تعداد گل بیشتر در نیمه دوم رو زدم . 3 تا خورده اگه 4 تا هم نیمه دوم بخوره برنده میشم :general304:خدا رو شکر بخاطر مشکلی که okpay داشت نتونستم پول بریزم تو سایت و رو لاتزیو ببندم![]()
بعلههه سویا گل دوم رو هم زد ما خیالمون راحت شد بریم بخابیم شب همگی خوش :دی
تازه سویا زد دمش گرم
=====
ناموصن میخاسم من یو رو بگیرم سنگین هم بزنم مشخص بود جو ورزشگاه پاره میکنه ولی ریسک هم نکردم چسبیدم به سویا خودمون عیب نداره راضی هسیم
فکر کنم امشب همه تلافی چمپیونز لیگ رو سر بوکر ها در بیارن
دقیقن چندین بار این داداشمون اعلام کرد یادمه خیلیا شوق برد اتلتیکو داشتین که به فا.ک رفتین متاسفانه . کل بازیا به غیر از بازی بارسا دام بود کاملا مشخص بود (بارسا چون داره رکورد برد های پیاپی رو میزنه و رو فرم وحشتناکیه فعلنا کسی نمیتونه ازش امتیاز بگیره تا رکوردشو بزنه )از قبل اطلاع رسانی شد که روی بازی های برگشت چمپیونز لیگ کسی بت نزاره فقط بازی رو ببینید امیدوارم بچه ها به توصیه ها عمل کرده باشن
سویا تو خونه بد وحشیه . اخرا نزدیک بود منو دودل کنی بعد دیگه یادت اومد بانگا و گامیرو هستن نظرت سریع برگشت اگه برنمیگشت نظرت از دست میدادم این بازیه نازو شاید
ولی تبریک به همه که زدن
گل اولو زدن میخاسم بخابم 90 دیقه چیه 3 هیچ جلوس سویا اونم تو خونش بازل عددی نیس که بخاد گل بزنه چه برسه امتیاز بگیره بیخیال . شانس بیارن گامیرو 2 تا دیگه نزنه همینطور بانگاآره فکر می کردم نیستن آخه بانگا محروم بود آمار گامیرو رو هم نداشتم که مصدومه یا نه
ولی تا فهمیدم هستند تمومه واقعا برد شیرینیه البته فوتبال 90 دقیقه است
گل اولو زدن میخاسم بخابم 90 دیقه چیه 3 هیچ جلوس سویا اونم تو خونش بازل عددی نیس که بخاد گل بزنه چه برسه امتیاز بگیره بیخیال . شانس بیارن گامیرو 2 تا دیگه نزنه همینطور بانگا
خب بریم استراحت دیگه واقعا چشا م خسته شدن
چاکریمشبت شیک دادا![]()