reza_vc
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 1,650
سلام مارشال عزیز خوش اومدی . این افرادی که شما میگی همونایی هستن که اگه بازی فوتبال بین ایران و ارژانتین باشه میگن ایران میبره !سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه عضو شدم
یکی از مشکلاتی که ما یرانیا داریم اینه که میخوایم خودمونو به زور یک ادم فهمیده و استاد جلوه بدیم و به همین راحتی در مورد رشته های رزمی که قدمت دارن و براش زحمت کشیدن نظر میدن و ایراد میگیرن اخه برادر من کسانی که سبکی ابداع میکنن به همین راحتی نیس که یه نفر تا یه مشت و لگد جالبی از خودش در اورد اسمشو بزار سبک یا روش و به همه معرفی کنه.تمام سبکای رزمی که ابداع شده چه چینی و چه ژاپنی همه بر روی ان سبک کار شده و بارها از تکنیکها امتحان میکنن.در ضمن او کسانی که در مورد کراو ماگا نظر میدن واقعا خندم میگیره.چون تنها سبکیه که تو ایران نیس و کسی تو ایران اینو کار نکرده و به همیتن راحتی نظر میدن.اول کار بکن و تمرین بکن این سبکو یه کم صبر بده بعد نظر بده اخه.اون دوست عزیزی که گفته بود که نمیدونم دفاع شخصی و غیره برا خیابون تاثیری نداره و فلان فلان این دیگه مشکل دفاع شخصی یا هنر رزمی نیس مشکل خودته و از بی عرضگی خودته که از پس یه قلدر خیابونی بر نمیای در ضمن کراو ماگا از پیشرفته ترین دفاع شخصی و حملات و اوناع ضربات مشت و لگد پیشرفته استفاده میکنن و که دفاع در برابرش کار دشواریه.و یکی از نکته های مهم که میخواستم بگم اینه که دفاع چاقوشون که کار میکنن فوق العاده موثر و کارامده .چون در موقع دفاع چاقو مسیر خود را تغییر داده و به داخل حریف بدن حمله میکننو و همزمان دفاع و عکس العل.پس بیاید حداقل از هنر ایراد نگیریم از خودمون ایراد بگیریم تا ببینم خودمون چه ایرادی داریم.بچه ها با حرفم موافقین!؟
اساسا خیلی از حرفهارو نمیشه جدی گرفت....
این ویدیویی که لینکشو از یوتیوب گذاشتم دیدی ؟