• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
شارژ اینترنت منظورم هست هر مسابقه فوتبال حدودا چند مگابایت از شارژ اینترنت کم می کنه؟
برای من 70-60 کیلو بایت سرعت استفاده میکنه
که با این حساب هرساعت میشه حدودا 250/200 مگ
دیگه نمیدونم کیفیت بالاتر یا پایین تر اتوماتیک هم داره یا نه . چون الان اینترنت ام ردیف نیست

بهتره خودت چک کنی ببینی تو سیستم چه خبره
http://soft98.ir/internet/network/17696-GlassWire.html
http://soft98.ir/internet/16707-NetLimiter.html
http://soft98.ir/internet/512-networx.html

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان شما بیشتر روی چه بت هایی کار میکنید. مرسی

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
قشنگ بوکرا گ ه زدن داخل ضرایب حساس ترین بازی های لیگ های اروپایی داره برگزار میشه بعدش این ضرایبشه
اتلتیکو مادرید 1.29 :D

یعنی دقیقا برات یه چاه میسازن با این ضرایب هدایتت می کنن داخل.
بشینید فقط نیگا کنید امشب ارزش بت نداره:general508:
کار این بوکرها همینه طوری ضرایب رو میبندن که مجبور بشی جوری بت بزاری که 70 به 30 درصد بشه یعنی شانس برد شما 30% میشه
ضریب بارسا رو جوری بستن اینگار با ختافه بازی داره نه با آرسنال واسه فردا شب یا بایرن رو جوری ضریب بستن که اینگار با سمپدوریا بازی داره نه با یوونتوس
مسخرشو در آوردن :D فعلا کمین باشید تا مثل هر هفته 2 الی 3 بازی اشتباه میبندن اون موقع حسابی ببرید

Last edited:

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
قشنگ بوکرا گ ه زدن داخل ضرایب حساس ترین بازی های لیگ های اروپایی داره برگزار میشه بعدش این ضرایبشه
اتلتیکو مادرید 1.29 :D
یعنی دقیقا برات یه چاه میسازن با این ضرایب هدایتت می کنن داخل.
بشینید فقط نیگا کنید امشب ارزش بت نداره:general508:
کار این بوکرها همینه طوری ضرایب رو میبندن که مجبور بشی جوری بت بزاری که 70 به 30 درصد بشه یعنی شانس برد شما 30% میشه
ضریب بارسا رو جوری بستن اینگار با ختافه بازی داره نه با آرسنال واسه فردا شب یا بایرن رو جوری ضریب بستن که اینگار با سمپدوریا بازی داره نه با یوونتوس
مسخرشو در آوردن :D فعلا کمین باشید تا مثل هر هفته 2 الی 3 بازی اشتباه میبندن اون موقع حسابی ببرید
پرابلم ؟
اگه این دو تیم بازی رو می برن که انتظار خیرات کردت از بوکرها دارین
اگه هم فکر میکنین نمی برن باید خوشحال باشین از ضرایب تیم مخالف

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
از کجا شارژ کنم؟یکم راهنمایی کنید درباره قسمتای سایت
قسمت Deposit واسه شارژ کردن حساب
قسمت partner برای گرفتن لینک زیر مجموعه گیری
قسمت Payout واسه برداشت کردن پول

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب دیگه دیقه 21 زد .
http://farsfc.in
این بی شرفا برام زدن نیمه اول بازنده !! کپ کردم !!! ضریب 4.5 برنده شدم فک کنم منو بازوندن ! 1 ساعت میگذره هنوز جوابمو ندادن شکایت کنم اگه پولمو ندادن؟
سلام سیستم این سایت های مشکل امنیتی دارن تو سایت هایی که کمتر از 5 سال سابقه دارن اصلاً ثبت نام نکنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
پرابلم ؟
اگه این دو تیم بازی رو می برن که انتظار خیرات کردت از بوکرها دارین
اگه هم فکر میکنین نمی برن باید خوشحال باشین از ضرایب تیم مخالف

جواب شما : خیرات چیه ! شما سایت شرط بندی دارید !!! ؟ ( دیدید که هر دو تیم هم در 90 دقیقه نبردند و حتی برتری هم نسبت به ضرایبشون در طول 90 دقیقه نداشتند :D این هم اثباتی برای نوشته های بنده بود
وقتی ضریب یک تیم 1.28 شما مجبورید مبلغ بالا بگذارید که چیزی کاسب بشید
آنالیز بازی نشون میده این تیم در حدی نیست که بخواد همچین ضریبی داشته باشه در بازی هم که مشاهده کردید
دینامو بازی رفت رو 3-1 باخته ( بازی بعدی برای برد میاد که مساوی تموم میشه ) بعد ضریب تیم مدافع میشه این
شما دارید در لیگ قهرمانان اروپا بت میزارید ( بازی منچسترسیتی با تیم های دسته دوم انگلیس که نیست )
به این نمیگن خیرات به این میگن خر کردن امثال عزیزانی که در این سایت ها بت میگذارند.
پس معنیش خریت بتر
--------------------------------------------------------------------------------------------------
امشب :

از نظر بوکر : بارسلونا امشب با استقلال اهواز بازی داره :D نه با آرسنال ( این یعنی خیرات ؟ )
جوری تنظیم میشه که شما 50 - 50 هم نمی تونید بت بزارید ( از نظر درصد برد ) ضریب برد شما بین 20 الی 40 درصد
البته به جز اینکه بخواید برای برد 10 الی 20 تومن - 350 تومن بزارید وسط که اون موقع استرس پرداختش میاد سراغتون

این پول ارزش قرار گرفتن در معرض این همه بیماری خطرناک رو داره ؟ ( بیماری های روحی روانی , MS و ... )

شما برای اینکه یک بتر موفق باشید باید کاملا با سیاست های بوکر و نحوه عملکردش آشنایی داشته باشید تا بتونید با مقدار کمی پول به مقدار زیادی پول برسید

یه مسئله دیگه هم هست ( به صورت کلی عرض می کنم )
خیلی جالبه هر روز کاربران تازه وارد میان در این تاپیک فورا هم میرن سراغ معرفی سایت های بت و اینکه کجا بت بزارم و ...
بعدشم یه جورایی بازار گرمی می کنند
عزیزان این تاپیک برای آنالیز تیم ها و کسب درآمد نه برای بازار گرمی و تبلیغ بوکرهای کثیف

Last edited:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
جواب شما : خیرات چیه ! شما سایت شرط بندی دارید !!! ؟ ( دیدید که هر دو تیم هم در 90 دقیقه نبردند و حتی برتری هم نسبت به ضرایبشون در طول 90 دقیقه نداشتند :D این هم اثباتی برای نوشته های بنده بود
آنالیز بازی نشون میده این تیم در حدی نیست که بخواد همچین ضریبی داشته باشه در بازی هم که مشاهده کردید
دینامو بازی رفت رو 3-1 باخته ( بازی بعدی برای برد میاد که مساوی تموم میشه ) بعد ضریب تیم مدافع میشه این
شما دارید در لیگ قهرمانان اروپا بت میزارید ( بازی منچسترسیتی با تیم های دسته دوم انگلیس که نیست )
به این نمیگن خیرات به این میگن خر کردن امثال عزیزانی که در این سایت ها بت میگذارند.
پس معنیش خریت بتر
--------------------------------------------------------------------------------------------------
امشب :

از نظر بوکر : بارسلونا امشب با استقلال اهواز بازی داره :D نه با آرسنال ( این یعنی خیرات ؟ )
جوری تنظیم میشه که شما 50 - 50 هم نمی تونید بت بزارید ( از نظر درصد برد ) ضریب برد شما بین 20 الی 40 درصد
البته به جز اینکه بخواید برای برد 10 الی 20 تومن - 350 تومن بزارید وسط که اون موقع استرس پرداختش میاد سراغتون

این پول ارزش قرار گرفتن در معرض این همه بیماری خطرناک رو داره ؟ ( بیماری های روحی روانی , MS و ... )

شما برای اینکه یک بتر موفق باشید باید کاملا با سیاست های بوکر و نحوه عملکردش آشنایی داشته باشید تا بتونید با مقدار کمی پول به مقدار زیادی پول برسید

خیلی جالبه هر روز کاربران تازه وارد میان در این تاپیک فورا هم میرن سراغ معرفی سایت های بت و اینکه کجا بت بزارم و ...
عزیزان این تاپیک برای آنالیز تیم ها و کسب درآمد نه برای بازار گرمی و تبلیغ بوکرهای کثیف
این داداشمون حرفاشو باید با طلا نوشت ... دوستان توجه کنن انصافا انالیزهای این داداشمون عالیس گول ضریبا رو کم میکنن نخورین نمونش دیشب هشدار داد که اتلتیکو دام هس ... . خودم امشب همین حس ر وواسه بارسا و بایرن دارم

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این داداشمون حرفاشو باید با طلا نوشت ... دوستان توجه کنن انصافا انالیزهای این داداشمون عالیس گول ضریبا رو کم میکنن نخورین نمونش دیشب هشدار داد که اتلتیکو دام هس ... . خودم امشب همین حس ر وواسه بارسا و بایرن دارم

لطف داری علیرضا
بازی های امشب فقط ارزش دیدن دارن نه ارزش بت گذاری ( بایرمونیخ با پدیده بازی داره و بارسلونا هم با استقلال اهواز :D ) به خدا خنده داره
اینا دیگه کین ؟ به خاوری ( اختلاس 3000 میلیاردی ) گفتند زکی :D

Last edited:

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
پس معنیش خریت بتر
امشب :

کاملا موافقم
تو پلنت ضریب برد بارسا 1.24 و بایرمونیخ 1.36 هست
واسه سود بارسا باید 10 دلار بذاریم تا 2.4 دلار گیرمون بیاد اینهمه استرس واسه این میصرفه؟ نه

کلا یه جوری رفتار کردن انگار حذف تیم های میهمان قطعی هست
رجوع شود به بازی پارسال رئال - یووه که همه میگفتن رئال رفت و برگشت میبره بعد گفتن برگشت پاره میکنه و...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
خب دوستانی که میخوان تازه کار کنن و نمیدونن میتونن به سود برسن یا نه پیشنهاد میکنم یک ماه تو این سایت کار کنن

fp.roadbet.com

سایت roadbet.com معتره و پرداختی داره با ایرانی ها هم مشکلی نداره ولی این قسمتی که گذاشتم یه مسابقه ای هست که 1 میلیون دلار بهتون میده باهاش شرط بندی کنین و به 10 نفره اول هر ماه به ترتیب 100 دلار و 50 دلار و 25 دلار و... میده
هم میتونین تمرین کنین و واسه یادگیری خوبه و هم اگه مقامی بیارین یه پولی تو حساب اصلی سایت (roadbet.com) بهتون میده!

پ.ن : لینک رفرال نیست فقط واسه راهنمایی گذاشتم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
خب دوستان دیشب همه شاهد بودیم که چی شد! اگه اشتباهات داوری نبود (گل سالم موراتا)بایرن اگه تو نیمه دوم 3 گل هم میزد حذف میشد! حالا برین اون ضریب های بازی رو با وضعیت بازی مقایسه کنین!
اینو بخاظر این که خودم 10 ساله یوونتوسی هستم میدونستم که یووه تیمی نیست که بخواد با یه تیم قوی همچین ضریبی بخوره احتمال باخت میدادم ولی نه اون حدی که سایت های شرط بندی حساب کرده بودن
دلیل هم آوردم که رجوع کنین به بازی پارسال رئال -یووه

خب بگذریم امشب وضعیت چظوره؟ بنظرم لاتزیو و سویا اوضاعشون واسه برد خوبه نظر شما چیه؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من که دیشب فقط بازی ها رو نیگا کردم واقعا بازی جذابی بود من اصلا دلم نمیومد بایرن حذف بشه ( لیگ قهرمانان بدون داگلاس کاستا هیچ مزه ای نداره )
----------------

اما در مورد ضرایب که دیروز هم مفصل نوشتم امیدوارم دیشب کسی بت نذاشته باشه که احتمالا خیلی ها گذاشتن چون کسی بعد از بازی کامنتی نداده و حسابی بچه ها رفته تو پاچشون :D
این ضرایب کاملا مسخره بود.

سایت های بت همشون کلاه بردارن ( کلاه برداری این نیست که پولو واریز کنی و بعد پرداخت نداشته باشند , کلاه برداری همین ضرایب مسخره است که میبینید )
یوونتوس رو در برابر بایر مونیخ در حد یک تیم لیگ آزداگان مثل خونه به خونه حساب می کنند :D

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
وقتی برای دو تیم قوی ضرایبشون رو اینطوری می بندند .. دلیل نداره روی برد یا باختشون بست .
میشه روی گل های زده و هزار آپشن دیگه بست . خوشبختانه دیشب من روی گل های دو بازی میکس گذاشتم با ضریب 3 که هر چهار تیم گل هم زدند .
روی گل زدن در وقت اضافه بایرن - یووه هم گذاشتم با ضریب 2 که اونم درست بود .
..............
امشب
برد سویا
برد و مساوی دورتموند
برد لاتزیو
برد و مساوی لیورپول
برد و مساوی شاختار
برد و مساوی ویارئال
برد و مساوی بیلبائو

البته بین بازی هزار اتفاق می افته که دیگه نمیشه پیش بینی کرد ولی از اونجایی که در بازی رفت اکثر تیم های میزبان برنده بازی بودند و همشون هم تیم های خوبی هستند در نتیجه بازی برگشت تیم مقابل میاد برای برد که کار تیم های مهمان رو راحت تر میکنه ... ویارئال - دورتموند - بیلبائو - لیورپول همه تو ضد حمله قدرت بالایی دارند تیم هایی نیستند که به راحتی بازی رو واگذار کنند . امشب هم ضرایب رو طوری بستند که نتونی پیش بینی کنی ...همه بالای 2 !

mojereza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقتی برای دو تیم قوی ضرایبشون رو اینطوری می بندند .. دلیل نداره روی برد یا باختشون بست .
میشه روی گل های زده و هزار آپشن دیگه بست . خوشبختانه دیشب من روی گل های دو بازی میکس گذاشتم با ضریب 3 که هر چهار تیم گل هم زدند .
روی گل زدن در وقت اضافه بایرن - یووه هم گذاشتم با ضریب 2 که اونم درست بود .
..............
امشب
برد سویا
برد و مساوی دورتموند
برد لاتزیو
برد و مساوی لیورپول
برد و مساوی شاختار
برد و مساوی ویارئال
برد و مساوی بیلبائو

البته بین بازی هزار اتفاق می افته که دیگه نمیشه پیش بینی کرد ولی از اونجایی که در بازی رفت اکثر تیم های میزبان برنده بازی بودند و همشون هم تیم های خوبی هستند در نتیجه بازی برگشت تیم مقابل میاد برای برد که کار تیم های مهمان رو راحت تر میکنه ... ویارئال - دورتموند - بیلبائو - لیورپول همه تو ضد حمله قدرت بالایی دارند تیم هایی نیستند که به راحتی بازی رو واگذار کنند . امشب هم ضرایب رو طوری بستند که نتونی پیش بینی کنی ...همه بالای 2 !
خیلی سخت هستش پیش بینی ها اصلا حساب کتاب نداره فعلا که رو برد سویا بستم تا شب ببینم چی پیش میاد

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
Manchester United - Liverpool
Who will win?
Manchester United
Odds 2.56 فکر کنم دیگه امروز باید ببره اگه گیج بازی در نیاره :D
ریسکی هست
نظر تون چی هست

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
یهو ضریب سویا رو از 1.41 کردن 1.57 بو دار میاد قضیه ... حالا ما که زدیم انشالا خیره ...
من یو ه مباید ببره فک کنم میبره ... ولی چه کنیم که سویا یه تیم دیگس

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
یهو ضریب سویا رو از 1.41 کردن 1.57 بو دار میاد قضیه ... حالا ما که زدیم انشالا خیره ...
من یو ه مباید ببره فک کنم میبره ... ولی چه کنیم که سویا یه تیم دیگس
وقتی مساوی یا برد تیم مقابل زیاد انتخاب بشه ضریب میره بالا
الان حمله کنن به سویا ، دوباره میاد پایین
همه چی نرم افزاریه . بویی نمیاد
Manchester United - Liverpool
Who will win?
Manchester United
Odds 2.56 فکر کنم دیگه امروز باید ببره اگه گیج بازی در نیاره :D
ریسکی هست
نظر تون چی هست
تیم های انگلیسی خر بازی زیاد درمیارن
ولی مساوی چشمک میزنه