renjer07
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 2
البته اینطوریا هم که شما میگید نیست،الان خیلی راحت می تونید دلار هاتون رو نقد کنید و پلیس فتا و امثالهم هم اصلا باهاتون کاری ندارن،برای مثال یه سر به این بخش بزنید: http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-دلار-و-ارزهای-اینترنتی.205/
انواع ارز های اینترنتی داره به راحتی خرید و فروش میشه،بدون هیچ مشکلی،خودم امروز حدود 13 دلارم رو فروختم و در ازاش مبلغ 37 هزار تومن رو دریافت کردم.
روش شما هم روش خوبیه،ولی به جنس های برگشتی هم فکر کنید،خودتون هم باید قبول کنید که اجناسی که از این روش ها و پاپ آپ های "شما برنده شدید" به فروش می رسن از کیفیت خوبی برخوردار نیستن و زیاد برگشت می خورن،ما یه مغازه ساعت فروشی در بازار داریم و تاحالا چندین و چند نفر اومدن و ساعت هایی رو که با قیمت های 30 الی 50 هزار تومن از اینترنت خریداری کردن رو به ما نشون دادن که متاسفانه ارزشش 5 الی 10 هزار تومن بیشتر نبوده،و حتی در بعضی موارد ساعت حتی سگک نداشته!![]()
به من که یه بار زنگ زدن سر انتقال فقط 50 دلار !! از طریق یه صراف میخواستم پولش کنم طرف مثل آب خوردن کشید بالا .....
شما که تو این کاری یه پیشنهاد بهت میدم روش های گوگل ادسنز رو بخونی وقتت رو برای گوگل ادسنز بذاری بهتره روشش یه ذره مث همین روش خودت هست ولی کلیک های بیشتری داره فک کنم تنها مشکلی هم داره اینه که اولش باید چند دلار تو حساب پی پالت داشته باشی تا شروع به کار کنی تبدیل دلارشم الان نمیدونم چجوریه یه سرچ کن خودت " گوگل ادسنز "