نه اونا رو باید حتما چشم برزخی داشته باشی تا ببینی!!!یه سوال داشتم اقا مسعود
شما وقتی ویدیویی اپلود می کنید ایا تبلیغات بصورت بنری یا شکل های دیگه ی تبلیغات روی ویدیو های شما قرار می گیره ؟
اونا دریافتی نیست! اون پولی که پرداخت شده جلوش نوشته paid! اون پایینیاش پولیه که سر موقش واریز میشه!(اگه بیشتر از 100دلار باشه! وگرنه میره واسه دوره بعدی!)حداقل برداشت 100 دلار نیست مگه؟ چطور تو این ماه برداشتی های کمتر از 100 دلار داشته.چند تا کانال داره این طرف
الان صفحه آمارش درامدش رفته تو فوریه! مطمئنید که تاریخشو عوض کردید!؟ همینطور میتونید یه مرورگر دیگه رو هم امتحان کنید!تا الان 5 یا 6 روز گذشته و هنوز پیغام
No revenues to display for January 2016.
می دهد. چکار کنم آقا مسعود؟
توی صفحه آمار ها هم این آمار را نشان می ده
1,029
views
و
953
minutes watched
22hits تو صفحه سورفش یه فایل ریستارتر گذاشته! اونو دانلود کنید راش میندازه!من websy و 22hits رو ران کردم تو وی پی اس اولی مشکل نداره دومی گیر میکنه
چنتا te میشه تو یه vps 512 ران کرد؟
دیروز uv هم بود علاوه بر ایندوتا که دیدم :general107:
اگه بازدیدش 10ثانیه و اینا نباشه میشه!من میتونم بازدید دیلی موشن بفرستم . ولی نمیدونم برای پخش هم حساب میکنه یا نه
دوم هم میدونین که دیلی موشن موشکولی با ویدئو های +18 نداره
من websy و 22hits رو ران کردم تو وی پی اس اولی مشکل نداره دومی گیر میکنه
چنتا te میشه تو یه vps 512 ران کرد؟
دیروز uv هم بود علاوه بر ایندوتا که دیدم :general107:
22hits رو با فایرفاکس میرم تو لینوکس با user agent switcherدر ادامه ی جواب استارتر عزیز باید بگم که 22hits با کروم یکم مشکل داره برای بعضی آی پی ها و باید با فایرفاکس انجام بدین ( Pop up Blocker ) باید غیر فعال بشه حتما"
و اینکه من روی رم 1 گیگ 4 تا TE ران کردم بدون مشکل ! ( 10 روزی میشه ) فقط traffichive بعضی مواقع بازی درمیاره
بله مشکلی نداره الان (پ خ) میکنم خدمتتون ---> تست 1 روزه هم داره که ببینید به دردتون میخوره یا خیرالبته vpsی که استفاده میکنم فکر کنم بدترین نوعشه برا این کار centos برا hosting مناسبتره ظاهرا
ریموت دسکتاپش هم vnc viewr هست که فکر میکنم رم بیشتری استفاده میکنه به نسبت
@FALLPRODUCTION اگه اشکالی نداره میشه جاییکه vps تهیه میکنید رو بگید؟
بیزحمت برای بنده هم ارسال کنید مچکربله مشکلی نداره الان (پ خ) میکنم خدمتتون ---> تست 1 روزه هم داره که ببینید به دردتون میخوره یا خیر
ارسال شد ...البته vpsی که استفاده میکنم فکر کنم بدترین نوعشه برا این کار centos برا hosting مناسبتره ظاهرا
ریموت دسکتاپش هم vnc viewr هست که فکر میکنم رم بیشتری استفاده میکنه به نسبت
@FALLPRODUCTION اگه اشکالی نداره میشه جاییکه vps تهیه میکنید رو بگید؟
دوست عزیز نمیشه براتون پیغام بفرستم . خطای زیر رو میده :بیزحمت برای بنده هم ارسال کنید مچکر
یک امتحان دیگه بکنید پروفایل فعال شدهارسال شد ...
دوست عزیز نمیشه براتون پیغام بفرستم . خطای زیر رو میده :
نجمنهای پرشین تولز - خطا
This member limits who may view their full profile.
ارسال شد ...یک امتحان دیگه بکنید پروفایل فعال شده
مطمئنید 45 ثانیه کافیه؟ اخه با تبلیغات تو 45 ثانیه فیلم دیده نمیشه کCPM چند روز گذشتم!
![]()
25 تا 27ـم دوتا ویدیوی جدید آپلود کرده بودم!
اما در مورد 28ـم! گفته بودم که زمانو بررسی میکنم!! و نتیجمو گرفتم!! لازم نیست زمان طولانی بزارید واسه سایتای تبادل ترافیک!! 45ثانیه کفایت میکنه! این 2هرازتایی که گرفتم در واقع 5هزارتا فرستادم ولی خوب هر جور حساب کنیم عالیه!! من تا این لحظه که حدود 12روز از شروع فعالیتم تو دیلی موشن گذشته تونستم 22دلار در بیارم! و نصفش فقط تو یه روز بوده!!
(این فرومم پدرمو درآورده!! با کروم هر 100بار یه بار میشه پست گذاشت!!:|)