• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
c52hdjamdlh3.png
z236dnlrkesj.png

ای جون امشب و دیروز هر چی زدم درست از آب دراومد :eek::eek::eek::eek::eek::p:p:p:p:p:p:p:p:p

هر کی میخواد فرم ببنده بره به این لینک planet خیلی عالیه با تسویه حساب آنی

درسته پولدار نیستیم و شانس هم چیز خوبیه ها:rolleyes::rolleyes::general107::general107:

یعنی شما بازی Superman & Bakken bears رو پیش بینی میکنی
کاربر تازه وارد اونم با یوزر pishbini site === > تبلیغات شما در تاپیک های دیگه برای معرفی سایت در ایمیل
دوست عزیز تا حالا چند کاربر بن شدن بابت همین مسئله امیدوارم همون کاربر بن شده نباشید که با یوزر مختلف میاید و یک سری تبلیغات مبنی بر ارسال سایت معتبر به ایمیل و ... ( که از نظر بنده هستید )
در صورت تکرار گزارش این اکانت شما هم میره اینجا جای این زرنگ بازیا نیست
Stevnsgade superman ها ؟ :D بچه های اینجا هم از پشت کوه اومدند حتما !!!

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی شما بازی Superman & Bakken bears رو پیش بینی میکنی
کاربر تازه وارد اونم با یوزر pishbini site === > تبلیغات شما در تاپیک های دیگه برای معرفی سایت در ایمیل
دوست عزیز تا حالا چند کاربر بن شدن بابت همین مسئله امیدوارم همون کاربر بن شده نباشید که با یوزر مختلف میاید و یک سری تبلیغات مبنی بر ارسال سایت معتبر به ایمیل و ... ( که از نظر بنده هستید )
در صورت تکرار گزارش این اکانت شما هم میره اینجا جای این زرنگ بازیا نیست
Stevnsgade superman ها ؟ :D بچه های اینجا هم از پشت کوه اومدند حتما !!!

سلام زرنگ جون وقتی کاربری تازه اکانت تو یه انجمن میسازه براشت شما این نباشه که اون کاربر تازه وارد این عرصه شده شما مثل اینکه خیلی بچه مایه داری واسه همین داری حرف های کلنبه و سلنبه میزنی برای من تفاوتی نداره که بن کنن یا نه در ضمن اگر کاربری هم راهنمایی خواست راهنمایی میکنم بره سایت های خارجی نه سایت های کلاه بردار ایرانی
(از نظر بنده هم شما حتماً وابسته به سایت هایی ایرانی هستی که تبلیغات سایت های خارجی خیلی اذیتت میکنه)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام زرنگ جون وقتی کاربری تازه اکانت تو یه انجمن میسازه براشت شما این نباشه که اون کاربر تازه وارد این عرصه شده شما مثل اینکه خیلی بچه مایه داری واسه همین داری حرف های کلنبه و سلنبه میزنی برای من تفاوتی نداره که بن کنن یا نه در ضمن اگر کاربری هم راهنمایی خواست راهنمایی میکنم بره سایت های خارجی نه سایت های کلاه بردار ایرانی
(از نظر بنده هم شما حتماً وابسته به سایت هایی ایرانی هستی که تبلیغات سایت های خارجی خیلی اذیتت میکنه)

بنده وابسته به هیچ سایتی نیستم نام کاربریم هم pishbini site نیست هم در سایت ایرانی بت میزارم هم در سایت خارجی در ضمن شما تبلیغ سایت خارجی رو نمی کنید شما لینک زیرمجموعه گذاشتید در ضمن بنده در تاپیک های دیگه پست ندادم که دنبال سایت معتبر میگردی !! پیام خصوصی بده تا برات ایمیل کنم
بنده دقیقا در نقطه مقابل بوکرها هستم - در ضمن قلمبه نه کلنبه - انسان ها دو دسته هستند بی عرضه و با عرضه اگر عرضه داشته باشید شما هم وضعیت اقتصادیتون رشد قابل توجهی می کنه ولی عرضه با کلاه برداری متفاوته

اصلا نیاز نیست وقتم رو با پیش بینی کننده بازی Superman تلف کنم :D بنده اینا رو ذکر کردم که فکر نکنید خدایی نکرده باهوش تشریف دارید
مشخصه بن شدن مهم نیست براتون چون بازم یک اکانت میسازید به اسم pishbini site 2 :D
دیگه دوره اینجور کلاه برداری ها گذشته در ضمن نیازی به تبلیغ planet نیست تقریبا تمامی بچه های این فروم در planet بت میزارند پس دلیلی نداره به بنده بر بخوره چون خود بنده در این سایت اکانت دارم و بت میزارم ( شما همیشه اینجوری آنالیز می کنید ؟ اگر آنالیز بازیتون هم مثل این آنالیزی که الان فرمودید باشه که واویلا .... ) :D خود بچه های این تاپیک می دونند کجا بت بزارند , روی چه بازی بت بزارند . تقریبا همه بچه ها خودشون یه پا آنالیزر هستند و نیازی به پرداخت کمیسیون به امثال شما ندارند

در ضمن آنالیز شما اصلا کار سختی نیست
گرفتن کمیسیون از بچه ها در پیام خصوصی برای معرفی line

اینجا من و دیگر دوستان برای آنالیز بازی میایم - با هم می بریم با هم ضرر می کنیم و دنبال استراتژی های مختلف برای بردهای بهتر به صورت روزانه , هفتگی و ... هستیم ! همه هم حرفه ای هستند و نیازی به پرداخت کمیسیون ندارند

موفق باشی عزیزی که چهارشنبه عضو شدی و pishbini site نام کاربریته و بازی Superman رو پیش بینی کردی :p

Last edited:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
پرداخت کمیسیون چیه قضیه داداش ؟!!!
بیخیال بابا حالا هر کی میاد یه چی میپرونه دلیل نمیشه این همه وقتتو واسش بزاری تایپ کنی
یه کلام قبولت داریم ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
پرداخت کمیسیون چیه قضیه داداش ؟!!!
بیخیال بابا حالا هر کی میاد یه چی میپرونه دلیل نمیشه این همه وقتتو واسش بزاری تایپ کنی
یه کلام قبولت داریم ...

هیچی یه سری ها هستن داخل تلگرام , برخی انجمن ها در ازای معرفی یک بازی مطمئن مقداری کمیسیون می گیرن مثلا می گن 10 دلار بده تا یه بازی مطمئن بهت معرفی کنم یا مثلا 20% بردت برای من و ...

حالا بگذریم علیرضا بریم سراغ شنبه الان یه لیست میزارم برای شنبه یه آنالیز کوچیکی هم می کنیم بعدش میریم سراغ انتخاب

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
هیچی یه سری ها هستن داخل تلگرام , برخی انجمن ها در ازای معرفی یک بازی مطمئن مقداری کمیسیون می گیرن مثلا می گن 10 دلار بده تا یه بازی مطمئن بهت معرفی کنم یا مثلا 20% بردت برای من و ...

حالا بگذریم علیرضا بریم سراغ شنبه الان یه لیست میزارم برای شنبه یه آنالیز کوچیکی هم می کنیم بعدش میریم سراغ انتخاب
این افراد که کمیسیون میگیرن میدونی کیا هستن دادا ؟ همونایی که از بردن واقعا ناامید شدن فقط بگا میرن میخان یه طور دیگه خودشونو ارضا کنن ... . والا من 3 سال بیخیال بت شدم الان چن ماهی میشه باز برگشتم سالیان قبل از این کمیسیون بگیرا زیاد دیدیم ههه

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز من که نمیدونم شما کی هستید ؟ با هر شخصی هم که اشتباهی گرفتی به خودت ربط داره ؟
آنالیز من هم به خودم ربط داره به شما هم هیچ ربطی نداره اگر اینجا انجمن هست شما نباید یکی رو به خاطر قبولاندن حرف خودتون ضایع کنید و الا ما هم بلدیم ضایع کردن زرنگی هم به هوش و استعداد نیست
یه چیزی هم بگم که اصلاً به شخص شما ربطی نداره که من دارم لینک خودم رو میزارم یا شخص دیگه ای رو پس چرا براتون سخته (اصلاً خوشم نمیاد با آدم هایی به شخصیت شما که به غیر از حرف خودشون به حرف شخص دیگه ارزش نمیدن)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
شنبه 29 اسفند 94

لالیگا :
18:30
sporting-gijon-s.png
خیخون -
atletico-madrid-s.png
آتلتیکو مادرید

جایگاه فعلی خیخون رده 20 جدول یا بهتر بگیم تیم آخر جدول ( در این فصل فوق العاده ضعیف ظاهر شده !! در بازی هیچی برای ارائه نداره ولی بازی رفت رو در مادرید با نتیجه 1-0 به آتلتیکو واگذار کرده )
با توجه به اینکه این هفته بارسا در خانه ویارئال بازی سختی رو در پیش داره ! امید آتلتیکو بیشتر هم شده و اینکه بازی بارسا یکشنبه است و آتلتیکو یک روز زودتر بازیش رو انجام میده در نتیجه چون نتیجه بازی مشخص نیست آتلتیکو با امید بیشتری در خانه خیخون بازی می کنه ضریبشم تقریبا 1.50 و بت خوبی برای شنبه به حساب میاد به شرطی که بازیکنان اصلیش رو در بازی قرار بده که تا فردا ظهر یا چند ساعت قبل از بازی مشخص میشه

بقیه بازی ها در لالیگا اونم در روز شنبه برای بت ریسک بالایی دارند حتی بازی بتیس و مالاگا !!

بوندس لیگا :
18:00
fc-cologne-s.png
کلن -
bayern-munich-s.png
بایرن
با توجه به وضعیت کلن در جدول و همینطور بازی های رفت و برگشت این دو تیم در دو سال اخیر برد بایرن 72.65 % در نظر گرفته شده البته باز هم به ترکیب بایرن بستگی داره !! از بازی با یوونتوس واقعا خستگی زیادی دارند و نباید انتظار یک بازی پر گل رو داشت ولی باز هم اگر با تیم اصلی وارد میدان بشه احتمال برد بالای 70% هست
رتبه فعلی کلن 9 جدول و بازی رفت رو هم 4-0 در مونیخ واگذار کرده
wolfsburg-s.png
وولفسبورگ -
Svdarmstadt98-s.png
دارمشتات
بازی این دو تیم در 1 سال اخیر کم گل و کم افت و خیز بوده ولی با این حال وولفسبورگ در بازی رفت در خانه دارمشتات بازی رو 1-0 برده و در حال حاضر به دلیل صعودی که در چمپیونز لیگ داشتند روحیه خیلی خوبی دارند
احتمال برد وولفسبورگ در این بازی 57.43% در نظر گرفته شده

سری A ( ایتالیا )
23:15
roma-s.png
رم -
inter-s.png
اینتر
در یکی دو سال گذشته رم در خانه اینتر همیشه با اختلاف 1 گل شکست خورده ولی در خونه خودش حسابی از خجالت اینتر در اومده !!! با وضعیت اینتر و رم در چند هفته اخیر کارشناسان احتمال برد رم رو 55.30% پیش بینی کردن.
البته با توجه به اشتباهات زیادی که در دفاع اینتر هست احتمال برد رم در این بازی بیشتر هم میشه مگر اینکه معجزه بشه و اینتر کلا بخواد غرور آفرین بشه. به نظر من با حضور ادین ژکو و محمد صلاح اینتر فشار سختی به دروازش وارد میشه حالا ببینیم ترکیب چی اعلام میشه

Last edited:

rezakha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام دوستان عزیز یه کانال جدید زدیم برای گذاشتن لاین های رایگان و مطمئن برای دوستان علاقمند ، دوست داشتید عضو شوید لینک :

https://telegram.me/vipbet

خیلی ممنون

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان هدف همه ما برد هست پس فرقی نداره که تو کدوم ورزش فرم بزنیم و چطوری و با چه آپشنی فرم انتخاب کنیم پس بهتون پیشنهاد میکنم که یکم به صورت منطقی تر به قضیه نگاه کنید
برد -باخت -مساوی در فوتبال ضریب بردشما رو 30 به 70 هست .
در ضمن من بیشتر بسکتبال رو دوست دارم چون هم پیش بینیش 50 به 50 هست و همچنین اطلاعات کافی از بسکتبال رو دارم البته فقط برای خودم چون من زیادی خود خواه هستم .
این رو امروز یاد گرفتم که فقط به گفته های خودم بچسپم تازه با یه نفر تو این انجمن آشنا شدم که خودش رو مربی حرفه ای وضع کرد (به قول یکی از دوستان اینم که استراتژی هست دیگه:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به قول مشه غضنفر من الان چون مایه دار نیستم اگر بگم که بارسا بهتر از تیم های ایرانی هست هیچی کی قبول نداره چون(پول ندارم)
و برعکس اگر یکی که پول خوبی داره بگه که استقلال بهتر از بارسا هست همه میگن که ببین چه حرف خوبی زد همه ازش تعریف میکنن
دیشب اگر به تمام فرم هام 50دلار بسته بودم الان بالای هزار دلار کاسب بودم ولی چون نداشتم 2دلاری زدم :general208::general208::general208::general208::general208:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
شنبه 29 اسفند 94

لالیگا :
18:30
sporting-gijon-s.png
خیخون -
atletico-madrid-s.png
آتلتیکو مادرید

جایگاه فعلی خیخون رده 20 جدول یا بهتر بگیم تیم آخر جدول ( در این فصل فوق العاده ضعیف ظاهر شده !! در بازی هیچی برای ارائه نداره ولی بازی رفت رو در مادرید با نتیجه 1-0 به آتلتیکو واگذار کرده )
با توجه به اینکه این هفته بارسا در خانه ویارئال بازی سختی رو در پیش داره ! امید آتلتیکو بیشتر هم شده و اینکه بازی بارسا یکشنبه است و آتلتیکو یک روز زودتر بازیش رو انجام میده در نتیجه چون نتیجه بازی مشخص نیست آتلتیکو با امید بیشتری در خانه خیخون بازی می کنه ضریبشم تقریبا 1.50 و بت خوبی برای شنبه به حساب میاد به شرطی که بازیکنان اصلیش رو در بازی قرار بده که تا فردا ظهر یا چند ساعت قبل از بازی مشخص میشه

بقیه بازی ها در لالیگا اونم در روز شنبه برای بت ریسک بالایی دارند حتی بازی بتیس و مالاگا !!

بوندس لیگا :
fc-cologne-s.png
کلن -
bayern-munich-s.png
بایرن
با توجه به وضعیت کلن در جدول و همینطور بازی های رفت و برگشت این دو تیم در دو سال اخیر برد بایرن 72.65 % در نظر گرفته شده البته باز هم به ترکیب بایرن بستگی داره !! از بازی با یوونتوس واقعا خستگی زیادی دارند و نباید انتظار یک بازی پر گل رو داشت ولی باز هم اگر با تیم اصلی وارد میدان بشه احتمال برد بالای 70% هست
رتبه فعلی کلن 9 جدول و بازی رفت رو هم 4-0 در مونیخ واگذار کرده
wolfsburg-s.png
وولفسبورگ -
Svdarmstadt98-s.png
دارمشتات
بازی این دو تیم در 1 سال اخیر کم گل و کم افت و خیز بوده ولی با این حال وولفسبورگ در بازی رفت در خانه دارمشتات بازی رو 1-0 برده و در حال حاضر به دلیل صعودی که در چمپیونز لیگ داشتند روحیه خیلی خوبی دارند
احتمال برد وولفسبورگ در این بازی 57.43% در نظر گرفته شده
بررسی کلی خوبی بود داداش . ولی همون طور که ذکر کردی یه برد کلی واسه بایرن و اتلتیکو مشخصه ولی صد درصد نیس باید صبر پیشه کرد . ولی این اتلتیکو ضریبش خیلی مناسبه و وضعش در جدولم طوریه که راهی جز برد نداره باید بزنه . خیخون هم که واقعا چیزی نداره 6 ت ابازی اخیر 5 باخت یه مساوی ... بازم نمیشه قطعی گفت

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بررسی کلی خوبی بود داداش . ولی همون طور که ذکر کردی یه برد کلی واسه بایرن و اتلتیکو مشخصه ولی صد درصد نیس باید صبر پیشه کرد . ولی این اتلتیکو ضریبش خیلی مناسبه و وضعش در جدولم طوریه که راهی جز برد نداره باید بزنه . خیخون هم که واقعا چیزی نداره 6 ت ابازی اخیر 5 باخت یه مساوی ... بازم نمیشه قطعی گفت

کلا تو فوتبال هیچی قطعی نیست ولی فعلا شرایط روی کاغذ به نفع این تیم هاست
ولی همونطور که گفتی آتلتیکو برای برد میاد چون باید ببره

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
قرغه کشی لیگ اروپا و قهرمانا انجام شد بازی های توپپی در انتظارمونه ایولا
براگا-شاختار دونتسک

ویارئال-اسپارتاپراگ

بیلبائو-سویا

دورتموند-لیورپول
قرعه کشی کامل مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ:

ولفسبورگ - رئال مادرید

بایرن مونیخ - بنفیکا

بارسلونا - اتلتیکو مادرید

پاری سن ژرمن - منچسترسیتی

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
قرغه کشی لیگ اروپا و قهرمانا انجام شد بازی های توپپی در انتظارمونه ایولا
براگا-شاختار دونتسک

ویارئال-اسپارتاپراگ

بیلبائو-سویا

دورتموند-لیورپول
قرعه کشی کامل مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ:

ولفسبورگ - رئال مادرید

بایرن مونیخ - بنفیکا

بارسلونا - اتلتیکو مادرید

پاری سن ژرمن - منچسترسیتی

خر شانسا رو نیگا
رئال مادرید و بایر مونیخ :D

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
اره رفت و برگشت احتمالا میزنن ولی تو خونه خودشون که صد درصد بردن
====
سویا هم عالیه وضعش ولی واسه ویارئال شک دارم فک میکنم اسپارتاک پدیده امسال باشه ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
====
سویا هم عالیه وضعش ولی واسه ویارئال شک دارم فک میکنم اسپارتاک پدیده امسال باشه ...

البته علیرضا بیلبائو تیم قدرتمند و زهر داریه به نظر من اصلا برای بت این بازی در آینده مناسب نیست

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
البته علیرضا بیلبائو تیم قدرتمند و زهر داریه به نظر من اصلا برای بت این بازی در آینده مناسب نیست
سویا تو زمین خودش هیچ کی رو نمیتونه تحمل کنه ازش امتیاز بگیره ... مخصوصا هم وطنش ...
بیلبائو هم تیم واقعا خوبیه

• Like
Reactions: OVH

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
====

دور رفت ویارئال
دور برگشت سویا
فعلا بهترین گزینه ها همینه تا ببینیم روز بازی وضعیت مصدومیت و... چطور باشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دور رفت ویارئال
دور برگشت سویا
فعلا بهترین گزینه ها همینه تا ببینیم روز بازی وضعیت مصدومیت و... چطور باشه

دقیقا سویا بازی خانگیش که میشه بازی برگشت بهتره