• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم سیستم همکاری در فروش آیا ؟؟؟

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
فقط با این دوتا کار کنید که عالی هستن
اگر محصولاتی مثل قالب میوه جادویی و کیف آلوماوالت و دستکش تاچ اسکرین(ماهواره ای) میخواید از میهن استور استفاده کنید
اگر محصولات مدرن ساعت و عینک شیک و انگشتر های خیلی شیک میخواید از پایگان استفاده کنید که فروشگاه دومش این محصولات رو داره http://neginkala.co به علاوه فروشگاه اولش محصولات ماهواره ای هم داره http://forosh.biz

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
ولی به نظرم برای فروش بالا و پاپ آپ ، دایان و میهن استور کار ساز نباشه .
تک شاپ خودش تایید تلفنی داره به خاطر همین انصرافی هاش خیلی زیاده و تازگی ها برگشتی هاش هم کم هست

all of

Registered User
لایک‌ها
416
چون تایید تلفنی دارن برگشتی هاشون خیلی کمه چیزی در حدود 1 به 10 هست .
جدیدا یه هفته ای هست که دارم باهش کار میکنم جالبه که اولین محصولی که فروختم برگشتی خورد البته میگه چون سیستمشون رو عوض کردن بعضی محصولات اشتباهی برگشت خوردن که به زودی اصلاح میکنن
وقتی ارسال بشه 50 درصد پورسانت رو میده و اگه برگشت بخوره این پورسانت کسر نمیشه ولی الآن پورسانت رو کسر کرده تیکت زدم ببینم چی میگه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ولی به نظرم برای فروش بالا و پاپ آپ ، دایان و میهن استور کار ساز نباشه .
تک شاپ خودش تایید تلفنی داره به خاطر همین انصرافی هاش خیلی زیاده و تازگی ها برگشتی هاش هم کم هست
درمورد کیفیت محصولاتش بحثه

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
جدیدا یه هفته ای هست که دارم باهش کار میکنم جالبه که اولین محصولی که فروختم برگشتی خورد البته میگه چون سیستمشون رو عوض کردن بعضی محصولات اشتباهی برگشت خوردن که به زودی اصلاح میکنن
وقتی ارسال بشه 50 درصد پورسانت رو میده و اگه برگشت بخوره این پورسانت کسر نمیشه ولی الآن پورسانت رو کسر کرده تیکت زدم ببینم چی میگه
برادره من چرا باید سفارشی که برگشت میخوره رو پورسانت بدن به شما ؟:confused:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

شاید چون فکر میکنه پورسانت هم مثل تبلیغ کلیکی باید براش عمل کنه، درآمد داشته باشه و همون ساختارو داره. که درست نیست.

me22

Registered User
لایک‌ها
574

شاید چون فکر میکنه پورسانت هم مثل تبلیغ کلیکی باید براش عمل کنه، درآمد داشته باشه و همون ساختارو داره. که درست نیست.

فروشگاه یاسل به علت بهتر شدن و سریع شدن تغییر وضعیت سفارشات پنل پستی خود را جا به جا کرده است که با توجه به این وضعیت احتمال دارد چند مورد از سفارشات شما انصرافی خورده باشد .

شاید برای شما جالب باشد اما بعضی از فروشگاه ها این مسائل را با کار بران خود در میان نمی گذارند

ولی با توجه به اینکه امکان دارد چند مورد از سفارشات شما انصراف خورده باشد فروشگاه یاسل پورسانت کامل این سفارشات را به موجودی شما اضافه میکند که افزایش آن را در پنل خود می توانید مشاهده کنید

all of

Registered User
لایک‌ها
416
دوست عزیز منم توقع ندارم پورسانت جنس برگشتی رو بدن واسم عجیبم بودش که چرا میخوان همچین کاری بکنن ولی اگه اطلاعیه های یاسل رو بخونی دقیقا همچین برداشتی میکنه تیکتی پیگیری کردم توضیح دادن منظورشون چیه که خیلی هم بدیهی بود و اصن لازم نبوده اطلاعیه بزنن که باعث بدفهمی بشه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
برا بقیه نظریه صادر نکن داداش خودت بعدا لازمت میشه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
فروشگاه یاسل به علت بهتر شدن و سریع شدن تغییر وضعیت سفارشات پنل پستی خود را جا به جا کرده است که با توجه به این وضعیت احتمال دارد چند مورد از سفارشات شما انصرافی خورده باشد .

شاید برای شما جالب باشد اما بعضی از فروشگاه ها این مسائل را با کار بران خود در میان نمی گذارند

ولی با توجه به اینکه امکان دارد چند مورد از سفارشات شما انصراف خورده باشد فروشگاه یاسل پورسانت کامل این سفارشات را به موجودی شما اضافه میکند که افزایش آن را در پنل خود می توانید مشاهده کنید
ممنون داداش

me22

Registered User
لایک‌ها
574
واللا من سه ساله فقط با میهن استور کار کردم ، با هر سیستمی کار کردم برگشتم به میهن استور

ولی از وقتی با یاسل کار کردم نظرم عوض شده به کل
محصولات جدید و جالبی داره ، تو این دو سه هفته هم فروش خوب بوده

all of

Registered User
لایک‌ها
416
واللا من سه ساله فقط با میهن استور کار کردم ، با هر سیستمی کار کردم برگشتم به میهن استور

ولی از وقتی با یاسل کار کردم نظرم عوض شده به کل
محصولات جدید و جالبی داره ، تو این دو سه هفته هم فروش خوب بوده
یاسل یکی از فاکتورهای خوبش قالبشه اگه دایان قالب یاسل رو داشت خیلی خیلی خوب میشد

me22

Registered User
لایک‌ها
574
یاسل یکی از فاکتورهای خوبش قالبشه اگه دایان قالب یاسل رو داشت خیلی خیلی خوب میشد
دایان هم خوبه ، من یه برهه ای از زمان باهاش کار کردم
ولی اونم برگشتی کم میکنه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
دایان هم خوبه ، من یه برهه ای از زمان باهاش کار کردم
ولی اونم برگشتی کم میکنه
درسته
شما تو یاسل به طور میانگین از هر چند آی پی یک محصول میفروشید ؟ موضوع سایتتون تفریحیه ؟ مثلا 5 کیلو آی پی یک محصول

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
درسته
شما تو یاسل به طور میانگین از هر چند آی پی یک محصول میفروشید ؟ موضوع سایتتون تفریحیه ؟ مثلا 5 کیلو آی پی یک محصول
ببخش من جواب میدم
کلا این بحث برا هر سایتی متفاوت البته نه خیلی ولی نمیشه عدد خاصی گفت ... اما به طور کلی امساال وضع فروش خوب نبوده در حال حاضر در این وضعیت اقتصادی کشور و واسه سایت تفریحی از هر ده کیلو ای پی یک فروش هست البته میگم ممکنه برا سایتهای دیگه متفاوت باشه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ببخش من جواب میدم
کلا این بحث برا هر سایتی متفاوت البته نه خیلی ولی نمیشه عدد خاصی گفت ... اما به طور کلی امساال وضع فروش خوب نبوده در حال حاضر در این وضعیت اقتصادی کشور و واسه سایت تفریحی از هر ده کیلو ای پی یک فروش هست البته میگم ممکنه برا سایتهای دیگه متفاوت باشه
خواهش میکنم حضور شما افتخاریه واسه من;)
البته برا اغلب سایتای تفریحی احتمالا مشابهه مگه این که سایت خاصی باشه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
از هر 15 هزار چیزی حدود 8 الی 14 سفارش ثبت میشه . البته بستگی به موضوع سایت و محصولات مرتبط با موضوع هم داره ...
جای دو تا تعجب داره :
اول این که چرا اینقدر حدودی گفتید 8 تا 14:D
دوم این که این نرخ تبدیل خیلی بالاست یعنی تقریبا هر 1000 یا 1500 آی پی یک محصول که خیلی عالیه
مگه سایتتون چیه؟ میتونید معرفیش کنید؟
با کدوم سیستم کار می کنید؟

بالا