• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

renjer07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته اینطوریا هم که شما میگید نیست،الان خیلی راحت می تونید دلار هاتون رو نقد کنید و پلیس فتا و امثالهم هم اصلا باهاتون کاری ندارن،برای مثال یه سر به این بخش بزنید: http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-دلار-و-ارزهای-اینترنتی.205/
انواع ارز های اینترنتی داره به راحتی خرید و فروش میشه،بدون هیچ مشکلی،خودم امروز حدود 13 دلارم رو فروختم و در ازاش مبلغ 37 هزار تومن رو دریافت کردم.
روش شما هم روش خوبیه،ولی به جنس های برگشتی هم فکر کنید،خودتون هم باید قبول کنید که اجناسی که از این روش ها و پاپ آپ های "شما برنده شدید" به فروش می رسن از کیفیت خوبی برخوردار نیستن و زیاد برگشت می خورن،ما یه مغازه ساعت فروشی در بازار داریم و تاحالا چندین و چند نفر اومدن و ساعت هایی رو که با قیمت های 30 الی 50 هزار تومن از اینترنت خریداری کردن رو به ما نشون دادن که متاسفانه ارزشش 5 الی 10 هزار تومن بیشتر نبوده،و حتی در بعضی موارد ساعت حتی سگک نداشته! :)

به من که یه بار زنگ زدن سر انتقال فقط 50 دلار !! از طریق یه صراف میخواستم پولش کنم طرف مثل آب خوردن کشید بالا .....
شما که تو این کاری یه پیشنهاد بهت میدم روش های گوگل ادسنز رو بخونی وقتت رو برای گوگل ادسنز بذاری بهتره روشش یه ذره مث همین روش خودت هست ولی کلیک های بیشتری داره فک کنم تنها مشکلی هم داره اینه که اولش باید چند دلار تو حساب پی پالت داشته باشی تا شروع به کار کنی تبدیل دلارشم الان نمیدونم چجوریه یه سرچ کن خودت " گوگل ادسنز "

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
به من که یه بار زنگ زدن سر انتقال فقط 50 دلار !! از طریق یه صراف میخواستم پولش کنم طرف مثل آب خوردن کشید بالا .....
شما که تو این کاری یه پیشنهاد بهت میدم روش های گوگل ادسنز رو بخونی وقتت رو برای گوگل ادسنز بذاری بهتره روشش یه ذره مث همین روش خودت هست ولی کلیک های بیشتری داره فک کنم تنها مشکلی هم داره اینه که اولش باید چند دلار تو حساب پی پالت داشته باشی تا شروع به کار کنی تبدیل دلارشم الان نمیدونم چجوریه یه سرچ کن خودت " گوگل ادسنز "
تا اونجایی که من یادمه گوگل ادسنس فقط چک می فرسته،دردسر هم خیلی داره،یعنی باید یه وبلاگ بزنی،توش مطالب اختصاصی به زبان انگلیسی بذاری که کار فوق العاده دشواریه،بعد درخواست بدی که گوگل وبلاگت رو ریویو کنه و "شاید" تایید کنه،همیشه هم باید از چیز.پی.ان استفاده کنی،بازدید کننده هات باید اکثرا از US باشن،موقع دریافت پول هم همونطور که گفتم چک می فرسته که به دست آوردن و نقد کردنش کار حضرت فیله :دی
کلا به همین دلایل هست که من این روش های با درآمد هر چند کم رو انتخاب می کنم،چون دردسر خیلی کمتری داره،در رابطه با فروش جنس هم یه فکرایی دارم که به زودی عملیش می کنم :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
$0.01 برنده شدم :)
85342390393633615105.jpg

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
سلام من تازه تایپیک شما رو دیدم اگه میشه اون روش کم مصرف شدن حجم اینترنت رو برام بفرستید من قبلا توی این سایت عضو شدم ونمیتونم زیرمجموعه شما بشم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام من تازه تایپیک شما رو دیدم اگه میشه اون روش کم مصرف شدن حجم اینترنت رو برام بفرستید من قبلا توی این سایت عضو شدم ونمیتونم زیرمجموعه شما بشم
متاسفانه دیگه نمی تونم این روش رو به کسی بگم،اگر هم دقت کرده باشید از پست اول حذف کردم این قضیه رو و اگر امکان ویرایش وجود داشت بقیه پست ها رو هم ویرایش می کردم...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ممنون از جوابتون اگه همین جوری استفاده کنیم چقدر حجم اینترنت مصرف میشه
در حالت معمولی که مصرف سایت بالاست،اما می تونید با غیر فعال کردن عکس ها و پلاگین ها در مروگر،میزان زیادی از مصرف رو بیارید پایین

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
اقا من یه کم گیج شدم. تازه ثبت نام کردم روی دو تا دکمه ی بالا هم میری میگه اول یک سایت معرفی کن و لینک بده. منم یه سایت الکی دادم. حالا میری رو دو تا کلیک بالا و یکی رو میزنی و واست مدام صفحه ی انتظار میاد و بعد از پایان هر کدوم مثلا میکه 0.5 کردیت یا 1. خب ؟

کجای سایت زده چقدر پول درآوردی ؟
از کجاش باید بگیم پرداخت کم مثلا به پی پالم ؟
مینیممش چقدره واسه پرداختش به من ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اقا من یه کم گیج شدم. تازه ثبت نام کردم روی دو تا دکمه ی بالا هم میری میگه اول یک سایت معرفی کن و لینک بده. منم یه سایت الکی دادم. حالا میری رو دو تا کلیک بالا و یکی رو میزنی و واست مدام صفحه ی انتظار میاد و بعد از پایان هر کدوم مثلا میکه 0.5 کردیت یا 1. خب ؟

کجای سایت زده چقدر پول درآوردی ؟
از کجاش باید بگیم پرداخت کم مثلا به پی پالم ؟
مینیممش چقدره واسه پرداختش به من ؟
همیشه باید سمت چپی رو بزنید چون تایمرش 15 ثانیه هست و سریع تر به پول می رسید.
هر 1000 تا که سورف کنید 30 سنت به حسابتون اضافه میشه،از صفحه اصلی سایت توی قسمت Statistics می تونید ببینید.حداقل برداشت هم 3 دلار هست که می تونید از همون صفحه Statistics روی دکمه Cash Out کلیک کنید.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
همیشه باید سمت چپی رو بزنید چون تایمرش 15 ثانیه هست و سریع تر به پول می رسید.
هر 1000 تا که سورف کنید 30 سنت به حسابتون اضافه میشه،از صفحه اصلی سایت توی قسمت Statistics می تونید ببینید.حداقل برداشت هم 3 دلار هست که می تونید از همون صفحه Statistics روی دکمه Cash Out کلیک کنید.
1000 صفحه ببینیم و فقط 30 سنت ؟!! فکر می کردم مثلا با 100 تا این رقم رو بگیریم !
فکر نمی کنم ارزش داشته باشه

بالا