برگزیده های پرشین تولز

کدوم ماهی ها خوشمزه ترند ؟

M@rteza

Registered User
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
1,565
لایک‌ها
515
محل سکونت
ایران
شیر ماهی چطوره دوستان ؟
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
833
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
شیر ماهی چطوره دوستان ؟
چند مدل شیر ماهی داریم شیر نیزه (کوتر) شیر خالدار شیرقباد شیرماهی اصل ...
کلا خانواده شیرماهی گوشت سفتی داره اما نسبتا خوش طعمه به خصوص خود شیرماهی خلیج فارس
 

Ronan

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2006
نوشته‌ها
6,457
لایک‌ها
876
محل سکونت
Tehran
این ماهیایی که میگمو بخورید تو زندگیتون تا حالا نخوردید

Baracuda

Bat

Jash

Ton

حلوا

همشون ماهی های جنوبن ... اگه گیر آوردید بخورید و با مزش حال کنید
 

rms

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
4,759
لایک‌ها
7,919
محل سکونت
اهواز
ماهی های خوش طعم جنوب

بدون ترتیب مینویسم
شوریده
بیا
شیر
سنگ سر
و ماهی بی نظیر صبور که ............
 

KASES

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2008
نوشته‌ها
258
لایک‌ها
32
دوستان ماهی راژگو من تعریفش رو زیاد شنیدم، چطوریه؟ خوبه؟
 

™ASUS

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
208
لایک‌ها
175
فقط از ماهی تن خوشم میاد
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
833
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
ماهی های خوش طعم جنوب

بدون ترتیب مینویسم
شوریده
بیا
شیر
سنگ سر
و ماهی بی نظیر صبور که ............
بیا اسمش در اصل بیاح یا ماهی مید هست قیمتی نداره ولی لامصب خوشمزه است
 

dedboy

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2007
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
102
محل سکونت
TEHROON !
بچه ها لطفا نحوه طبخ فلاندر و سالمون رو هم بگید .
با تشکر
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
48
محل سکونت
Tehran
ماهی...

خیلی حرف برای گفتن هست برای این تاپیک.

فعلا علی الحساب این رو عرض می کنم که این ماهی ها رو امتحان کرده ام:

- قزل آلا: دوست دارم. ماهی لذیذی هست به نظرم. تیغ های ظریفی داره و اگر خوب سوخاری شده باشه حتی قابل خوردن خواهد بود. شنیسل قزل آلا هم خیلی خوب می شه. البته نحوه مزه دار کردن هم شرط هست (البته این نکته برای همه ماهی ها مصداق داره!)
- شوریده: جزء خوشمزه ترین ماهی های جنوب هست. برای سوخاری کردن، و حتی شنیتسل کردن مناسب هست.

- شیر: بسیار خوش گوشت و مناسب برای کباب ماهی است. استیکش هم خیلی خوب در میاد.

میش: این هم ماهی خوش گوشتی است و برای کباب مناسب است.

- قباد: این هم بد نیست.

- سرخو: مزه این هم خوبه.

- سنگسر: موقع پاک کردن ضایعات زیادی داره و چیز زیادی ازش باقی نمی مونه! ولی این هم بد نیست طعمش.

- اندک: کوچک و خوشمزه است زیاد هم به اون صورت تیغ نداره.

و اما ماهی های وارداتی:

سالمون: فوق العاده است این ماهی!

هوکی: بسیار خوش گوشت و خوشمزه بود (البته من فقط یک بار امتحان کردم ولی خیلی خوشم اومد)

- تیلاپیا: این واقعا خوب بود، تیغ هم نداره و بدرد کسانی می خوره که کمتر ماهی می خورند و از تیغ در آوردن شاکی هستند. تهیه اش سخت نیست و کلا طعم خوبی هم داره.

- شوریده وارداتی (با وزن بالای 5 کیلو) فیله این ماهی برای کباب کردن بسیار مناسب هست.

این ماهی ها رو هم هنوز نتوانسته ام امتحان کنم و باید به زودی امتحان کنم!:

حلوا سفید! (هنوز قسمت نشده که امتحان کنیم!)

- ازون برون: تعریفش رو خیلی شنیدم به خصوص می گویند برای کباب کردن خیلی عالی هست. این رو هم یک روز باید امتحان کنم.

فعلا همین ها رو داشته باشید تا بعدا مجددا خدمت برسم و مطالبی عرض کنم!
 

yalda.h

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
168
محل سکونت
:eek:
من ماهی سفید و شیر ماهی و خیلی دوست دارم!!
مخصوصا شیر ماهی و..
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
هفته پیش رفته بودم بندر از یه لنج ماهیگیری 4 5 کیلو سنگسر و کوپر خریدم . وای این کوپر معرکه بود . فک نمی کردم همچین طعمی داشته باشه . اگه درست یادم بیاد کیلویی 4 هزار تومن خریدم کوپرُ . البته برای فروش نبود . ولی خب بعد از کلی جر و بحث و سروکله زدن تونستم بخرم ! کوپر زیاد استخون و ضایعات نداره و برای کسانی که با غذاهای دریایی به اونصورت جور نیستن طعم سبکی داره و دلشون رو نمیزنه و میتونه تجربه خوبی باشه . قیمت هر کیلو کوپر در پخش مرکزی شیلات 9 هزار تومن و در فروشگاه ها و مغازه های فروش آبزیان بین 11 تا 14 هزار تومنه . سنگسر هم که مث همیشه عالی بود و خوش قیافه ! قلیه ماهی ای درست کردم :happy:.. جای همگی خالی ...
 

Katatonia

Registered User
تاریخ عضویت
2 آپریل 2012
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
171
دوستانی که ماهی دوست دارند لطفا بگن کدوم ماهی ها رو بیشتر دوست دارند .
من خودم قزل و اردک ماهی و کفال و اوزون و ماهی سفید دوست دارم .
دوستانی هم که زیاد اهل ماهی نیستند بنظرم بد نیست این غذا رو بیارن توی مصرف هفتگیشون . چون غذای سالم و مفیدی هست و قیمتش هم به نسبت مناسب هست .

کفال از همه خوشمزه تره با ماهی سفید.اما ظاهرا قیمتشون بخاطر حمل و باربری دو برابر شده
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
48
محل سکونت
Tehran
بچه ها لطفا نحوه طبخ فلاندر و سالمون رو هم بگید .
با تشکر

ماهي سالمون واقعا لذيذ و عالي است.

انچه كه معمولا در بازار موجود هست فيله‌ي استيكي اين ماهي است كه حتما همه ديده ايد كه نارنجي رنگ هست و بافت جالبي داره يعني به دليل چربي داشتن خشك نيست.

بهترين كار اين هست كه باهاش استيك سالمون درست كنيد.

من يك روش پيشنهاد مي دهم به شما:

فيله استيكي سالمون رو قبلا با مقداري روغن زيتون، آبليمو، نمك، فلفل و رزماري ماريناد كنيد و بگذاريد در يخچال و اجازه بدهيد كه دست كم 3 تا 4 ساعت استراحت كند تا خوب مزه دار شود.

حالا بايد يك سس خوشمزه هم برايش درست كنيد كه به عنوان نمونه من سس پرتقال را پيشنهاد مي كنم:

پياز را نگيني خرد كنيد و در ماهي تابه تفت بدهيد. وقتي طلايي رنگ شد مقداري استاك (آب مرغ يا گوشت) با آن اضافه كنيد (كم كم اضافه كنيد نه يك باره) و مقداري هم آرد بزنيد (اين را هم براي اينكه كلوخه نشود كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد) يك عدد هم عصاره مرغ گالينابلانكا يا مگي براي مزه بهتر سس اضافه كنيد.

در تمام مراحل بالا حرارت اجاق را زياد نگذاريد تا سس خوب و يكنواخت در بيايد.

حالا چند عدد پرتقال و ليمو ترش درشت را "فيله" كنيد و فقط گوشت فيله شده‌ي پرتقال و ليمو را به تابه اضافه كنيد و محتويات را بهم بزنيد.

درآخر يك عدد جوز هندي را رنده كنيد و رنده شده‌ي آن را به سس تان اضافه كنيد. اين جوز هندي طعم و عطر و بوي خاصي به سس شما مي دهد. سس تان را زياد غليظ درست نكنيد (نه خيلي غليظ باشد نه خيلي هم رقيق)

حالا استيك ماهي را در يك تابه تميز ترجيحا چدني با مقدار كاملا مختصري روغن كه خوب داغ داغ هم شده بيندازيد. هيچ چيز ديگر لازم نيست. مدت زمان پخت گوشت ماهي سالمون خيلي كوتاه است و نبايد خيلي زياد سرخ شود، يك طرف كه رنگش تغيير كرد و نارنجي روشن شد سريعا آن را برگردانيد تا طرف ديگرش هم به همين رنگ در بيايد. خوراك ماهي شما آماده شده.

حالا آن را با سس پرتقالي خوشمزه اي كه قبلا درست كرده ايد سرو كنيد. اين غذا بسيار "هاي كلاس" و مجلسي است. حتما از آن لذت خواهيد برد.

در خاتمه يك نكته را هم در مورد خواص اين ماهي عرض كنم:

ماهي سالمون از نظر ميزان اسيدهاي چرب امگا- 3 بيشترين مقدار را در بين تمام ماهي ها دارد و در نتيجه يك ماهي بسيار پر خاصيت و مفيد براي سلامت سيستم قلب و عروق بدن محسوب مي شود. براي همين خواهش مي كنم اگر مي خواهيد از خواص چربي امگا-3 اين ماهي بهره مند بشويد براي طبخ سالمون از روش هاي سنتي داخل مملكت خودمون كه عمدتا فقط آرد زدن و سرخ كردن در ماهي تابه شناور در روغن هست اجتناب كنيد. واقعا حيفه اين ماهي!

اميدوارم ماهي سالمون را با روشي كه عرض كردم تهيه كنيد و ازش لذت ببريد.
 

ARMIN-F4

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2012
نوشته‌ها
888
لایک‌ها
225
پری دریایی ...
 

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2012
نوشته‌ها
89
لایک‌ها
45
محل سکونت
دانمارك-كپنهاك
به نظره من ماهي شير جنوب خيلي عايه ولي خيلي هم گرونه
 

m jax

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2010
نوشته‌ها
258
لایک‌ها
49
این ماهی های تن ماهی :دی اسمش زده هوور ماهی تو این طمع و بدون استخون ریز و گوشتی چیزی هست ؟؟؟!
 
بالا