از کودوم سیستمه ؟؟؟ کودوم محصوله تا نزاریممشاهده پیوست 759674
آدم میمونه چی باید جواب بده...؟آخه تا کی .... !!!
مانتو سرمه میهن استور ....از کودوم سیستمه ؟؟؟ کودوم محصوله تا نزاریم
بعید میدونم تا جنسی رو آدم از نزدیک نبینه بتونه مرغوبیت شو بفهمه .... میشه چند نمونه بگید در همین مبحث مانتو ؟درسته... یه موقع گیلدا رو میفروختم همینجوری اعتراض روش زیادبود .
من سعی میکنم اونایی ک به نظرم مرغوب تره رو تبلیغ کنم
قبلا مانتو های دایان رو میفروختم گرون بود ولی ملت راضی بودن. قدیما که سایت مدل داشتم ... !!!بعید میدونم تا جنسی رو آدم از نزدیک نبینه بتونه مرغوبیت شو بفهمه .... میشه چند نمونه بگید در همین مبحث مانتو ؟
از بنری که گفتی درآمدت خوبه منظورت تبلیغات کلیکیه؟منم یه سایت دارم با 15 هزار ای پی (9 هزارتا گوگل) مابقی یونیک یوزر یعنی خودشون مستقیم میان توی سایت هر روز (بدون تبادل لینک!)
ولی روزانه 4 تا فروش محصول دارم ! بعضی روزا پشت سر هم 0 تا فروش! بعضی روزا هم 5 تا فروش.
خیلی با جاگذاری تبلیغات مربوط میشه و نحوه و نوع تبلیغات پست ثابت !
ولی پاپ آپ و بنر هام خوب در آمد میندازه واسم.
بعضی مواقع تبلیغاتو عوض میکنم و فروشم کلا قطع میشه ! بعضی مواقع تبلیغاتو میزارم روی حالتی که مثلا فلان روز 6 تا فروش داشتم. ولی می بینم نه ! واقعا ربط داره و فروشم بیشتر میشه !
بعضی مواقع هم که از یه محصول روزی 4 تا فروش دارم ، توی بلند مدت یه دفه کم میشه و قطع میشه ! (محصول اشباع میشه)
در نهایت تبلیغاتو دست نزدم چند وقته روزی 4 تا فروش رو دارم حد اقل. می ترسم چیزی رو کم و زیاد کنم
شبکه تبلیغات ؟آره بنر های کلیکی 2 تا گذاشتم جفتش باهم روزی 9 تومن میندازه
آمار تایید میشه.هر 10هزار آیپی یه دونه هم به زور سفارش داده میشه!
فکر کنم این آمار شما مربوطه به تعداد بازدیدهای صورت گرفته از فروشگاه (یا همون محصوله). آمار 10هزار آی پی مربوطه به بازدید از سایت مرجع است. درسته؟من هرجا که عضو شدم به ازای هر 120 بازدید از فروشگاه 1 نفر خرید میکرد از بین 5 خریدار 4 نفر انصرافی بودن یعنی از هز 600 نفر 1 خرید قطعی صورت میگرفت و من از هز 600 نفر حدود 10 هزار تومن گیرم میومد.
ترتیب درآمد از بیشتر به کمتر : اول پاپ آپ بعد تبلیغات کلیکی بعد همکاری در فروش قبول داری؟آره بنر های کلیکی 2 تا گذاشتم جفتش باهم روزی 9 تومن میندازه
مشاهده پیوست 759674
آدم میمونه چی باید جواب بده...؟آخه تا کی .... !!!
درسته... یه موقع گیلدا رو میفروختم همینجوری اعتراض روش زیادبود .
من سعی میکنم اونایی ک به نظرم مرغوب تره رو تبلیغ کنم
سرعتش خیلی کم شده ( لود سایت )اونایی که با دایان کار میکنن!
از وقتی قالب و محصولات جدید زده فروشتون چه تغییری کرده؟
خودم : اگه بدتر نشده باشه بهتر هم نشده
به نظر منم علت کاهش فروش همین سرعت لود پایینهسرعتش خیلی کم شده ( لود سایت )
یه فروش هم داشتم که یه هفته اس معلقه امروز تیکت زدم میگن هفته دیگه میفرستن .
پ ن : فروش من 5 روزه افتضاحه ، شما چطور؟؟؟