• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
عزیز من با لینک شما عضو شدم دیروز
نرم افزاری نیست که خودش خودکار کار رو انجام بده ؟؟ حتما هست

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
1000 صفحه ببینیم و فقط 30 سنت ؟!! فکر می کردم مثلا با 100 تا این رقم رو بگیریم !
فکر نمی کنم ارزش داشته باشه
مگه پست اول رو نخوندید؟ من که همه این ها رو توضیح دادم! اگه قرار بود برای هر 1000 سورف مثلا 1 دلار بده که دیگه 10 سال دووم نمی آورد! در ضمن فکر کنم از سایت های PTC که روزی 5 سنت به زور میشه ازشون درآورد بهتر باشه ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عزیز من با لینک شما عضو شدم دیروز
نرم افزاری نیست که خودش خودکار کار رو انجام بده ؟؟ حتما هست
بله هست،ولی همه بعد از یه مدت استفاده از این جور نرم افزار ها گفتن که حسابشون بسته شده که خوب طبیعیه :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک تغییر جدید در سایت،کیفیت عکسی که باید روش کلیک کنید پایین اومده و حجمش از 24 کیلوبایت به حدود 4 کیلوبایت رسیده تا برای کسایی که اینترنت کم سرعت دارن سریع تر لود بشه :)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
شما روزی حدودا روی چند تا عکس کلیک می کنی ؟ ( محض کنجکاوی که ببینم چند روزه میتونید 3 دلار دریافت کنید ؟ )
ضمن اینکه دیدم بخش های دیگه هم در قسمت داشبورد داره. اونا چیزی هست که بشه ازش پولی بدست آورد یا فقط باید دل ببندیم به کلیک ها ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شما روزی حدودا روی چند تا عکس کلیک می کنی ؟ ( محض کنجکاوی که ببینم چند روزه میتونید 3 دلار دریافت کنید ؟ )
ضمن اینکه دیدم بخش های دیگه هم در قسمت داشبورد داره. اونا چیزی هست که بشه ازش پولی بدست آورد یا فقط باید دل ببندیم به کلیک ها ؟
بستگی داره،بعضی روز ها تا 3000 تا‍! بعضی روز ها که وقت ندارم شاید 100 تا،بعضی روز ها هم هیچی! :D
اجباری نیست که مثلا 2000 تا در روز کلیک بشه،میشه به این سایت مثل PTC نگاه کرد،اما با این فرق که تبلیغاش نامحدوده و خیالت راحته که پولت رو دریافت می کنی ;)
بله قسمت آفر هم داره اما به درد ما ایرانی ها نمی خوره،مگر اینکه دور بزنیم سایت رو که من اصلا پیشنهاد نمی کنم :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
$0.05 برنده شدم :)
75663659506860799646.jpg

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
بستگی داره،بعضی روز ها تا 3000 تا‍! بعضی روز ها که وقت ندارم شاید 100 تا،بعضی روز ها هم هیچی! :D
اجباری نیست که مثلا 2000 تا در روز کلیک بشه،میشه به این سایت مثل PTC نگاه کرد،اما با این فرق که تبلیغاش نامحدوده و خیالت راحته که پولت رو دریافت می کنی ;)
بله قسمت آفر هم داره اما به درد ما ایرانی ها نمی خوره،مگر اینکه دور بزنیم سایت رو که من اصلا پیشنهاد نمی کنم :)

احیانا این 3000 تا چند ساعت در روز وقت شما رو میگیره ؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
خودتون با ماشین حساب،حساب کنید :)
اتفاقا حساب کردم و دیدم میشه روزی 12 ساعت !!!
یعنی شما در 24 ساعت 12 ساعتشو یک سره میشینی پای سیستم و فقط کلیک می کنی که 3 دلار بدست بیاری ... !!!!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اتفاقا حساب کردم و دیدم میشه روزی 12 ساعت !!!
یعنی شما در 24 ساعت 12 ساعتشو یک سره میشینی پای سیستم و فقط کلیک می کنی که 3 دلار بدست بیاری ... !!!!
شما حساب کن،روزی 3000 تا که کلیک کنم میشه چه قدر؟ حدود 1 دلار+4 هزارتومن در روز توی تک رنک تایپ می کنم،میشه 7 هزار تومن،حدود 7 هزارتومن هم روزانه از آواباکس درآمد دارم،میشه چه قدر؟ 14 هزارتومن،فکر نمی کنم برای یه درآمد اینترنتی کم بشه :)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا اون 12 ساعت رو اگع واقعا بشینی پای سیستم و یک سره کلیک کنی فکر نکنم بعد از یک مدت دیگه چشمی واسه آدم بمونه ...!
نمیدونم والا ...! مراقب سلامتیت باش اگه این جوری کار می کنی ! ... ( توصیه دوستانه )

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
شما حساب کن،روزی 3000 تا که کلیک کنم میشه چه قدر؟ حدود 1 دلار+4 هزارتومن در روز توی تک رنک تایپ می کنم،میشه 7 هزار تومن،حدود 7 هزارتومن هم روزانه از آواباکس درآمد دارم،میشه چه قدر؟ 14 هزارتومن،فکر نمی کنم برای یه درآمد اینترنتی کم بشه :)
ما خواستیم تو آواباکس عضو شیم نگذاشت ! میگه امکان عضویت نیست !

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ما خواستیم تو آواباکس عضو شیم نگذاشت ! میگه امکان عضویت نیست !
بله ظرفیت رایگانش پر شده،الان شما اگر واقعا می خواید عضو شید به من بگید تا تیکت به پشتیبانی بزنم،یه نام کاربری و رمز عبور به من می دن که من اونو به شما میدم و شما با پرداخت مبلغ 5000 تومان به سایت،حسابتون رو فعال و شروع به فعالیت می کنید :)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
بله ظرفیت رایگانش پر شده،الان شما اگر واقعا می خواید عضو شید به من بگید تا تیکت به پشتیبانی بزنم،یه نام کاربری و رمز عبور به من می دن که من اونو به شما میدم و شما با پرداخت مبلغ 5000 تومان به سایت،حسابتون رو فعال و شروع به فعالیت می کنید :)
درسته
فقط اینکه یک توضیح کوچیک میدید کار تو سایت رو ؟ باید کلیک کرد رو آگهی ها ؟ اینم نیاز به 12 ساعت کار داره در روز ؟؟ در کلیک چقدره پرداختش ؟

مرسی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
درسته
فقط اینکه یک توضیح کوچیک میدید کار تو سایت رو ؟ باید کلیک کرد رو آگهی ها ؟ اینم نیاز به 12 ساعت کار داره در روز ؟؟ در کلیک چقدره پرداختش ؟

مرسی
مثل تمام باکس ها هست دیگه،اگر فقط بخواید کلیک کنید که روزی 100 تومن بیشتر درآمد نداره،اما باید سرمایه گذاری کنید تا به سود خوبی برسید،با سرمایه ای که توی سایت می ذارید زیرمجموعه اجاره می کنید و تنها کاری که باید بکنید،روزانه 5 دقیقه وقت گذاشتن برای کلیک روی آگهی ها و مدیریت زیرمجموعه هاست :)

بالا