در آخر هم وظیفه خودم میدونم که این مطلب رو در مورد اجتناب از درگیری و موقعیت خطرناک و تشخیص اینکه چه چیزهایی واقعا ارزش درگیری دارند بگذارم .اگر حتی یکی از پست های بالا رو خوندین خواهش میکنم حتما این پست رو بخونید
در مورد محتاط بودن :
در ساعت های نامناسب و مکان های برهوت رفت آمد نکند .به خصوص وقتی یک خانوم همراه شماست (11 شب پارک جنگلی ...)
هم در محلهای عمومی در مورد معامله ها و دارایی هاتون صحبت نکنید
مناسب جایی که میرید لباس بپوشید و تو خاک سفید کت و شلوار 5 میلیونی نپوشید
این گوشی های گرون قیمتتون رو انقدر در معرض دید نذارید و موقع راه رفتن دستتون نگیرید
موقع راه رفتن تو خیابون هدفون نزارین رو گوشتون و هواستون رو در حد معقول به اطرافتون بدید م
کلا گیج نباشید
پول نقد زیاد حمل نکنید
از بانک پول خرد نگیرید ... هفته پیش بانک ملی با اینکه تراول داشت 3 میلیون اسکناس 5 هزار تومنی به من داد !
همین دیوانه ها باعث میشن مردم تو خیابون چاقو بخورن
این حجم رو حتی زیر لباس هم مخفی کنی اون زورگیر میفهمه ،میدونه کسی که با اون وضع میاد بیرون از بانک هندوانه زیر کتش مخفی نکرده
مدارک اضافی حمل نکنید ... آدم عاقل پاسپورتش رو اینور اونور نمیبره با خودش !
پول و مدارکتون رو جدا بزارید تا اگر کسی پول خواست بتونید پول رو بدید و مدارک رو از دست ندید
اگر مبالغ بالا جا به جا میکنید ازین کیفهای مخفی استفاده کنید
اون کیف لپ تاپ رو انقدر تابلو جا به جا نکنید ،ترجیحا برید یه چیز قابل حمل تر بخرید که جلب توجه نکنه
عکسهای خصوصی ناجور تو گوشیتون نزارید ،شماره های سیو شدتون رو جای دیگه هم Back up داشته باشید
اگر نامزد یا همسر دارید اسمش رو کانتکت اول "عجیجم" سیو نکنید .غیر از اینکه برای مرد قباحت داره بعدا ممکنه شر بشه براتون
کلا نزارید کسی که گوشی شما رو پیدا میکنه محل زندگی و آمار زندگی و رمز فیسبوک و عابر بانک شما رو هم تو گوشی پیدا کنه !
اگر ماشین دارید به جای اینکه هزینه رزمی بکنید یک GPS چند صد تومنی بزارید برای ماشین تا بتونید خیلی مودب ماشین رو به سارق قمه به دست تحویل بدید و بعدا با پلیس برید بالا سرش
وقتی تصادف میشه کلید رو از روی ماشین بردارید و جای مطمئن بزارید چون ممکنه تصادف ساختگی باشه
به کسانی که تو ماشین هستن بگید در رو قفل کنن همیشه
با شیشه های بالا و در قفل حرکت کنید
در ساعات و مکانهای نامناسب رفت و آمد نکنید
مدارک ماشین رو داخل ماشین نزارید ،برای ماشین یک اسپری یا شوکر تهیه کنید اگر میتونید براشون مجوز بگیرید
اینها رو یاد بگیرید به احتمال زیاد نیاز نیست با کسی درگیر بشید
بزن بزن تو خیابون هم رزمی کار کردن نمیخواد اصلا !
یکی میزنی یکی میخوری فوقش ،دیگه بحث مال و جان نیست .نهایتا خیلی علاقه دارین خونه کیسه بوکس و گلابی بگیرین خودتون کار کنید یا بریدکیک بوکس / موی تای
------------------
به نظر بنده قبل از اینکه چگونه جنگیدن رو بیاموزیم باید یاد بگیریم که :
کی و کجا و برای چه چیزهایی باید بجنگیم
کی و کجا و برای چه چیزهایی نباید بجنگیمباید ببینیم بهایی که میپردازیم ارزش چیزی رو که به دست میاریم یا حفظ میکنیم داره یا نه
آیا جنگیدن یا نجنگیدن ما تفاوتی داره ؟ باید ریسک رو هم محاسبه کنیم
اگر ضربه به بیضه نخوره یا به انداره کافی سریع نباشیم یا پامون به سنگ گیر کنه موقع فرار و نهایتا نتونیم فرار کنیم چی ؟
با اون قمه به دست عصبانی که حالا هم مالتون رو میخواد هم مصمم هست رو صورتتون به خاطر جسارتتون یادگاری بزاره چه میخواید بکنید ؟
البته تو بعضی از مسائل اگر نجنگیم تا آخر عمر باید با حقارت و شرم زندگی کنیم - حساب این مسائل جداستشما گوشیتون رو از دست بدید یکم ناراحت عصبانی میشید و نهایتا یکی دیگه میخرید
ولی اگر مقاومت کنید و همین قمه به جای صورتتون چشمتون رو پاره کنه نمیتونید چشم نو بخرید
مجبورید تا آخر عمر با یه چشم مصنوعی و دید نصفه زندگی کنید ،کلکسیونی از بهترین گوشیهای جهان هم نمیتونه این مسئله رو جبران کنهچند میلیارد انسان روی کره زمین زندگی میکنند و اکثر اونها هیچ نیازی به یادگیریه دفاع شخصی احساس نمیکنند
کسی که هوشمندانه و محتاطانه زندگی کنه نیاز نیست جنگیدن رو یاد بگیره
بنده اگر تو زمینه دفاع شخصی کار میکنم صرفا به خاطر علاقه شخصیم هست وگرنه انقدر محتاط هستم که از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کنم .اگر هم اتفاق بیوفته اقداماتی کردم که چیز با ارزش و غیر قابل جبرانی رو از دست ندم
قبلا هم گفتم به عنوان مثال فن بسیار موثری هست که توش مجبورین یک تکه از گوشت دستتون رو فدای دفاع از جان و کشتن مهاجم بکنید ، ولی شخصا هیچ وقت گوشت دستم رو فدای گوشیم و کیفه پولم نمیکنم