herkool2000
Registered User
- نوشتهها
- 540
- لایکها
- 393
دوست عزیز این سایت دیلی موشن برای درآمد خیلی عالیه ولی به نظرت این روش برای فرستادن بازدید به دور از انصاف نیست؟
ممنون بابت ترجمه!
این آموزش میشه گفت کمی قدیمی شده!!
1- هر باره که ویدیو اضافه میکنید تا چند روز CPM میره بالا! و کلا 2-3 روز یه ویدیو بهتره تا هفته ای یکی!
2- امتحانش نکردم ولی حداقل برای ما دردسره!! با یکی هم میشه درامد خوبی بدست آورد!
3- درسته ولی من با ویدیوی یه دیقه ای، CPM 3.5دلارم گرفتم!(تو تصویر پست اول هست!) CPM ویدیو 6دیقه ای هم برای من 4دلار و خورده ای بود!
6- این موردو گفتم ولی تازگیا بهش شک کردم! اگه به یقین تبدیل شد اعلام میکنم!
7-websyndic تا 300ثانیه شمارش داره! تازه اضافه شده! 22hitsـم تا 180 میشماره!
دوست عزیز این سایت دیلی موشن برای درآمد خیلی عالیه ولی به نظرت این روش برای فرستادن بازدید به دور از انصاف نیست؟
آمار ها به صورت لحظه ای بروز می شوند؟
چون 127 بازدید کننده و فقط 3 دقیقه
در صورتی که Websyndic را روی 300 ثانیه گذاشتم
بهترین راه که قطعا پیپاله!! اون بقیه واسه کساییه که امکاناتشو دارن ولی پیپال ساختنش ساده تره!!آفرین تجربیاتتو بیا بنویس. ببینیم در مورد پرداختی چه میکنی و بهترین راهی که پول میگیری چیه
راستی با چندتا وی پی اس داری کار میکنی؟
میتونید از اینجا دانلودش کنید!(قبلا آپلودش کرده بودم!)اقا مسعود یه سوال داشتم
شما از چه فی - ل -ت ..ر شک نی استفاده می کنی برای استفاده از سایت دیلی موشن
دفعه اول واسه من یه هفته طول کشید تا بزارن!! همون تو قسمت آمار نشونش میده!سلام
آدرسی که می شه میزان درآمد را دید اینجا بگذار
من سه روز گذشته و در قسمت Video Monetization پیغام
"No revenues to display for January 2016."
می دهد
نه، این vpsـو یه ماه پیش خریده بودم و روش سایتا رو ران کردم و الان پوینت یه ماهو دارم! با یه vps نهایتش روزی 2-4 دلار بشه درامد داشت!(2دلار معتبرتره!!)دوست من یعنی با یه وی پی اس روزی ده دلار درآمد داری؟
لطفن این متن رو هم که یه استراتژی داده دوستان لطف کنن ترجمه کنن:
http://thebot.net/threads/dailymotion-profit-strategy-125-m-profit.346671/
کسی میتونه این دو تا رو یکمی توضیح بده چی هستن دقیقا؟ :general105:
Impressions
CPM
برای اینکه websyndic شبانه روزی باز باشه به این احتیاج پیدا میکنید!
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZe5lLZGibxCjwRCLj6KQcFgcaySfOYsR6X
یه اسکریپت tempermonkeyـه و یه ریستارتر برای کروم!(تیک allow in incognito برای tempermonkey رو بزنید!)
نکته: لینک bit.lyی که websyndic بهتون میده رو جایگزین لینک داخل این فایلا کنید!
برای فایرفاکس یه imacro دارم فقط که البته چون سرعت vpsـم زیاد نبود آی پیشو بلاک کرد!! در کل توصیه میکنن رو کروم باز شه!! همینطور ریستارتری که imacro رو باز کنه هم سراغ ندارم!!(فقط معمولیشو دارم!)ميبخشيد براي فايرفاكس نداريد؟
این روشها بلک هت هست
به قول معروف اگر زیر رادار حرکت کنید یعنی همون مینیموم 100 دلار در ماه را انجام بدید احتمالش هست که یکی و یا دو دفعه ای بتوانید ازش پول بگیرید که البته همون هم بستگی داره که چقدر حرفه ای انجام داده باشید
فقط ویو فرستادن نیست این سایتها 10 تا شرایط رو چک می کنند تا بفهمند که یک ویو واقعی هست و یا قلابی
ویو قلابی چه روبات انجام بده و یا چه آدم ارزش تبلیغاتی برای شرکت ندارد.
چیزی وجود دارد به نام ویزیتور اینتراکشن. یعنی تعامل بازدید کننده با سایت که اگر به شکل 100 درصد شبیه سازی کنید تازه می شود نصف راه. مثلا: مدت زمان دیدن ویدیو ها. کامنت ها. کلیک های روی پلیر مثل جلو عقب بردن, کم و زیاد کردن صدا و .... کلیک های رو تبلیغات , اطلاعات بروزر, ریفری و ...
نصف دیگر راه کیفیت ترافیک هست یعنی بازدید کننده های ویدیوی شما بعد از کلیک روی تبلیغات آیا خریدی انجام داده اند و یا نه! ( از طریق نشان دادن پیکسل ردیابی میشه ).
معمولا موقع پرداخت کارنامه اعمال شما را بررسی می کنند
درآمد این شرکت ها از تبلیغات هست روزی 100 میلیون ویوی قلابی نه رتبه گوگل را بالا می برد و نه 1 سنت درآمد برای اینها دارد و فقط هزاران دلار هزینه سرور و بندواید از دست داده اند