• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Dailymotion!

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان سلام،خسته نباشید
یه سوال فنی در مورد فروش امتیازا داشتم،اگه ما بخواییم امتیازارو بفروشیم،کلا باید اکانتو تحویل بدیم به خریدار؟ منظورم ایمیلو و اینجور چیزاست
لطفا اگه میشه کامل راهنمایی کنین یا لینک بدین،خیلی ممنون
نه شما فقط پوینتها رو انتقال میدی

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
با 22hits
و
hitleap

چيزي به نام انتقال پوينت يا دقيقه نداره

فقط سايتhitleap امكان تغيير ايميل داره
برای 22hits:
For all transfers:
PM me your email, amount and email of the person to send to.
If you are a recurrent seller, send all requests in the same conversation with the information stated above. Do not make a new conversation for each transfer.

rezanikot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای 22hits:
For all transfers:
PM me your email, amount and email of the person to send to.
If you are a recurrent seller, send all requests in the same conversation with the information stated above. Do not make a new conversation for each transfer.
میشه بگین معنیش چی میشه؟!!!

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
میشه بگین معنیش چی میشه؟!!!
برای تمامی انتقالات (انتقال امتیازها):
ایمیل خودتون و کسی که می خواهید امتیازا رو براش بقرستید pm کنید (به ادمین سایت) همچنین مقدار امتیاز
اگر قبلا هم امتیازاتتون رو انتقال دادید و دوباره میخواید اینکارو انجام بدید تمامی درخواستها رو در یک pm مطرح کنید و برای هر بار انتقال یه pm جدید نفرستید

rezanikot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای تمامی انتقالات (انتقال امتیازها):
ایمیل خودتون و کسی که می خواهید امتیازا رو براش بقرستید pm کنید (به ادمین سایت) همچنین مقدار امتیاز
اگر قبلا هم امتیازاتتون رو انتقال دادید و دوباره میخواید اینکارو انجام بدید تمامی درخواستها رو در یک pm مطرح کنید و برای هر بار انتقال یه pm جدید نفرستید
ممنون،لطف کردی

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
چندتا سایت برای ترافیک و سورف معرفی کنید
خوباش تو پست اول هست! البته تازگیا شنیدم که دیلی موشن دیگه traffichiveـو قبول نمیکنه!(البته همون موقع هم که قبول میکرد خیلی کند بود!!)
الان 247webhits و 22hits و websyndic هستن!
اگرم بخواید میتونید از لینک من ثبت نام کنید!
http://www.247webhits.com/ref/ousac9NZQNuqukHmRcae7UB6epG4JASnHMUAu3oGH_jgPtxaKaI
بقیه هم تو پست اول هست!
نکته: 247webhits و 22hits فقط آی پیای خوبو قبول میکنن!(آمریکا، کانادا، آلمان، انگلیس، استرالیا و نیوزلند)

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
خوباش تو پست اول هست! البته تازگیا شنیدم که دیلی موشن دیگه traffichiveـو قبول نمیکنه!(البته همون موقع هم که قبول میکرد خیلی کند بود!!)
الان 247webhits و 22hits و websyndic هستن!
اگرم بخواید میتونید از لینک من ثبت نام کنید!
http://www.247webhits.com/ref/ousac9NZQNuqukHmRcae7UB6epG4JASnHMUAu3oGH_jgPtxaKaI
بقیه هم تو پست اول هست!
نکته: 247webhits و 22hits فقط آی پیای خوبو قبول میکنن!(آمریکا، کانادا، آلمان، انگلیس، استرالیا و نیوزلند)
ممنون.از لینک شما ثبت نام کردم.
سایت 247 میشه همزمان توی چندتا vps بذاریم کار کنه دیگه؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
کسی هم پیدا میشه ترافیک بخره ؟ من از چندین سایت چندین هزار دقیقه و پوینت ترافیک دارم مثلا از Hitleap 35000 دقیقه !!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی نمی دونه مشکل دیلی موشن کی حل می شه
برای من از همان روز اول
Please be aware that your recent revenue data may be inaccurate or missing as we are currently experiencing technical issues.
Rest assured, your payments will not be affected. Thanks for your patience as we work to get this fixed as quickly as possible.
این پیغام را می دهد

و سوال دومم اینه که من فقط یک ویدیو آپلود کردم وبدون اینکه در کانال خاصی باشه
مشکلی پیش می یاد؟

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
کسی نمی دونه مشکل دیلی موشن کی حل می شه
برای من از همان روز اول
Please be aware that your recent revenue data may be inaccurate or missing as we are currently experiencing technical issues.
Rest assured, your payments will not be affected. Thanks for your patience as we work to get this fixed as quickly as possible.
این پیغام را می دهد

و سوال دومم اینه که من فقط یک ویدیو آپلود کردم وبدون اینکه در کانال خاصی باشه
مشکلی پیش می یاد؟

اون 2خط اول چیز خاصی نیست معمولا اگر شما امروز 1000 دقیقه بازدید داشته باشین ( 3 روز بعد ) اونو اعمال میکنه
مثلا شما روز شنبه 780 دقیقه بازدید دارید و اونو روز 2شنبه یا 3 شنبه تو پنل میبینید ....
جواب سوال دوم
خیر مشکلی نداره اما درامدتون به شکل خیلی محسوس کم میشه ... مخصوصا" اگه زمان زیادی از آپلود اون بگذره ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
چند تا از سایت هایی که خرید دارید رو بفرمائید

بالا