• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم سیستم همکاری در فروش آیا ؟؟؟

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
جای دو تا تعجب داره :
اول این که چرا اینقدر حدودی گفتید 8 تا 14:D
دوم این که این نرخ تبدیل خیلی بالاست یعنی تقریبا هر 1000 یا 1500 آی پی یک محصول که خیلی عالیه
مگه سایتتون چیه؟ میتونید معرفیش کنید؟
با کدوم سیستم کار می کنید؟
نه اینجوری نیست ممکنه در روز مثلان بین ساعت 12 ظهر تا 4 بعد از ظهر 4 تا سفارش ثبت بشه و بین ساعت 9 تا 11 شب 6 تا سفارش ثبت بشه یا بلعکس ... یا بین ساعت 12 شب تا 6 صبح 5 تا سفارش ثبت بشه و...

all of

Registered User
لایک‌ها
416
نه اینجوری نیست ممکنه در روز مثلان بین ساعت 12 ظهر تا 4 بعد از ظهر 4 تا سفارش ثبت بشه و بین ساعت 9 تا 11 شب 6 تا سفارش ثبت بشه یا بلعکس ... یا بین ساعت 12 شب تا 6 صبح 5 تا سفارش ثبت بشه و...
منظورتو نمیفهمم
چه ربطی به ساعت ثبت سفارش داره؟

me22

Registered User
لایک‌ها
574
درسته
شما تو یاسل به طور میانگین از هر چند آی پی یک محصول میفروشید ؟ موضوع سایتتون تفریحیه ؟ مثلا 5 کیلو آی پی یک محصول

هر 10هزار آیپی یه دونه هم به زور سفارش داده میشه
همونطور که campfarsi گفت اوضاع خرابه امسال ، مخصوصن این ایام
البته این رو هم در نظر بگیریم که موقع امتحانات هستش ، قبلش بد نبود،هر 6 کیلو آیپی میانگین یه سفارش
این رو هم متذکر بشیم که خرید ها اکثراً از بازدیدکننده هایی هست که از طریق گوگل وارد سایت میشن!

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
من هرجا که عضو شدم به ازای هر 120 بازدید از فروشگاه 1 نفر خرید میکرد از بین 5 خریدار 4 نفر انصرافی بودن یعنی از هز 600 نفر 1 خرید قطعی صورت میگرفت و من از هز 600 نفر حدود 10 هزار تومن گیرم میومد حساب کنید چه قدر باید پدرخودمو در میاوردم تا یه نفر قطعا خرید کنه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من هرجا که عضو شدم به ازای هر 120 بازدید از فروشگاه 1 نفر خرید میکرد از بین 5 خریدار 4 نفر انصرافی بودن یعنی از هز 600 نفر 1 خرید قطعی صورت میگرفت و من از هز 600 نفر حدود 10 هزار تومن گیرم میومد حساب کنید چه قدر باید پدرخودمو در میاوردم تا یه نفر قطعا خرید کنه

بخاطر پرداخت در محله!

all of

Registered User
لایک‌ها
416
هر 10هزار آیپی یه دونه هم به زور سفارش داده میشه
همونطور که campfarsi گفت اوضاع خرابه امسال ، مخصوصن این ایام
البته این رو هم در نظر بگیریم که موقع امتحانات هستش ، قبلش بد نبود،هر 6 کیلو آیپی میانگین یه سفارش
این رو هم متذکر بشیم که خرید ها اکثراً از بازدیدکننده هایی هست که از طریق گوگل وارد سایت میشن!
طبق تجربه خودم و آماری که دوستان دادند از هر 4 الی 10 کیلو یک فروش میشه داشت البته اونی که هر 4 کیلو یک فروش داره فروشگاهش ورودی گوگل داره
سوال اینه که چجوری باید این نرخ رو بهبود داد؟
نظر خودم :
1- بنر ثابت زیبا جذاب با متن عالی ولی کوتاه
2-......

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ورودی تون مستقیم از گوگل بود؟
اگه از سایت تفریحی بود هر 1000 ای پی چن نفر وارد فروشگاه میشدن؟

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
ورودی تون مستقیم از گوگل بود؟
اگه از سایت تفریحی بود هر 1000 ای پی چن نفر وارد فروشگاه میشدن؟
بیتاسل اجازه وارد کردن کد آمارگیر و... به فروشگاه نمیده حتی نمیزاره کد گوگل وبمستر رو وارد کنم! و من آمار کاملی ندارم فقط خودش یه آمار به من میده که نشون میده چه تعداد وارد فروشگاه شدن چه تعداد روی بنر ها کلیک کردن و چه تعداد سفارش صورت گرفته فقط همین 3 تا آمار رو به من میدن * تعداد بازدید از فروشگاه ریاده ولی کد های بنر ها رو روی تعداد زیادی وبلاگ(حدود 30 تا) و چند تا سایت گذاشتم تعداد کلیک ها روی تبلیغات جمعا روزی 20 تا و تعداد بازدید مستقیم از فروشگاه روزی 200 نفر

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام
اینکه بگیم از یه تعداد آی پی مشخص یه تعداد فروش مشخص وجود داره از نظر من فاکتور مناسبی واسه اینکار نیست
فروش محصول به چند فاکتور وابسه هست که میشه به مرتبط بودن محصولات با موضوع سایت هم اشاره کرد
اما یکی از موضوعاتی که بهش برخورد کردم و واسم خیلی جالب بود اینکه از یک سیستم فروش خوبی داشتم اما تصمیم گرفتم از این همکاری در فروش خارج شم و دقیقا همون محصولات که فروش داشتم رو از چند سیستم معتبر دیگه گذاشتم و متاسفانه هیچ سفارشی ثبت نشد و این همیشه واسه بنده جای سوال داشت !؟!

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
من با یکسومشون کار کردم . ولی هیچ کدوم یاسل نمیشن .
پرداخت پورسانت ها آخر هر هفته .
پورسانت بالا
محصولاتی که یاسل داره اکثر فروشگاه ها ندارن
قیمت پایین محصولات
مهمتر از همه محصولات با کیفیت

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
اینکه بگیم از یه تعداد آی پی مشخص یه تعداد فروش مشخص وجود داره از نظر من فاکتور مناسبی واسه اینکار نیست
فروش محصول به چند فاکتور وابسه هست که میشه به مرتبط بودن محصولات با موضوع سایت هم اشاره کرد
اما یکی از موضوعاتی که بهش برخورد کردم و واسم خیلی جالب بود اینکه از یک سیستم فروش خوبی داشتم اما تصمیم گرفتم از این همکاری در فروش خارج شم و دقیقا همون محصولات که فروش داشتم رو از چند سیستم معتبر دیگه گذاشتم و متاسفانه هیچ سفارشی ثبت نشد و این همیشه واسه بنده جای سوال داشت !؟!
منظورم این بود که از چه تعداد آی پی یک سایت تفریحی یک فروش میشه داشت؟

all of

Registered User
لایک‌ها
416
من با یکسومشون کار کردم . ولی هیچ کدوم یاسل نمیشن .
پرداخت پورسانت ها آخر هر هفته .
پورسانت بالا
محصولاتی که یاسل داره اکثر فروشگاه ها ندارن
قیمت پایین محصولات
مهمتر از همه محصولات با کیفیت
منم از یاسل راضیم
واقعا خوبه

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
منظورم این بود که از چه تعداد آی پی یک سایت تفریحی یک فروش میشه داشت؟
متوجه منظورتون شدم دوست عزیز و پاسختون رو هم دادم،اما اگه بخوام کمی واضح تر بگم
بنده سایتی رو استارت زده بودم با موضوع تفریحی حدود 4-5 هزارتا آی پی داشت و روزانه 5-6 فروش که از این مقدار حدودآ میشه هر 800-900 آی پی یک فروش اما با تغییر تبلیغات (به خاطر مسئله ای تبلیغات رو تغییر دادم)و همینطور همزمان شدن اون با پیشرفت آی پی رسیده بود حدود 7-8 هزار آی پی بازم حدود 2 الی 4 فروش داشتم یه چیزی حدود 2 تا 4 هزار آی پی یک فروش.

all of

Registered User
لایک‌ها
416
متوجه منظورتون شدم دوست عزیز و پاسختون رو هم دادم،اما اگه بخوام کمی واضح تر بگم
بنده سایتی رو استارت زده بودم با موضوع تفریحی حدود 4-5 هزارتا آی پی داشت و روزانه 5-6 فروش که از این مقدار حدودآ میشه هر 800-900 آی پی یک فروش اما با تغییر تبلیغات (به خاطر مسئله ای تبلیغات رو تغییر دادم)و همینطور همزمان شدن اون با پیشرفت آی پی رسیده بود حدود 7-8 هزار آی پی بازم حدود 2 الی 4 فروش داشتم یه چیزی حدود 2 تا 4 هزار آی پی یک فروش.
اون زمانی که هر هزار آی پی یک فروش داشتی خیلی خوب بوده چطوری اینقدر نرخت بالا بوده:D

borna1

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان بنده خودم قصد دارم یه سایت همکاری در فروش راه بندازم
راهنایی بفرمایین و بفرمایین کار درستی هست؟
درآمد خواهد داشت؟

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
من دو سال پیش یه سایت داشتم روزی 500 تا بازدید (200-300 تا ایپی ) داشتش هر روز تقریبآ سفارش ثبت میشد یکی
سایت تفریحی هم بود.:eek:

باید بلد باشید چجوری از بازدید کننده پول بسازید.:cool:
البته اینم بگم که اون موقع تقریبآ همه سایتا اینجوری فروش داشتن
الان هر کس یه بار از اینترنت چیزی بخره دیگه بر نمیگرده . چون جنس ها بنجل شدن

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
به نظرتون اگر کلا نقدی کار کنند به نفع وبمسترا نمیشه؟
اینجور اگر کمی توی تعداد سفارش اثر بگذاره اما همون هزینه برگشتی که کسر نمیشه جبرانش میکنه و تازه علاوه بر این به نظرم اونایی که بفهمند پرداخت در محل نداره از سفارش دادن منصرف میشن بخش عمده ای از همونایی هستند که سفارششون ممکنه برگشت بخوره

1406

Registered User
لایک‌ها
41
منم یه سایت دارم با 15 هزار ای پی (9 هزارتا گوگل) مابقی یونیک یوزر یعنی خودشون مستقیم میان توی سایت هر روز (بدون تبادل لینک!)

ولی روزانه 4 تا فروش محصول دارم ! بعضی روزا پشت سر هم 0 تا فروش! بعضی روزا هم 5 تا فروش.

خیلی با جاگذاری تبلیغات مربوط میشه و نحوه و نوع تبلیغات پست ثابت !

ولی پاپ آپ و بنر هام خوب در آمد میندازه واسم.

بعضی مواقع تبلیغاتو عوض میکنم و فروشم کلا قطع میشه ! بعضی مواقع تبلیغاتو میزارم روی حالتی که مثلا فلان روز 6 تا فروش داشتم. ولی می بینم نه ! واقعا ربط داره و فروشم بیشتر میشه !

بعضی مواقع هم که از یه محصول روزی 4 تا فروش دارم ، توی بلند مدت یه دفه کم میشه و قطع میشه ! (محصول اشباع میشه)

در نهایت تبلیغاتو دست نزدم چند وقته روزی 4 تا فروش رو دارم حد اقل. می ترسم چیزی رو کم و زیاد کنم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بالا