دوباره سایتا رو ببینید

all of

Registered User
لایک‌ها
416

all of

Registered User
لایک‌ها
416
اره هر روز تقريبا به سايتشون سر ميزنم ديگه پست ثابت نميزارن
من نمیدونم چرا متوجه منظورتون نمیشم آقای @hitup خودشون بیان بهتره
شما namakstan.ir و bisms.ir رو میگید دیگه ؟ درسته ؟اینا که تو صفحه اول 5 تا بنر رو که فقط خودم دیدم

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
من نمیدونم چرا متوجه منظورتون نمیشم آقای @hitup خودشون بیان بهتره
شما namakstan.ir و bisms.ir رو میگید دیگه ؟ درسته ؟اینا که تو صفحه اول 5 تا بنر رو که فقط خودم دیدم

منظور من پست ثابت هست

ايشون قبلا پست ثابت قرار ميدادن الان بر داشتند من با Ads blocked تبليغات رو تو مروگر مي بندم چيزي نشون نميده الان ديدم بنر قرار دادن تو سايت

ويرايش
--------------------------------------------
مشكل از من بود از وقتي افزونه Ads blocked مرورگر اپرا رو نصب كردم تبليغات نشون نميداد و حواسم نبود

عجب سوتي دادم

Last edited:

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
الآن با کی کار میکنید ؟ :rolleyes:
دایان که تقریبا میتونم بگم ازش بد نشنیدم خودمم باهش کار کردم بد نبوده ولی همکاران رو شما خودتون باهش کار کردید یا فقط تعریفش رو شنیدید؟
all of جان خودتون به نظرم اینجور که معلومه با میهن استور و دایان اینا کار کردین چطور بودن راضی بودین یا نه ؟ میشه بگین که مثلا به ازای هر هزار بازدیدکننده ( ای پی ) که داشتین چند تا فروش داشتین ؟ مرسی .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
فقط دایان شاپ
سلام . دوست عزیزم با دایان که کار کردین و ازش راضی هستین ! میزان فروشتون به ازای هر هزار بازدیدکننده ( ای پی ) که داشتین چندتا بوده است ؟ و اینکه از هر فروشتون متوسط چقدر درآمد داشتین ؟ مرسی دوست عزیز

all of

Registered User
لایک‌ها
416
all of جان خودتون به نظرم اینجور که معلومه با میهن استور و دایان اینا کار کردین چطور بودن راضی بودین یا نه ؟ میشه بگین که مثلا به ازای هر هزار بازدیدکننده ( ای پی ) که داشتین چند تا فروش داشتین ؟ مرسی .
بله درسته همینطور یاسل
یاسل و دایان به نظرم بهترن
البته من خیلی حرفه ای کار نکردم بستیگی داری چجوری تبلیغات و چه تبلیغاتی رو روی سایتت بذاری من آماتور کار کردم و درحال کسب تجربه حالت های مختلف هستم ولی حدودا میتونم بگم زیر هر 10 آی پی یک محصول فروش میره
اگه دوستان دیگه ای که اصولی و حرفه ای کار کردن مثل آقای موسوی @hitup و @campfarsi و @YasDL.com هم شرکت کنن تو بحث خیلی جواب بهتری میتونید بگیرید

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
بله درسته همینطور یاسل
یاسل و دایان به نظرم بهترن
البته من خیلی حرفه ای کار نکردم بستیگی داری چجوری تبلیغات و چه تبلیغاتی رو روی سایتت بذاری من آماتور کار کردم و درحال کسب تجربه حالت های مختلف هستم ولی حدودا میتونم بگم زیر هر 10 آی پی یک محصول فروش میره
اگه دوستان دیگه ای که اصولی و حرفه ای کار کردن مثل آقای موسوی @hitup و @campfarsi و @YasDL.com هم شرکت کنن تو بحث خیلی جواب بهتری میتونید بگیرید
خیلی ممنون داداش

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
خیلی ممنون داداش
all of جان یعنی از هر ده تا بازدید کننده یک فروش داشتین با 25% پورسانت ؟ یا من بد متوجه شدم ؟ اونوقت من 6-7 هزار بازدیدکننده یعنی میتونم در روز 600-700 فروش کنم ؟ اخه خود فروشگاه اینقدر فروش داره که من داشته باشم ؟ مرسی all of عزیز

all of

Registered User
لایک‌ها
416
all of جان یعنی از هر ده تا بازدید کننده یک فروش داشتین با 25% پورسانت ؟ یا من بد متوجه شدم ؟ اونوقت من 6-7 هزار بازدیدکننده یعنی میتونم در روز 600-700 فروش کنم ؟ اخه خود فروشگاه اینقدر فروش داره که من داشته باشم ؟ مرسی all of عزیز
عذر میخوام اصلاح شد : هر 10 هزار آی پی
البته گفتم که بنده آماتور کار کردم و در حال آزمایش حالت های مختلف هستم این عدد واسه خود من تا 7 هزار آی پی هم بوده ولی دوستان دیگه فکر کنم تا 3 یا 4 هزار آی پی یا حتی کمتر هم تونستن ارتقاش بدن به هرحال باید خودشون نظر بدن

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
عذر میخوام اصلاح شد : هر 10 هزار آی پی
البته گفتم که بنده آماتور کار کردم و در حال آزمایش حالت های مختلف هستم این عدد واسه خود من تا 7 هزار آی پی هم بوده ولی دوستان دیگه فکر کنم تا 3 یا 4 هزار آی پی یا حتی کمتر هم تونستن ارتقاش بدن به هرحال باید خودشون نظر بدن
خواهش میکنم ./ پس با این حسابی که هم شما گفتین بازم که ادم به مشکل بر میخوره یعنی 10 هزار اصلا ولش کن بگیم 5 هزار ای پی یعنی یک فروش در روز و یک فروش در روز یعنی نهایت 5 هزار تومان سود !
چی بگم والا . باز به هر حال مرسی از راهنمایییتون

all of

Registered User
لایک‌ها
416
خواهش میکنم ./ پس با این حسابی که هم شما گفتین بازم که ادم به مشکل بر میخوره یعنی 10 هزار اصلا ولش کن بگیم 5 هزار ای پی یعنی یک فروش در روز و یک فروش در روز یعنی نهایت 5 هزار تومان سود !
چی بگم والا . باز به هر حال مرسی از راهنمایییتون
خواهش میکنم
بازم میگم این تجربه منه
دوستان حتما بهتر از این نتیجه گرفتن بعید نیست به ازای 2 هزار آی پی یک فروش داشته باشن و حتی بهتر بستگی به محتوای سایت و نوع تبلیغات گذاشتن داره
یاعلی

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
چرا دايان فروشگاه رو ثبت مي كني تاييد نمي كنه

بالا