متاسفانه بالای 90% آفرها با ای پی ایران کار نمی کنند و یا اگر کار کنند بسیار محدود تسک قرار میدن . دیدن ویدئو هم شامل همین داستانه و حتی با پرا-کسی هم نمیشه دورشون زد . درحال حاظر اگر شما دسترسی به یه پرا-کسی یا وی - پی -ان شخصی دارید (یعنی از این مجانی ها که n میلیون بهش وصل میشن نباشه ) ترجیحا کشور آمر-یکا میتونید در بخش آفر سایت minute staff و theorem reach تسک بزنید . فقط دقت کنید که زبانتون باید خوب باشه که بتونید تسک ها رو درست بزنید واگر نه flag میشید و اجازه فعالیت بهتون دیگه نمی دن .در موذد افر ها و دیئن ویدیو میتونید اموزش تصویری یا فیلم بزارید؟
15 - سایت FREECoinZ برداشت 20 ساتوشی هر 1 دقیقه
این سایت ، سایت خوبیه ... بعد از 1 ماه هنوز فعاله و زمان برداشت رو هم تغییر نداده . پیشنهاد میکنم استفاده کنید تا موجودی داره .
برای من هیچکدوم لینکایی که شما یا سایرین با کوتاه کننده لینک میذارن باز نمیشن. بنظرم اگه بخاین از کوتاه کننده لینک درامد داشته باشین یا میخاین لینک بدون معرف پخش نشه بازم حرفه ایهایی چون خودم! از خود فاست هاب یا سرچ لیست خوبها رو میتونن دربیارن و البته متاسفانه بعضی سایتهایی که مبلغ بالا میدن دیر لود میشن و مراحلشون طولانی تره
دقیقا یکی از دلایلش هم همون عضو نشدن با لینک معرفه ... bit.ly ادرس رو از چند مرحله امنیتی رد میکنه .. اینترنت ماها هم که مشالله یکی درمیون ریپ میزنه و با ssl مشکل داره . دارم لینک ها رو روی یه سایت داخلی کوتاه میکنم که راحت تر بشه .من چند روزه متاسفانه از اینترنت تری جی همراه اول استفاده میکنم که قطعی زیاد داره و سرعتم بیشتر ساعات کم شده! درضمن منکه چک نکردم همینطوری اتفاقی رو یک دوتاش زدم باز نشد. البته متاسفانه بیشتر کاربرای اینجا یا سایتهای دیگه با لینک عضو نمیشن ولی من اگه خودم الان سایت خوب نداشتم و لینکش رو بدون کوتاه کننده گذاشته بودین میزدم. فعلا چنتا سایت یافتم که بدون وقفه و بینهایت میشه کوین ازش بدست اورد افسوس سرعتم کمه و امیدوارم اونا تغییر نکنن چون قبلنا که من فاست کار میکردم امثال فریبیت و بقیه هر یک ساعت یا 5 دقیقه به بالا بیت کوین یا تک و توک دوج میدادن و تعداد خوب هاش خیلی کم بود. الان انقدر کوین فاستی زیاد شده که وقت کم میارم : ) یک پاپ اپ بلاکر تو کروم نصب کردم ولی چون مرورگر اصلیم فایرفاکس بود به انگلیسی سرچ کردم اولین لینک افزونه منتشر شده توسط یک ایرانی بنام مجتبی بود که نصب نکردم!
نه بابا لایسنس ویندوز ربطی به این سایت ها نداره . شما اگه نگران دسترسی این پلاگین هایی که کلا نباید اصلا بری سراغ اینترنت که !این افزونه ها چون قبلش مینویسه که به اطلاعات سیستم میتونه دسرسی داشته باشه و باید تایید کنیم کمی نگران کننده است! از طرفی این چند روز که این افزونه و فاست ها رو میرم ویندوز هم پیام میده لایسنس بزودی منقضی میشه و با روشهای رفع این مشکل هم درست نشد و احتمال میدم این افزونه اطلاعات سیستمو برملا کرده! : ) بنظرم بعضیاش با اینکه ممکنه تا 5 ساتوشی بیشتر بدن ولی ارزش نداره و ممکنه پره باگ باشه یا بعضی لینکهاش در فایر ایراد داشت. دارم سعی میکنم با کروم برم ولی بنظرم افزونه هم زیاد نصب باشه سرعت رو کم میکنه.
چون کپچاهاشون سخت و چند مرحله ای شده ممکنه دوباره برگردن ولی قبلا راحت جمع میشدن. بعنوان نمونه سایت بیتکوینی بعد از فریبیت بنام alien یعنی موجودات بیگانه یا فضایی بود که اونهم بعد رسیدن به مبلغی واریز میکرد ولی ظاهرا اونم اسکم شده با توجه به این سایت:
https://netbusinessrating.com/en/review-13005-bitcoinaliens
شما خاستی همین لینک 20 ساتوشی 1 دقیقه رو خصوصی بدین . البته شاید فقط یک روز برم چون اینا اغلب محدودیت کلیم تا 20 بار دارن.