reza_vc
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 1,650
سلام مارشال عزیز خوش اومدی . این افرادی که شما میگی همونایی هستن که اگه بازی فوتبال بین ایران و ارژانتین باشه میگن ایران میبره !سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه عضو شدم
یکی از مشکلاتی که ما یرانیا داریم اینه که میخوایم خودمونو به زور یک ادم فهمیده و استاد جلوه بدیم و به همین راحتی در مورد رشته های رزمی که قدمت دارن و براش زحمت کشیدن نظر میدن و ایراد میگیرن اخه برادر من کسانی که سبکی ابداع میکنن به همین راحتی نیس که یه نفر تا یه مشت و لگد جالبی از خودش در اورد اسمشو بزار سبک یا روش و به همه معرفی کنه.تمام سبکای رزمی که ابداع شده چه چینی و چه ژاپنی همه بر روی ان سبک کار شده و بارها از تکنیکها امتحان میکنن.در ضمن او کسانی که در مورد کراو ماگا نظر میدن واقعا خندم میگیره.چون تنها سبکیه که تو ایران نیس و کسی تو ایران اینو کار نکرده و به همیتن راحتی نظر میدن.اول کار بکن و تمرین بکن این سبکو یه کم صبر بده بعد نظر بده اخه.اون دوست عزیزی که گفته بود که نمیدونم دفاع شخصی و غیره برا خیابون تاثیری نداره و فلان فلان این دیگه مشکل دفاع شخصی یا هنر رزمی نیس مشکل خودته و از بی عرضگی خودته که از پس یه قلدر خیابونی بر نمیای در ضمن کراو ماگا از پیشرفته ترین دفاع شخصی و حملات و اوناع ضربات مشت و لگد پیشرفته استفاده میکنن و که دفاع در برابرش کار دشواریه.و یکی از نکته های مهم که میخواستم بگم اینه که دفاع چاقوشون که کار میکنن فوق العاده موثر و کارامده .چون در موقع دفاع چاقو مسیر خود را تغییر داده و به داخل حریف بدن حمله میکننو و همزمان دفاع و عکس العل.پس بیاید حداقل از هنر ایراد نگیریم از خودمون ایراد بگیریم تا ببینم خودمون چه ایرادی داریم.بچه ها با حرفم موافقین!؟![]()
اساسا خیلی از حرفهارو نمیشه جدی گرفت....
این ویدیویی که لینکشو از یوتیوب گذاشتم دیدی ؟