AbolTheRocker
Registered User
دقیقا،خوب؟0003 دلار برای هر کلیک یعنی برای هر 1 دلار باید 3333 بار کلیک کرد که هرکدوم 15 ثانیه طول بکشه یعنی حدود 13 ساعت واسه 1 دلار؟؟؟؟!!!!
دقیقا،خوب؟0003 دلار برای هر کلیک یعنی برای هر 1 دلار باید 3333 بار کلیک کرد که هرکدوم 15 ثانیه طول بکشه یعنی حدود 13 ساعت واسه 1 دلار؟؟؟؟!!!!
یعنی 24 ساعتی 2 دلار که در ماه میشه 60 تا در سال میشه720 تادقیقا،خوب؟
980 هزار تومان در چند وقت است؟سلام
توی این تاپیک می خوام سایتی رو معرفی کنم که کسب درآمد ازش فوق العاده آسونه و سایت هم بیش از 10 سال سابقه داره و همچنین 100% پرداختی داره.
روش کار در این سایت به صورت هست بعد از این که ثبت نام کردید و وارد اکانت شدید از بالا سمت چپ روی
![]()
کلیک کنید تا وارد صفحه add کردن سایت بشید ادرس وبلاگ یا سایتی رو بهش بدید تا برای اون وبلاگ یا سایت بازدیدکننده ارسال بشه،حالا باز روی
![]()
کلیک کنید تا وارد صفحه Surfing بشید و هر 15 ثانیه روی تصویر تکراری کلیک کنید
![]()
و بابتش 0.0003$ دریافت کنید و وقتی به 3 دلار رسید می تونید از طریق Paypal یا Payza پولتون رو برداشت کنید و از طریق این سایت: Exchanger به پرفکت مانی تبدیل کنید و بفروشید.همچنین در بین فعالیتتون امکان برنده شدن جوایز مختلف هم وجود داره مثل پول،کریدیت،تکست اد،بنر ایمپرشن و بلیط برای قرعه کشی روزانه جایزه 1 دلاری.
توجه: با توجه به به تغییرات جدید سایت،با آیپی آمریکا عضو بشید و فعالیت کنید تا موقع برداشت مشکلی براتون پیش نیاد.از توی پروفایلتون هم کشور رو به آمریکا تغییر بدید و با توجه به آیپیتون ایالت و شهر رو هم درست انتخاب کنید.
مجموع درآمد من تا الان: $326.54 یا 980,000 تومان.
یعنی 24 ساعتی 2 دلار که در ماه میشه 60 تا در سال میشه720 تا
شما چقدر طول کشیده انقدر برداشت کردید؟
حدود 6 ماه980 هزار تومان در چند وقت است؟
حدود 6 ماه
چند بار جایزه 1 دلاری برنده شدم+جایزه ای که هر روز میده و تا 70 سنت هست+پولی که از زیرمجموعه هام بهم رسیده+حساب Ultimate خریدم و باهاش کلی Credit جمع کردم،در این حالت تایمرش 10 ثانیه ایه،با استفاده از کردیت ها برای سایت های Paid To Promote بازدید فرستادم و پول دریافت کردم،که مجموعش حدودا شده اینقدر![]()
به نظر خودم بله،چون من همینطوریش هم اکثر اوقات پای پی سیم،این طوری یه مبلغی هم به دست میارم،یک مدت که سورف کنید کاملا بهش عادت می کنید و اصلا احساس نمی کنید که دارید سورف می کنید...در کنارش میشه خیلی کار های دیگه هم کرد،تسک زدن،مدیریت سایت،وبلاگ و...نسبت به وقتی که گذاشتید ارزش داره؟
اتفاقا درآمد زیرمجموعه خیلی پایینه،هر زیرمجموعه ای که 100 تا سایت سورف کنه 20 سنت به من می رسه و بعد از اون 20 درصد از کردیت هاش...همیندرآمد اینجور سایتها بیشتر از زیرمجموعه گیری مستقیم هستش شما از بازدید خودتون زیاد درآمد ندارید.
این سایت رو هم امتحان کنید http://workptp.comروشي ديگه براي درآمد از كريديت ها به نظرتون نميرسه اون سايت كه قبلا اعلام كرديد خيلي كم ميشه الان تعداد هم بيشتر شده
يعني هيچ سايتي ديگه نيست غير از اين؟
نميشه يه وبلاگ چيزي درست كرد و چندتا تبليغ گذاشت توشو آدرس وبلاگ خودتون بزاري بعد تو سايت؟
بغیر این سایت دیگه ای نیست؟؟این سایت رو هم امتحان کنید http://workptp.com
سایت که زیاد هست فقط باید بگردید و مطمئن هاش رو پیدا کنید،اون سایت هم رقابتیه دیگه،هرکی بیشتر بازدید بفرسته پول بیشتری می گیره...بغیر این سایت دیگه ای نیست؟؟
سایت قبلی هم 1000 سکه فرستادم اولش 2 دلار بود بعد شد 7 سنت :| نمیشه وقتی 2 دلار هست پول رو در بیارم؟ :|
داش هر رفرال 10 سنت هست اگه اکانت پریموم ارتقا بدی چقد میشه؟همون 10 سنت؟
بله،تغییر نمی کنه،اونجا اشتباهی گفتم 20 سنتداش هر رفرال 10 سنت هست اگه اکانت پریموم ارتقا بدی چقد میشه؟همون 10 سنت؟
6 ماهتوی چه مدت فعالیت به این درامد رسیدین ؟
داداش ببین منم با لینک شما عضو شدم ؟ برا منم اگه روشی برا مصرف هست بفرست .نام کاربری که باهاش عضو شدی رو میدی؟
من خودم بین 3500 تا 4000 تا در روز سورف می کنم.
بله زیرمجموعه من هستید،واستون روش رو ارسال می کنم.داداش ببین منم با لینک شما عضو شدم ؟ برا منم اگه روشی برا مصرف هست بفرست .
saroman.222 نام کاربریم