• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با توجه به اینکه مسابقات باشگاهی اروپایی فعلا تعطیله به نظرتون روی مسابقات دوستانه کشورها بت بذاریم ؟

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این قدر تبلیغ بی جا نکن خواهشا
اسپم نده دوست عزیز
عکس زیر را ببین خودت قضاوت کن
effi_2016-03-21_115554.jpg

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
با توجه به اینکه مسابقات باشگاهی اروپایی فعلا تعطیله به نظرتون روی مسابقات دوستانه کشورها بت بذاریم ؟

از قبل نذار بذار بازی شروع بشه بسته به ترکیب و شرایط بازی تصمیم بگیر ممکنه دوستانه حساب کنن و تمرین های تاکتیکی باشه

تنها بازی که به نظرم حساسیت های خودشو داره بازی ایتالیا _ آلمان هست که یه کل کل تاریخی با هم دارن که آلمان تو تاریخش نتونسته تیم بزرگسالان ایتالیا رو تو بازی رسمی شکست بده! وبه احتمال زیاد جدی بازی میکنن

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
از قبل نذار بذار بازی شروع بشه بسته به ترکیب و شرایط بازی تصمیم بگیر ممکنه دوستانه حساب کنن و تمرین های تاکتیکی باشه

تنها بازی که به نظرم حساسیت های خودشو داره بازی ایتالیا _ آلمان هست که یه کل کل تاریخی با هم دارن که آلمان تو تاریخش نتونسته تیم بزرگسالان ایتالیا رو تو بازی رسمی شکست بده! وبه احتمال زیاد جدی بازی میکنن

حساسیت کجا بود 99% ضریب آلمان میشه 1.10 الی 1.30 در مقابل ایتالیا اینا هم دیگه شورشو در آوردن

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یه رم میکس زدم با انتخاب 6 بازی ضریبش هم رفته تا 40 و یک دلار گذاشتم الان 5 تا بازی درست در اومده ولی یکی پست شده (1 بازی لغو شده )
به نظرتون این فرم من چی میشه تو پلنت زدم
ممنون میشم اگر کسی چیزی میدونه بگه

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
سلام من یه رم میکس زدم با انتخاب 6 بازی ضریبش هم رفته تا 40 و یک دلار گذاشتم الان 5 تا بازی درست در اومده ولی یکی پست شده (1 بازی لغو شده )
به نظرتون این فرم من چی میشه تو پلنت زدم
ممنون میشم اگر کسی چیزی میدونه بگه

اون بازی از لیست حذف میشه یعنی نادیده گرفته میشه و باقی موارد حساب میشه

پ.ن: مطمئنی 5 تاش برد شده؟ اگه 5 تا برد شده و یکی کنسل شده و در مجموع هم 6 تا بودن الان باید نتیجه شرط مشخص شده باشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی ایران تقریبا غیر قابل بت گذاریه
خدایی ضرایب رو ببین !!! ضریب گل خوردن بارسا از خیخون روی 1.9 بعد ضریب گل خوردن ایران از هندوستان 1.26

روز به روز از این سایت های بت بیشتر آدم زده میشه شاید هفته ای یکی دو تا بت خوب گیرم بیاد الان که همشو جوری میبندن که ضریب برد شما بیاد روی 20%
آخه فردا منتخب جهان ( ایران ) با مالدیو بازی داره :D تیم ایرانه دیگه اونم تیمی که از لبنان تو ورزشگاه آزادی می خوره
یه مدت بوسنی رو دعوت می کردیم می زدمیش روحیه میگرفتیم حالا بوسنی یکی مثل ادین ژکو داره ما هم امثال علی شربتی و روزبه چشمی و مهدی طارمی داریم البته همراه با یک دروازه بان که به جای اینکه به فکر گلر بودنش باشه به فکر موهاشه , اتو میکشه که قبل از بازی به چشم بیاد !! :D

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شیلی و ارژانتین در مسابقات مقدماتی امریکای جنوبی با هم مسابقه دارند ضریب ارژانتین هم ضریب خوبیه به نظرتون این مسابقه برای بت زدن خوبه؟
ارژانتین اگه با ترکیب اصلی یعنی مسی -اگرو - دیماریا و هیگواین باشند فکر کنم بتونند بازیو ببرند (زمان انجام مسابقه 3 نصف شب هستش)

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
وقتی ضریب برد یک تیم رو خیلی پایین می بندند پس باید روی آپشن های بین بازی بست . مثلا ایران - هند رو میدونیم ایران می بره (البته شایدم نبره ! :D) ولی زمانی که گل برد رو میزنه مهمه و همین باعث میشه ضریب برد ایران بره بالا . بطور مثال اگه ایران تو نیمه اول گل نزنه ضریب بردش میشه بالای 1.5 . درست اتفاقی که برای بازی های دیشب افتاد ... ضریب برد رومانی 1.28 بود ولی رسیده بود به 2.2 ! چون دقیقه 70 گل برد رو زد .

Pars GoalL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که می خواهند در شرط بندی هاشون موفق باشن و بتوانند به یک شناخت از خود و ثبات در پیش بینی های خود برسند توسیه می کنم این نوشته رو بخونن

Pars GoalL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای بردن شرط بندی باید دانش داشت در هر کاری که می خواهید موفق باشید باید دانشش رو یاد بگیرید دوستان سعی کنید آموزش ها رو معرفی کنید وگرنه با یک سرچ ساده می شه ی عالمه سایت شرط بندی رو پیدا کرد اینم یک آموزش خوب

Last edited:

Pars GoalL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان کسی درباره استراتژی های بت زدن چیزی میدونه؟ مثلا یه استراتژی اینه که هر بار باختی دفعه بعد بسته به ضریب بازیهایی که انتخاب میکنی استک رو زیاد میکنی. (مثلا اگه ضریب 2 میزنی و 10 دلار گذاشتی و باختی بازی بعدی رو 20 دلار بذاری و به همین صورت). اگه استراتژی بلدید بگین لطفا :)
باید برای خودت استراتژی داشته باشی اگر بخوای از رو احساسات شرط بندی کنید مانند هر کاری که بدون برنامه باشه پایانش بجز شکست نیست جزوه راهنمای پیش بینی نتایج فوتبال رو بخون خیلی بهت کمک می کنه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
وقتی ضریب برد یک تیم رو خیلی پایین می بندند پس باید روی آپشن های بین بازی بست . مثلا ایران - هند رو میدونیم ایران می بره (البته شایدم نبره ! :D) ولی زمانی که گل برد رو میزنه مهمه و همین باعث میشه ضریب برد ایران بره بالا . بطور مثال اگه ایران تو نیمه اول گل نزنه ضریب بردش میشه بالای 1.5 . درست اتفاقی که برای بازی های دیشب افتاد ... ضریب برد رومانی 1.28 بود ولی رسیده بود به 2.2 ! چون دقیقه 70 گل برد رو زد .

عزیزم تقریبا تمامی آپشن ها حذف شده و یا طوری این آپشن ها بسته شده که کلا ریسک کامله آخه مگه اجبار داریم که یک همچین کاری کنیم !!! تعجب می کنم شما یک رجوع به عقلت بکن یک آنالیز ساده هم انجام بده ببین جواب مغزت چیه !!!!
تمامی استراتژی ها رو بچه ها بلد هستند شما هر بار من و دیگر دوستان این موارد رو ذکر می کنیم می فرمائید دیگر آپشن ها فکر می کنید دیگر آپشن ها از طرف من و دیگر دوستان چک نمی شن ؟ :D

بوکرها این آپشن ها و ... رو طوری ضریب بندی می کنند که شما تقریبا هیچ شانسی نداشته باشید به جز زوج و فرد که اونم 50 - 50 و هیچ لذتی نداره و شما تا آخرین لحظه باید با استرس بازی رو دنبال کنید
این آپشن ها فقط استرس بازی رو بالا میبرند ( سلامتی که نباشه شما 100 میلیون دلار داشته باش چه ارزشی داره ؟ )

بعضی وقت ها هم اشتباه می کنند که بهترین فرصت برای بهره وری شماست مثل بازی تورینو و یوونتوس که واقعا عالی بود.
============================

راجب بازی آرژانتین و شیلی هم این دو تیم در فینال کوپا بازی کردند که شیلی در ضربات پنالتی برد , شیلی هم دروازه بان خوبی داره و هم هافبک و مهاجمان سرعتی و تکنیکی و 100 البته شوت زن
اگر بیدار می مونید اول بازی رو از http://www.batmanstream.com/ نیگا کنید

============================

باز هم عضو جدید با برنامه ریزی قدیمی جهت سر کیسه کردن بچه ها :D

Last edited:

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
دوستان سايت خارجي خوب غير از پلنت چي پيشنهاد ميكنيد!؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
باید یا پاسپورت داشته باشید و یا اینکه اسکن کارت ملی براشون بفرشید | فوق العاده حرفه ای | بازی ها رو هم می تونید به صورت آنلاین مشاهده کنید | شارژ و دریافت برای ایرانیان فعلا فقط از طریق بیت کوین
1xbet

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا