بچه ها لطفا نحوه طبخ فلاندر و سالمون رو هم بگید .
با تشکر
ماهي سالمون واقعا لذيذ و عالي است.
انچه كه معمولا در بازار موجود هست فيلهي استيكي اين ماهي است كه حتما همه ديده ايد كه نارنجي رنگ هست و بافت جالبي داره يعني به دليل چربي داشتن خشك نيست.
بهترين كار اين هست كه باهاش
استيك سالمون درست كنيد.
من يك روش پيشنهاد مي دهم به شما:
فيله استيكي سالمون رو قبلا با مقداري روغن زيتون، آبليمو، نمك، فلفل و رزماري
ماريناد كنيد و بگذاريد در يخچال و اجازه بدهيد كه دست كم 3 تا 4 ساعت استراحت كند تا خوب مزه دار شود.
حالا بايد يك سس خوشمزه هم برايش درست كنيد كه به عنوان نمونه من
سس پرتقال را پيشنهاد مي كنم:
پياز را نگيني خرد كنيد و در ماهي تابه تفت بدهيد. وقتي طلايي رنگ شد مقداري استاك (آب مرغ يا گوشت) با آن اضافه كنيد (كم كم اضافه كنيد نه يك باره) و مقداري هم آرد بزنيد (اين را هم براي اينكه كلوخه نشود كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد) يك عدد هم عصاره مرغ گالينابلانكا يا مگي براي مزه بهتر سس اضافه كنيد.
در تمام مراحل بالا حرارت اجاق را زياد نگذاريد تا سس خوب و يكنواخت در بيايد.
حالا چند عدد پرتقال و ليمو ترش درشت را "فيله" كنيد و فقط گوشت فيله شدهي پرتقال و ليمو را به تابه اضافه كنيد و محتويات را بهم بزنيد.
درآخر يك عدد جوز هندي را رنده كنيد و رنده شدهي آن را به سس تان اضافه كنيد. اين جوز هندي طعم و عطر و بوي خاصي به سس شما مي دهد. سس تان را زياد غليظ درست نكنيد (نه خيلي غليظ باشد نه خيلي هم رقيق)
حالا استيك ماهي را در يك تابه تميز ترجيحا چدني با مقدار كاملا مختصري روغن كه خوب داغ داغ هم شده بيندازيد. هيچ چيز ديگر لازم نيست. مدت زمان پخت گوشت ماهي سالمون خيلي كوتاه است و نبايد خيلي زياد سرخ شود، يك طرف كه رنگش تغيير كرد و نارنجي روشن شد سريعا آن را برگردانيد تا طرف ديگرش هم به همين رنگ در بيايد. خوراك ماهي شما آماده شده.
حالا آن را با سس پرتقالي خوشمزه اي كه قبلا درست كرده ايد سرو كنيد. اين غذا بسيار "هاي كلاس" و مجلسي است. حتما از آن لذت خواهيد برد.
در خاتمه يك نكته را هم در مورد خواص اين ماهي عرض كنم:
ماهي سالمون
از نظر ميزان اسيدهاي چرب امگا- 3 بيشترين مقدار را در بين تمام ماهي ها دارد و در نتيجه يك ماهي بسيار پر خاصيت و مفيد براي سلامت سيستم قلب و عروق بدن محسوب مي شود. براي همين خواهش مي كنم اگر مي خواهيد از خواص چربي امگا-3 اين ماهي بهره مند بشويد براي طبخ سالمون از روش هاي سنتي داخل مملكت خودمون كه عمدتا فقط آرد زدن و سرخ كردن در ماهي تابه شناور در روغن هست اجتناب كنيد. واقعا حيفه اين ماهي!
اميدوارم ماهي سالمون را با روشي كه عرض كردم تهيه كنيد و ازش لذت ببريد.