all of
Registered User
- نوشتهها
- 912
- لایکها
- 416
مگه تایید احتیاج داره؟چرا دايان فروشگاه رو ثبت مي كني تاييد نمي كنه
مگه تایید احتیاج داره؟چرا دايان فروشگاه رو ثبت مي كني تاييد نمي كنه
چون تایید تلفنی دارن برگشتی هاشون خیلی کمه چیزی در حدود 1 به 10 هست .برگشتیهاش زیاد نیست ؟ درمورد کیفیت محصولاتش هم اطلاعی دارید؟
جدیدا یه هفته ای هست که دارم باهش کار میکنم جالبه که اولین محصولی که فروختم برگشتی خورد البته میگه چون سیستمشون رو عوض کردن بعضی محصولات اشتباهی برگشت خوردن که به زودی اصلاح میکننچون تایید تلفنی دارن برگشتی هاشون خیلی کمه چیزی در حدود 1 به 10 هست .
درمورد کیفیت محصولاتش بحثهولی به نظرم برای فروش بالا و پاپ آپ ، دایان و میهن استور کار ساز نباشه .
تک شاپ خودش تایید تلفنی داره به خاطر همین انصرافی هاش خیلی زیاده و تازگی ها برگشتی هاش هم کم هست
برادره من چرا باید سفارشی که برگشت میخوره رو پورسانت بدن به شما ؟جدیدا یه هفته ای هست که دارم باهش کار میکنم جالبه که اولین محصولی که فروختم برگشتی خورد البته میگه چون سیستمشون رو عوض کردن بعضی محصولات اشتباهی برگشت خوردن که به زودی اصلاح میکنن
وقتی ارسال بشه 50 درصد پورسانت رو میده و اگه برگشت بخوره این پورسانت کسر نمیشه ولی الآن پورسانت رو کسر کرده تیکت زدم ببینم چی میگه
برادره من چرا باید سفارشی که برگشت میخوره رو پورسانت بدن به شما ؟![]()
برادره من چرا باید سفارشی که برگشت میخوره رو پورسانت بدن به شما ؟![]()
شاید چون فکر میکنه پورسانت هم مثل تبلیغ کلیکی باید براش عمل کنه، درآمد داشته باشه و همون ساختارو داره. که درست نیست.
دوست عزیز منم توقع ندارم پورسانت جنس برگشتی رو بدن واسم عجیبم بودش که چرا میخوان همچین کاری بکنن ولی اگه اطلاعیه های یاسل رو بخونی دقیقا همچین برداشتی میکنه تیکتی پیگیری کردم توضیح دادن منظورشون چیه که خیلی هم بدیهی بود و اصن لازم نبوده اطلاعیه بزنن که باعث بدفهمی بشهبرادره من چرا باید سفارشی که برگشت میخوره رو پورسانت بدن به شما ؟![]()
برا بقیه نظریه صادر نکن داداش خودت بعدا لازمت میشهشاید چون فکر میکنه پورسانت هم مثل تبلیغ کلیکی باید براش عمل کنه، درآمد داشته باشه و همون ساختارو داره. که درست نیست.
ممنون داداشفروشگاه یاسل به علت بهتر شدن و سریع شدن تغییر وضعیت سفارشات پنل پستی خود را جا به جا کرده است که با توجه به این وضعیت احتمال دارد چند مورد از سفارشات شما انصرافی خورده باشد .
شاید برای شما جالب باشد اما بعضی از فروشگاه ها این مسائل را با کار بران خود در میان نمی گذارند
ولی با توجه به اینکه امکان دارد چند مورد از سفارشات شما انصراف خورده باشد فروشگاه یاسل پورسانت کامل این سفارشات را به موجودی شما اضافه میکند که افزایش آن را در پنل خود می توانید مشاهده کنید
یاسل یکی از فاکتورهای خوبش قالبشه اگه دایان قالب یاسل رو داشت خیلی خیلی خوب میشدواللا من سه ساله فقط با میهن استور کار کردم ، با هر سیستمی کار کردم برگشتم به میهن استور
ولی از وقتی با یاسل کار کردم نظرم عوض شده به کل
محصولات جدید و جالبی داره ، تو این دو سه هفته هم فروش خوب بوده
دایان هم خوبه ، من یه برهه ای از زمان باهاش کار کردمیاسل یکی از فاکتورهای خوبش قالبشه اگه دایان قالب یاسل رو داشت خیلی خیلی خوب میشد
درستهدایان هم خوبه ، من یه برهه ای از زمان باهاش کار کردم
ولی اونم برگشتی کم میکنه
ببخش من جواب میدمدرسته
شما تو یاسل به طور میانگین از هر چند آی پی یک محصول میفروشید ؟ موضوع سایتتون تفریحیه ؟ مثلا 5 کیلو آی پی یک محصول
خواهش میکنم حضور شما افتخاریه واسه منببخش من جواب میدم
کلا این بحث برا هر سایتی متفاوت البته نه خیلی ولی نمیشه عدد خاصی گفت ... اما به طور کلی امساال وضع فروش خوب نبوده در حال حاضر در این وضعیت اقتصادی کشور و واسه سایت تفریحی از هر ده کیلو ای پی یک فروش هست البته میگم ممکنه برا سایتهای دیگه متفاوت باشه
جای دو تا تعجب داره :از هر 15 هزار چیزی حدود 8 الی 14 سفارش ثبت میشه . البته بستگی به موضوع سایت و محصولات مرتبط با موضوع هم داره ...