• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسایی که سایت دارن بیان داخل!!!!!

alamshahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست خوبم
همه مطالبی که گفتید درست است. مطلبی که در پست "برای پول دراوردن وبلاگ نزنید" آورده شده است نیز مغایرتی با مطالب شما ندارد.
پاراگراف اول آن را در اینجا می آورم
"تعجیب نکنید! عصبانی نشوید! و جمله بالا را دوباره بخوانید.

این جمله نمی‌گوید از وبلاگ خود پول در نیاورید، بلکه می‌گوید برای پول درآوردن وبلاگ نزنید. اگر به وبلاگ‌هایی که مطرح هستند و درآمد خوبی هم دارند نگاه کنیم، متوجه می‌شویم هچیکدام فقط برای کسب درآمد راه اندازی نشده است.

بدین معنا نیست که صاحبان آن وبلاگ ها نمی‌خواستند پول دربیاورند بلکه آنها فقط برای پول درآوردن سایت نزدند. به عبارت “فقط” دقت کنید.

خیلی خیلی مهم است که هدف ما از ایجاد سایت یا وبلاگ نویسی ایجاد ارزش افزوده و خدمت به مخاطب باشد. اگر این هدف و اولویت اولمان نباشد پولی در کار نیست.

فراموش نکنید که ما دنبال درآمد پایدار هستیم. درامد پایدار بدون ارائه خدمت باکیفیت به دست نخواهد آمد.

نکته ای را مطلب روی آن تاکید دارد بلند مدت دیدن کار و ایجاد ارزش است.
شاد و سربلند باشید

"

دوست عزیز،

من حقیقتا متنی که شما در اینجا آورده اید را قبلا نخوانده ام، سخن من و شما در این دو مطلب یکی است و اگر می دانستم آن را نوشته اید دیگر چنین مطلبی نمی نوشتم تا تکرار مکررات نشود. و اگر منظور شما این است که در نقد مطلب «برای پول دراوردن وبلاگ نزنید» حرفی گفته ام، که باید بگویم سوء تفاهم شده و این چنین نیتی نبوده.

farsibiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز،

من حقیقتا متنی که شما در اینجا آورده اید را قبلا نخوانده ام، سخن من و شما در این دو مطلب یکی است و اگر می دانستم آن را نوشته اید دیگر چنین مطلبی نمی نوشتم تا تکرار مکررات نشود. و اگر منظور شما این است که در نقد مطلب «برای پول دراوردن وبلاگ نزنید» حرفی گفته ام، که باید بگویم سوء تفاهم شده و این چنین نیتی نبوده.

سلام
از توضيحات و توجه تون ممنونم.
متوجه شده بودم كه مطلب را مطالعه نكرديد براي همين هم بخش هايي از آن را آوردم تا براي ديگراني هم كه اين پست را دنبال مي كنند نيز مطلب روشن شود.
پاينده باشيد

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
خوب چه سایتی؟
سایت تا سایت داریم دیگه سایت تفریحی ،سایت فروش و ....

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دیدم اینجا افراد با تجربه دارن به گفتگو می پردازن و تجربیان خود را با هم رد و بدل میکنند کنجکاو شدم و خواستم یک سوالاتی بپرسم
برای اینکه یک سایت جواب بده چی کار باید کرد؟
اول باید در یک محیط کوچیک بیاریمش بالا یا اول با محیطی بزرگتر بیاریم بالا؟
سایت های خبری مثل
ایرانیان فروم تالار گفتگوی ایرانیان
زمینه خبری خود را چه طوری به روز نگه میدارن؟آیا خبرنگار از هر شهر استخدام میکنن؟آیا کپی میکنن از سایت ها ؟
برای اینکه یه سایت در هر زمینه بیاد بالا تیمی قوی و چند نفره پشتش باشه؟مثلا در زمینه خبر - فروم - -گالری عکس خاص با تحلیل عکس ها-آپلود -لیپچر-فروشگاه اختصاصی محصولات سایت-بخش اختصاصی آموزش سایت -
زیاد بود موردا ها ! خودم هنگ کردم :D
یه سوال دیگه هم هست میشه از خارج از کشور سایت رو مدیریت کرد؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پول، به احتمال زیاد، مهمترین انگیزه برای ایجاد هر نوع کسب و کاری هستش. من با این جمله که «برای پول سایت نزنید» مخالف هستم. یکی از مشکلات بسیاری از افرادی که در این سالها اقدام به راه اندازی سایت کرده اند، همین بازده مالی بوده و با وجود ایده بسیار خوب و مطالب و محتوای غنی، نتوانسته اند بازده مالی مناسب داشته باشند و علارغم علاقه ای که به سایت خودشون داشتند، از ادامه کار دلسرد شده اند. شخصا تفکر اقتصادی و تعریف راه های درآمدزایی برای سایت رو به اندازه ایده و محتوای اون مهم میدونم.
اما این «برای پول سایت نزنید» جایی معنا پیدا می کنه که می بینیم ایده پولساز و موفق یک سایت، ناگهان مبدل به یک الگو برای بی نهایت سایت دیگه میشه که به طمع درآمدزایی، بدون ارتقاء کیفی، یک شبه و بدون هیچ مطالعه درستی سر از هر گوشه اینترنت در می آرند. در غالب این وب سایت ها، محتوای تکراری و زرد، و شکل و شمایل سردستی حرف اول رو میزنه و اونچه بیشتر از محتوا به چشم میاد انبوه بنرهای تبلیغی هست که تا خرتناق سایت رو پر کرده. نه به چشم و هوش کاربر اهمیتی داده شده و نه سازنده سایت برای محصول خودش احترامی قائله.
شک نکنید که آینده متعلق به اینترنت هست و همین حالا هم غالب مردم ترجیح میدن خبرها رو از طریق اینترنت دنبال کنند تا خرید روزنامه هزار تومنی. کمی آینده نگر باشیم و به جنبه های اقتصادی کار درست فکر کنیم.
اول اینکه به سایت خودتون به شکل یک سرمایه گذاری با ارزش افزوده نگاه کنید. جنبه درآمدزایی تنها به چند تبلیغ سخیف و محصولات جنسی محدود نمیشه. خود سایت دارای ارزش کالایی هستش و میتونه پس از گذشت زمان به قیمتی دست پیدا کنه که حتا تصورش رو هم نمی کردید، اون رو با بدسلیقی بدنام نکنید. برای مخاطب احترام قائل بشید. نیازهای اون رو در نظر بگیرید. نیازی هم به ایده جدید نیست، پیرایش ایده های دیگران، بهینه و کاربردی کردن اون ها کافی هستش. شرط کفایی اینه که چیزی به اون ایده بیافزایید که نقصی رو پوشش بده، کاربری رو آسون کنه و نیازی رو پاسخ بده.
دوم این نکته که در بحث محتوا، خالق باشید نه کپی کار. جالب اینه که در همین فروم آگهی میشه که مثلاً فلان قدر پول میدیم که مطلب کپی کنید و در سایت ما درج کنید. باور کنید که با صرف نظر از کمیت، میشه با همون بودجه محتوای خلق شده خرید. حتا مطلب ترجمه شده با اندکی تصرف خیلی بهتر از مطلب کپی شده است. منطقاً چیزی که در همه جا یافت میشه مشتری کمتری داره. همچنین به طور متداوم سایت رو به روز نگه دارید.
سوم اینکه تخصصی برخورد کنید. درمورد چیزی سایت بسازید که بهش علاقه دارید و در واقع اولین مشتری اون خودتون باشید.
چهارم اینکه حوصله داشته باشید. عجولانه دنبال برگشت سرمایه و سود نباشید. اجازه بدید زمانی از راه افتادن سایت بگذره. بازخورد کاربران رو ببینید و مخاطبین خودتون رو بشناسید؛ جنسیت، میانگین سنی، تحصیلات و رده اجتماعی و اقتصادی اونها رو بسنجید. به نظراتشون توجه کنید و رفتار کاربران در سایت را تحلیل کنید. به این ترتیب می تونید با استراتژی درست، بازده مالی بیشتری داشته باشید.
پنجم در بحث تبلیغ گزینشی عمل کنید. شرکت های معتبر علاقه دارند که نام و محصول آنها در جایی شایسته به نمایش دربیاد، نه اینکه بین چندین تبلیغ عربده کش برای فروش گردنبند ماه تولد و سریال های فارسی وان گم و گور باشه. اونها حاضرند هزینه بیشتری برای یکه تاز بودن پرداخت کنند. باور کنید نمایش دو سه تبلیغ کمتر اونقدری از درآمد شما کم نمی کنه. ضمناً از خودتون بپرسید آیا درآمد تبلیغ های زرد دردی از شما دوا می کنه؟
ششم، سایت رو شلوغ نکنید. آیا واقعاً انقدر به ساعت عقربه ای و سخنی از بزرگان و اوقات شرعی و نرخ مس و روی نیاز وجود داره؟ واقعاً خودتون وقتی می خواهید ساعت رو ببینید میرید اینترنت؟ واقعاً لازمه که سخنی پرنغز مدام بالای صفحه رژه بره؟ کاربر در اینگونه سایت ها تمرکز خودشو از دست میده، و دیر یا زود فرار می کنه. جدای از این تبلیغ ها هم جلوه لازم رو پیدا نمی کنند.
نکات زیادی هست اما تا اینجا هم خیلی حرف زدم و بعید می دونم اصلاً حوصله خوندن این نوشته رو داشته باشید.

خیلی جالب بود
ممنون

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دامنه ir خوبه برای اینجور سایتها؟

چون به هر حال ارزونتره دیگه،منظورم از بهتر بودن اینه که امنیتش چه جوریه؟سایت نیاد بالا بعد هکش کنن؟

عزیز من احتمال هم دامین های آی آر تغریبا صفره ، چون تو ایرنیک به اسم شما سند میخوره ،و بدون ارائه مدرک شناسایی از جانب شما به حساب دیگه منتقل نمیشه .

حتی اگر هک هم بشه چون تو ایرنیک به نام شماست میتونید با مدارک شناساییتون برید دنبالش و دامین رو به حساب خودتون برگردونید .

داخل ایران دامین های .ir امن ترین گزینه هستن .

farsibiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دیدم اینجا افراد با تجربه دارن به گفتگو می پردازن و تجربیان خود را با هم رد و بدل میکنند کنجکاو شدم و خواستم یک سوالاتی بپرسم
برای اینکه یک سایت جواب بده چی کار باید کرد؟
اول باید در یک محیط کوچیک بیاریمش بالا یا اول با محیطی بزرگتر بیاریم بالا؟
سایت های خبری مثل
ایرانیان فروم تالار گفتگوی ایرانیان
زمینه خبری خود را چه طوری به روز نگه میدارن؟آیا خبرنگار از هر شهر استخدام میکنن؟آیا کپی میکنن از سایت ها ؟
برای اینکه یه سایت در هر زمینه بیاد بالا تیمی قوی و چند نفره پشتش باشه؟مثلا در زمینه خبر - فروم - -گالری عکس خاص با تحلیل عکس ها-آپلود -لیپچر-فروشگاه اختصاصی محصولات سایت-بخش اختصاصی آموزش سایت -
زیاد بود موردا ها ! خودم هنگ کردم :D
یه سوال دیگه هم هست میشه از خارج از کشور سایت رو مدیریت کرد؟

سلام
دوست خوبم
كسب و كارهاي اينترنتي مانند ساير كسب و كارها داراي انواع و اندازه هاي مختلفي هستند
كه بايد با توجه به شرايط و امكانات خود نوع و سايز مناسب را براي كسب و كار انتخاب كنيم.
دو لينك ذيل توضيحاتي در اين باره دارد اميدوارم مفيد واقع شود

انواع کسب و کارهای اینترنتی

اندازه کسب و کار اینترنتی شما چقدر است؟

سايت را هم از هر جا كه دسترسي به اينترنت و بخش مديريت آن داشته باشيد مي توان مديريت كرد.
پاينده باشيد

بالا