reza_vc
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 1,650
اختیار دارید . تقریبا هم سن هستیم.......................................................................................................................................................................................................................................................................
سلام داش رضای گل
من گفتم فقط تروریستها بعضییهاشون اموزش رزمی میبینن چون لازمه
ولی قاتل و متجاوز و دزد،رزمی به چه دردشون میخوره اخه.در ضمن اونایی که ورزش نکردن و تو درگیری واقعی پیروز میشن با اونایی درگیر میشن که اون طرف مقابل هم از ورزش بویی نبرده و مسلما اونی که ضعیف تره کتک میخوره.مثلا بعضی ها تو شهر خودمونن که از نظر زور تکن.اینا میشه گفت ذاتین.بعضی از مبارزا هم ذاتیه کلا به خاطر همینه که تو درگیری پیروز میشن.
خب بگذریم داش رضا ببخش که سرتو درد اوردم
امیدوارم تو این چند روز که تو تاپیک بودم به شما جسارت نکرده باشم و شما را ناراحت نکرده باشم.منو هم به عنوان دوست صمیمیتون حساب کنید
منم مثل شما در گذشته یعنی تا 2سال پیش به شدت علاقه به رزمی بودم و رشته و سبکهای رزمی کار میکردم.و بعدش حدود 1سال و نیم رفتم بدنسازی و تو این یک سال و نیم رزمی رو گه گاهی کار میکردم.و متاسفانه الان حدودا یه سالی میشه که ورزش نمیکنم به دلیل اینکه رباط زانوم اسیب دید الان 1ماهه عمل کردم.19سالمه
یه چیز دیگه:
کراو ماگا مگه تو ایران نماینده و یا مربی داره که این رشته رو کار میکنید؟ یا این که از رو سی دی و کتاب اونو مطالعه و کار میکنید؟
همونطور که استاد عزیزم جناب لرد وایپر گفتن این سبک تو ایران هیچ نماینده ای نداره و اگه تو خارج هم بخواین دوره اش رو بگذرونین چون با نظامیای ... برخورد خواهید کرد واستون دردسر ساز میشه . پس تنها راه همین فیلم های اموزشی هست که توسط بهترین اساتید این سبک طراحی میشه .
و به دلیل سادگی و نداشتن ریزه کاری یادگرفتنش خیلی راحت هست . درسته به اندازه کسی که زیر نظر استاد کار کرده مهارتمون زیاد نمیشه ولی همینجوریشم از هیچی بهتره
تو صفحات قبلی بطور نمونه 2 تا از فنون دفاع در برابر زیر گیری و کمرگیری رو گذاشتم . واقعا فنونش خیلی ساده هست (در عین خطرناک بودن)
تو زمینه ضربات دست و پا هم اکثرش از موی تای گرفته شده و چون قبلا کیک بوکس / موی تای کار میکردم تو این زمنیه هم مشکلی نبود