• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Clixsense - (و مقداری خاطره!)

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
بالا نوشت : اخطار - این قسمت حاوی خاطرات بنده می باشد! :upsided:

سلام بر تمامی دوستان گرامی، مدت زیادی بود که تو انجمن پستی نداشتم (I was too exhausted from doing nothing!1).
یه چند وقتیه که تو سایتهای کسب درآمد شروع به فعالیت کردم (جرقه اش از 3 ماه پیش شروع شد وقتی تو رپیدشیر با استفاده از پرکردن یه سری فرم و انجام نظرسنجی اینترنتی تونستم ظرف 2-3 روز 1000 تا رپیدز بدست بیارم!). سرتون رو درد نیارم بعد از یه سری تحقیق تو PT (که بهترین جا برای کسب اطلاعات اولیه در مورد هر کاریه که می خوای بدون هیچ دانشی استارتشو بزنی!) با سایت مانیتورینگ PTC ها و ... (منظورم این سایت هست) آشنا شدم و ... . خلاصه کلام اینکه تو 3-4 تا سایت PTC که بهترین درجه بندی ها رو داشتن عضو شدم و به مرور فهمیدم که کسب درآمد حتی ماهی 15$ هم تو این سایتها کاری بس مشکل می یاشد! منظور اینکه با کلیک کردن تنها روی تبلیغات و یا حتی اجاره زیرمجموعه چیزی عاید آدم نمی شه و استهلاک موس تون بیشتر از اون سنت هایی میشه که تو این سایت ها در میارین ! جذب زیرمجموعه مستقیم هم که نیاز به تبلیغات و سرمایه اولیه داره که اونم خیلی نمی صرفه. به عنوان مثال، فعالیت 2 ماهه ای که تو سایت Neobux داشتم تا حد زیادی نا امید کننده بود. بعد از خوندن اکثر پست های آموزشی تو فروم این سایت تصمیم به اجاره زیرمجموعه و تمدید تاریخ عضویتشون کردم، نزدیک 4$ و 3500 تا نئو پویت از درآمدم رو دادم برای خرید و تمدید 13تا زیرمجموعه :happy:. ولی به دلایل خاصی این زیرمجموعه ها حتی خرج خودشون رو هم د رنمی آوردن چه برسه به اینکه به مرز سود دهی برسن. با مرور فروم توی اون سایت، فهمیدم که خیلی از کسایی که بالای 20000 تا زیرمجموعه دارن هم هنوز به سوددهی نرسیدن و به اصطلاح سرمایشون به طور کامل بازگشت داده نشده. اینجا بود که فهمیدم بهتره با سایتی کار کنم که مثل Sponsorpay رپیدشیر، امکان انجام کارهایی رو بهت بده که مستقیماً خودت انجامشون بدی و بابتشون پول دربیاری (مثل انجام تحقیق، شرکت درنظرسنجی، عضویت توی سایتها و ...). قابل ذکر است که من به درآمد سردستی 15$ تو ماه هم راضی بودم (من که همینجوریش روزی 5-6 ساعت پای نت هستم، ضرری نداره که 1 ساعتشم به این کار اختصاص بدم و یه پولی برای خریدهای اینترنتیم داشته باشم).

بعد از نا امیدی و سرخوردگی وافر :p ، با سایت Clixsense آشنا شدم و در عین تعجب دیدم با وجود نقدهای منفی که در مورد درآمد کم از این سایت موجود داشت، همون سیستمی که مد نظر من بود توی این سایت پیاده شده بود! :lol: .

به این جهت که تمامی سعی من اینه که به دور از تبلیغات الکی نکات منفی و مثبت این سایت رو به دوستان نشون بدم، تو پست بعدی و به صورت جداگانه و منظم، این نکات رو بیان می کنم.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
توجه: نکات منفی با علامت (-) و نکات مثبت با علامت (+) نشون داده شدن.

خوب اول یه نگاه کلی به جزییات سایت می اندازیم :

93882cbd8fc7.jpg

اولین و مهمترین نکته قابل توجه توی این عکس اینه که ایران جزو کشورهای تحریم شده توسط این سایته (-). پس در صورتی که امکان استفاده از آی پی کشورهای دیگه ( با استفاده از وی.پی.N - پروکس.ی های Https ، ***** و ...) رو ندارین پس امکان عضویت تو این سایت رو نخواهید داشت. این سایت با سیستم مالی Liberty هم کار می کنه (+) که با توجه به شرایط ما ایرانیهای عزیز :rolleyes: و محدودیت های فراوان در استفاده از بانکهای مشابه مثل پی پال و .. یه حسن بزرگه. میزان تبلیغات در دسترس عموماً کمه (-) ولی در صورتی که تولبار سایت نصب بشه و با آی پی هایی در محدوده آمریکای شمالی یا اروپای غربی به سایت متصل بشین، تعداد قابل توجهی تبلیغ در اختیارتون خواهد بود، حتی برای یوزرهای معمولی (+). هزینه ارتقا پیدا کردن به یوزر حرفه ای در مقایسه با سایتهای مشابه خیلی کمتره (در حد 17$ برای یک سال) (+).

خوب باقی نکات رو به صورت لیست وار می نویسم تا ملاحظه کنید خودتون :

(+)

- 2 سال باقی ماندن در لیست Elite سایت مانیتورینگ (این سایت )
- هزینه کم تبلیغات در سایت با توجه به میزان محبوبیت این سایت - حدود 2.5$ به ازای 1000 کلیک 3 ثانیه ای.
- امکان استفاده از پول های کسب شده در سایت برای خرید کلیک تبلیغی و آپگرید کردن اکانت.
- کیفیت بالای نمایش تبلیغات ( من تو نئوباکس یه راهی پیدا کرده بودم که توش احتیاجی نبود حتماً تبلیغ رو ببینی تا پولش به حسابت بیاد ولی تو این سایت تا حالا نتونستم کاری از پیش ببرم و حتماً باید زل بزنم به تبلیغها تا زمانشون تموم شه :jealous: )
- نبود امکان کرایه کردن زیرمجموعه - (از نظر من که جزو محسناته! اینجوری پولتو نمیریزی تو جوب!)
- عدم حساسیت زیاد به تغییر IP (به شرطی که با آی پی کشورهای تحریم شده وارد نشین)
- وجود سیستم درآمدزایی شانسی با عنوان Clixgrid که قابلیت برنده شدن تا سقف 5$ روزانه را فراهم می کنه (البته ما که چیزی برنده نشدیم!)
- وجود Forum فعال
- و از همه مهمتر و دلیل اصلی من برای عضویت و معرفی این سایت، وجود سیستم کسب درآمدی به نام Tasks - اینو تو پست سوم مفصل توضیح میدم.

(-)

- بالا بودن نسبی هزینه برداشت حداقل - 8$ برای یوزرهای عادی
- درآمد کم حاصل از کلیک های زیرمجموعه های مستقیم

فعلاً همین نکات به ذهنم میرسه، تو پست بعدی Task ها رو توضیح می دم.

Last edited:

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
و اما Tasks :

- توضیح : Tasks به مجموعه کارهای متنوع و گوناگونی اطلاق می شه که توسط شرکت های مختلف به این سایت داده میشه. و با توجه به مکان دسترسی کاربر در اختیار کاربران قرار می گیره. میزان پرداختی به ازای انجام هر کار با توجه به صحت انجامش و نوع کار متغییر بوده و پرداختش آنی هست . یه نمونه از Task های صفحه خودم رو اینجا میذارم که ببینین :

fd52f3c7e124.jpg

در دسترس بودن این کارها متغییر هست. ممکنه یک روز چندین کار برای انجام وجود داشته باشه و یک روزه دیگه امکان انجام هیچ کاری وجود نداشته باشه. بعضی از این کارها رو می شه به تعداد نامحدودی تکرار کرد و انجام داد و بعضی دیگه رو فقط یک بار. انجام یک کار می تونه بسته به نوعش بین چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشه.
من خودم به شخصه از انجام درصد زیادی از این کارها لذت می برم ( البته به غیر از بعضیاشون که دقیقاً به معنای کلمه بیگاریه :hmm: ) . تنوع کارها زیاد هستش ، از دسته بندی کردن یوزرهای توییتر گرفته تا سرچ کردن برای تعیین رنک یک سایت توی گوگل. در نهایت اینکه علاوه بر پولی که به خاطر انجام مستقیم این کارها دریافت میکنید، تا سقف 5% هم حق کمیسیون بابت انجام این کارها توسط زیرمجموعه هاتون می تونین دریافت کنین. (البته برای یوزرهای آپگرید شده این سقف 10% می شه). اینم یه نمونه از یه سریTask انجام شده روزانه توسط خودم :

b346ccb62d49.jpg

در نهایت اینکه با استفاده از این شیوه و شیوه های مشابه شما میلیونر نخواهید شد (احتمالاَ البته!). اما اگه درآمد سردستی و جانبی ماهی 15$ الی 30$ به همراه مقداری سرگرمی و یک تجربه متفاوت براتون جذاب به نظر می رسه ، از تون دعوت می کنم که با لینک من وارد سایت شده و عضو بشین : عضویت به عنوان زیرمجموعه بنده - نکته : دوستانی که با لینک من عضو بشن می تونن در صورت نیاز برای انجام Task ها از پشتیبانی بنده برخوردار بشن :happy:

در صورتی هم که با بنده حال نمی کنین :D می تونین با لینک مستقیم عضو بشین : لینک مستقیم عضویت

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
خوب اینم از اولین دریافتی بنده که دیروز انجام شد :happy: :

تایید سایت در پرداخت :

e489b4966fe8.jpg

تایید اکانت لیبرتی :

6f3f50a6f945.jpg

یک مقدار 0.25$ هم بابت فی کم کرده ظاهراً. پرداخت سایت هم بعد از هر موقعی که درخواست بدین شب دوشنبه ها (به وقت ایران) انجام می شه.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
من همونطوری که قبلاً هم گفتم ، سایت Clixsense نسبت به تغییر IP خیلی حساس نیست. این یعنی اینکه با وجود صحت این مطلب که کشوری مثل ایران تو لیست تحریم شده های این سایت قرار داره ولی در صورتی که شما اشتباهی با آدرس IP ایران وارد این سایت بشین اکانت شما بن نخواهد شد.

این اتفاق یه 2-3 باری برای خودم رخ داد، فک کنم خیلی حواس پرت بودم دیگه! هر بار با یه پیغامی با این مضمون : " دسترسی شما از ایران توسط سایت محدود شده " مواجه شدم. اولش کلی ترسیدم ولی بعد مرورگرم رو عوض کردم و خیلی راحت وارد سایت شدم مجدداً ! پس از این بابت لازم نیست خیلی نگران باشید! (برخلاف خیلی از سایتهای PTC دیگه که در صورت تغییر IP ناگهانی خیلی راحت اکانت شما رو پاک می کنن)

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
خوب اینم دومین فیش پرداختی که همین 3 روز پیش گرفتم (منتها به حساب آلرت پی ریختم اینبار ) :

d9d4d2bc5365.jpg

ظاهراً خیلی ناگهانی مینیمم پرداخت از Liberty رو از 8 دلار به 20$ رسونده. هنوز دلیلش رو نمی دونم ولی دارم تحقیقاتی می کنم در موردش ! مینیمم Alertpay همون 8$ فعلاً.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
ممنون از Bili_Joe عزیز برای به ایجاد این تاپیک و به اشتراک گذاری تجربه هاشون
clown.gif

منم پارسال توی ClixSense ثبت نام کردم نزدیک یک ماهی هم فعالیت داشتم ولی به علت یکسری مسائل دیگه استفاده نکردم تا همین چند وقت قبل که برام ایمیل فرستادن که کلی امکانات جدید مثل همین Task و Survey رو به سایتشون اضافه کردن و الان یک چند روزی هست که دوباره اکتیو شدیم! :دی

در مورد PT هم واقعا درست میگین. انصافا جای خوبی برای تجارت الکترونیک حساب میشه اصلا چیزی که PT رو از سایر فروم ها متمایز میکنه همین مباحث مربوط به کسب درآمد از اینترنته و الا اکثریت فروم ها در همه زمینه ها مثل کامپیوتر، بازی، سینما، فوتبال و ... از اینجا بهترن ولی تنها چیزی که اینجا رو خاص میکنه همین بخش کسب درآمده آنلاینه که متاسفانه اصلا مورد توجه مدیران هم نیست! حتی یادمه یکی از مدیران ارشد (که الان بازنشسته شده!) اصلا با این بخش مخالف بود!

نکته دیگه چرا این جا لایک نداره؟! اینجا که گفتگوی آزاد نیست براش لایک نگذاشتن! تازه الان متوجه این موضوع شدم! :دی

موفق باشید
53.gif

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون از Bili_Joe عزیز برای به ایجاد این تاپیک و به اشتراک گذاری تجربه هاشون
clown.gif

منم پارسال توی ClixSense ثبت نام کردم نزدیک یک ماهی هم فعالیت داشتم ولی به علت یکسری مسائل دیگه استفاده نکردم تا همین چند وقت قبل که برام ایمیل فرستادن که کلی امکانات جدید مثل همین Task و Survey رو به سایتشون اضافه کردن و الان یک چند روزی هست که دوباره اکتیو شدیم! :دی

در مورد PT هم واقعا درست میگین. انصافا جای خوبی برای تجارت الکترونیک حساب میشه اصلا چیزی که PT رو از سایر فروم ها متمایز میکنه همین مباحث مربوط به کسب درآمد از اینترنته و الا اکثریت فروم ها در همه زمینه ها مثل کامپیوتر، بازی، سینما، فوتبال و ... از اینجا بهترن ولی تنها چیزی که اینجا رو خاص میکنه همین بخش کسب درآمده آنلاینه که متاسفانه اصلا مورد توجه مدیران هم نیست! حتی یادمه یکی از مدیران ارشد (که الان بازنشسته شده!) اصلا با این بخش مخالف بود!

نکته دیگه چرا این جا لایک نداره؟! اینجا که گفتگوی آزاد نیست براش لایک نگذاشتن! تازه الان متوجه این موضوع شدم! :دی

موفق باشید
53.gif

ممنون :happy:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
بنده تو این سایت عضو نیستم (به خاطر نحریم)
اما تو نئووباکس عضوم
1. ضرر کردن در این سایت مه خاطر اینه که شما استراتژی درستی نداشتید یا ندارید. متاسفانه اکثر کسایی که به سوددهی میرسن، استراتژی شونو فاش نمیکنن!!
2. پیشنهاد من اینه حتما از کار روزانتون گزارش تهیه کنید. اینطوری هم از کار گذشته تون با خبر می مونید هم می تونید هم میتونه در اینده کمکتون کنه
اینم نمونه گزارش روزانه بنده در سرمایه گذاری هایپ:

1.PNG

3. با ریسک کم، درامد زیادی در نمیاد!! پیشنهاد من به شما سرمایه گذاری در هایپ هست. می تونید تاپیکشو اینجا مطالعه کنید و از ریسک به شدت بالای هایپ اگاه بشید و در صورتی که خوشتون اومد با درست کردن یه استراتژی مناسب به کسب درامد بپردازید
* پولی که تو هایپ سرمایه گذاری می کنید رو از دست رفته بدونید
** اگه مایل بودید می تونم تو پخ بیشتر راهنماییتون کنم

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
مسئله داشتن یا نداشتن استراتژی نیست تو نئوباکس. مسئله اینه که اکثر رفرال ها بات های برنامه ریزی شده ای هستن که میانگین کلیکاشون در نهایت به زور خرج پولی رو که بابت کرایشون مصرف شده، درمیاره. برای این موضوع چندتا دلیل دارم که مهمترینش عدم درج تعداد کل کلیک های صورت گرفته توسط زیرمجموعه ها تو این سایته. از لحاظ تجربی و با استفاده از علم استقرا هم این موضوع برام به اثبات رسیده. تنها راه منطقی به سود رسیدن تو این سایت آپگرید کردن اکانت و جذب زیرمجموعه مستقیم و فعاله به طوری که بتونی خودت مستقیم روشون نظارت داشته باشی (که البته با توجه به اشباع شدن عضویت حرفه ای ها توی این سایت انجام این کار خیلی سخته و صبر و حوصله فراوان می خواد).
در مورد هایپ هم علاقه ای به ریسک کردن ندارم ! ممنون به هر حال :happy:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
در مورد بات موافقم 100%
ولی بازم میشه با استراتژی درست به سود رسید
یه مثال میزنم براتون
شما ممکنه یه زیر مجموعه کرایه کنید که امروز کلیک کنه، فردا هم کلیک کنه. بعدش کلیک نکنه و بعد از 5 روز دوباره کلیک کنه (!). 90% افراد تو روز سوم کلیک نکردن این زیر مجموعه رو عوض می کنن
ولی همین زیر مجموعه (اگه عوضش نکنید) کلا از 12 تا کلیکی که داشته براتون 0.06$ بهتون داده که کل خرج نگه داشتنش 0.0441$ بوده (با احتساب 10% تخفیف) پس سود اوره.
اونی که زیر مجموعه رو Recycle کرده: 0.04$ از اون دو روز دراورده. هزینه نگه داشتنش شده 0.035$ و هزینه عوض کردنش شده 0.07$ پس در مجموع 0.055$ ضرر کرده

در مورد جذب زیر مجموعه:
شما می تونید تو سایت هایی که بخش PTSU دارن تبلیغ کنید.
البته معمولا بعد از چند روز اون زیر مجموعه می خوابه. باید ببینید که مثلا تو 4 روز اون زیر مجموعه میتونه سود اور باشه یا خیر.
امیدوارم کمکی کرده باشم
موفق باشید

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
شاید ولی روی اونم نمیشه حساب کرد. من حدود 20 تا زیرمجموعه کرایه داشتم و همشون رو تا 100 روز اکستند کرده بودم ولی میزان کلیکاشون به طرز فجیعی کم بود. و اگه فرضاً بعد از 10 روز عدم فعالیت میومد یه کلیکی می کرد دوباره 4-5 روز دیگه غیرفعال می موند و ... من همچنان آپگرید کردن رو تنها راه سودآوری تو این سایت می دونم!

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
ظاهراً خیلی ناگهانی مینیمم پرداخت از Liberty رو از 8 دلار به 20$ رسونده. هنوز دلیلش رو نمی دونم ولی دارم تحقیقاتی می کنم در موردش ! مینیمم Alertpay همون 8$ فعلاً.

دلیل احتمالی این موضوع رو پیدا کردم (چون از طرف ادمین توضیحی داده نشده بود مجبور شدم حدس بزنم!) . دلیلش رو تو این لینک می تونید ببینید : Link . ظاهراً دولیت آمریکا تصمیم گرفته با همه موسسات مالی که از قوانین مالی اون پیروی نمی کنن برخورد کنه و همه رو به صورت موسسات غیرقانونی بشناسه (Alert pay و Liberty Reserve هم جزو این موسسات هستند). با این اوصاف فقط موسساتی با قوانینی شبیه Paypal می تونن به کارشون ادامه بدن. البته می دونم دلایلی که آوردم یه مقدار خام هست ولی خوب تا این حدشو مطمئنم فعلاً...

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
در مورد هایپ من هم این رو بگم که کلا پشنهاد نمیشه! جدا از ریسکش مسئله همین درست بودنش درآمدش هم خودش داستانی داره! :دی

و اما در مورد لیبرتی، فکر نکنم این دلیلی که شما آوردید باشه. چون اگر دولت آمریکا باهاش مشکل داشت مثلا کلا این روش پرداخت رو قطع میکردن نه اینکه برسوننش به 20 دلار

در مقایسه بین AlertPay و PayPal هم باید بگم اگر قرار باشه که قوانین الرت پی هم مثل پی پل سختگیرانه باشه که اساسا دیگه فرقی بین این 2 شرکت وجود نداره! الرت پی تنها مزیتش نسبت به پی پل همینه که یه مقدار آزادتره و فکر نمیکنم که دولت آمریکا با خاطر آزادتر بودن الرت پی باهاش مخالف باشه

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
در مورد هایپ من هم این رو بگم که کلا پشنهاد نمیشه! جدا از ریسکش مسئله همین درست بودنش درآمدش هم خودش داستانی داره! :دی
منظورتون از نظر شرعی هستش؟ این سوددهی بانک های ایران چیه اونوقت؟ نکنه چون اون سودش کمه حساب نمیشه؟!

و اما در مورد لیبرتی، فکر نکنم این دلیلی که شما آوردید باشه. چون اگر دولت آمریکا باهاش مشکل داشت مثلا کلا این روش پرداخت رو قطع میکردن نه اینکه برسوننش به 20 دلار
مشکل داشتن دولت امریکا باعث نمیشه یه چیزی کلا نابود بشه
حداکثر می تونه قوانینی وضع کنه که امریکایی ها نتونن با لیبرتی معامله کنن

الرت پی هم دفتر مرکزیش تو کاناداست. فکر نمی کنم امریکا باهاش مشکل داشته باشه؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام

برای خودتون داستان درست میکنید ها! :دی یکی از یکی بدتر! مگه من گفتم اون عیبی نداره؟

خیر! حداکثر که خیلی کارها میتونه بکنه ولی مثلا میتونه به لیبرتی بگه که اگر تجدید نظری توی قوانینش نکنه حساب های شرکت، مالکانش و سهامدارانش توی آمریکا رو مسدود میکنه! در اون صورت برای لیبرتی مشکل درست میشه و هیچ شرکتی مثل ClixSense حاضر نمیشه تا زمانی که مشکل هست پولی رو به لیبرتی واریز کنه چون به احتمال خیلی قوی به دست کاربرانش نمیرسه!

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
Members, we have more exciting news for you!

First, we have removed the $0.25 fee on all Paypal withdrawals. That's right now we only charge you a 2% fee to process your withdrawal. This new lower fee is only available on Paypal withdrawals. We suggest that if you are not using Paypal to cashout that you change this so your paying a lower fee to receive your money. To make this change just mouse over your username on the top of your account page and click Profile and settings.

این جدیدترین اعلامیه ادمین سایته. طبق این متن فی 0.25$ پی پال برداشته شده (ولی آلرت پی و لیبرتی تغییری نکرده). من نمی خوام هیچ برداشت خاصی از این اعلامیه بکنم فقط برام جالبه که فی فقط برای حسای های پی پال کم شده و ادمین تلاش می کنه که بقیه رو ترغیب کنه از این شیوه برای برداشت استفاده کنن. شاید فقط یک اتفاق باشه شایدم نه !

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

برای خودتون داستان درست میکنید ها! :دی یکی از یکی بدتر! مگه من گفتم اون عیبی نداره؟

خیر! حداکثر که خیلی کارها میتونه بکنه ولی مثلا میتونه به لیبرتی بگه که اگر تجدید نظری توی قوانینش نکنه حساب های شرکت، مالکانش و سهامدارانش توی آمریکا رو مسدود میکنه! در اون صورت برای لیبرتی مشکل درست میشه و هیچ شرکتی مثل ClixSense حاضر نمیشه تا زمانی که مشکل هست پولی رو به لیبرتی واریز کنه چون به احتمال خیلی قوی به دست کاربرانش نمیرسه!
سلام
اگه به سایت لیبرتی مراجعه کنید نوشتن که کوچکترین ارتباطی با امریکا ندارن
5.8. User understands and acknowledges that Liberty Reserve is registered and is 100% domiciled in Costa Rica and that Liberty Reserve follows the laws of Costa Rica, including, but not limited to, allowing gaming and gambling businesses to use Liberty Reserve as a payment system, which may not be acceptable or legal in User's own jurisdiction.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان،لیبرتی در پاناما تاسیس شد و بعد از مدتی به کاستاریکا انتقال داده شد.

بالا