• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسایی که سایت دارن بیان داخل!!!!!

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
نوش جونتون عزیز .

فقط موضوع سایت تخصصیه ؟

چون گفتید هزینه نویسنده فکرم رفت سمت سایت دانلود یا تفریحی و . . .

ممنون حسین جان
اگه اجازه بدید موضوع رو نگم چون آدرس معلوم می شه :D
ولی کلی بگم که تخصصیه ولی نه اونجور که شما فکر می کنید
شرمنده یکم رمزی حرف میزنم :lol: خودتون بهتر میدونید که یکم ضایع است اسم رو بیارم :happy:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون حسین جان
اگه اجازه بدید موضوع رو نگم چون آدرس معلوم می شه :D
ولی کلی بگم که تخصصیه ولی نه اونجور که شما فکر می کنید
شرمنده یکم رمزی حرف میزنم :lol: خودتون بهتر میدونید که یکم ضایع است اسم رو بیارم :happy:

نه عزیز تا اینجاشم گفتید کلی لطف کردین امید دادید بهمون .

بازم ممنون .

farsibiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
پست خيلي خوبي راه اندازي شده اميدوارم كه همين طور با انرژي و دوستانه ادامه پيدا كنه
مطالبي كه دوستان گفتند همگي درست بود.
سايتهاي ايراني هستند كه درآمد هايي خيلي خوبي دارند.

به نظرم همه اين صحبت ها را مي توان در يك عبارت خلاصه كرد

كارآفريني اينترنتي

كساني كه موفق مي شوند يك سايت پر درآمد راه بياندازند كارآفرينند

كارآفريني يعني ارزش آفريني
كارآفريني يعني فرصت آفريني
كارآفريني يعني نواوري
كارآفريني يعني تخريب خلاق

كارآفريني يك جور نگاه به زندگي است
كارآفريني يك جور رفتار كردن است
كارآفريني يك جور سبك زندگي است

حالا اگر كسب و كار هم داشته باشيد آن كارآفرينانه خواهد بود

جامعه و مردم هم قدر مي دونند
مي فهممند
كسي كه ارزش ايجاد مي كنه را قدرش را مي دانند
دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره

و كار آفريني بدون عشق و بدون علم نمي شود
به قول دكتر درگي عاشق عالم عامل باشيد
يا حق

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بعضی ها انتظار دارن امروز سایت بزنن فردا ملت واسه بنر 60 تومن بریزن به حسابشون !
ممکنه لازم باشه یک سال و چه بسا بیشتر خرج کنی تا جواب بده
من نمیدونم شما سلول های مغزت چطور طراحی شده که انگیزه یک فعالیت اقتصادی با امور خیریه یکی میکنی
معلومه که وقتی کسی سرمایه گذاری میکنه انتظار برگشت سرمایه هم داره

عزیز شما از همین اول فقط به فکر پولی ، همش داری میپرسی درآمد درآمد

این اول فقط باید فکر و ذکرت این باشه : سئو ، بازدید ، محبوبیت بعد از همه اینا پول

معلومه اینطوری فکر کنید درآمدی نخواهید داشت
دوست عزیز نه من و نه هیچکس دیگه
حاضر نیست بدون تضمین سود اوری و تخمین ریسک و غیره وارد کاری بشه
دیوانه که نیستم درامد چند ساله و اعتبار خودم بیارم بگذارم روی یک کاری و بعد هم بگم ا نشد خوب وقت زیاده
شاید شما فرصت تجربه داشته باشی یا براتون جنبه تفریحی کار مهم باشه
برای من اینطور نیست
پ ن : من بدنبال یک سرمایه گذاری هستم این دوستمون این مورد پیشنهاد کردند و من هم گفتم عملی نیست ایشون گفت هست
گفتم تاپیک بزن از متخصصین امر بپرسیم
اکثر سایت های ایرانی درامد ندارن :) ولی سایت هایی که درامد دارن یا سرویس و خدمات ارائه میکنند اکثرا درامد های خوبی دارن :) کلا تعداد افرادی که من میشناسم از نت درامد های هزارتومن 200 تا 4 میلیون دارن کم نیست ...
نظر من هم همینه
درامد زایی از طریق نت توی ایران عموما در دست سایت های خدماتی هست
که این امر هم یک شبه محقق نمیشه
تلاش چند ساله هست و بقوله شما فعالیت جانبی که تبدیل به کار شده
من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم،
نمونه ای که گفتم برای سایت تفریحی و سئو و غیره بود
شخصا از این راه توی این 2 سال حدود 7 میلیون درآمد داشتم اما سود خالصش عملا تجربه و دانشش بود
خیلی خوبه
اما موافقی که اگر این تجربه کارامد نباشه اتلاف وقت و هزینه هست

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
قبول دارم حرفاتو .

بدون پول هیچ کاری انجام نمیشه .

اما توجه داشته باش مثلا شکوری مقدم اگه میگه ما سایت میزنیم که پول در بیاریم ، واقعا سایتایی میزنن که همه بهش احتیاج دارن ، جاش تو وب ایران خالیه ، پس همه به سرعت میرن سراغش .

ازون گذشته هزینه هایی که برای تبلیغات میکنن و قدرت نفوذ خودشون و خیلی چیزای دیگه تو پیشرفت سایتاشون تاثیر داره . و مطمئن هستن سایتی که میزنن به درامد میرسه

اما خوب منو شما این امکانات رو نداریم ، مجبورم با علاقه و عشقی که داری از کارای کوچولو شروع کنیم . واسه همین میگم ممکنه شکست بخوریم و نباید نا امید بشیم.

ما که مثل شکوری مقدم انقد نداریم هزینه تبلیغات بدیم ، میهن بلاگ برای ما نیست که توش تبلیغ بدیم یا کلوب ، پس احتمال شکست برای ما خیلی بیشتره

میهن کمپ رو چند فروختی ؟ کل پول اونو باید بدی تا یه ماه بنر بدی تو تابناک ، خوب قابل مقایسه نیستیم من و تو و تازه کار تر از ما با این آقا جواد

واسه همین میگم که روی سال اول کلا حساب نباید کرد چون احتمال شکست توش 95 % به بالاس .
بنده کاملا با شما موافقم
من میگم این یک پروسه زمان بر هست و پر از بالا و پایین
و زمانی هم که سایت به درامد قابل توجهی برسه
هیچ کس حاضر نیست این سایت به قیمت درامد چند ماهش واگذار کنه
در بدترین حال یک جایگزین با حقوق خوب برای مدیریت میگذاره

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
تجربه به من ثابت کرده اگر شما چیزی وارد کنی که کم باشه یا اگر هم هست شما به شکل جدیدی وارد نت بکنی هیچ لازم نیست چندین سال صبر کنی در کوتاه مدت جواب میده
اما اگر میخواید با یک سری ایده قدیمی و تکراری وارد کار بشید هیچ انتظار خاصی نباید داشته باشید

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
کی گفته سایتای ایران درامد ندارن.

من سایت با درامد بالای بیست میلیون هم سراغ دارم.

هیچ وقت به سایتای دیگه نگاه نکنید. خیلی ها میگن اون چرا اینطوریه و ما نباشیم . بدونید اون هم صد بار شکست خورده که الان اینجاست. همه هم ماشالا ایده ها کپی پیسته. :D از خودتون ایده های نو طراحی کنید.

farsibiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز نه من و نه هیچکس دیگه
حاضر نیست بدون تضمین سود اوری و تخمین ریسک و غیره وارد کاری بشه
دیوانه که نیستم درامد چند ساله و اعتبار خودم بیارم بگذارم روی یک کاری و بعد هم بگم ا نشد خوب وقت زیاده
شاید شما فرصت تجربه داشته باشی یا براتون جنبه تفریحی کار مهم باشه
برای من اینطور نیست
پ ن : من بدنبال یک سرمایه گذاری هستم این دوستمون این مورد پیشنهاد کردند و من هم گفتم عملی نیست ایشون گفت هست
گفتم تاپیک بزن از متخصصین امر بپرسیم

سلام
دوست خوبم بايد 4 مفهوم را از هم جدا كنيم
1- كارآفريني
2- مديريت
3- سرمايه گذاري
4- اختراع

راه اندازي كسب و كار از هر نوع باشد كارآفريني است نه سرمايه گذاري.
و كارآفريني ريسك دارد.
شما مي توايند ريسك را تخمين بزنيد و كاهش دهيد ولي تضميني براي موفقيت وجود ندارد.
بنابراين اگر به دنبال سرمايه گذاري هستيد راه اندازي كسب و كار چه اينترنتي و چه غير اينترنتي مناسب نيست
ولي اگر مي خواهيد كارآفريني كنيد آن وقت راه اندازي يك كسب و كار اينترنتي نسبت به ساير كسب و كارها كم هزينه تر و زودبازه تر است
شاد باشيد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سایت دانلود بازی الان وضعش چه جوریه؟انواع بازیهای کامپیوتری و موبایل...

فکر کنم تو این مورد دست کمتر از موردهای دیگه باشه

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بله اونم خوبه من خودم به کمک یکی داریم یه سایت موبایل توپ بالا میاریم

452

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دامنه ir خوبه برای اینجور سایتها؟

چون به هر حال ارزونتره دیگه،منظورم از بهتر بودن اینه که امنیتش چه جوریه؟سایت نیاد بالا بعد هکش کنن؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362

چون به هر حال ارزونتره دیگه،منظورم از بهتر بودن اینه که امنیتش چه جوریه؟سایت نیاد بالا بعد هکش کنن؟

چه ربطی داره؟
465

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301

:blink: اگه بخوای هک بشی هاستت رو هک می کنن
احتمال هک دامین یا همین دزدیدنش خیلی خیلی کمه

alamshahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پول، به احتمال زیاد، مهمترین انگیزه برای ایجاد هر نوع کسب و کاری هستش. من با این جمله که «برای پول سایت نزنید» مخالف هستم. یکی از مشکلات بسیاری از افرادی که در این سالها اقدام به راه اندازی سایت کرده اند، همین بازده مالی بوده و با وجود ایده بسیار خوب و مطالب و محتوای غنی، نتوانسته اند بازده مالی مناسب داشته باشند و علارغم علاقه ای که به سایت خودشون داشتند، از ادامه کار دلسرد شده اند. شخصا تفکر اقتصادی و تعریف راه های درآمدزایی برای سایت رو به اندازه ایده و محتوای اون مهم میدونم.
اما این «برای پول سایت نزنید» جایی معنا پیدا می کنه که می بینیم ایده پولساز و موفق یک سایت، ناگهان مبدل به یک الگو برای بی نهایت سایت دیگه میشه که به طمع درآمدزایی، بدون ارتقاء کیفی، یک شبه و بدون هیچ مطالعه درستی سر از هر گوشه اینترنت در می آرند. در غالب این وب سایت ها، محتوای تکراری و زرد، و شکل و شمایل سردستی حرف اول رو میزنه و اونچه بیشتر از محتوا به چشم میاد انبوه بنرهای تبلیغی هست که تا خرتناق سایت رو پر کرده. نه به چشم و هوش کاربر اهمیتی داده شده و نه سازنده سایت برای محصول خودش احترامی قائله.
شک نکنید که آینده متعلق به اینترنت هست و همین حالا هم غالب مردم ترجیح میدن خبرها رو از طریق اینترنت دنبال کنند تا خرید روزنامه هزار تومنی. کمی آینده نگر باشیم و به جنبه های اقتصادی کار درست فکر کنیم.
اول اینکه به سایت خودتون به شکل یک سرمایه گذاری با ارزش افزوده نگاه کنید. جنبه درآمدزایی تنها به چند تبلیغ سخیف و محصولات جنسی محدود نمیشه. خود سایت دارای ارزش کالایی هستش و میتونه پس از گذشت زمان به قیمتی دست پیدا کنه که حتا تصورش رو هم نمی کردید، اون رو با بدسلیقی بدنام نکنید. برای مخاطب احترام قائل بشید. نیازهای اون رو در نظر بگیرید. نیازی هم به ایده جدید نیست، پیرایش ایده های دیگران، بهینه و کاربردی کردن اون ها کافی هستش. شرط کفایی اینه که چیزی به اون ایده بیافزایید که نقصی رو پوشش بده، کاربری رو آسون کنه و نیازی رو پاسخ بده.
دوم این نکته که در بحث محتوا، خالق باشید نه کپی کار. جالب اینه که در همین فروم آگهی میشه که مثلاً فلان قدر پول میدیم که مطلب کپی کنید و در سایت ما درج کنید. باور کنید که با صرف نظر از کمیت، میشه با همون بودجه محتوای خلق شده خرید. حتا مطلب ترجمه شده با اندکی تصرف خیلی بهتر از مطلب کپی شده است. منطقاً چیزی که در همه جا یافت میشه مشتری کمتری داره. همچنین به طور متداوم سایت رو به روز نگه دارید.
سوم اینکه تخصصی برخورد کنید. درمورد چیزی سایت بسازید که بهش علاقه دارید و در واقع اولین مشتری اون خودتون باشید.
چهارم اینکه حوصله داشته باشید. عجولانه دنبال برگشت سرمایه و سود نباشید. اجازه بدید زمانی از راه افتادن سایت بگذره. بازخورد کاربران رو ببینید و مخاطبین خودتون رو بشناسید؛ جنسیت، میانگین سنی، تحصیلات و رده اجتماعی و اقتصادی اونها رو بسنجید. به نظراتشون توجه کنید و رفتار کاربران در سایت را تحلیل کنید. به این ترتیب می تونید با استراتژی درست، بازده مالی بیشتری داشته باشید.
پنجم در بحث تبلیغ گزینشی عمل کنید. شرکت های معتبر علاقه دارند که نام و محصول آنها در جایی شایسته به نمایش دربیاد، نه اینکه بین چندین تبلیغ عربده کش برای فروش گردنبند ماه تولد و سریال های فارسی وان گم و گور باشه. اونها حاضرند هزینه بیشتری برای یکه تاز بودن پرداخت کنند. باور کنید نمایش دو سه تبلیغ کمتر اونقدری از درآمد شما کم نمی کنه. ضمناً از خودتون بپرسید آیا درآمد تبلیغ های زرد دردی از شما دوا می کنه؟
ششم، سایت رو شلوغ نکنید. آیا واقعاً انقدر به ساعت عقربه ای و سخنی از بزرگان و اوقات شرعی و نرخ مس و روی نیاز وجود داره؟ واقعاً خودتون وقتی می خواهید ساعت رو ببینید میرید اینترنت؟ واقعاً لازمه که سخنی پرنغز مدام بالای صفحه رژه بره؟ کاربر در اینگونه سایت ها تمرکز خودشو از دست میده، و دیر یا زود فرار می کنه. جدای از این تبلیغ ها هم جلوه لازم رو پیدا نمی کنند.
نکات زیادی هست اما تا اینجا هم خیلی حرف زدم و بعید می دونم اصلاً حوصله خوندن این نوشته رو داشته باشید.

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
پول، به احتمال زیاد، مهمترین انگیزه برای ایجاد هر نوع کسب و کاری هستش. من با این جمله که «برای پول سایت نزنید» مخالف هستم. یکی از مشکلات بسیاری از افرادی که در این سالها اقدام به راه اندازی سایت کرده اند، همین بازده مالی بوده و با وجود ایده بسیار خوب و مطالب و محتوای غنی، نتوانسته اند بازده مالی مناسب داشته باشند و علارغم علاقه ای که به سایت خودشون داشتند، از ادامه کار دلسرد شده اند. شخصا تفکر اقتصادی و تعریف راه های درآمدزایی برای سایت رو به اندازه ایده و محتوای اون مهم میدونم.
اما این «برای پول سایت نزنید» جایی معنا پیدا می کنه که می بینیم ایده پولساز و موفق یک سایت، ناگهان مبدل به یک الگو برای بی نهایت سایت دیگه میشه که به طمع درآمدزایی، بدون ارتقاء کیفی، یک شبه و بدون هیچ مطالعه درستی سر از هر گوشه اینترنت در می آرند. در غالب این وب سایت ها، محتوای تکراری و زرد، و شکل و شمایل سردستی حرف اول رو میزنه و اونچه بیشتر از محتوا به چشم میاد انبوه بنرهای تبلیغی هست که تا خرتناق سایت رو پر کرده. نه به چشم و هوش کاربر اهمیتی داده شده و نه سازنده سایت برای محصول خودش احترامی قائله.
شک نکنید که آینده متعلق به اینترنت هست و همین حالا هم غالب مردم ترجیح میدن خبرها رو از طریق اینترنت دنبال کنند تا خرید روزنامه هزار تومنی. کمی آینده نگر باشیم و به جنبه های اقتصادی کار درست فکر کنیم.
اول اینکه به سایت خودتون به شکل یک سرمایه گذاری با ارزش افزوده نگاه کنید. جنبه درآمدزایی تنها به چند تبلیغ سخیف و محصولات جنسی محدود نمیشه. خود سایت دارای ارزش کالایی هستش و میتونه پس از گذشت زمان به قیمتی دست پیدا کنه که حتا تصورش رو هم نمی کردید، اون رو با بدسلیقی بدنام نکنید. برای مخاطب احترام قائل بشید. نیازهای اون رو در نظر بگیرید. نیازی هم به ایده جدید نیست، پیرایش ایده های دیگران، بهینه و کاربردی کردن اون ها کافی هستش. شرط کفایی اینه که چیزی به اون ایده بیافزایید که نقصی رو پوشش بده، کاربری رو آسون کنه و نیازی رو پاسخ بده.
دوم این نکته که در بحث محتوا، خالق باشید نه کپی کار. جالب اینه که در همین فروم آگهی میشه که مثلاً فلان قدر پول میدیم که مطلب کپی کنید و در سایت ما درج کنید. باور کنید که با صرف نظر از کمیت، میشه با همون بودجه محتوای خلق شده خرید. حتا مطلب ترجمه شده با اندکی تصرف خیلی بهتر از مطلب کپی شده است. منطقاً چیزی که در همه جا یافت میشه مشتری کمتری داره. همچنین به طور متداوم سایت رو به روز نگه دارید.
سوم اینکه تخصصی برخورد کنید. درمورد چیزی سایت بسازید که بهش علاقه دارید و در واقع اولین مشتری اون خودتون باشید.
چهارم اینکه حوصله داشته باشید. عجولانه دنبال برگشت سرمایه و سود نباشید. اجازه بدید زمانی از راه افتادن سایت بگذره. بازخورد کاربران رو ببینید و مخاطبین خودتون رو بشناسید؛ جنسیت، میانگین سنی، تحصیلات و رده اجتماعی و اقتصادی اونها رو بسنجید. به نظراتشون توجه کنید و رفتار کاربران در سایت را تحلیل کنید. به این ترتیب می تونید با استراتژی درست، بازده مالی بیشتری داشته باشید.
پنجم در بحث تبلیغ گزینشی عمل کنید. شرکت های معتبر علاقه دارند که نام و محصول آنها در جایی شایسته به نمایش دربیاد، نه اینکه بین چندین تبلیغ عربده کش برای فروش گردنبند ماه تولد و سریال های فارسی وان گم و گور باشه. اونها حاضرند هزینه بیشتری برای یکه تاز بودن پرداخت کنند. باور کنید نمایش دو سه تبلیغ کمتر اونقدری از درآمد شما کم نمی کنه. ضمناً از خودتون بپرسید آیا درآمد تبلیغ های زرد دردی از شما دوا می کنه؟
ششم، سایت رو شلوغ نکنید. آیا واقعاً انقدر به ساعت عقربه ای و سخنی از بزرگان و اوقات شرعی و نرخ مس و روی نیاز وجود داره؟ واقعاً خودتون وقتی می خواهید ساعت رو ببینید میرید اینترنت؟ واقعاً لازمه که سخنی پرنغز مدام بالای صفحه رژه بره؟ کاربر در اینگونه سایت ها تمرکز خودشو از دست میده، و دیر یا زود فرار می کنه. جدای از این تبلیغ ها هم جلوه لازم رو پیدا نمی کنند.
نکات زیادی هست اما تا اینجا هم خیلی حرف زدم و بعید می دونم اصلاً حوصله خوندن این نوشته رو داشته باشید.

ایولا . حرف منو زدی . حوصله نوشتن نداشتم.:d دمت گرم.

alamshahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ایولا . حرف منو زدی . حوصله نوشتن نداشتم.:d دمت گرم.
ممنونم از لطفت.

الان که می خونمش احساس می کنم انگار موقع نوشتن کمی جوشی بودم و لحنش کمی توبیخی هست. منظوری نبوده، ببخشید.

farsibiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوست خوبم
همه مطالبی که گفتید درست است. مطلبی که در پست "برای پول دراوردن وبلاگ نزنید" آورده شده است نیز مغایرتی با مطالب شما ندارد.
پاراگراف اول آن را در اینجا می آورم
"تعجیب نکنید! عصبانی نشوید! و جمله بالا را دوباره بخوانید.

این جمله نمی‌گوید از وبلاگ خود پول در نیاورید، بلکه می‌گوید برای پول درآوردن وبلاگ نزنید. اگر به وبلاگ‌هایی که مطرح هستند و درآمد خوبی هم دارند نگاه کنیم، متوجه می‌شویم هچیکدام فقط برای کسب درآمد راه اندازی نشده است.

بدین معنا نیست که صاحبان آن وبلاگ ها نمی‌خواستند پول دربیاورند بلکه آنها فقط برای پول درآوردن سایت نزدند. به عبارت “فقط” دقت کنید.

خیلی خیلی مهم است که هدف ما از ایجاد سایت یا وبلاگ نویسی ایجاد ارزش افزوده و خدمت به مخاطب باشد. اگر این هدف و اولویت اولمان نباشد پولی در کار نیست.

فراموش نکنید که ما دنبال درآمد پایدار هستیم. درامد پایدار بدون ارائه خدمت باکیفیت به دست نخواهد آمد.

نکته ای را مطلب روی آن تاکید دارد بلند مدت دیدن کار و ایجاد ارزش است.
شاد و سربلند باشید

"

بالا