• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Dailymotion!

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
مطمئنید 45 ثانیه کافیه؟ اخه با تبلیغات تو 45 ثانیه فیلم دیده نمیشه ک :rolleyes:
این حرف من تجربیه! چطورشو دیگه نمیدونم!
آي پيم رو بن كرده اين سايته از گوگل كروم با همون پلاگين كه خودتون داديد استفاده كردم. گوگل كروم هم اخرين نسخه اپديت بوده ديگه هيچي روش نصب نكرد.
websyndic

error
You IP as been rejected for one of these reason:

You have used bot to surf
You have used many proxy on a limited bandwith (ping too high)
You have limited bandwith (ping too high)
Your connection cannot reach website from the viewer (firewall or script)​
متاسفانه نمیدونستم که با کرومم این مشکل پیش میاد! ولی در کل نگران نباشید! 24 تا 48 ساعت دیگه دوباره آی پیتونو قبول میکنن!

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
من رو فایر فاکس راه انداختم این سایتو. بدون هیچ افزونه ای. همیشه کار میکنه. چرا با کروم اخه با این همه دردسر :confused:

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
در حال حاضر فقط پوینت جمع کنید! لازم نیست به ویدیوهاتون بفرستید!! CPM تو بدترین وضعیت خودشه!!
y832zvlscltyu378fws4.png

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
واسه من ک چیزی ثبت نکرده اصن. از یکم تا الان همه رو صفر زده. چیزی نیومده. این اپدیتشون کی تموم میشه بالاخره؟

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
واسه من ک چیزی ثبت نکرده اصن. از یکم تا الان همه رو صفر زده. چیزی نیومده. این اپدیتشون کی تموم میشه بالاخره؟
تقریبا نصف کاربرا این مشکلو دارن!! یه جورایی شانسیه!!

اینطور که خوندم دیلی موشن داره شرکای تبلیغاتیشو عوض میکنه یا یه همچین چیزی!! و در کل شرکت جدید بزرگتره! پس این فلاکتا ارزششو داره!!

Last edited:

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اقا مسعود این ماه به مینیمم پرداخت می رسید؟ اگه پرداخت کردند سند پرداخت را هم بزارید

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
اقا مسعود این ماه به مینیمم پرداخت می رسید؟ اگه پرداخت کردند سند پرداخت را هم بزارید
فک نکنم برسم! تا الان 50$ دارم حدودا ولی بخاطر مشکل آپدیتشون فعلا بازدید نفرستادم تا CPM بره بالاتر و بازدیدام هدر نره!(در حدی میفرستم که فقط CPMـو ببینم!)

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
الان CPM برگشته رو 5دلار ولی در حال حاضر بازدیدا رو درست نمیشماره انگار!!(در حد 30درصد بازدیدا!) تا چند روز دیگه احتمالا شرایط به حالت نرمال بر میگرده!

اگه حوصله ریسک یا دردسرای این کارو ندارید، فک نکنید که راه بروتون بسته ست!! ساده ترین راه فروش پوینت اکانتاتونه!! این دیگه ریسکی نداره و پولش نقده!! به عنوان مثال هر 10هزار min سایت 22hits از 1.75 تا حداقل 1.2دلار قیمتشه!(1.2 برای باالای 100k وگرنه همون 1.75ـه!) و با توجه به اینکه در ماه حداقل 30k min میشه فقط از 22hits در آورد، هم هزینه ی سرور در میاد و در صورت زیاد بودن سرورا و ران کردن دو سه تا سایت روی سرور، درامد نسبتا خوبیم بدست میارید!(البته هر چی باشه از کار با دیلی موشن یا یوتیوب درامد کمتری داره!!)
22hits: گفتم
websyndic: 2.2$/100k
Hitleap:(که البته واسه دیلی موشن بی کاربرده!) 0.7$/10k
traffichive: 1$/10k(قیمت حداقلی!)
برای یه ماه با چارتاش: حدودا 13$ به ازای هر vps! فرض کنیم 5دلارم هزینه vps بشه!(17 18تومن)

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
الان CPM برگشته رو 5دلار ولی در حال حاضر بازدیدا رو درست نمیشماره انگار!!(در حد 30درصد بازدیدا!) تا چند روز دیگه احتمالا شرایط به حالت نرمال بر میگرده!

اگه حوصله ریسک یا دردسرای این کارو ندارید، فک نکنید که راه بروتون بسته ست!! ساده ترین راه فروش پوینت اکانتاتونه!! این دیگه ریسکی نداره و پولش نقده!! به عنوان مثال هر 10هزار min سایت 22hits از 1.75 تا حداقل 1.2دلار قیمتشه!(1.2 برای باالای 100k وگرنه همون 1.75ـه!) و با توجه به اینکه در ماه حداقل 30k min میشه فقط از 22hits در آورد، هم هزینه ی سرور در میاد و در صورت زیاد بودن سرورا و ران کردن دو سه تا سایت روی سرور، درامد نسبتا خوبیم بدست میارید!(البته هر چی باشه از کار با دیلی موشن یا یوتیوب درامد کمتری داره!!)
برای یه ماه با چارتاش: حدودا 13$ به ازای هر vps! فرض کنیم 5دلارم هزینه vps بشه!(17 18تومن)

والا جالب شده !
من 4000 تا بازدید از 4 تا TE متفاوت فرستادم روی ویدیو ها و فقط 20 تاشو شمرده !!!!!!!! ( 0.04$ )
جالبه که مساله ی Rotator هم رعایت کردم ! همه چیز اوکی بوده !!!!!!
خدا کنه اوکی بشه اگر نه فکر کنم یو تیوب خیلی بهتر باشه ...
و یک مورد دیگه ...
با اجازه ی استارتر عزیز
اگر دوستان عزیز مایل به فروش بودن و فروش براشون مشکل بود من میتونم پوینت هاشون رو بخرم .
من 100k Websyndic رو 10.000 تومن میخرم اگه کسی داشت باشه
و hitleap هم برای همون مقدار 25000 تومن میخرم .

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
فعلا پوینت جمع میکنم ببینیم چی میشه
بعیده دوباره به دوران اوج برگرده

asoode

Registered User
لایک‌ها
16

پوينت ها رو كجا ميتونيم بفروشيم.

البته بدون درد سر

Last edited:

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
پوينت ها رو كجا ميتونيم بفروشيم.

البته بدون درد سر

اگر دوستان عزیز مایل به فروش بودن و فروش براشون مشکل بود من میتونم پوینت هاشون رو بخرم .
من 100k Websyndic رو 10.000 تومن میخرم اگه کسی داشت باشه
و hitleap هم برای همون مقدار 25000 تومن میخرم .
هم امتیاز بازارچه دارن و هم پولش مستقیمه!! الان صرافیای آنلاین تا 10 20دلارو هر دلار 3500 میگیرن که در این صورت تو سایتای خارجی درامد کمتری داره!
اگرم فقط با دلار میخاید باید تو سایتایی مث tbn فعالیت کنید و بعد از حدود 70پست بازارچه براتون باز میشه و میتونید بفروشید! البته خیلی سریع نخواهد بود!!

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
من وی پی اس از انگلیس گرفتم اما با 22hit سازگار نیست و ای پیشو بلاک میکنه. میشه یه جایی معرفی کنید که بشه با 22hit کار کرد و البته قیمتش هم خوب باشه

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
من وی پی اس از انگلیس گرفتم اما با 22hit سازگار نیست و ای پیشو بلاک میکنه. میشه یه جایی معرفی کنید که بشه با 22hit کار کرد و البته قیمتش هم خوب باشه
دقیقا منم الان همین وضعیتو دارم! و احتمالا هردومون از یه جا گرفتیم! به ادمین 22hits در این رابطه ایمیل زدم و منتظر جوابم!
پ خ میکنم!

asoode

Registered User
لایک‌ها
16
من هم همين مشكل رو دارم رو چندتا از VPS ها كار نميكنه

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
http://thebot.net/threads/customize-22hits-referral.354164/
یه لینک دانلود گذاشته که یه نسخه سبک شده از فایرفاکسه و کارش اینه که صفحه هایی که باز میکنه رو با ref سایتایی مثل گوگل و بینگ و... باز میکنه! اگه 22hits یا سایتای مشابهو با این مرورگر ران کنید، بازدیدایی که انجام میده واقعی به نظر میرسن! برای شما که استفاده میکنید، سودی نداره ولی اگه استفاده ازش فراگیر بشه، نتیجش CPM بالاتر و درامد بهتره!

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان کسی اینجا بلده سرور لینوکس کانفیگ کنه !!!؟ به مشکل خوردم شدید

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
من تعداد زیادی vps کرک شده دارم. چطور می تونم باهاشون کار کنم. الان چندتا سایت سورف گذاشتم روشون
سلام
گفتنی ها رو دوستان گفتن
اگر سوالی داشتین دوستان یا بنده مبتونیم همینجا یا در پ خ سوالتونو بپرسین
درضمن آی پی سرور های کرک شده معمولا" زود بلاک میشن ...

rezanikot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هم امتیاز بازارچه دارن و هم پولش مستقیمه!! الان صرافیای آنلاین تا 10 20دلارو هر دلار 3500 میگیرن که در این صورت تو سایتای خارجی درامد کمتری داره!
اگرم فقط با دلار میخاید باید تو سایتایی مث tbn فعالیت کنید و بعد از حدود 70پست بازارچه براتون باز میشه و میتونید بفروشید! البته خیلی سریع نخواهد بود!!

دوستان سلام،خسته نباشید
یه سوال فنی در مورد فروش امتیازا داشتم،اگه ما بخواییم امتیازارو بفروشیم،کلا باید اکانتو تحویل بدیم به خریدار؟ منظورم ایمیلو و اینجور چیزاست
لطفا اگه میشه کامل راهنمایی کنین یا لینک بدین،خیلی ممنون

بالا