• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

www.Tabshop.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
52
ی حساب کردم خواستم ببینم درسته یا نه!آخه به نظر عجیب میومد.ممنونم از جوابتون

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
توی این تاپیک می خوام سایتی رو معرفی کنم که کسب درآمد ازش فوق العاده آسونه و سایت هم بیش از 10 سال سابقه داره و همچنین 100% پرداختی داره.
روش کار در این سایت به صورت هست بعد از این که ثبت نام کردید و وارد اکانت شدید از بالا سمت چپ روی

1415963041.jpg

کلیک کنید تا وارد صفحه add کردن سایت بشید ادرس وبلاگ یا سایتی رو بهش بدید تا برای اون وبلاگ یا سایت بازدیدکننده ارسال بشه،حالا باز روی
1415963041.jpg

کلیک کنید تا وارد صفحه Surfing بشید و هر 15 ثانیه روی تصویر تکراری کلیک کنید
1442066501.jpg

و بابتش 0.0003$ دریافت کنید و وقتی به 3 دلار رسید می تونید از طریق Paypal یا Payza پولتون رو برداشت کنید و از طریق این سایت: Exchanger به پرفکت مانی تبدیل کنید و بفروشید.همچنین در بین فعالیتتون امکان برنده شدن جوایز مختلف هم وجود داره مثل پول،کریدیت،تکست اد،بنر ایمپرشن و بلیط برای قرعه کشی روزانه جایزه 1 دلاری.
توجه: با توجه به به تغییرات جدید سایت،با آیپی آمریکا عضو بشید و فعالیت کنید تا موقع برداشت مشکلی براتون پیش نیاد.از توی پروفایلتون هم کشور رو به آمریکا تغییر بدید و با توجه به آیپیتون ایالت و شهر رو هم درست انتخاب کنید.
مجموع درآمد من تا الان:
$326.54 یا 980,000 تومان.

980 هزار تومان در چند وقت است؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی 24 ساعتی 2 دلار که در ماه میشه 60 تا در سال میشه720 تا
شما چقدر طول کشیده انقدر برداشت کردید؟

980 هزار تومان در چند وقت است؟
حدود 6 ماه
چند بار جایزه 1 دلاری برنده شدم+جایزه ای که هر روز میده و تا 70 سنت هست+پولی که از زیرمجموعه هام بهم رسیده+حساب Ultimate خریدم و باهاش کلی Credit جمع کردم،در این حالت تایمرش 10 ثانیه ایه،با استفاده از کردیت ها برای سایت های Paid To Promote بازدید فرستادم و پول دریافت کردم،که مجموعش حدودا شده اینقدر :)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
حدود 6 ماه
چند بار جایزه 1 دلاری برنده شدم+جایزه ای که هر روز میده و تا 70 سنت هست+پولی که از زیرمجموعه هام بهم رسیده+حساب Ultimate خریدم و باهاش کلی Credit جمع کردم،در این حالت تایمرش 10 ثانیه ایه،با استفاده از کردیت ها برای سایت های Paid To Promote بازدید فرستادم و پول دریافت کردم،که مجموعش حدودا شده اینقدر :)

نسبت به وقتی که گذاشتید ارزش داره؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نسبت به وقتی که گذاشتید ارزش داره؟
به نظر خودم بله،چون من همینطوریش هم اکثر اوقات پای پی سیم،این طوری یه مبلغی هم به دست میارم،یک مدت که سورف کنید کاملا بهش عادت می کنید و اصلا احساس نمی کنید که دارید سورف می کنید...در کنارش میشه خیلی کار های دیگه هم کرد،تسک زدن،مدیریت سایت،وبلاگ و...

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
درآمد اینجور سایتها بیشتر از زیرمجموعه گیری مستقیم هستش شما از بازدید خودتون زیاد درآمد ندارید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
درآمد اینجور سایتها بیشتر از زیرمجموعه گیری مستقیم هستش شما از بازدید خودتون زیاد درآمد ندارید.
اتفاقا درآمد زیرمجموعه خیلی پایینه،هر زیرمجموعه ای که 100 تا سایت سورف کنه 20 سنت به من می رسه و بعد از اون 20 درصد از کردیت هاش...همین :)

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
روشي ديگه براي درآمد از كريديت ها به نظرتون نميرسه اون سايت كه قبلا اعلام كرديد خيلي كم ميشه الان تعداد هم بيشتر شده
يعني هيچ سايتي ديگه نيست غير از اين؟

نميشه يه وبلاگ چيزي درست كرد و چندتا تبليغ گذاشت توشو آدرس وبلاگ خودتون بزاري بعد تو سايت؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
روشي ديگه براي درآمد از كريديت ها به نظرتون نميرسه اون سايت كه قبلا اعلام كرديد خيلي كم ميشه الان تعداد هم بيشتر شده
يعني هيچ سايتي ديگه نيست غير از اين؟

نميشه يه وبلاگ چيزي درست كرد و چندتا تبليغ گذاشت توشو آدرس وبلاگ خودتون بزاري بعد تو سايت؟
این سایت رو هم امتحان کنید http://workptp.com

alphi

Registered User
لایک‌ها
308

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بغیر این سایت دیگه ای نیست؟؟
سایت قبلی هم 1000 سکه فرستادم اولش 2 دلار بود بعد شد 7 سنت :| نمیشه وقتی 2 دلار هست پول رو در بیارم؟ :|
سایت که زیاد هست فقط باید بگردید و مطمئن هاش رو پیدا کنید،اون سایت هم رقابتیه دیگه،هرکی بیشتر بازدید بفرسته پول بیشتری می گیره...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
توی چه مدت فعالیت به این درامد رسیدین ؟

rabinhoood

Registered User
لایک‌ها
28
نام کاربری که باهاش عضو شدی رو میدی؟
من خودم بین 3500 تا 4000 تا در روز سورف می کنم.
داداش ببین منم با لینک شما عضو شدم ؟ برا منم اگه روشی برا مصرف هست بفرست .
saroman.222 نام کاربریم

بالا